snapshot8

Schokkend! (Ahem) Zanger Dotan heeft veel meer op zijn kerfstok. "Als je nog spijt hebt van andere dingen, now is the time!"

Geen categorieapr 18 2018, 11:00
Zanger Dotan is nog meer onder vuur komen te liggen. Het blijkt namelijk dat hij bepaald niet op leuke wijze omgaat met collega-artiesten.
De Telegraaf bericht vandaag dat "de verhalen over het wangedrag" van Dotan zich onderhand opstapelen. In recente podcast onthulden muziekjournalist Atze de Vries en 3VOOR12-hoofdredacteur Niels Aalberts dat de zanger ongelooflijk vuil spel heeft gespeeld rond zijn enorme hit Home.
Oorspronkelijk had de zanger samen met een aantal anderen de achtergrond-vocals ingezongen. Hartstikke leuk. Maar toen het hém duidelijk werd dat het een hit zou worden, benaderde iemand van zijn platenlabel de zangers opeens met het nieuws Dotan de achtergrond-vocals opnieuw had ingezongen. In zijn eentje.

Met daarbij het verzoek of ze afstand wilden doen van hun SENA-rechten, de rechten die ervoor zorgen dat je betaald krijgt als het nummer gedraaid wordt op de radio of verkocht wordt. Bij een hit zoals Home, liep dat bedrag flink op.

Eén van de gedupeerde achtergrondzangers is Marinus de Goederen. Die liet twee dagen geleden al op onheilspellende wijze weten op Twitter:
https://twitter.com/aballadeerhere/status/985892056202645504
Dat ging dus over dit verhaal.
Als het klopt is dat natuurlijk bijzonder veelzeggend over Dotan en zijn manier van opereren. Hij kwam met een heel mooi excuusverhaal nadat bekend werd dat hij een legertje fake-accounts in de lucht had gehouden om zijn imago te verbeteren. Krijgen we nu weer een sorry-video?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten