Dreigknurften slaan volledig door bij Geert Wilders: “Kkr hoer ik steek je kkr hoere kkr moeder dood!”

Het is nauwelijks te bevatten hoeveel ernstige bedreigingen PVV-leider Geert Wilders voor zijn kiezen kreeg. Vandaag lichtte de fractievoorzitter weer een tipje van de sluier af, en toonde een kleine selectie uit de mensen die Wilders vertellen hem te komen vermoorden. Alleen al op Instagram barst het van die lui.

In zijn rubriek “fanmail” publiceert PVV-leider Geert Wilders om de zoveel tijd kleine bloemlezingen uit de keur aan bedreigingen die de politieke leider ontvangt. Evenals de vorige keren gaat het voornamelijk om mensen die dreigen Wilders dood te schieten of neer te steken, en daarbij ook een vreemde preoccupatie hebben met de moeder van de oppositieleider, alsmede met de ziekte ‘kanker’.

Zo meldt ene maroz911 dat hij de “24/7 bewaking” van Wilders, en Wilders zelf ook, komt neerschieten. Mfk0162 is wat specifieker en weet te vermelden dat het een sluipschutter zal zijn die de PVV-oprichter om het leven zal brengen. Abdirahman_038 vindt ook dat de PVV-leider – een “kkr hoerenzoon” – een “kogel door je hoofd” moet worden gejaagd. Jawad077._ is het ermee eens dat Wilders moet worden doodgeschoten en voegt daar aan toe: “je kkr moeder!”

Maar het gaat verder. Appieboy.5713 noemt de PVV-aanvoerder een “wollah kkk mongool” en meent dat al die moslims “wraak gaan nemen” op de politicus. Moesaboy begint in tegenstelling tot de andere dreigtokkies niet over Wilders’ moeder, maar over zijn vader. Of zoals Moesaboy hem noemt: “Je kanker vader.” Verder wil hij alle tanden uit de mond van Geert Wilders slaan. Lara_078 komt Wilders tenslotte “slachten” en daarbij iets ongespecifeerds “IN JE REET DOUWEN”.

Verder hoopt issam_essa dat Wilders – “een jonge kanker mens” – van achteren wordt “gepakt” en daarna “gestampt door een olifant.” Daarnaast komt Issam ook Wilders’ moeder neersteken, because why not? Rumus010_ hoopt dat de PVV’er “gewoon doodvalt.” De begraafplaats heeft hij al geregeld, meldt hij.

Kortom: het is weer eens “feest” bij Wilders. En dit is niet alleen vandaag, maar het gaat aan de lopende band door. Want als je al zo’n uitgebreide collectie van Instagram-bedreigingen en scheldkannonades kan verzamelen, hoe zit dat dan met de veel meer politiek-georiënteerde media als Facebook en Twitter? Je moet er haast niet aan denken. Maar voor Geert Wilders is dit dus de realiteit van alle dag. Al meer dan 13 jaar. Zal deze haatdragende, geweldsliefhebbende gestoordheid ooit nog ophouden?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. Pedrito

  Uit deze bloemlezing van bedreigingen, die ik verachtelijk vind, kun je één ding opmaken, namelijk het taalonderwijs heeft behoorlijk te lijden gehad in de laatste decenia.

  1. loes530

   Is gewoon schandalig dit mag wel allemaal en word niks mee gedaan

   1. EU kok

    Precies, dat bedoel ik.
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/genante-macron-fanboy-pechtold-kwijlt-bij-speech-franse-president-krachtige-toespraak-het-eerlijke-verhaal/
    .
    springmaarachterop 3 dagen ago Login om te reageren
    ik hoopte eigenlijk dat hij dood zou worden gevonden in zijn omkoopneukhut in Scheveningen.
    .
    springmaarachterop 3 dagen ago Login om te reageren
    Zal ik eens langs komen in je hoekwoning en je ingewanden aan gort trappen.
    .
    springmaarachterop 3 dagen ago
    ga lekker dood lul!

