Weer islamisering: poldermoslims proberen crematorium tegen te houden, want “past niet binnen ons geloof”

Als het aan een lobbygroep voor islamitische begraafplaatsen ligt, komt er in Noord-Brabant geen crematorium op de plaatselijke begraafplaats. Reden? Er liggen ook moslims begraven, en dus moet rekening worden gehouden met de islam. En die islam zegt: mag niet.

Als het aan Stichting Islamitisch Begrafeniswezen ligt, wordt er geen crematorium gebouwd op de begraafplaats van Nuenen, in de buurt van Eindhoven. Volgens de club en hun voorzitter Ibrahim Wijbenga – die in 2005 een islamitische afdeling op de plaatselijke begraafplaats mochten openen – zou zo’n gebouw namelijk een belediging zijn voor moslims. En moslims beledigen, dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen. Zeker niet in deze tijden van islamofobie en haat!

Dus zou de gemeente Nuenen er wijs aan doen om géén crematorium te bouwen op diens begraafplaats. Want ligt nogal gevoelig bij moslims enzo, en dat is kennelijk reden genoeg om alle mensen die wél gecremeerd willen worden de tolerante middelvinger te geven. Uit het Eindhovens Dagblad:

,,Begraven en cremeren vertegenwoordigen twee totaal verschillende opvattingen over de dood en afscheid. We kunnen het aan onze achterban niet verkopen dat op een paar meter afstand mensen worden gecremeerd. Een crematorium stuit ons echt tegen de borst. Het past niet binnen ons geloof en past ook niet bij het idee van een begraafplaats”, aldus Wijbenga.

Kijk, dat je als moslim al je eigen Arabische grafrites meeneemt naar een land dat hele andere normen en maatstaven hanteert is nog tot daar aan toe. Als jij gelooft dat het zin heeft om bovengrond in plaats van ondergrond begraven te worden omdat je shariawetboek dat zegt, dan laat jij je lekker bovengronds begraven.

Maar ga je eigen religieuze grafdwingelandij niet van toepassing verklaren op niet-moslims, die er gewoon voor kunnen én mogen kiezen om gecremeerd te worden. Want ja, in Nederland mag je islamitisch begraven worden, maar ook gewoon gecremeerd. Deal with it. Tere zieltjes-beleid (“mimimi, dit stuit me tegen de borst”) is voor zwakkelingen, dus daar gaat de gemeente Nuenen zich hopelijk niet aan uitleveren en bouwt dat crematorium straks gewoon toch.

Tóch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

133 reacties

 1. DolleDries

  Nou ik heb wel eens filmpjes gezien van de IS uit naam van de islam.

 2. Floris

  Ze gaan toegeven en dat crematorium elders bouwen.

  1. Ernst Quispel

   Rekening houden met gevoelens van minderheden is een teken van beschaving.

   1. Justus Maximus

    Sorry, BESCHAVING moet hier ZWAKTE zijn.

    1. Bloem

     Er is een minderheid die alle moslims samen met alle dimi’s het liefst van de aardbodem ziet verdwijnen. Vraag mezelf hoevel de beschaving van dhr. Q gaat.

     1. corfo

      @ Bloem.
      Ik kan je verzekeren : de “beschaving” van die figuur is geheel NIET aanwezig.
      Dat soort “mensen” vindt zichzelf altijd een “hele Piet” maar in feite zijn ’t trieste figuurtjes die hier een beetje komen treiteren, zuigen en ophitsen !

    2. Pjotter

     Zwakte=in deze verdergaande islamisering=de gestage druppel holt de steen uit.

   2. Holland

    Als minderheid je zienswijze en gevoelens willen opleggen aan je gastland en aan de meerderheid van de bevolking, getuigt inderdaad aan een totaal gebrek aan beschaving, van barbarisme en primitiviteit.

    1. Kodi

     En onthoud: Barbarisme proberen met beschaving te bestrijden is gedoemd te mislukken. Wie zich in een schaap verandert wordt door de wolven verslonden.

   3. Koos sssss

    Rekening houden met gevoelens van is inderdaad een teken van beschaving. Maar dat betekent niet, dat minderheden hier maar gewoon de baas kunnen spelen.
    Als mossels niet met onze gewoonten kunnen leven, wordt het tijd, dat ze weer teruggaan naar moslimnesië.

    1. poldi

     @EQ, wannneer ga jij je tot die verdefelijke ideologie genaamd islam bekeren ?
     Smerige landverrader.

   4. eRik2017

    Niemand vraagt zich ooit af hoe het kan dat Ernst-Q 7 dagen per week, vanaf 09:00 uur in de ochtend tot 23:30 uur hier op DDS zit te posten? Actief? de hele dag?
    En als kritiek op hem iets teveel wordt, dan komt hij terug onder een andere naam.
    Niet een paar weken lang, maar zoals anderen getuigen, al jarenlang.

    1. Floris

     Hier wat meer info, eRik:

     http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=49&t=3548

     De genoemde Cypres is niemand anders dan Wim-Ernst en z’n honderden aliassen.

