Lollen met Thierry Baudet: ‘Leger marcheert in Brussel over straat… Doordat mensen zoals wij de problemen benoemen!’

Moppen tappen met Thierry! Jawel, de partijvoorzitter van het Forum voor Democratie blijkt van alle markten thuis te zijn!

baudet-brussel

Hij bakt ze weer bruin, de enige echte FVD-fractievoorzitter. Na zijn megahit “Kan de microfoon aan” is de beste cabaretier van heel politiek Den Haag weer terug met een nieuwe grap. Ditmaal haakt de jonge fractievoorzitter in op het Brusselse straatbeeld. Want in de hoofdstad van onze zuiderburen rijden nogal wat legertrucs rond en is er dikwijls menig soldaat te zien. Oorlogsgebied? Nou, dat is ook wel weer wat veel gezegd, maar een akelige sfeer hangt er zeker – met name in de beruchte wijk Molenbeek. U weet wel: die fijne wijk waar de terroristen woonden die honderden die zo’n slordige 140 Parijse doden op hun geweten hebben. Omgelegd bij de Bataclan of gewoon op straat, op 13 november 2015.

Drie jaar later zijn de sporen van die gebeurtenis nog altijd terug te vinden in Brussel. Als een twitteraar vervolgens opmerkt dat het leger nog steeds “overal” aanwezig is, en straten zijn “afgezet wegens bommeldingen” heeft Baudet dé manier om het boetekleed aan te trekken, maar dan niet echt natuurlijk (want humor). En zodoende verkondigt de Forum voor Democratie-voorman:

“Dat komt natuurlijk door mensen zoals wij die de problemen benoemen! Want daardoor ontstaan ze! “

Hupsaté! Youp van’t Hek, eat your heart out! Want Thierry Baudet is nu hier om het hele land krom van het lachen over de grond te laten rollebollen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Ben Zine

  Ik kan Baudet wel begrijpen. Over al die linkse domheid en bekrompenheid kun je alleen nog maar grappen maken.

  1. toine1

   Raar bericht van de DDS..Er spelen nu wel grotere problemen zie de buitenlandse financiering door rijke olie staten aan Nederlandse Moskeeën!!! Moet DDS de PVV ineens pleasen nu ze zo laag in de peilingen staan. Ik sta PAL achter FVD een partij die opkomt voor ZZP’ers en nu fel tegen de divident belasting ageren, bij de PVV is het vizier alleen gericht op de islam. Een one issue partijtje dus. Raar verhaal dit.

 2. Babaji538

  Wat je uitstraalt, komt
  naar je terug.
  Petra Hermans

 3. EU kok

  Pfff, effe bijkomen, ik kan nietmeer.

  1. dannyvermeulen69

   In je aardappel gestikt domme kock ..

   1. EU kok

    Klinkt als een compliment uit uw mond.

    1. denk eens na

     Je klinkt als jolink met gordon in je reet

     1. EU kok

      Klinkt als een compliment uit uw kont.

 4. Supernoodle

  “Dat komt natuurlijk door mensen zoals wij die de problemen benoemen! Want daardoor ontstaan ze! “

  Theirry benoemd niet de problemen, die jat hij van de PVV.
  Ik snap de zelfspot wel.

 5. JubbeFeenstra

  Onze regeringen hebben de laatste tientallen jaren zwaar zitten liegen. Heel recent zijn de uitlatingen/ontkenningen van ALLE fractieleiders over die dividendbelasting. Nee, niet gezien, kwam niet over mijn bureau. Zelfs de christelijk broeders Segers en Buma (die niet mogen liegen) deden braaf mee. Liegen dat ze barsten.
  Nu weer het verhaal op Nieuws Uur over de onderzoeken over geldstromen uit het MO naar moskeeën. Werden door Min.Buitenlandse Zaken tegen gehouden. Allemaal onder de pet gehouden omdat de heren in het MO lange tenen hebben en anders de geldstromen naar het Huis van Oranje in gevaar komen. Ondertussen vragen ze zich in Den Haag af waarom de burger geen vertrouwen in politici heeft.

  1. lanex

   Segers gisteren bij Nieuwsuur ivm met de verspreiding van ontelbare moskeeën waarbij het salafisme wordt gepredikt en waar de gewone man hier allang van op de hoogte is. Deze man is een meester in goedpraten van overheids waanzin, maar niks zeggen. Het hele verhaal wat hij opdreunde had geen enkele inhoud. Hoe je het domme volk stil houd en om de tuin leidt, de sukkels gaan er met boter en suiker in!

 6. rosmalen53

  Lollen ?????
  Het is gewoon om te janken
  Die GEDVERDERRY kan zich beter kapot gaan schamen
  En de problemen zijn niet benoemd door die 2 mondaine eikels maar door de PVV die hun nek uitsteken

 7. Svetlana

  Die boudoir denkt dat die grappig is maar hij heeft echt de achterlijkste gevoel voor humor

  1. Rechtsaf

   @Svtelana nee, jij trekt volle zalen..

   1. Pit

    @RA: Het is dan ook een zuigertje uit de W i m – stal

    1. Guus Geluk

     Rechts-Pit is weer met zichzelf een gesprek.

  2. Kees

   succes met de inburgering!

 8. Ni28

  Quispel, EU kok, Svetlana e.a. in een persoon heeft geen benul van humor. Wel van korte lontjes.

 9. Peacepipe

  @ toine1 20 uur ago

  “Bij de PVV is het vizier alleen gericht op de islam. Een one issue partijtje dus.”

  Als u zich wat meer verdiept in wat er gaande is Nederland/West-Europa dan zou zien de de islam een heel GROOT onderwerp is, waar andere partijeen zoveel mogelijk van wegkijken.

  Kent u EU-resolutie 1743 van juni 1975, waarin Europa “verkocht” is aan de oliestaten in het Midden-Oosten? Lees die tekst eens goed!
  Als u kleine kinderen of kleinkinderen hebt is het van groot belang na te denken over hoe Nederland/West-Europa er uit zal zien over 10-20-30 jaar als de huidige ontwikkelingen zich ongewijzigd voortzetten.
  Wilders heeft geen kinderen! Hij zou zo met zijn Hongaarse vrouw naar Hongarije kunnen vertrekken en alle beveiliging hier achter zich kunnen laten om daar als vrij man te leven. Hij heeft geen persoonlijke belangen om deze strijd al zolang onder zulke zware omstandigheden vol te houden. In de geschiedenis zijn talloze voorbeelden van mensen die waarschuwden voor gevaar, maar die niet serieus genomen werden, met alle verschrikkelijke gevolgen vandien!

  1. Mart

   Geert laat ze de tering krijgen….jou inbreng is”parels voor de zwijnen”,ze luisteren mooi niet naar je in het pro islamistish broeinest”regering” geheten.Ga lekker uitrusten en genieten in Hongarye met je lieve vrouwtje.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.