Linkse idioten bedreigen homoseksuele journalist met de dood omdat hij Jan Roos interviewde

Gaykrant-redacteur Kenneth Steffers is door linkse kwaadwillenden met de dood bedreigd. Zijn ‘misdaad’? Hij had DDS-columnist Jan Roos geïnterviewd, en dat is natuurlijk een doodzonde.

Vanmiddag onthulde Dagelijkse Standaard-columnist Jan Roos dat een interview met hem dat de Gaykrant drie weken geleden publiceerde de aanleiding is geweest voor doodsbedreigingen voor de jonge redacteur die Roos ondervraagd had. “Het is toch niet te loven,” brengt Roos uit op Twitter. De bedreigde journalist – Kenneth Steffers – valt hem bij:

“Dit dus. En dat ondanks dat we ‘zogenaamd’ in een tolerant land leven waarin we elkaars opvattingen respecteren. Niet dus. Pim zei het al.”

De Pim naar wie verwezen wordt, is vermoedelijk de in 2002 vermoorde Pim Fortuyn. Evenals journalist Steffers viel Pim op mannen, en was dus bijzonder bekend met de gebrekkige homo-acceptatie die onder het tolerante oppervlakte van Nederland verborgen ligt.

Over wie de daders van die afschuwelijke doodsbedreigingen zijn, kunnen we kort zijn. Dit waren geen neo-nazi’s, antisemieten of fascisten. Wat dan wel hun achtergrond is? Het zal je verbazen, maar niet heus “Nou, moet ik je nog vertellen uit welke hoek?” Aldus de retorische vraag die Roos stelt aan de voormalige activiste Anne Fleur Dekker. Tegen anderen heeft de columnist het antwoord dan echter al verklapt:

Wie of wat bij ‘links’ maakt Roos niet bekend, maar dat dit sneue voorval weer buitengewoon typisch is, staat buiten kijf. De zelfverklaarde tolerantiestrijders die zelf het minst tolerant van allemaal blijken. Goh, zo blijkt maar weer: van de hele dag drammen word je geen leuker mens. En een onschuldige journalist die het aandurfde om een (voormalige) rechtse politicus te interviewen, plukt daarvan nu de zure vruchten. Eindresultaat: vermoedelijk zal Kenneth Steffers nu op de één of andere wijze beveiligd moeten gaan worden.

Wat een fijn land is dit aan het worden, zeg…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. AS210854

  De politici staan en bij en keken ernaar. Nu doen ze er niks aan en straks als er wat gebeurt zijn ze geschokt zo als altijd.

  1. Steve Van der Vekens

   Dan zullen ze zeggen: “Het is onaanvaardbaar.”

 2. Svetlana

  Wat een totaal onzinnig stuk alweer. Hoe weet je dat nou dat de doodsbedreigingen uit de linkse hoek komen? Het lijkt me waarschijnlijker dat het PVV tokkies zijn. Dat soort tuig kent geen schaamte

  1. Tinneke

   Mee eens!

  2. lIN-T

   Lijkt me sterk aangezien Jan roos gehaat en belachelijk wordt gemaakt door boos links.

  3. AS210854

   Sletvana, last van dementie, dit soort bedreigingen komen altijd van links. Dit is algemeen bekend.

  4. sjun

   Het lijkt me niet dat mensen die veranderend politiek beleid in Nederland wensen een journalist gaan bedreigen die Jan Roos gewoon laat uitpraten. Zulke bedreigingen vanwege publicatie kan alleen maar van fascistoïde knokploegjes komen die door gerechtelijke aarzeling of bescherming menen dat zij boven de Nederlandse wet staan.

  5. meijer61200

   Etaleer toch niet continue je vreselijke achterlijkheid domme sukkel.

 3. Ben Zine

  De linkse kerk heeft dit land volkomen verkankerd. Ze is in de aard destructief en zal niet rusten voordat alles wat dit landje ooit mooi, fijn en uniek maakte zorgvuldig en afdoende zal zijn vernietigd. Dat deze journalist met de dood wordt bedreigd is een nieuw dieptepunt. We zitten op een hellend vlak en het wordt alleen maar erger. De verruwing en morele verpaupering van de maatschappij is in volle gang en zal eindigen in een dorre kale vreugdeloze woestijn waar de “weg met ons” landverraders zullen zegevieren.

  1. Frits Jansen

   {Precies! Weg met al dat linkse gespuis, dat godbeterhet de belangen van werknemers serieus neemt. Er moet geld verdiend worden in dit land en dat kan alleen als het Grootkapitaal de vrije hand krijgt.

   Troost u met de gedachte dat slavernij niet zo erg is als het lijkt. En als ook blanken tot slaaf gemaakt kunnen worden is slavernij helemaal niet discriminatoir en dus toegestaan.

 4. Meester Kong

  Is er aangifte gedaan, of is het een gebrek aan aandacht.

 5. fenderbender

  Je zal er weinig van horen, voor de politiek zijn dit 2de/3derangs figuren, politiek correct ach en wee als er wat gebeurt, meer niet.

 6. Tinneke

  Raad voor de Journalistiek hier kun je een klacht indienen als het te ver gaat……..en voor mij DDS is de grens bereikt walgelijk wat jullie hier toe staan!

