VIDEO! Hilarische Hans Teeuwen doet briljante persiflage van trollenkoning Dotan

De excuusvideo waarin zanger Dotan zijn excuses aanbiedt voor het inzetten van honderden nepprofielen om z’n online reputatie van extra glans te voorzien, is niet ongemerkt gebleven. Ook niet bij Hans Teeuwen, die dwars door de krokodillentranen van de singer-songwriter heenprikt en z’n eigen “excuusvideo” uitbrengt om Dotan nog eens op z’n nummer te zetten.

Hans Teeuwen is weer terug met een nieuwe geweldige Facebook-video. Nadat hij ons in december al liet meegenieten van zijn alternatief op de Zwarte Piet (“Mijn naam is Witte Dick!“), keert de komiek deze week terug naar zijn befaamde blauwe muur om ons nog eens even te vermaken met zijn ‘take’ op het hele Dotan-gebeuren.

En dat doet Teeuwen door gewoon in het kielzog van Dotan zijn eigen excuusvideo aan de man te brengen. Teeuwen doet net alsof hij de wereld misleid heeft met een verhaal over een busje vol reumapatiënten die hij ‘de dag van hun leven’ zou hebben bezorgd bij de Euromast in Rotterdam. “Er was geen busje,” vertelt Teeuwen, “er was gewoon helemaal niemand.”

Ook biedt de Brabantse cabaretier alvast zijn excuses aan voor het feit dat z’n excuusvideo vermoedelijk niet al te serieus zal worden genomen. Daarom kondigt hij alvast een nieuwe excuusvideo aan waarin hij sorry zegt voor deze excuusvideo. Lol!

Ik zou dus zeggen: kijk en geniet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

5 reacties

 1. Svetlana

  Wees niet te hard voor uzelf. We zitten allemaal in de zelfde boot. We krijgen de komede tijd met een hoop gedonder te maken. De UFO’s vliegen overal en planeet X komt ons aanvallen

  1. robroy

   En dat bijna foutloos keurig Wi.m

  2. Ni28

   Van het padje af.

   1. robroy

    Dat is deze hele site Ni28

 2. Babaji538

  Tim, het doet me alleen maar
  denken aan zo’n lekkere vette steenpuist
  op iemands volgevreten varkenspens
  die je uitknijpt, waar de compassie pus
  uitspringt!
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.