Haha! Rechtbankvoorzitter vernedert ego-maniak Peter R. de Vries, en noemt hem kortweg ‘Peter de Vries’

Tijdens het strafproces tegen Willem Holleeder mocht vanwege Peter R. de Vries aantreden als getuige. De rechtbank ging echter niet mee in de pr-show van de nogal zelfvoldane misdaadverslaggever, en weigerde de R. in zijn naam te noemen. Peter werd daarmee weer ‘Peter de Vries’ en dus een gewone sterveling.

Het is vandaag een goede dag om nog maar eens te lachen om dat opgezwollen ego van Peter R. de Vries. De man ziet zichzelf als een soort onovertroffen grootheid, maar in feite is De Vries natuurlijk niets meer dan een miezerig mannetje. Hij weet geen hond te boeien met z’n doodsaaie en episch slechtbekeken crime talkshow. Desalniettemin bleek vandaag al snel dat het ego van de boezemvriend van crimineel Cor van Hout bijna niet door de deur van de rechtbank paste: net als alle andere mensen moest Peter namelijk door de bodyscanner heen – en dat dient te gebeuren zonder schoenen. Een boze Peter eiste een VIP-behandeling en stormde de rechtbank weer uit. Als een klein kind weigerde Peter om z’n zweetkakkers uit te trekken.

Die stoerheid heeft Peter R. de Vries (die ooit nog doodleuk beweerde dat Geert Wilders een tbs-behandeling nodig heeft) er niet van kunnen weerhouden om even later alsnog met hangende pootjes terug te keren naar de rechtbank. Die rechtbank was overigens niet onder de indruk van die ommezwaai van De Vries. Sterker nog: de rechtbank meende hem nog eens subtiel te moeten wijzen op het feit dat er ook voor Peter R. de Vries geen voorkeursbehandeling wordt uitgegeven:

Peter R. de Vries heet Peter de Vries

Rechtbankvoorzitter Frank Wieland zegt dat ‘de rechtbank met verbazing kennis heeft genomen van de mededeling dat Peter de Vries is vertrokken’. De voorzitter weigert de R. van Peter R. de Vries uit te spreken.”

Pats, boem, op je neus. En nu je mond houden en weer normaal doen, Peter. Dit is een rechtszaak om één van ’s lands meest beruchte en afgrijselijke criminelen – Willem Holleeder – achter de tralies te krijgen. Een serieuze zaak. Het is geen DWDD-aflevering waar je theatraal kan lopen doen omdat één of andere stagiaire je niet met alle door jou geëiste egards heeft ontvangen.

Dus zeg maar vaarwel tegen die irritante artiestennaam met die onzinnige R. in het midden. Je bent gewoon Peter de Vries, private citizen. En dus niet die arrogante kwal van een dramaqueen Peter R. de Vries. Hihaho Peter, dat je het dus maar even weet!

Groetjes van niet alleen een gortdroge rechter, maar ook miljoenen andere Nederlanders die je gebral inmiddels wel een beetje zat zijn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Babaji538

  Parool & de Vries, het ìs geen optie!
  De enige optie, is dat jullie er geen flikker verstand
  van hebben en dat de laatste optie, de complete vernietiging
  van Nederland gaat worden, namens hufterig, schofterig,
  krankjorum en gestoord wangedrag van zieke, zieke kerels in dit (verloren) land.

  Fijne avond!

  Petra Hermans

 2. Frits Jansen

  PeterRrrr komt oorspronkelijk van De Telegraaf maar ziet een gat in de markt om wat linksig te doen – waar DDS prompt intrapt. Peter R. weet al lang dat het er niet toe doet HOE ze over je praten ALS ze maar over je praten.

 3. Floris

  “Het is vandaag een goede dag om nog maar eens te lachen om dat opgezwollen ego van Peter R. de Vries. De man ziet zichzelf als een soort onovertroffen grootheid, maar in feite is De Vries natuurlijk niets meer dan een miezerig mannetje.”
  ——————————————————————————–
  Hier op DDS hebben we ook zo iemand.

  1. Guus Geluk

   DFTT.

   1. Floris

    Trol Guusje is er als de kippen bij om z’n billenmaat te assisteren.

    Aandoenlijk, hoor.

 4. Gerlos

  Een misselijk makend mannetje die Peter de Vries.

 5. Joop Sigaar

  Zoooo, peter r het vlies heeft ook weer genoeg aandacht gekregen vandaag .

  Dat begrijp ik wel want peter r het vlies weet alles en heeft ook nog eens overal verstand van .

  Kwam het gebouw uit en moest z’n paperassen speciaal in z’n kofferbakje leggen om zolang mogelijk in beeld te zijn ……. zo berekenend allemaal , commercie he .

 6. NoFap

  Waar komt al die haat toch vandaan voor Peter R de Vries?

  1. Joop Sigaar

   NoFap

   Waar komt die haat van Peter de grootste L..vandaan t.o van anders dan hem denkende , politiek gezien dus..

 7. Gerlos

  Peter is zo media geil dat alles uit de kast wordt gehaald om in het nieuws te zijn.

 8. Luwadder R1

  Regels geldt voor iedereen, dus ook voor meneer de Vries, als hij zo moeilijk doet om z’n schoenen uit te trekken, moet die op Zweedse klompen gaan lopen, lopen heerlijk en geen zweetvoeten. De goeien niet nagesproken uiteraard : rare jongens die westerlingen.

 9. Gijs van Harskamp

  Een goede Directeur is nog geen goede vertegenwoordiger
  Een goede vertegenwoordiger is nog geen goede directeur
  In een goed en stabiel bedrijf hebben zij elkaar nodig
  Om succes te hebben
  Peter de vries is een goede analyticus over zaken maar helaas helaas geen goede verkoper van het woord en mist de uitstraling op de TV
  Advies aan Peter de Vries neem een goede vertegenwoordiger en of verkoper aan je zijde b.v.b eentje die gebakken lucht in een potje kan verkopen om verder samen het programma op de TV af te maken
  Succes en gezondheid dat laatste moet je koesteren

  Gijs van Harskamp

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.