    1. Guus Geluk

     Springmaarachterop, en enkele andere reaguurders op dit forum, zijn van hetzelfde laken en pak als de Marokkanen.

     1. Holland

      Er zijn nuanceverschillen Guus. Ten eerste zijn de verwensingen van Springmaar bijna altijd gericht op de persoon Quispel: die twee hebben dan ook een langlopende vete.

      Ten tweede is het taalgebruik van Springmaar veel creatiever dan dat van de armoedige, stupide Marokkanen, die niet verder komen dan in slecht Nederlands gesteld kanker-dit en kanker-dat.

      Maar overall ben ik het met je eens: bedreigingen zijn uit den boze.

     2. Pit

      @Holland: Net als Floris complimenteer ik ook jou, je bent uit hetzelfde hout! En je bent inderdaad scherp.

      Geen Geluk en z’n trollenmaatje Spaanse Kock vliegen er weer als strontvliegen bovenop om een ‘maar-zij-doen-het-ook-je’ te doen, een beproefde trollenmethode om steevast de aandacht af te leiden. In feite keuren ze de jarenlange bedreigingen aan het adres van de heer Wilders daarmee goed, want zij doen het ook…

     3. Holland

      Dank je Pit. Ik doe m’n best. 🙂

     4. Meester Kong

      @Holland: Net als Floris complimenteer ik ook jou, je bent uit hetzelfde hout! En je bent inderdaad scherp.

      Dank je Pit. Ik doe m’n best.

      Mag ik ff overgeven……

     5. Pit

      @Kong: Ja hoor, jij mag wel even overgeven. Lastig als je nooit complimenten krijgt en je het niet kunt verdragen dat anderen dat wel ontvangen. Ik begrijp wel dat je daar misselijk van wordt.

     6. Ernst Quispel

      Over trollenmaatjes gesproken.

      🙂

     7. Mithrandir

      Holland,

      Goed te horen dat u het met me eens bent. Voor bedreigingen en/of doodsverwensingen (ten opzichte van Pechtold of Wilders), al dan niet geponeerd in “creatief” taalgebruik, is in onze democratie geen plaats.

      Over het algemeen worden lieden die agressieve taal uitslaan spoedig geband. Zo moesten onder meer Zwetsnek al zijn digitale biezen pakken. Springmaarachterops tweeduizendste nick zal vermoedelijk ook een kort leven beschoren zijn.

      Laten wij ons vooral richten op de inhoud!

     8. Guus Geluk

      Pit,

      Jij hebt jezelf buitengewoon ongeloofwaardig gemaakt door met je andere accountjes voortdurend hetzelfde riedeltje te herhalen, maar inmiddels lijkt de “pit” uit je trol-gedrag verdwenen.

      Het is alleen omdat je aan de goede kant van het schoolplein staat dat je nog serieus wordt genomen.

     9. Guus Geluk

      Holland,

      Zojuist plaatste ik een bijdrage met een ander account, die nog moet worden goedgekeurd. Het is namelijk zo dat als je een verkeerd woord intikt, je met het account niet meer in de draad kunt reageren.

      Misschien kan de redactie eens naar dit probleem kijken?

     10. Holland

      “Laten wij ons vooral richten op de inhoud!”
      —————————————————————-
      Gandalf, dat is een goed voorstel. Als je dit ook bij je maatje Quispel onder de pet wilt schuiven, kunnen we nog eens ergens komen.

     11. Pit

      @Holland: Gandalf, dat is een goed voorstel. Als je dit ook bij je maatje Quispel onder de pet wilt schuiven, kunnen we nog eens ergens komen.

      Ergens in het begin heb ik al een geprobeerd om W i m p i e die kant op te krijgen. Hij wil het niet, doet en het niet en kan het ook niet. Deze W i m p i e is volkomen kansloos en zijn rugdekker Geen Geluk (aka Mithrandir) kiest bewust zijn zijde waardoor hij al even kansloos is.

