De BIJ1-humorpolitie van Sylvana Simons treedt weer op: ‘Spreek familie aan op grapjes over homo’s. Corrigeer ze!’

Ja hoor. Daar zijn ze weer: het BIJ1-gajes van Sylvana Simons, met opnieuw een oproep om vooral die arme homo’s te ontzien. Het zijn namelijk slachtoffers, dus maak vooral geen grapjes over ze. Dat zou namelijk ‘schadelijk’ zijn.

Alle sneeuwvlokjes van dit land opgelet, want BIJ1 heeft weer een nieuw plannetje. Familiebijeenkomsten in dit land zijn namelijk veel te homofoob geworden, en dat is een slechte zaak. Familieuitjes moeten weer safe spaces worden voor mannen die op mannen vallen, of vrouwen die op vrouwen vallen. Of vrouwen die op mannen én vrouwen vallen. Of mannen… en fin, u kent het hele riedeltje dat zo politiek-correct wordt samengevat door de letters LGBTIQ+ of wat nog meer.

Deze mensen zijn namelijk allemaal van suiker, beweert BIJ1. Ze kunnen niet tegen grapjes en daarom is humor ten ‘koste’ van homoseksuelen dan ook bijzonder uit den boze:

‘Een oproep aan iedereen: spreek mensen aan op hun gedrag en op hun woorden. Juist als ze familie zijn, juist als ze vrienden zijn. Want als je even nadenkt, weet je hoe schadelijk de ‘grapjes’ van die ene vriend of vriendin kunnen zijn, en snap je dat het belangrijk is ze te corrigeren. Ik hoop vurig dat we op die manier, stap voor stap, dichterbij de echte oplossingen komen.’

Aldus de tekst van een auteur van OneWorld, maar BIJ1 neemt die woorden gretig over en maakt ze de hunne.

Dat u het dus even weet hè? Homohumor = verboden! Voortaan dus gewoon maar weer mopjes over Jantje vertellen. Al is dat natuurlijk wel een beetje stigmatiserend richting alle jongens die Jan heten, maar dan kan je in ieder geval met je goede gedrag beweren dat je stap voor stap dichterbij de echte oplossing bent gekomen. Lekker woke!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Bloem

  Begrijp nooit zo goed waarom homoseksuele mensen continu worden weggezet als anders. De zieligheidsindustrie zou er mee moeten stoppen dat te propageren. Als we nu er nu eens van uit gaan dat ieder individu een individu is met eigen voorkeuren, dan is er niets aan de hand. Het is helaas inderdaad zo dat er in dit land een groeiend aantal minder ontwikkelde figuren wonen die dat niet schijnen te begrijpen. Dat is een kwestie van beschaving. Het is de taak van de samenleving die beschaving bij te brengen. Misschien is het ook een idee om minder beschaafde figuren pas ons tolerante landje binnen te laten, wanneer de minder beschaafden bereid zijn dit gegeven te accepteren, zich daarbij neerleggen en bereid zijn zich de beschaving zoals wij die kennen eigen te maken.

 2. Ernst Quispel

  Wat heeft een oproep om je beschaafd te gedragen in hemelsnaam met politie en verbieden te maken?

  Wat een idioot gezwam weer.

  1. Ben Zine

   “Wat een idioot gezwam weer.”

   Wat ben je weer lekker respectloos naar een mede-reaguurder. Over beschaving gesproken… Of liever gezegd: Het gebrek daaraan.

   1. Ernst Quispel

    Mijn inhoudelijke kritiek was deze keer op Tim gericht. Zijn artikel slaat kant noch wal.

    1. corfo

     @ Kwispel.
     Jouw vriendjes zijn over ’t algemeen héél erg anti-homo, toch ?
     Zo willen jouw vriendjes hen leren vliegen vanaf een flatgebouw, maar dan zónder vleugeltjes.
     Inhoudelijke kritiek heb je hier nog nóóit geuit, je weet trouwens niet eens wat “inhoudelijke kritiek” inhoudt. Dus Kwispeltje : achter in de rij aansluiten !

     1. corfo

      @ Kwispel.
      De heer Bloem heeft volledig gelijk.
      Je bent een antisemiet én pedofiel; die de gore “moed” bezit om anderen voor “racist” uit te maken.
      De grootste racist op dit forum, huist hier onder de naam @ Kwispel en andere aliassen.

   2. Bloem

    Beste Ben Zine, beschaving is dhr. Q vreemd. Zijn antisemitische uitingen op dit forum zijn daar een bewijs van. Daarnaast ontbreekt het hem aan zelfreflectie, met enige regelmaat neemt hij mede forum gebruikers op de hak m.b.t. vermeend racisme. Hij ziet niet in dat hij door zijn antisemitische sympathieën eigenlijk zelf de racist is. Zijn bijdrage in deze discussie duidt op mogelijk homofobe gevoelens.
    Reeds eerder heb ik in een bijdrage van een andere forumdeelnemer gelezen dat hij zelfs verdediging aandroeg voor pedofiele organisaties.

    1. Ernst Quispel

     Bloem, je bent een vervelende maar vooral domme lasteraar. Je kaffert me uit voor antisemiet en pedofiel maar kunt geen enkele uitspraak van mij citeren waaruit dat kan blijken.

     Je zet jezelf hopeloos voor lul, beste man.

