Subsidiesalafisten hebben zomerfatwa voor moslimkids: ‘Korte jurkjes dragen? Engel des Doods zal je treffen!’

“Of denk je misschien dat de engel des doods in de zomerse maanden niet aan het werk is, ik kan u garanderen dat hij zijn werkzaamheden gewoon voortzet. En het is ook niet uitgesloten dat uw  naam op zijn zomerse lijstje voorkomt. En als het zover is dan komt hij geheid achter uw ziel aan. En dan is het maar de vraag in welke staat hij u treft! Godlovend Biddend in de gebedshuizen van Allah of halfnaakt zonnebadend op het strand.” Aldus een boodschap voor islamistisch kinderen afkomstig van de Nijmeegse ultra-islamisten van Ar Rayaan, die tot enkele jaren geleden gewoon doodleuk subsidie ontvingen

De Nijmeegse “ultra-islamitische en antiwesterse” (woorden van Radio 1!) organisatie Ar Rayaan is er niet blij mee dat de lente eindelijk doorbreekt. Het kwikt loopt op tot boven de twintig graden, en dat kan maar één ding betekenen: de islamitische jeugd staat op het punt om de losbandigheid te omarmen! Alsof het een gruwelbeeld is spreekt de stichting op een Facebookpagina die ze hebben opgericht voor islamitische kinderen in Nederland over de “Engel des Doods” die ook tijdens de zomermaanden zal blijven noteren wie zich zogenaamd ‘misdraagt’.

Op de lijst van deze fladderende boodschapper uit het hiernamaals belanden in ieder geval de meisjes die doorschijnende korte jurkjes zouden dragen, jongens die hun baard afscheren en moskeebezoekers die het gebedshuis een keertje overslaan voor een bezoekje aan het strand. Allemaal doodnormale zaken in het hedendaagse seculiere Nederland, maar bij Ar Rayaan hebben ze er zeer veel moeite mee. Zoveel zelf, dat ze het nodig vinden om kinderen te intimideren met dood en hellevuur. Dus pas op hè, ook in de zomermaanden je knellende hoofddoek op je hoofd houden, je lange salafistenbaard aan je kin laten bengelen en tenslotte vooral de godganse dag in de moskee rondhangen. Anders komt “de Shaitaan” (=de duivel) je halen:

“Allah zegt zelfs tegen zijn profeet Mohammed (vrede zij met hem): “En aanbid jouw Heer totdat de dood jouw treft” Of denk je misschien dat de engel des doods in de zomerse maanden niet aan het werk is, ik kan u garanderen dat hij zijn werkzaamheden gewoon voortzet. En het is ook niet uitgesloten dat uw naam op zijn zomerse lijstje voorkomt. En als het zover is dan komt hij geheid achter uw ziel aan. En dan is het maar de vraag in welke staat hij u treft!

Godlovend Biddend in de gebedshuizen van Allah of halfnaakt zonnebadend op het strand. Je zult de engel des doods om uitstel vragen, één dag maar, één dag om je hoofddoek weer uit de kast te halen, één dag om zorgvuldig met het gebed om te gaan, één dag om te leven volgens de standaard van de profeet vrede zij met hem. Uw verzoek zal echter genadeloos worden afgewezen, want de engel des doods is slechts een dienaar die in opdracht handelt van de Almachtige. En de Almachtige heeft beslist dat niemand uitstel krijgt als zijn tijd is aangebroken.

Broeders en zusters, deze zomerse verleiding is in werkelijkheid een lokroep van Shaitaan! Dus, verzet je er tegen, en laat je juist door deze zomerse maanden vermanen. Heb bijvoorbeeld de hel, het verblijfplaats van verdoemden, in gedachten bij iedere zomerse hittegolf, denk bij het aanschouwen van de zon, hoe kortbij zij niet zal zijn op de dag des oordeels, denkt bij het transpireren aan de toestand van diegenen die op die bewuste Dag in hun eigen zweet verdrinken.”