      Lekker negeren, niewaar?

     12. Guus Geluk

      Holland,

      Ook hier sluit ik me bij aan.

     13. Ni28

      Zijn Marokkanen dan slecht in jouw ogen? Niet zo verstandige opmerking als het aan mij ligt.

     14. Guus Geluk

      Ni28man,

      Hemel, wat heb ik nu geschreven? Zat kennelijk even te slapen. Ik doelde natuurlijk op de dreigtokkies.

     15. swetsnek

      dussssss marokkanen zijn net zo slecht ???? hahahahaha dombo

    2. Ni28

     Het komt omdat je dezelfde figuur ophemelt en daardoor ontlok je dit soort uitspraken. De hoge irritatie kan niet met een normale woord gepareerd worden en mensen worden boos. Ik denk dat deze mensen in wezen minder slecht zijn dan jij die deze tactiek toepast, EU Quispel kok. De DDS is een schreeuwblog door jullie toedoen.

     1. Guus Geluk

      Ni28man,

      Bestudeer de link en u bemerkt dat uw observatie incorrect is. Radicaal-rechtse trollen als Springmaarachterop brallen er maar op los, bijvoorbeeld een doodsverwensing ten opzichte van Pechtold, maar maken het op dit forum doorgaans niet lang.

   2. Steve Van der Vekens

    Dat is ook racisme he. Blank racisme bestaat blijkbaar niet in Europa.
    Die scheldtirade’s zijn strafbaar.

  2. penis aqua di rosa

   Niet alleen het taalonderwijs, leren ze dit op islamitische scholen?
   Maar verder wat te denken van opvoeding? Volgens mij is dit zelfontplooiing naar eigen inzicht. Wat een lozers, de personen die deze taal over de lippen krijgen en aansluitend op hun smartphone wereldkundig maken. Om je dood te schamen.

 2. Pescador

  Al die klerelijers het land uit schoppen, zodat we weer veilig over straat kunnen.

 3. EU kok

  Oh, oh, wat een geluk.
  Dit soort totaal ontspoorde reacties en bedreigingen kom je op deze site gelukkig nooit tegen.
  Gezegdes als: Sterf, ik trap je ingewanden er uit, krijg een verschrikkelijke ziekte, neem de pil van Drion, ik kom je opzoeken en een kopje kleiner maken enz., enz., kennen we hier niet. Hier loopt veel geciviliseerder volk rond.

  1. Holland

   EU patatbakker gaat het trollen al aardig onder de knie krijgen: direct afleiden van het gajes dat in het artikel bedoeld wordt, naar het bekende ‘wij zijn even slecht’. Bravo lullekop, als gespuis-pleaser en islambehoeder kom jij er wel.

   1. EU kok

    quote: naar het bekende ‘wij zijn even slecht’.
    .
    Spreek vrijmoedig namens uzelf maar laat mij er even buiten.

    1. Holland

     Letterlijk lezen is EU snackbarhouder wel toevertrouwd, maar begrijpend lezen moet hij nog geheel onder de knie krijgen.

     1. Steve Van der Vekens

      En ze liegen, want nog nooit heb ik op DDS dergelijk gescheld gehoord.

     2. EU kok

      qoute: En ze liegen, want nog nooit heb ik op DDS dergelijk gescheld gehoord.
      .
      U heeft gelijk, niet gehoord maar wel veelvuldig gelezen.

  2. Meester Kong

   Klopt en DDS kijkt de andere kant op.
   Weet wel dat een ban niet helpt maar een weggejorist laat andere reaguurders zien waar de grens ligt.

   1. Ni28

    Zij laten jou toch ook hier terwijl je een Joop jongen bent. Dat is gelijk aan vloek.

  3. Ernst Quispel

   Het is inderdaad wonderlijk dat DDS een groot nummer maakt van de zieke bedreigingen van deze figuren en toelaat dat gelijksoortige bedreigingen hier dagelijks worden geuit.