     1. Holland

      Alles op je link doorgelezen Floris en het is erg verhelderend. De symptomen van het ziektebeeld van Wim H. waren al min of meer bekend, maar nu is hij volledig uit de verf gekomen. En dat is geen prettig beeld. De man is een gevaarlijke gek, dat is duidelijk.

     2. eRik2017

      @Floris
      Tjonge jonge….. je zou het bijna niet geloven!

      Vroeger hadden ze het over plaaggeesten, klopgeesten, hofnarren, dorpsgekken.
      vandaag bestaat er dus gewoon: WIM!

      Maar goed, ik ben er nu ook wel van overtuigd dat deze man of vanuit een gesticht aan het internetten is. Of toch vanuit DDS, maar daar zal DDS een keer duidelijk over moeten zijn.

      Intussen is Wim wel de DDS dorpsgek.

     3. eRik2017

      Goed, Nogmaals hoe hou je dat uit? En DDS geeft nooit aan dat Wim niet bij hen hoort.

     4. Floris

      @ eRik: dat hou je alleen uit als je volkomen gestoord bent of als je ervoor wordt betaald.

      In beide gevallen is het negatief.

      De trol heeft al meerdere fora kapot gemaakt en heeft zich nu, als een kwaadaardig gezwel, op DDS gestort. Ik denk niet dat de redactie zich realiseert hoe dit hun voortbestaan bedreigt. Als de vaste reaguurders het voor gezien houden (en ik weet uit ervaring hoe snel dat kan gebeuren) dan kan Van der Galien een nieuwe broodwinning gaan zoeken.

      De psychopaat heeft daar uiteraard geen enkele boodschap aan. Die gaat gewoon op zoek naar z’n volgende slachtoffer.

     5. buitenbeentje

      @13 Floris
      In principe is dit deel van DDS al kapot. Kijk maar eens hoeveel unieke reaguurders er zijn, trek de trollen er van af en kijk hoeveel je er over houdt. 15? 20? Iemand die hier nieuw komt zal het snel voor gezien houden. Tientallen posts die over van alles gaan, behalve over het onderwerp “at hand”. Daaraan meedoen is een vorm van masochisme (geef ik zelf toe). Als de redactie hier de hand in heeft zijn ze knap dom. Als een ander hier de hand in heeft om DDS kapot te maken heeft hij binnenkort zijn zin, want hij wordt op geen enkele manier tegengehouden.

      Uiteindelijk ben ik echter bang dat Ernst of hoe hij ook heten mag een psychose heeft. In het forum dat ik mede beheer was hij al lang PNG geweest en hadden we al zijn wederopstandingen in de kiem gesmoord. Je hoeft maar twee posts van hem te lezen en je weet genoeg. Wegjorissen en opgerot noemen ze dat bij Geenstijl en die hebben daarom ook veel en veel meer unieke reaguurders.

      Als uitsmijter:
      De geschatte waarde van DDS is op grond van bezoekers aantal, pagerank, Social Media statistieken en andere: Let op: tromgeroffel: €169,–

      http://www.websitewaardecheck.nl/dagelijksestandaard.nl

    2. Step one

     Moet die Wim Kutten (met een H) niet eens het onkruid tussen de stoeptegels gaan wieden bij zijn hoekhuisje aan de Laan van Poot 284 in de Vogelwijk in Denhagistan ?

   5. Rechtsaf

    @ernst ja jij als zeer, zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam, jij zal de islam verdedigen met alles wat in jou macht ligt, sterker nog je zal het aanmoedigen, verheerlijken en nog veel sterker, je aanbidt het en jij vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet nog veel meer islam is.

    Jij bent een snitch..

   6. Roughwood

    Je aanpassen aan een meerderheid is de norm of zou dit moeten zijn. Ernst Quisling ontvangt thuis gasten die er vervolgens de dienst uitmaken. Geheel vanzelfsprekend!

   7. penis aqua di rosa

    Zwakte, de beheerschappij uit handen geven is verraad aan….niet islamieten.

   8. wheelboy

    Quispel hahahah ,
    Dan kan je hier totaal niets bouwen .Want er is overal wel een minderheid die ergens tegen is .Korenwolven bepaalde vlinders moslims enz

   9. Farn

    EQ dat zien we in in moslim landen ook. Christenen worden vermoord en kerken in brand gestoken. Haal nou eens eindelijk die plank voor je kop eens weg.

    1. Pit

     @Farn: Wim is een zuigtrol, die bestaat hier uitsluitend om te stoken, te zuigen en te gniffelen als er reacties volgen. Dat soort moet je doodzwijgen.

     Wim zaait opzettelijk onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Wim geeft zijn mening op een (politiek) forum en die mening conflicteert voortdurend met de mening van de meerderheid van de gebruikers. De technieken zijn eveneens aan het marxisme en de Frankfurter Schule ontleend. Ridiculiseren, bagatelliseren, continu zuigen, andersdenkenden proberen in de zeik te zetten en alles omdraaien.

     Wim doet dat o.a. door zich als taalneuqertje te manifesteren. Bijzonder, want op taalgebied bakt Wim er zelf nauwelijks iets van.

     De waarheid en de geschiedenis zijn de grootste vijanden van de islam.