Kortom: knettergekke bangmakerij van onschuldige kinderen, die met dit soort dreigende woorden de hoofddoek en de salafistenbaard in gemanipuleerd worden. De zon is kennelijk iets onzedigs, en je lichaam is er om je voor te schamen. Dus kleed je van top tot teen al is het snikheet, want een pipo genaamd Allah heeft dat kennelijk zo gewild. En geen gemaar, anders ga je zonder eten naar de hel. Vlegel!

Het is haatdragend proza van de bovenste plank, maar hé: dat zijn we wel gewend van Ar Rayaan. Ooit werd die club zelfs nog door de gemeente Nijmegen gesubsidieerd, maar nadat overheidsgeld werd gebruikt om antisemitische haatpropaganda te produceren, werd het zelfs het gemeentebestuur van Havana aan de Waal nét iets te gortig.

Laten we hopen dat het Facebook ditmaal net iets te gortig wordt, en deze walgelijke religieuze chantage van moslimkids zo snel mogelijk offline haalt!

moslimkidsfatwa1
moslimkidsfatwa2


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Floris

  “…werd zelfs het gemeentebestuur van Havana aan de Waal nét iets te gortig.”
  ——————————————————————————
  Hoe is het mogelijk…

 2. Gerlos

  Over achterlijk gesproken, zie hier het voorbeeld.

 3. Ernst Quispel

  De teksten doen erg denken aan die in orthodoxe protestantse kerken.
  In die kringen mogen vrouwen nog niet zonder hoofdbedekking, laat staan met blote armen naar de kerk.

  1. bifbof

   Beter was misschien geweest : de teksten doen mij erg denken

   1. Ernst Quispel

    Dat had ook gekund.

  2. Justus Maximus

   En weer de aandacht afleiden.

   Zo kennen we je weer, Ernst.

   Maar wat vind je van de boodschap naar alle moslimkindertjes die niet van de zon mogen genieten?

   1. Ernst Quispel

    Ik vind dat gereformeerde en islamitische kindertjes volop van de zon moeten kunnen genieten.

    1. corfo

     @ Kwispel.
     Vieze antisemiet !

    2. sjun

     Je bent er vast ook mee op de hoogte dat de Levant en Afrika meer zon-uren kennen dan Noord en West Europa…

     1. Ernst Quispel

      Des te erger voor de gereformeerde kindertjes.

    3. Justus Maximus

     Ok Ernst, dan moeten alle moslim kindertjes gewoon tegen dit advies ingaan toch?

     1. Ernst Quispel

      Is dat niet de verantwoordelijkheid van de ouders?

     2. van Urk

      Tegen het advies van ouders ingaan krijg je dit soort toestanden: https://nieuws.marokko.nl/42853/getuigen-vertellen-over-massale-aanval-op-strand-marokko-video/

     3. Justus Maximus

      Zou jij willen, Ernst, dat de ouders hun kinderen opvoeden met de boodschap: Trek je hier niks van aan, kindertjes…?

   2. penis aqua di rosa

    Er is komt ook een gezondheidskwestie ter sprake: Vitamine D!!!
    Door al die lichaamsbedekking hebben ze over het algemeen een tekort aan Vitamine D en wat doet dat met je hele ZIJN? En wat kost dat uiteindelijk de gezondheidszorg?

  3. Ni28

   Het automatisme om de zaken goed te praten hebben geen grenzen bij jou.

   1. van Urk

    Ni28@ Of hij heeft zelf te lang in de zon gezeten. 😉

  4. Stanly2000

   Ernst,

   Laat dit je vriendje Guus maar niet zien.

  5. Rechtsaf

   Ernst doet er werkelijk alles aan om de aandacht maar af te leiden van de islam..

  6. Dubbele Komma

   Jij kan niet denken spuugbak aka kwispeldoor.

   Niemand zit ook op jouw hersenpoep te wachten. Je overtuigd ook niemand.

   Ohja het is 2018 het zijn de middeleeuwen niet meer. Was je het nog niet opgevallen?

   Jij wil de middeleeuwen natuurlijk wel weer terughebben met je islamitische vriendjes. Maar daar is nogal wat weerstand tegen.

   Wen er maar aan. Hersendode.

   1. Punt

    Hier heb jij wel een punt dubbele komma!