   1. Bloem

    Beste heer Q, het grote verschil is, dat de DDS een besloten groep is en het je vrij staat de groep te verlaten wanneer het taalgebruik je niet aanstaat. Dhr. Wilders en Pechtold kunnen de bedreigingen en het taalgebruik helaas niet ontlopen.
    Overigens ben ik het volkomen met u eens dat het taalgebruik met enige regelmaat bedroevend is. De DDS mag daar best wat kritischer naar kijken.

  4. swetsnek

   laten we aan 1 tafel gaan zitten

  5. Ni28

   Laat het net die dingen zijn waar je zo van geniet, nietwaar, Quispel?

 4. rosmalen53

  Ach, we hebben 1 geluk
  Voor dit soort smeerlappen mogen we lekker vanaf ong ons 16de in een fijn zwaar beroep omdat we toevallig minder goed konden leren dus minder geluk hebben gehad lekker doorwerken totdat we meteen de kist in kunnen
  Lekker 60 jaar of zo achter elkaar werken
  En geen kip die voor deze groep opkomt
  De eigen autochtone bevolking word weggezet als een hoop stront

 5. Ernst Quispel

  ‘Dreigknurften’

  🙂

 6. Frits Jansen

  Hij heeft het allemaal aan zichzelf te danken. Wilders moet net zo worden aangepakt als islamitische haatpredikers, ik zie geen wezenlijk verschil.

  1. Holland

   “…..ik zie geen wezenlijk verschil.”
   —————————————————
   Dat komt omdat je een wegkijker bent, Frits. Met een door en door gehersenspoeld brein, waardoor je alles ziet door een policorbril en je gezonde verstand volledig is uitgeschakeld.

   1. Pit

    @Holland: Frits c.s. zijn van het soort dat het heel begrijpelijk vindt dat Theo op klaarlichte dag werd afgeslacht door een demonische Mohammedaan. Samen met W i m p i e verspreidt hij de boodschap van eigen schuld. Levensgevaarlijk dat soort achterlijken, net als de islam zelf overigens.

    1. Ernst Quispel

     Frits zegt nergens dat de moord op van Gogh oké was, hij wijst slechts op het feit dat er weinig principieel verschil is vast te stellen tussen de haatzaaierij van dolle imams en hemzelf.

     Pit is inhoudelijk zeer beperkt maar hij moet toch kunnen zien dat zijn bijdrage nergens op slaat.

     1. Holland

      “Frits zegt nergens dat de moord op van Gogh oké was, hij wijst slechts op het feit dat er weinig principieel verschil is vast te stellen tussen de haatzaaierij van dolle imams en hemzelf.”
      ———————————————————————
      Hier heeft Quispel een punt: er is inderdaad geen principieel verschil vast te stellen tussen dolle imams en Frits Jansen.

     2. Ernst Quispel

      ‘Hemzelf’ slaat op Geert Wilders.

      Excuses voor de onduidelijke formulering.

     3. EU kok

      Helaas Sarko, ik ben het deze keer niet met je eens.
      Pit is een simpele ziel, welke zodra hij denkt een sterke mening te signaleren, er direct achter aanloopt met de vraag: Zullen we vriendjes worden?
      Op deze manier probeert hij medestanders te vinden voor wanneer hij weer eens een discussie verliest.
      Gewoon een intens zielig figuur met diverse inlogs, waarmee hij voortdurend zichzelf gelijk geeft.

     4. Guus Geluk

      EU kok,

      Ik ben het hier deels mee eens: Pit stuurde in het verleden namelijk doelbewust af op confrontatie door het eindeloze islampleitbezorger-riedeltje te herhalen, wetende dat zulks uitvoerig was ontkracht. Dat dient geen ander doel dan provoceren.

      Nu, Pit zal het wel druk hebben op de scholengemeenschap waar hij als schoolmeester een laagbetaalde baan heeft, tussen allerlei leraren en leraressen, waardoor hij geen tijd meer over heeft om zijn vermanende provocerende vingertje digitaal te heffen.