   10. Steve Van der Vekens

    Minderheden moeten niet zo’n grote mond opzetten en hun gastland dankbaar zijn. Het zijn ondankbaren die met de hoofddoek op zeggen: “Wij zijn bezetters en wij willen niet integreren.”

 3. Ni28

  De moslims beslissen tegenwoordig toch wat gedaan wordt en wat niet. Zij hebben hier genoeg steun gevonden onder de Nederlanders om ons aan hun te onderwerpen. Dus er komt geen crematorium. Wie zich wilt laten cremeren moet het maar elders zoeken maar niet in islamitisch Nuenen.

  1. Justus Maximus

   Rekening houden met gevoelens van meerderheden is een teken van beschaving.

   1. Rechtsaf

    @Justus ook jij bent een de zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam, en voor jou geldt hetzelfde als voor Ernst

    1. Beukman

     Zet je bril eens op @Rechtsaf, en lees daarna Justus’ stukkie nog een keer.

     1. Rechtsaf

      @beukstra ja lees het eens goed Beukmans

      Ernst; Rekening houden met gevoelens van minderheden is een teken van beschaving.

      Justus’antwoord; Sorry, BESCHAVING moet hier ZWAKTE zijn.

      Verderop zegt Justus; Rekening houden met gevoelens van meerderheden is een teken van beschaving.

      Allebei islamverheerlijkers/trollers ook voor jou geldt jij bent ook een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam, Ernst, Guus, Kong, Wimsülsün jullie zullen de islam verdedigen met alles wat in jullie macht ligt, sterker nog jullie zullen het aanmoedigen, verheerlijken en nog veel sterker, jullie aanbidden het en vindt het echt verschrikkelijk dat hier in Nederland niet nog véél meer islam is.

     2. Beukman

      @Rechtsaf
      Justus “parafraseert” Ernsts uitspraak: hij verandert minderheid naar meerderheid. Wat bevalt je er concreet niet aan?

      Daarnaast noem je mij (en anderen) een islamverheerlijker en een “troller”.
      Wees eens een vent, en onderbouw je woorden.

     3. Rechtsaf

      @beukman je gaat mij net even te vaak met Ernst mee en net als ernst ontkracht je het ook niet.

      Ik zag inderdaad dat ik het niet goed gelezen had.

     4. Justus Maximus

      Chill Rechtsaf.

      Ik vind dat als je de minderheid (de moslims) hun zin geeft dat je dan schijt hebt aan de meerderheid.

      Ik vind dat de moslim zich moet aanpassen aan de meerderheid anders heeft de moslim geen respect voor de meerderheid. En geen respect tonen voor de meerderheid is onbeschaafd.

      Je zal Justus Maximus nooit betrappen op hypocrisie. Nooit.

     5. Beukman

      Dat is dan opgelost, @Rechtsaf.
      Verder ga ik niet vaak mee met Ernst, ik ben het vaak met hem eens. Dat is fundamenteel iets anders. Jij bent het ook vaak eens met anderen hier. Dat betekent echter niet dat het niet je eigen mening is.

    2. Justus Maximus

     Rechtsaf, das best raar voor iemand die vind dat Mo een oorlogszuchtige pedo is maar ok. Ik ga het even laten bezinken.

     1. Rechtsaf

      @Justus ik lees het inderdaad niet goed,

     2. Rechtsaf

      @Justus excuus voor deze vlaag van verstandsverbijstering, ernst e.c zijn een stel zuigtrollen van heb ik jou daar.
      Die moeten ze echt neerknuppelen (bij wijze van spreken voordat die islamverheerlijkers denken dat ik dreig of wat dan ook)

     3. Justus Maximus

      Geen probleem, Rechtsaf, absoluut aanvaard.

    3. Rechtsaf

     @Justus ik las het en begrijp het natuurlijk, mijn laatste oprechte excuses..

     1. Justus Maximus

      No problem, Bro!

     2. Rechtsaf

      @Justus no spang 😉

   2. Kodi

    Rekening houden met minderheden houdt niet in dat een normale, gezonde meerderheid zich dient te onderwerpen aan het gejank en het gedram van eeuwig verongelijkte schreeuwende minderheden.

    1. Pit

     @Kodi: Fortiori = Wim = islampleitbezorger

   3. Fortiori

    Om die reden kopen Moslims in eigen beheer een stuk grond en richten dat in als begraafplaats. Hier kunnen zij hun doden begraven. De achterliggende reden is dat zij hun nabestaanden hier, kinderen e.a. niet willen belasten met het maken van een verre reis. Er zijn hier in ons land ook Islamitische begraafplaatsen, o.a. in Bronckhorst (Gld) en Dwingeloo.

    1. Fortiori

     Er zijn hier in ons land ook Joodse begraafplaatsen (correctie)

 4. Ni28

  Rekening houden met de gevoelens van de meerderheid in een gastland is een teken van dankbaarheid van een beschaafde volk.

  1. Rechtsaf

   @Ni28 en dat is een understatement

  2. Kodi

   Het zijn helaas de minder beschaafde volken die Nederland als gastland uitkiezen. En je weet: Als je achterlijkheid importeert, dan zal je achterlijkheid krijgen.