     1. Bloem

      Wie de schoen past trekke hem aan. De waarheid is meestal niet makkelijk heer Q. Niets dat ik hier beweerd heb is gelogen. Laster is het daarmee ook niet. U bent nog steeds niet in staat een tekst goed te lezen en niet in staat de strekking te begrijpen. De meeste forumbewoners zijn u meer dan zat heer Q. Wordt het niet eens tijd om de handoek in de ring te gooien en een forum te zoeken dat beter bij uw sympathieën past. Uw aanwezigheid op dit forum wijst op masochistische neigingen.

     2. Ernst Quispel

      Zolang heer Bloem geen citaat van mij kan ophoesten waaruit antisemitisme en pedofilie kan blijken moeten we hem beschouwen als een leugenachtige lasteraar.

     3. Bloem

      Beste heer Q, wilde u als kind ook altijd al het laatste woord hebben? Dat maakt u niet minder schuldig hoor. Overigens zou ik zonder de wetenschap dat Wim een oudere grijze man is, haast denken dat we hier met een verwend kind te maken hebben!

    2. robroy

     Homofoob ???? dan denk ik eerder dat je bedoelt dat onze Ernst-Wim op kleine jongetjes valt

     1. corfo

      @ Kwispel.
      Ach man, houd toch eens op met je kinderlijk gewauwel, het raakt kant noch wal.
      Richt een nieuw clubje op, zoiets als Martijn, waar jij je kon uitleven, samen met een paar vriendjes op dit forum.
      Als je er “niet meer uitkomt” op dit forum (en dat gebeurt dagelijks) begin je onzin uit te kramen.
      Jij bent een misselijk makend “mensje”, totaal van geen enkele waarde voor de maatschappij en/of medemens.
      Op figuurtjes als jij, daar spuug ik op.

  2. Stanly2000

   Ja, zeg dat wel. Domme jongen.

   1. denk eens na

    Q zijn moeder is eigenlijk zijn zuster, we zullen maar zeggen het zit in de familie.

  3. Bloem

   Uw vraag geeft slechts een gebrek aan beschaving weer

  4. Ni28

   Het is net van wie de oproep komt. Als je S.S. bij praatprogramma’s meegemaakt hebt dan is zo tegenreactie logisch.

  5. Top

   Blablabla blaaskaak en pisvlek.

 3. buitenbeentje

  Geldt dat ook voor Gordon, Paul en Gerard?

  Als ik homo zou zijn, dan zou ik toch wel erg beledigd zijn over dit soort oproepen. Je moet je wel in elkaar laten slaan door mohammedanene, maar een grapje, nee, dat is echt te erg hoor.

  Zeg kennen jullie die van die negerin in de sneeuw ……. ?

  1. h_keur

   Ja, die voerde geen flikker uit. Ofwel ze exporteerde geen homo’s.
   Is gewoon een mening over het het import en export beleid, waar kennelijk selectief gewerkt wordt. Da.s dus geen grapje, maar een melding in gewone volkstaal over binnenlandse handel of zoiets

  2. denk eens na

   nee vertel eens

 4. nienke

  Moslims zullen NOOIT homo’s accepteren, je kunt praten als brugman en aan het uitleggen blijven zij accepteren geen homo’s en zullen doorgaan met homo’s haten.
  Begrijpen wij het nog steeds niet in dit land dat je hier NOOIT verandering in kan brengen.
  Het enige wat je hier kunt doen is als er een homo kapot gemept wordt zo iemand oppakken en voor een jaar achter de tralies.
  Misschien dat ze het leren dat ze met hun poten van wie dan ook moeten afblijven.
  Verwacht men nu echt dat de moslims homo’s zullen accepteren dan is men wel heel erg stom en begrijpt dus niets van de islam hoe dat in mekaar steekt.

 5. nogmaals

  BIJ1 maakt zich druk over homo’s die (figuurlijk) slachtoffers zijn van grapjes. Waarom maken ze zich niet veel drukker over homo’s die (letterlijk!!) slachtoffer zijn van door de islam voorgeschreven gruwelijke straffen in de vorm van zweepslagen, martelingen, van hoge gebouwen gooien of ophangen aan hijskranen.

  1. nogmaals

   Ik begrijp het: de grapjes worden door die gemene Nederlanders gemaakt en die sympathieke,vrome moslims doen gewoon hun sharia-plicht.

 6. Ni28

  De wereld volgens S.S. is een saaie en humorloze wereld waar je door IS praktijken continue gevolgd wordt door gedragspolitie. Je wordt voor de kleinste vergrijp aangesproken, ook je kleding en uiterlijk worden gecontroleerd. Wij zagen dat op door IS gecontroleerde gebieden. Een voorheen verlichte wereld wordt een zwarte en zwaar gecontroleerde wereld waarin geen plaats is voor humor en satire. Gelukkig heeft zij geen macht daartoe en blijft het bij wensdenken. Of niet? Want de activisten lijken alle macht te hebben in dit land.

 7. Gerlos

  Dit is weer een bericht van die lieve maloot Sylvana wat nergens op slaat zoals zoveel woorden die ze de laatste tijd heeft uitgesproken.

 8. Betoverd Konijn

  Volgens Ernst gaan je beschaafd gedragen en humor niet samen, begrijp ik.

  De homoseksuelen die ik ken snappen dat ik ze graag mag ongeacht wat voor grappen ik maak, en kunnen een goede grap waarderen ongeacht of die grap ‘at their expense’ is. Net als elke andere volwassene met een gevoel van humor. Maar goed, ik zal ze laten weten dat we een stel onbeschaafde neanderthalers zijn en ons gevoel voor humor dringend operatief verwijderd moet worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.