 4. Meester Kong

  DDS, waarom begint de kop van dit topic met een leugen?

  Religie bedwelmd de geest en de wil.
  DDS weet de reaguurder goed te voeden.

 5. henk vintage

  Opgezadeld met geloofswaanzinnigen, die op geen enkele manier productief zijn of ooit zullen worden, maar wel de lakens willen uitdelen.

 6. Ni28

  Gesubsidieerde islamisering van Nederland.

  1. gister

   zeker ni28 en ze doen er nog dagelijks geld bij

 7. Justus Maximus

  Beste moslims, het is een grote leugen dat Allah in de zomer werkt. Allah is lekker met zijn harem in de weer met een koel drankje. Allah knijpt een oogje dicht als je je truitje uittrekt op het strand om aan de warmte te ontkomen.

  Het zijn lelijke hypocriete mensen die niet willen dat jullie plezier maken. Ze willen dat je slaafs wordt en blijft. Trap er niet in!

  De hemel is hier op aarde en niet in het hiernamaals. In het hiernamaals is er niks.

  Helemaal niks!

  (Btw, als er een god zegt dat je verbrand wordt in de hel en dan weer huid laat groeien om je weer te verbranden, is nooit een god. Het zijn mensen die je bang willen maken, slaafs, dus trap er niet in. Als dat mijn opgedrongen god was geweest had hij oneindig mijn kont kunnen kussen.)

 8. nienke

  En alleen daarom horen die achterlijken hier niet thuis.
  Volkomen geschift zijn ze.
  Gauw terug naar de de woestijn dit onontwikkeld zooitje.
  Ze willen wel een uitkering van de duivel daar zijn ze niet vies van.
  Uitgekookt zooitje.

 9. Ritter

  “Het onderzoek van dr. Ruud Koopmans gaf voor België de volgende zorgwekkende resultaten: 66,1% van de moslims in België vindt dat moslims terug moeten naar de wortels van de islam; 82,2% vindt dat er maar één interpretatie van de Koran is en dat elke moslim zich daaraan moet houden; en 69,6% vindt de regels van de Koran belangrijker dan de Belgische wetgeving.

  Een substantieel deel van de in West-Europa aanwezige moslimbevolking is echt niet zo moeilijk te (her)islamiseren (via de ‘dawa’) en eenvoudig te verleiden om voor islamitische partijen te stemmen, kijk maar naar het recente verkiezingsresultaat van DENK en NIDA in Nederland.”

  https://doorbraak.be/staatssecretaris-francken-waarom-blijft-u-de-sharia-importeren/

 10. A3aan

  Daar zakt je broek toch van af, hel en verdoemenis preken als je jezelf wilt zijn en aan het eind van het epistel tekent moslim gekkie ukht zayna met een bloempje en een hartje. Gekker kan hij het niet maken.

 11. Ritter

  De Europese zelf-islamisering is een sluipend gevaar

  De islamisering van Europa gaat onverminderd door. Niet altijd is die islamisering een verdienste van de salafisten. Het zijn de Europeanen zelf die meebuigen met de salafisten. Dit meebuigen noem ik zelf-islamisering.

  https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/achtergrond/2018/04/de-zelf-islamisering-van-europa-gaat-hard-603438/

 12. Pedrito

  Ach op de bible-belt waren nog niet zolang geleden ook dit soort kreten te horen.

 13. Babaji538

  Bij een zeer onevenwichtige (religieuze) vorming
  moet de broekriem aangesnoerd worden, in welke richting
  dit ook moge en kan gaan.
  Ik zag dit eerder bij het Katholicisme, het Protestantisme,
  het Jodendom, het Boeddhisme en religieuze sekten.

  ‘Religare’ komt van het woord ‘herberg’.

  Petra Hermans

 14. denk eens na

  Ik ben er ook voor als het van de zomer 30 graden is dat de moslim dames in een nylon boerka lopen .

  1. Vit

   Hé wat gemeen.

 15. Rechtsaf

  Als men Jezus niet aanneemt heeft men sws verloren daar kan geen hoofddoek tegenop..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.