 5. fusilier

  Word ons Nederlanders wel eens iets gevraagd,wat wij er van vinden als er zon moskee voor onze deur geplaatst wordt, bijvoorbeeld in Enschede. Een minderheid krijgt steeds meer macht door zich niet aan te passen. En het kost de hardwerkende Nederlander klauwen met geld.

  1. Henk-Jansen

   Hoe kost het de ‘hardwerkende Nederlander’ klauwen vol geld als er geen crematorium in Nuenen wordt gebouwd?

   1. eRik2017

    Henk-Jansen. Je bent echt een onderkruipsel als je op deze manier probreert fusilier te laten denken dat zijn relaas niet goed uitgelegd te hebben.

    Jouw relatie tot de Club van Wim is volledig helder en veel verder dan de tuin met jouw rolator kom je ook niet meer.
    Er zijn mensen in Nederland die gewoon hun stem willen laten horen, zoals fusilier.
    Als fusilier tever gaat zal ik hem/haar daar ook op aanspreken.
    In dit geval gedraag jij je als een trol, en onderkruipsel waar iedereen graag vanaf wil. In Enschede is er een serieus issue over een nieuw te bouwen moskee en fusilier heeft het recht zich daarover uit te spreken!

    #mafkees #pannekoek

    1. Pit

     @Erik: Frits = Wim

     #doodzwijgen

    2. Beukman

     Henk heeft gewoon gelijk, @Rik. Je dacht tot niet dat zo’n crematorium een gesubsidieerde overheidsinstelling is?
     Probeer het voortaan eens met argumenten ipv gezwam.

     1. Rechtsaf

      @beukman die rechtszaken kosten klauwen met geld, spreken we nog niet eens over werkgelegenheid die er uit voortvloeit als er een crematorium wordt gebouwd..
      Buiten dit geheel om is het echt van de zotte dat een islamitische minderheid Nederland zo terroriseert natuurlijk, toch?

     2. Beukman

      Welke rechtszaken heb je het over, @Rechtsaf?
      Werkgelegenheid is flauwekulargument nr 2. Als dat ding ergens anders wordt gebouwd, levert het net zo goed werkgelegenheid op.
      En van terroriseren is ook al geen sprake. Dat is flauwekulargument nr 3

      Je ziet: je gaf drie argumenten, en alle drie stellen ze niks voor.

     3. Siemien

      @Beukman Jij mag dat flauwekul vinden, blijkbaar vindt jij het normaal dat de poldermoslims dus zorgen dat er niet gebouwd wordt.

      En blijkbaar heb ik dus toch gelijk als ik zeg dat ook jij de islam omarmt en het erg vervelend vindt dat er niet nog meer islam is in Nederland.

      Ik zie gelijkenissen met Ernst..

     4. Pit

      @Siemien: Peukman is een rugdekker van Wim.

      #doodzwijgen

     5. Beukman

      @Siemien
      Jij weet helemaal niet of poldermoslims zorgen dat er niet wordt gebouwd. Niemand weet dat, want er wordt nu gesproken over een oplossing waar iedereen in zich kan vinden. “Polderen” noemen we dat ook wel, een echt Hollands produkt.

      Dat ik het erg vervelend zou vinden dat er niet nog meer islam is in Nederland, laat ik voor jouw rekening. Tip: doe iets aan de obsessie die je overduidelijk hebt met deze godsdienst.

     6. Vit

      “een oplossing waar iedereen in zich kan vinden.”

      Nergens voor nodig.

     7. Beukman

      @Vit weet al precies waar hij dat crematorium voor wil gaan gebruiken.

     8. Siemien

      @beukman Oplossing voor wie? voor moslims?

      Je hebt de kop niet gelezen of wel?

      Ik heb problemen met zogenaamde Nederlanders die heel graag willen dat de islam nog meer grond krijgt in Nederland.
      En vooralsnog ben jij vooral bezig met het ophemelen van deze idiote ideologie want verstand van godsdienst heb je ook niet..

     9. Pit

      @Siemien: Hear, hear!

     10. Beukman

      Kan je niet lezen, @Siemien? Ik schreef “een oplossing voor iedereen”. Verder geldt nog steeds: “Wie betaalt, bepaalt.”

     11. eRik2017

      Nee Beukman, Henk behandeld fusilier op een lage Wimwijze. Fusilier geeft een mening waarbij hij ontsporrt naar een ander onderwerp, de moskee in Enschede. Fusilier mag worden aangesproken bij het onderwerp blijven.
      Inmiddels heb ik wel door dat je gewoon een rechtdoor zee links georienteerde bent, zonder Wim intenties. dat mag, maar als je Wim gaat bijstaan bij zijn treitereien, dan kan je die felheid van mij verwachten die je kent.

