Vrije Universiteit doet doodleuk korancursussen… voor mannen en vrouwen gescheiden

Salaam aleikum en inshallah, ongelovigen! Komt allen naar de islamcursussen op de Vrije Universiteit, waar de kechs van het koren gescheiden zullen worden. Wel zo halal!

Tajwid_A6_Online-726x1024

Bovenstaande poster cq. flyer is eerder deze maand op de Vrij Universiteit rondgedeeld. Je vraagt je af hoe vertegenwoordigers van de organiserende islamitische studentenvereniging ISA het evenement hebben aangeprijsd. Vermoedelijk ongeveer zo:

Uw kennis over de Koran bijspijkeren? Dat kan! Kom dan naar de Vrije Universiteit in Amsterdam waar u tien weken lang bij een zogeheten “Tajwid”-cursus alle ins en outs over Mohammeds heilige boekie bijgespijkerd krijgt. De cursus begon op 13 Jumadah Al-Akhirah 1439, of ook wel 1 maart 2018 in de jaartelling van de ongelovigen. Tien weken lang kunt u elke donderdag lekker een avondje islamiseren op de VU in Amsterdam. Gezellig joh!

En ja, mannen en vrouwen moeten gescheiden zitten. We begrijpen het: dit is natuurlijk wel Nederland waar de kaffirs het voor het zeggen hebben, maar wij halalmoslims hebben daar natuurlijk niets mee te maken. Sharia soll sein. En dus gaan mannen en vrouwen gewoon de cursus geheel gescheiden volgen. Want mannen en vrouwen die naast elkaar in dezelfde ruimte zitten moeten we niet willen met z’n allen… modern en onzedelijk gedoe, bah!

Wat? De VU verhuurt eigenlijk geen ruimtes aan organisaties die aan sekse-segegratie doen? Geen punt: gewoon heel hard ‘ja maar wij zijn moslims, dus jullie mogen geen RACIST zijn’ roepen en het zal alsnog worden gepiept.

Wees er dus bij, of wees een zionist! Allah Akbar!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Pit

  Het vergif via de VU…

  #kansloos

  1. B. Pascal

   Links steelt alles! Kuyper zou dit nimmer bedoelt hebben. Vrije betekend niet : andere godsdienstige ideologieën faciliteren. Ach, het loopt op een einde. Baudet heeft gelijk, het is 11 uur pm. Als we nog wat willen, dan moet het deze decennia. Anders emigreer!

   1. rafi

    Vrij betekent vrij van staatsbemoeienis (en van die van bv. het bedrijfsleven, dat tegenwoordig geld geeft voor onderzoek naar wat en zoals het het wil) en van kerkelijke bemoeienis.
    De anti-christelijke en anti-democratische, duivelse islam zou vroeger nooit aan de VU iets hebben mogen huren. Moslimstudenten zouden geweerd worden. Maar de VU is al sinds november 2016 officieel atheistisch en dus een vacuum voor het binnendringen van alle mogelijke duivelse shit die dit land rijk is, of het nu de islam is of Groen Links.
    Nooit emigreren. Dit land is van de Nederlanders. ‘Het vaderland getrouwe, blijf ik tot in den dood’. Betekent dat niks voor Pascal?

 2. Ni28

  Wel iets voor onze Halal kok en andere trollen.

 3. Pindas

  Ziek Nederland.Niet meer te genezen!

 4. Rechtsaf

  Het ergste is nog dat ze in Den-Haag onze christelijke identiteit echt keihard door de plee spoelen..
  De anti-christ komt uit Nederland..

 5. Vit

  Het zullen verschillende cursussen zijn in verband met rechten en plichten, die voor beide sekses anders uitpakken, bijvoorbeeld dat de vrouw onderdanig moet zijn aan de man.

 6. Fortiori

  Helemaal geen godsdienstlessen volgen. Alles is ons aangeleerd en dien aangaande is ieder geloof niet spontaan geboren. Geloof verdeelt de mensheid en is altijd een basis geweest voor het aangaan van vele oorlogen.

  1. rafi

   Voor de zoveelste keer deze leugen, dit nepnieuws. Ik herhaal maar weer eens: de grootste liefdadigheid komt van oudsher van het protestantse christendom. Het R.K. geloof is een dwaling van het christelijke geloof door al zijn accomodatie aan het griekse heidendom van Aristoteles. Het verspreidde zijn wangeloof en bijgeloof met het zwaard omdat het dwaalt, met zijn wereldlijke aspiraties. Denk ook aan de brandstapels en de inquisitie en de genocide op indianen.
   Voorts zijn de moorddadigste regimes in de wereldgeschiedenis ongelovig/humanistisch: Pol Pot, Mao, Hitler, Stalin, de Terreur van Robespierre, Napoleon.
   Zegt het voort!

  2. Rechtsaf

   @fortiori ooh dus je vindt het niet erg dat de islam hier op een universiteit in Nederland wordt gegeven…

 7. Vit

  Zoekplaatje:
  De Pale Blue Dot, waar we door de eeuwen heen elkaar om een achterlijke religie het leven zuur maken.

 8. Rechtsstaat

  TE, moet nu even zijn mond gaan spoelen. Al maanden bekritiseerd deze meneer de PVV en vind standpunten en filmpjes walgelijk enz enz. Maar als dit soort zaken de kop op steken horen we meneertje E weer met ferme woorden alles afkeuren. We spreken hier dan ook over een nepjournalist, nou maar hopen dan de nieuwe journalisten hier op de DDS wel echt rechts zijn.

  1. sonar

   ++++++++

 9. rafi

  Da’s een goeie, die laatste zin. Zoiets als ‘wie niet springt is een zionist’ in de Hollandse voetbalstadions.
  De VU is al sinds november 2016 nu ook officieel niet christelijk, laat staan gereformeerd meer. Wat hoog stijgt, kan diep zakken, denk ik dan altijd. De VU is hiermee al erg diep gezakt. Ben benieuwd wat er nog meer gaat volgen, in dat shithole aan de De Boelelaan.

 10. Rosasolis

  Hoe is dit nou mogelijk: een moslim cursus volgen waarbij mannen en vrouwen gescheiden moeten zijn? Ik heb ooit gelezen dat bij de salafistische moslims, dat ook thuis alles gescheiden is. Dat de vrouwen al het koken doen, en dat eerst alle mannen en jongens eten, en dan als zij klaar zijn en weg gaan, dan mogen de vrouwen en meisjes de restanten opmaken. Waarna de algehele afwas door de vrouwen volgt…Zo gaat het in de salafistische gezinnen. Maar ik heb ook foto’s gezien van moslim families gedurende de
  Ramadan, die samen rond de tafel zitten om s’avonds een grote maaltijd gezamelijk te eten. Welke intelligente, moderne vrouw zou aan een moslim cursus willen beginnen, terwijl zij leert dat zij weinig meer is dan een 2de ranks burger. Terwijl onze politieke
  partijen, business, onderwijs, en culturele organisaties opkomen voor gelijke rechten
  en kansen voor alle vrouwen.

 11. Steve Van der Vekens

  Dan kunnen de linksen in geval van problemen met moslims in het Arabisch vragen of een pijpbeurt als straf afdoende is.

  1. Ernst Quispel

   Een sterk argument!

   1. Rechtsaf

    @Ernst ja voor jou is dat vuldoende..

 12. Frits Jansen

  Al ben ik zelf een man ,ik besef dat moslims realistische denken overmannen. Daarom hoor je nooit van #metoo in islamitische landen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.