Mafketel Abou Jahjah: ‘Echte antisemieten beweren dat criminele apartheidsstaat Israël de Joden vertegenwoordigt!’

De bekendste antisemiet van de Benelux heeft er weer een idiote bewering opzitten. Pro-Hezbollah-Belg Abou Jahjah beweert dat de ergste antisemieten niet degenen zijn die geweld tegen joden plegen of ze intimideren. Nee, juist degenen die het publiekelijk opnemen voor de enige Joodse staat ter wereld – Israël – zijn pas de ware antisemieten. Verder plaatste Jahjah nog wat opmerkingen over ISIS en Israël die op de één of andere manier gelijk aan elkaar zouden zijn.

Koningsdag of niet, een antisemiet ben je het hele jaar door! Dat moet de Belgisch-Libanese oproerkraaier Abou Jahjah hebben gedacht toen hij vanochtend vroeg naar Twitter toog. Hij besloot om, met 4 en 5 mei in het vooruitzicht, nog maar eens even wat onfrisse zaken over Joden en antisemitisme te twitteren. Want volgens Jahjah zijn degenen die in zijn Antwerpen (of in Berlijn of Amsterdam) Joodse restaurants vernielen of mensen met keppeltjes mishandelen niet de echte antisemieten. Oh nee nee nee, dat heb je helemaal verkeerd. De echte jodenhaters zijn degenen die iets durven te veronderstellen over een verband tussen Israël en diens joodse roots. Dan ben je pas écht een antisemiet.

In een Engelstalige tweet verkondigt de oud-Hezbollahstrijder:

“De echte antisemieten zijn degenen die beweren dat de criminele apartheidstaat Israël en diens acties de Joden vertegenwoordigen. Het is alsof je beweert dat ISIS de moslim vertegenwoordigt. Jezelf een Joodse of een islamitische staat noemen maakt niet dat je er één bent.”

Heel subtiel, Abou, even die verwijzing naar ISIS in die tweet over Israël proppen. Heel fijnmazig van je.

Zullen we nu opsommen wanneer je volgens ons een echte antisemiet bent? Komt-ie: als je fantaseert over een pan-islamitische strijdmacht die een bloederige oorlog in Israël zou gaan voeren, als je in gewone Belgische volksvertegenwoordigers ineens ‘knechten van het zionisme‘ begint te zien, als je heel Bollywood wil boycotten vanwege één foto met de Israëlische premier Netanyahu, en – niet te vergeten – als je met idiote deportatie-ideeën komt. Zoals de hele Israëlische bevolking gedwongen verhuizen naar een Amerikaanse staat. Ja, dán ben je pas een echte antisemiet.

En dus niet als je simpelweg wijst op alle dwarsverbanden tussen het jodendom en Israël. Want – shocker! – die zijn er namelijk gewoon.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. denk eens na

  Dementie is blijkbaar besmettelijk, grote groepen met politicie en burgers lijden er aan

  1. Heinz

   Jawel, @denk eens na, niet besmettelijk, maar wel erfelijk. Zeer moeilijk om trots op te zijn. Tot nu toe nog niet te genezen, helaas !

 2. Seneca

  het ergste is dat dit soort ‘berichten’ door velen waaronder diverse lieden op dit forum, als waar worden aangemerkt.

 3. Meester Kong

  Mafketels Abou Jahjah en Seneca, zoek de verschillen..
  @Seneca, vandaag kan hij vallen 🙂 🙂 🙂

 4. DolleDries

  Moskeeën in Nederland worden massaal gefinancierd door islamitische landen, zoals Koeweit en Saudi-Arabië. Dit soort landen vraagt natuurlijk wel iets terug voor hun investering in de islamisering van Nederland. Met dit geld kopen zij invloed in Nederlandse moskeeën om ideeën te verspreiden die haaks staan op onze normen, waarden en vrijheden. Ideeën, die haat voor Nederlanders en de Nederlandse cultuur stimuleren. Precies zoals de koran het voorschrijft. En Rutte & Co doen daar niets tegen. Zij houden dit juist verborgen voor het Nederlandse volk. Moskeeën worden beschermd door de minister-president en zijn handlangers. Ten koste van onze vrijheid, onze veiligheid en onze toekomst.
  We mogen niet weten dat moskeeën haatpaleizen zijn. (De realisten onder ons weten dat al jaren.) We mogen niet beseffen dat grote groepen moslims worden klaargestoomd om ons land te veroveren en ons te onderwerpen. Nederlanders accepteren veel en Rutte & Co houden dat graag zo. Als ze eerlijk en open zouden zijn over de informatie waarover zij al jaren beschikken, zou er zomaar weerstand tegen moskeeën kunnen ontstaan. Terechte weerstand. Terechte afkeer. Voor wie van de Nederlandse cultuur, de verworven vrijheden en de relatieve veiligheid houdt, zijn moskeeën in Nederland onacceptabel. En is invloed van islamitische landen verschrikkelijk.
  Minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, wil niet dat lijsten met geldstromen naar Nederlandse moskeeën openbaar gemaakt worden. Het ministerie heeft een onderzoek naar de financiering van haatpaleisen in Nederland juist tegengewerkt. Rutte & Co zien daar geen toegevoegde waarde in. Zij hechten meer waarde aan de ‘vertrouwelijkheid van het diplomatieke verkeer met Golflanden’. Om iets te doen tegen de financiering van haat door islamitische, dictatoriale landen, meent minister Blok van de VVD dat er duidelijke afspraken over transparantie gemaakt moeten worden met die landen.
  Dus. Minister Blok kán en wíl niets doen tegen deze haatzaaiers. Bovendien wil hij het netjes aan hen vragen. “Alstublieft, meneer haatbaard, wilt u alstublieft stoppen met het islamiseren van Nederland? Aahhh, alstublieft?”
  De enorme zwakte die deze Nederlandse ‘leiders’ tonen, nodigt alleen maar uit tot versnelde islamisering.
  Het ligt juridisch allemaal ingewikkeld, volgens de VVD. Dat klopt natuurlijk. Onze rechtsstaat en democratie zijn niet ingericht om de moordzuchtige veroveringsideologie islam te weerstaan. Vanuit de islam worden onze rechtsstaat en democratie juist gebruikt om alles omver te werpen.
  Er is maar één optie; erken de islam als een moordzuchtige, misogyne veroveringsideologie, de-islamiseer, sluit alle moskeeën en verbied iedere uiting van islam in de openbare ruimte. Weg ermee. En snel.
  Van Rutte & Co hoeven we geen bescherming te verwachten, stelletje verraders.
  Via Blondemevrouw.nl

  1. Frits Jansen

   Allemaal heel waar maar volstrekt off-topic want Abu Jahjah heeft niets met die moskeeën te maken, en spreekt sappig Vlaams. Hij is Libanees.

 5. Gerlos

  Het is addergebroet wat uitgeroeid moet worden, anders woekert het voort .

 6. Frits Jansen

  In Nederland hebben een aantal prominente joden waaronder Dieuwertje Blok zich al jaren geleden aaneengesloten tot een club die ze “een ander Joods geluid” noemden. En die staat zeer kritisch tegenover Israël.
  Volgens DDS zijn dat vast wel antisemitische joden.

  1. Rechtsaf

   @Frits “een ander joods geluid” is zulke flauwekul, net als gematigde islam dat bestaat niet.
   Net als antisemitische joden, is tegenstrijdig en je maakt er woordspelletje van, beetje bagatelliseren, als iemands het heeft over de moskeeën gelijk in de aanval..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.