     12. Pit

      @Erik: Peukman = rugdekker

     13. Siemien

      @beukman jij kan schrijven “oplossing voor iedereen” maar dat is natuurlijk niet waar, het is oplossing voor de moslims want “wij” gaan natuurlijk schipperen om bv rechtszaken te voorkomen, want als moslimpjes hun zin niet krijgen gooien ze het op “het past niet binnen ons geloof”

      Dat jij daar geen afstand van neemt en je distantieert zegt mij dat je het heerlijk vindt gelijk ernst en consorten, ik noem “jullie” niet voor niets islamverheerlijkers…

     14. Beukman

      @Siemien
      Ik ben een ongelovige hond. Ongelovige honden verheerlijken de islam niet. Zo duidelijk?

      Moslims hebben net als ieder ander om ergens tegen te protesteren. In dit geval protesteert een moslim zich bij de eigenaar van de begraafplaats. Hierbij beroept hij zich op eerdere afspraken of gedane uitspraken. De eigenaar kan de protesten naast zich neerleggen, óf hij kan proberen er samen uit te komen. Dat laatste noemen we “polderen”.

      Recent hebben in Nuenen bewoners protest aangetekend tegen een uitvaartondernemer in het dorp. Die protesten hebben ertoe geleid dat de betreffende ondernemer zijn biezen heeft gepakt. Daar is waarschijnlijk geen moslim aan te pas gekomen.

      “In Nuenen was afgelopen jaar veel ophef vanwege de vestiging van een uitvaarthuis in het centrum van het dorp. Uitvaartondernemer Hans Raaijmakers moest zijn Uitvaarthuis sluiten vanwege weerstand bij de buren.”

      https://www.ed.nl/nuenen/plan-voor-uitvaartcentrum-oude-landen-in-nuenen-nieuw-leven-ingeblazen~a888f6a4/

     15. Siemien

      @beukman zoals ik al zei, je verdedigd het tot en met.

     16. Beukman

      Ik verdedig de rechtsstaat, @Siemien. En dat doe ik met argumenten die jij niet weet te weerleggen.

     17. Siemien

      @beukman nee je verdedigd de islam onder het mom “ik verdedig de rechtstaat”

     18. Justus Maximus

      Beukman

      Je verdedigd een ideologie die haaks staat op onze rechtstaat.
      De rechtstaat verdedig je niet door islamcritici de mond te willen snoeren.
      In tegendeel.

     19. Justus Maximus

      VerdedigT

     20. Ernst Quispel

      Game, set and match!

      🙂

     21. Beukman

      @Justus
      Nog los van dat de islam niet zonder meer “een ideologie” kan worden genoemd: deze religie staat niet haaks op de rechtsstaat.
      Sterker nog, in heel wat islamitische landen bestaat de parlementaire democratie als staatssysteem.
      Maar ook in Nederland stemmen de meeste moslims gewoon, en dat doen ze op partijen als de VVD, het CDA en zelfs op de PvdA. Ik dacht ook niet dat Mohammed dit verboden heeft.

 6. poldi

  De islamisering als een voortwoekerend gezwel met steeds meer uitzaaingen.
  En toch maar Geert Wilders die hier al jaren voor heeft gewaarschuwd demoniseren.
  Wat haat ik de partijen die dit mogelijk hebben gemaakt.

  1. Frits Jansen

   U wauwelt Wilders na.
   Die kan de islam eigenlijk niets schelen, maar maakt mensen bang uit machtshonger.

   1. poldi

    @Frits Jansen, welkom in het land der onnozelen. en oogkleppen.
    Slaap lekker verder.

    1. Pit

     @Poldi: Frits = Wim

   2. eRik2017

    Dag Fritz-Wim

 7. Nasrani

  Moet kunnen. Het CDA en de CU zullen het vast met ze eens zijn. Een beetje land met vrijheid van godsdienst zal het met deze moslims eens zijn. Ben benieuwd wat ons guusje hier van vindt?

  1. Kodi

   Segers (CU): Islam moet de ruimte kunnen krijgen.

   Wat een sukkel is die Segers toch. Ook maar één duimbreed toegeven aan de Islam kost je uiteindelijk je hoofd.

   http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

 8. Gerlos

  NIET TOEGEVEN WANT ZE BEGINNEN NU TOCH WEL HEEL VEEL EISEN TE STELLEN AAN ONS NEDERLANDERS DIE NIETS HEBBEN MET DIT IDIOTE GELOOF. Curatorium naar het oosten bouwen dan kunnen deze islamistische figuren ook verbrand worden.

  1. Kodi

   Hoe meer Moslims, hoe meer ellende. Met het toenemende percentage Moslims neemt de Islamitische dramdwang en agressie meer dan evenredig toe. Het is als een niet te tarten sociale natuurwet.