  1. Frits Jansen

   Bent u hier voor het eerst? Waar op normale sites walgelijkheid een uiterste grens is, komt bij DDS niets aan bod dat juist minimaal walgelijk en waarschijnlijk erger is.
   De verklaring is marktwerking: DDS leeft van “clicks” en probeert dus zo veel mogelijk te irriteren. En als iemand echt boos wordt beginnen ze over de vrijheid van meningsuiting, een drogargument want tegen walgelijkheid mag je natuurlijk best bezwaar maken, al was het maar vanwege die zelfde vrijheid.

 7. dannyvermeulen69

  ah zullen vast de russen zijn toch of niet??.. en nog een DDS dagje organiseren koffie erbij met koekjes.. voor de liefhebbers vodka…laat ik mijn werk kistjes met stalen neus thuis!

  1. swetsnek

   Heeft geen nut danny ze durven niet internet helden meer is het niet heb ze al een paar keer gevraagd om eens lekker te tafelen met elkaar

 8. Two Ravens Black Kettle

  Het haatdragende fascistoïde links dat virulent is in NL is hetzelfde links dat van Venezuela een hellhole hebben gemaakt, hetzelfde links dat leidde tot Pol Pot, de Gulag en Mao.
  Dit is in diepste essentie het links van de snowflakes die om de-platforming, diversity politics, censuur, de knevel, thought-crimes en de Orwelliaanse samenleving krijsen.
  Dezelfde gedachtegang die tot honderden miljoenen doden hebben geleid in de geschiedenis.
  Dit links wordt steeds sterker, aangespoord door de moreel verrotte media en hun vrienden in het Staatsapparaat die Fortuyn de dood hebben ingejaagd en daarvan geen ene zak geleerd hebben.

  Het opjagen van dissidenten
  Joelend en altijd in hyena roedels
  Gesteund door de moordenaarsklerken in de MMS
  En de wegkijkers in Kaaskopland
  Opjagen, murw trappen en daarna lynchen
  Aan de hoogste PC boom knopen
  Dat Links trekt een verstilde, angstige, grimmige, geestdodende, totalitaire lijkwade over West-Europa heen.

  1. Steve Van der Vekens

   Misschien zijn het stiekem terroristen?

  2. Frits Jansen

   Politicologen leerden mij het “hoefijzermodel” van de politiek: extreem links en rechts zijn geen uitersten, maar juist aan elkaar verwant, zoals de uiteinden van een hoefijzer zich vlak bij elkaar bevinden.

   U vindt u zelf lekker rechts maar voor je ’t weet ben je de grens over naar uiterst links.

 9. dannyvermeulen69

  of ik citeer vuile k….r homo ik n..k je kkk m..r etc etc ..nee het zijn vast de russen toch of niet?? nog een DDS dagje organiseren bakje koffie erbij..en voor de liefhebbers vodka..laat ik mijn werk kistjes met stalen neus thuis

 10. Ni28

  Voor een nieuwkomer was Nederland een leuk land omdat alles gezegd mocht worden, over alles gepraat kon worden zonder dat er meteen klappen vielen. Ook degene die toen boos werd was anders boos dan nu. Maar dit land heeft heel door Linkse toedoen veel nieuwe inwoners die liefst gelijk op de vuist gaan. Vuist? Mes of Kalasjnikov bedoel ik. Korte loontjes die om wraak roepen. Met de wildernis in Oostvaardersplassen wilt het niet lukken maar in de Nederlandse samenleving wint de wildernis steeds meer aan ruimte.

 11. Babaji538

  Tim Engelbart, mag ik je doorverwijzen
  naar een prachtige vakantie op Zuid-Jutland.
  UNESCO laat zien, met de natuur aldaar
  de vernieling in te draaien en te willen toe eigenen,
  gelijkwaardig aan de frustratie rondom het vervalsen
  van documenten der Holocaust, te hebben geleerd.
  Of kinderen daaronder lijden, zal het leiderschap
  vooralsnog niet beschadigen. Nee.
  Petra Hermans

 12. Frits Jansen

  Ik zou me ook goed kunnen voorstellen dat een hetero-journalist bedreigd wordt als hij Jan Roos interviewt, want als je dat doet is er toch een steekje aan je los. Roos maakte naam als agitator, maar als nieuwsbron … schei uit!

 13. Gerlos

  Totaal van de pot gerukt deze linkse mafkezen.

 14. Anders55

  blijkbaar is alles toe gestaan zolang het maar in goede aarde valt bij links?
  al dat linkse geneuzel en getreuzel heeft al voor meer ellende gezorgt hier in Nederland?
  tegenwoordig moet alles ( ook de politiek!) correct zijn,maar dan wel links politiek correct, maar men zal wel weer een links smoesje verzinnen om aan dit artikel een draai te kunnen geven, tis hen tot aan heden altijd gelukt!

 15. ruu01

  Ter herinnering… Toen er een niet D66 politicus homo bleek te zijn begon
  D66 overal in het land het begrip ‘rel-nicht’ te verspreiden…
  Speciaal ‘homo zijn’ is dus volgens D66 een mentale ziekte,
  wanneer ze niet Pechtholds leugens meedeunen.
  D66 en liberaal is net zo domme dorre illusie als
  koeien grazend in een woestijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.