     5. Pit

      @Holland: Wel duidelijk dat het zuigtrollengenootschap in elk geval opnieuw flink door de forummand valt, we kunnen ze zelfs tellen. Ik heb ze in elk geval scherp voor m’n vizier in de negeermodus.

    2. Meester Kong

     @Pit is een provacateur..

    3. Meester Kong

     @Pit is een provocateur..

     1. Ni28

      En wat ben jij?

  2. Ni28

   Jouw beoordelingsvermogen is minimaal. Vandaar dat je het zo ziet.

  3. sjun

   Hij roept niet op de zelfbenoemde profeet der moslims te wreken. Hij roept niet op vijanden van zijn mening om te brengen.

   Kennelijk heb jij de vrijheid van spreken al opgegeven voor fatsoenspopulistisch jargon. Sneu voor al die soldaten die sneuvelden op de stranden van Normandië als iedereen zo zou denken en handelen.

  4. Alarmbel

   Tijd voor de oogarts, Frits Jansen. Wie bedreigt Wilders allemaal te vermoorden volgens jou? Er is toch geen verschil?

 7. JanKlaasen

  Is niet zo moeilijk te stoppen hoor, gewoon stoppen met de sociale media dan heb je nergens geen last meer van.

  1. Pit

   Is niet zo moeilijk te stoppen hoor, gewoon stoppen met het verkondigen van de eigen mening en je bekeren tot islam, dan heb je nergens geen last meer van.

 8. Koos sssss

  Het OM blijft Wilders maar achtervolgen voor zijn “minder, minder”.

  Datzelfde OM laat al die mensen, die Wilders concreet met de dood bedreigen gewoon hun gang gaan. Hoewel doodsbedreigingen toch wel iets verder gaan dan zijn “minder, minder”.

  Nederland is onder leiding van het OM een failstate geworden.

 9. Steve Van der Vekens

  Je ziet niet anders tegen GW, torenhoog niveau.

 10. buitenbeentje

  Bij Sylvana hadden ze de daders zo voor de rechter. kromstaat.

 11. Svetlana

  In vergelijking met wat je hier op dit blog leest vind ik de taalgebruik van de opmerkingen over geert nog best wel meevallen

 12. Adriaan

  Het is jammer dat Pechtold hier niet op reageert. Hij vindt de aanwas van Marokkanen een verrijking voor onze cultuur. Nederland is heel hard aan het afdalen naar niveau nul. Mogen we alsjeblieft minder van dit Marokkaanse tuig?

 13. Vit

  Het is nou eenmaal inteelt volk en dat zal nog wel een paar generaties zo blijven.

 14. Ni28

  Volgens mij komt het van Svetlana annex Quispel.

 15. Vit

  Nog te dom om hun eigen strontsporen op te ruimen, dat bleek ook wel van de week.

 16. EllyD18

  Nee dat houdt nooit op, want de treiterkoppen kunnen hier hun gang gaan en Wilders is een slachtoffer. Ben bang dat Wilders echt een keer vermoord zal gaan worden, de haat bij dat tuig zit zo ongelooflijk diep.
  De regering staat erbij en kijkt ernaar.

 17. Lex

  Al die gasten die zoon bericht hebben geplaatst oppakken en jaren de bak in.

  Deze eikels hebben hun reacties geplaatst via social-media dus via hun hun inschrijving en ipadress makkelijk te achterhalen.

 18. H.Vaes

  Laten we maar hopen dat ….diegenen….het ongedierte der maatschappij….. die zulke verwensingen richten aan Geert Wilders….zelf….. door hun verwensingen die zij een ander gunnen…… getroffen worden.

 19. H.Vaes

  En nog dit….Weeg deze bedreigingen eens af tegen het ….minder ….minder…minder…willen van dit soort tuig.Het OM ministerie moet zich kapot moeten schamen .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.