   De islam als veroveringsideologie
   http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

   Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

   De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

   Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

   Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

   Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

   Verenigde Staten – 1.0 % moslim
   Australië – 1.5% moslim
   Canada – 1.9% moslim
   China – 1%-2% moslim
   Italië – 1.5% moslim
   Noorwegen – 1.8% moslim

   Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

   Denemarken – 2% moslim
   Duitsland – 3.7% moslim
   Verenigd Koninkrijk – 2.7% moslim
   Spanje – 4% moslim
   Thailand – 4.6% moslim

   Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

   Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

   Frankrijk – 8% moslim
   Filippijnen – 5% moslim
   Zweden – 5% moslim
   Zwitserland – 4.3% moslim
   Nederland – 5.5% moslim
   Trinidad & Tobago – 5.8% moslim

   Op dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

   Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

   Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

   Ethiopië – 32.8% moslim

   Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

   Bosnië – 40% moslim
   Tsjaad – 53.1% moslim
   Libanon – 59.7% moslim

   Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

   Albanië – 70% moslim
   Maleisië – 60.4% moslim
   Qatar – 77.5% moslim
   Soedan – 70% moslim

   Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

   Bangladesh – 83% moslim
   Egypte – 90% moslim
   Gaza – 98.7% moslim
   Indonesië – 86.1% moslim
   Iran – 98% moslim
   Irak – 97% moslim
   Jordanië – 92% moslim
   Marokko – 98.7% moslim
   Pakistan – 97% moslim
   Palestijnse gebieden – 99% moslim
   Syrië – 90% moslim
   Tadzjikistan – 90% moslim
   Turkije – 99.8% moslim
   Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

   100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

   Afghanistan – moslim 100%
   Saudi-Arabië – moslim 100%
   Somalië – moslim 100%
   Jemen – moslim 99.9%

   Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

   “Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji”

   Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

   Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

   Zie ook:

   Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe

   en

   Het Moslim Broederschap Project

   1. meijer61200

    Kodi; Goed en onderbouwd verhaal. Een van de weinigen die nog een zinvolle bijdrage leveren aan DDS. Van psychopatische toetsenbordfappers als die Quispel moeten we het niet hebben. Niet te geloven dat DDS zulk soort zieke geesten niet tegen zichzelf in bescherming neemt.

 9. Babaji538

  Tim, het Crematorium te Reeshof Tilburg
  biedt ongetwijfeld uitkomst, zoals reeds eerder.
  Een prikker in de mond kan een mens, zo een paar
  malen verliezen, zonder jas voor een ander te hebben.

  Er waren er die niet boven vergeldingsdrang konden komen.
  De boel eindeloos opstoken, heeft alleen het effect
  van dubbel maal in het kwadraat met terugwerkende kracht.

  Tijd en een wereld is hen allen niet meer toevertrouwd,
  zo blijkt en bleek de getuigenis.
  Je krijgt wat je verdient, zo weten we allen.
  Mijn huismeester laat zaken uit de hand lopen,
  daar keek hij naar uit, gaf hij toe.

  Het verhaal was reeds gekend.

  Petra Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, van dubbel maal in het kwadraat met terugwerkende kracht.

 10. Bas2018

  Zeg Quispel.Wanneer pleur jij eens op hier ?

  1. Pit

   Goede vraag Bas.

 11. Beukman

  Wie betaalt, bepaalt. Is dat niet een uitdrukking die mooi aansluit bij de typisch Hollandse handelsgeest? Een kwart van de plekken is gereserveerd voor dode moslims. Voor een urn betaal je net zoveel grafrechten als voor een traditioneel graf. Wijbenga heeft dus wel wat in de melk te brokkelen.

  Evengoed vraag ik me af hoe het zit met Wijbenga’s uitspraak “Begraven en cremeren vertegenwoordigen twee totaal verschillende opvattingen over de dood en afscheid. We kunnen het aan onze achterban niet verkopen dat op een paar meter afstand mensen worden gecremeerd.”
  Ik heb nooit eerder gehoord dat dit een probleem vormde op een begraafplaats, dus hoe zit dat met die achterban van Wijbenga?

  De soep zal straks wel niet zo heet worden gegeten als ie wordt opgediend.

  1. Kodi

   Wie betaalt bepaalt: Hier in Nederland zijn het de Nederlanders die presteren in en de Moslims die parasiteren op de maatschappij. Dus het zijn de Nederlanders die betalen. Die Moslims moeten dus maar eens even gaan dimmen.

   1. Ernst Quispel

    De moslims zijn ook Nederlanders.

    1. Kodi

     Moslims Nederlanders? Nagenoeg alle Moslims in Nederland hebben een (niet-Westerse) vreemde nationaliteit. Het zijn dus geen Nederlanders.

     Vraag het de Moslims zelf of ze zich Moslim voelen of Nederlander en ze zullen aangeven zich Moslim te voelen en niets met Nederland op te (willen) hebben en de Nederlandse waarden niet te willen delen. Zo’n zelfde vraag kan je ook stellen of ze zich Nederlander of (niet-Westers) allochtoon voelen en het antwoord zal zijn dat ze zich (niet-Westers) allochtoon voelen.

     Je bent uitgeluld en je kan weer terug in je inrichting.

     1. Pit

      @Kodi: De waarheid en de geschiedenis zijn de grootste vijanden van de islam.

   2. Guus Geluk

    En veel moslims werken bovendien ook gewoon voor hun geld.

    1. Kodi

     Niet-Westerse allochtonen kosten onze samenleving jaar in, jaar uit € 7.200.000.000 meer dan dat ze onze samenleving opleveren. Tel uit je winst of liever gezegd je verlies of je afwaardering. We kunnen ze missen als kiespijn.

     1. Ernst Quispel

      Uiteraard willen we graag weten waar onze keelafsnijder dit getal vandaan heeft gehaald.

     2. Pit

      @Kodi: Wim en Geen Geluk daarentegen, zijn islampleitbezorgers, het bewijs staat er maar weer eens.

     3. Ernst Quispel

      Ik ben weer benieuwd wat Wim hier op gaat antwoorden.

      🙂

     4. denk eens na

      ernst NRC; IEDERE asiel zoeker kost 28.000 euro per jaar per persoon keer 35.000 keer al 10 tallen jaren achtereen , wat had Nederland rijk kunnen zijn, nu hebben we voedselbanken!

 12. Frits Jansen

  Het is nog maar een paar decennia geleden dat cremeren in Nederland eigenlijk verboden was, en alleen op een paar speciale plaatsen werd gedoogd, o.a. in Driehuis.

  Laat die moslims ook maar een ruzie zoeken, dat doen moslimhaters ook al zoveel.

 13. cor wit

  Gewoon bouwen die crematorium
  Niks met de ziekte groep islam te maken .
  De gene die het niet bevalt dumpt het vuilnis maar in eigen land van herkomst .
  Niet onze grond besmetten met het virus islam bestrijden dat is de oplossing

 14. DolleDries

  Even voor de duidelijkheid Beukman is Ernst

  1. Guus Geluk

   Ernst en Beukman zijn twee verschillende personen, volgens mij kunnen zelfs je collega-trollen dat beamen.

   1. Kodi

    Elkaars virtuele paringsdanspartners?

  2. Rechtsaf

   @DD rugdekker guus lost het op voor ernst, beide zijn wel islamverheerlijkers..

   1. Guus Geluk

    Ben geen islamverheerlijker, Rechts-Pit van Zoutenbaaz.

    1. Siemien

     @guus jawel dat zijn jullie wel..jullie vinden het prachtig om de Nederlandse bevolking te schofferen icm het christendom..

   2. Pit

    @Rechtsaf: Roer in de strontemmer en Geen Geluk komt eraan. Geen Geluk is Wim’s trouwe rugdekker en zal z’n trolmaatje natuurlijk altijd in bescherming nemen.

    #islamverheerlijkers

 15. denk eens na

  Als je een moslim een vinger geeft wil hij je hele arm, daarom moet je een moslim niet eens een nagel geven de Israel methode.

 16. Bloem

  Ach, het is Nederland. Ze zullen hun zin wel weer krijgen en dat weten ze zelf donders goed

 17. Kodi

  Mag ik opmerken dat dat Islamitische geloof niet in ons land past?

  1. Vit

   Ja hoor, de waarheid vertellen mag nog steeds, althans hiero tot ergernis van de trollen die in de lucht ventileren, zo’n opmerking als “Rekening houden met gevoelens van minderheden is een teken van beschaving.” daar lach je toch alleen maar om? Wat denkt zo’n halve tamme daar nou mee te bereiken, dat we er in mee gaan of zo?

   Zelf heb ik vastgelegd gecremeerd te worden en in zee verstrooid, terug de natuur in als sterrenstof.

  2. Siemien

   @Kodi het moet van de daken geschreeuwd worden..

 18. Pit

  Het AD van dinsdag 4 oktober 2017

  ,,Ik ontdekte een compleet rechtssysteem – veel gesystematiseerder dan ik had verwacht – dat in strijd is met onze seculiere wetgeving. Veel moslimvrouwen zitten vast in een religieus huwelijk omdat hun omgeving een scheiding voor de staat niet voldoende vindt. Voor deze moslims is het shariahuwelijk veel belangrijker. Die vrouwen moeten aan een shariarechter of een imam vragen hun huwelijk te ontbinden, bijvoorbeeld omdat hun man hen mishandelt. Ook Nederlandse moslima’s reizen naar die rechtbanken in Engeland. Dat is een parallelle samenleving. Ik verzet me daartegen omdat die praktijk indruist tegen de rechten van vrouwen.”

  1. Pit

   Uit datzelfde interview:

   ,,We zullen veel weerbaarder moeten worden en grenzen moeten stellen aan de islamisering. Niet ingaan op de eis dat afbeeldingen van schaars geklede vrouwen moeten worden afgeplakt, bijvoorbeeld. ‘Just say no’. En burgers moeten niet telkens een beroep doen op de overheid. Je kunt zelf immers ook laten zien wat je normen en waarden zijn. Waarom haalt de Hogeschool Den Haag preventief de kerstboom weg? En waarom wordt op plekken waar moslims komen alcohol geweerd? Dat hoeft allemaal niet, we doen het zelf.”

  2. Kodi

   De integratie is mislukt en tot mislukken gedoemd omdat de Islam gewoon niet integreerbaar is. En daarom moet de Islam uit Europa geweerd worden.

 19. Ni28

  Gewauwel is een woordje die de trollen graag gebruiken. En zij kunnen het weten.

 20. Fortiori

  Resomeren (ook wel Hydrolyse genoemd) is een moderne manier waarbij een lichaam in drie uur wordt ontbonden. Volgens de uitvinder, Sandy Sullivan (Schotland) is resomeren milieuvriendelijker dan cremeren. Na resomatie blijft van het lichaam alleen een klein beetje poeder over.

  1. corfo

   @ Fortiori.
   Is de manier van ontbinden, zoals jij aangeeft, bestemd voor islamieten ?

   1. Fortiori

    Die zullen er wel niet aan beginnen. Er is nog een nieuwe methode in ontwikkeling. Cryomatie. Vriesdrogen zogezegd.

    1. eRik2017

     Er is er nog 1: #ontwimmen

 21. Beukman

  Bewoners proberen uitvaartcentrum tegen te houden – en slagen daarin.

  “In Nuenen was afgelopen jaar veel ophef vanwege de vestiging van een uitvaarthuis in het centrum van het dorp. Uitvaartondernemer Hans Raaijmakers moest zijn Uitvaarthuis sluiten vanwege weerstand bij de buren.”

  Om de boel in perspectief te zetten. Of zouden die buren moslims zijn geweest?

  https://www.ed.nl/nuenen/plan-voor-uitvaartcentrum-oude-landen-in-nuenen-nieuw-leven-ingeblazen~a888f6a4/

 22. Vit

  Zouden moslims eigenlijk weten dat het overblijfsel na het opvreten van het stoffelijk omhulsel door wormen e.d, alsnog wordt gecremeerd bij grafruiming? De knekelheuvel is al even uit de tijd.

  1. eRik2017

   Is het je nooit opgevallen dat er op de grafsteen van een moslim “Halal” staat?
   Ook de wormen en de maden hebben recht te weten waar ze halal kunnen eten.
   (Dit is satire)

   1. Vit

    Ik vraag me wel eens af hoe een (mannelijke) moslim in het paradijs een maagd denkt te kunnen wippen zonder stoffelijke attributen en hormoon huishouding, oh wacht dat is wetenschap en daar hebben ze niets mee.

    1. eRik2017

     Goeie opmerking Vit.
     Misschien is het wel zo dat ze allemaal voor de gek worden gehouden!
     Wie zegt dat ze die 72 maagden mogen wippen? Misschien mogen ze alleen maar kijken en fappen, of helemaal niets zoals jij suggereert. Er staat alleen dat ze maagden krijgen toch? verder niets. In de bijbel staat: “En hij kwam tot haar…..” nou dan weet je genoeg. Maar hoe wordt dat in het heilige islamboek genoemd?
     Het zou wel verklaren waarom er zoveel maagden zijn, de status wijzigt niet.

 23. HW

  Het stuit mij steeds meer tegen de borst, dat moslims zo weinig respect tonen voor de gebruiken van de huidige bevolking, maar wel constant vragen respect te tonen voor de islam.
  Verbeter de wereld en begin bij jezelf, dus van onuitgenodigde moslimgasten mag worden verwacht zich in te leven in de Nederlandse samenleving, voordat ze zich hier vestigen. Zij zullen moeten leren accepteren, dat er verschillen zijn en voldoende inlevingsvermogen moeten hebben om zich hier te vestigen of uit onvrede teruggaan naar hun zo prachtig gelovige “Heimat”

 24. Kodi

  Anton Constandse verwoordde het eens zo:

  “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

  https://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

 25. Kodi

  Theun de Vries verwoordde het eens zo:

  “Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

  https://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

 26. Rosasolis

  Dit is het zoveelste bewijs dat moslims niet kunnen of willen integreren in ons samenleving. De keuze voor begraven of crematie is vrijwillig en staat open voor iedereen in dit land. Dit oude wet hoeft niet veranderd te zijn. Op vele begraafplaatsen
  ziet men grafstenen met of een kruis, davidsster, of gewoon een lieve bericht voor ongelovigen. Maar er zijn ook begraafplaatsen met crematie gelegenheid. Dit is hoe het
  hoort in kleine gemeenten met beperkt ruimte. Als de moslims oneens zijn, dan kunnen zij proberen hun overleden familielid of kennis naar een moslim (binnenlands) – of buitenlands begraafplaats te sturen.

 27. A3aan

  Nou nou, het is me het draadje wél. Wat de trollen aangaat, zij hebben zich niet al te positief over mij uitgelaten. Weet wel, u kunt mij niet beledigen, in eer aantasten of wat dies meer zij. Het hoeft niet maar doe uw best als u daar zo veel genoegen uit haalt, klaar komen is lekker, ik gun het u, zelfs voor sukkels.

  Wat het crematorium betreft, bouwen dat ding. Dat een gedeelte van een kerkhof gereserveerd is voor anders denkenden wil niet zeggen dat zij een een beslissende stem hebben aangaande de bouw van een crematorium op een begraafplaats. Zij kwamen naar Nederland, dan eer je de gebruiken ook, misschien wel juist, wanneer het een begrafenis betreft. Na de dood nog onderscheid maken is killing voor alle nabestaanden.

  Bovendien, sterft er een moslim in Nederland dan hoor je regelmatig dat de overledene, snel zeker naar Nederlandse maatstaven, in het land van herkomst van de familie is begraven. Zeggen dat een begrafenis wegens de kosten niet kan is niet aan de orde, als een vakantie naar het land van voorouders kan, is dat óók voor een begrafenis mogelijk, kwestie van prioriteiten stellen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.