Wow: manipulatieve Syrische asielzoekers melden zichzelf als ‘terrorist’, om uitzetting te voorkomen

In Duitsland hebben ze er een nieuw probleem bij in de nog altijd voortdurende vluchtelingencrisis: asielzoekers komen zichzelf melden bij de autoriteit als terrorist. Op die manier forceren ze een strafrechtelijk onderzoek, en zorgen ze dat ze voorlopig niet worden uitgezet.

Wie heeft er nu zo weinig zelfrespect dat hij zichzelf als asielzoeker komt melden? Nou, een heleboel Syrische, Irakese, Afghaanse en Somalische asielzoekers die momenteel verblijven centra in Duitsland. Ze komen zichzelf bij de politie melden als terrorist. Een nobele daad van lieden die tot inkeer zijn gekomen?

Nee, een cynische zet van een stel oplichters die een manier hebben gevonden om een loopje te nemen met de Dutise asielwetgeving. Want door te beweren dat ze een terrorist zijn/waren, lokken ze een onderzoek door het OM van onze oosterburen uit. En zolang dat onderzoek loopt, mogen ze niet worden uitgezet:

“Het heeft er onder meer mee te maken dat justitie een onderzoek start tegen mensen die zeggen dat ze terrorist zijn. Gedurende dat onderzoek kan iemand niet worden uitgezet. Daar komt nog bij dat in het land van herkomst door de aangifte bekend kan worden dat iemand een terrorist zegt te zijn.

Duitsland zet niemand uit die het risico loopt om gemarteld of gedood te worden. “Dus door te zeggen dat ze in het land van herkomst terreurdaden hebben gepleegd, zorgen ze ervoor dat ze niet uitgezet kunnen worden, dat is de gedachte erachter”, zei Wollaars.”

Dit jaar zijn er al zo’n 160 gevallen bekend. Een forse toename, want in heel vorig jaar kwam het slechts 300 keer voor. Met andere woorden: er is een zorgwekkende trend aan de gang aan de andere kant van Lobith.

En wat zeggen we dan? Niks aan het handje. Hoort erbij. Precies, zoals ook het motto van Angela Merkel luidt: wir schaffen das!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Floris

  Dit wordt ze allemaal ingefluisterd door linkse advocaten.

  Groter tuig bestaat niet.

  1. robroy

   In die dikke pafharses past precies een 9mm

   1. Ernst Quispel

    De radeloze agressie van sommige reaguurders hier is aandoenlijk.

    1. Paul

     @Ernst Quispel

     En wat vind jij ervan?

     1. robroy

      Die lamzak vindt niks Paul die zaadstengel mag hier leven van DDS dat zegt al genoeg over deze site, er zijn echt betere sites dan deze pruttel met al die trollen die hier in leven worden gehouden.
      Een hoop goede reaguurders zijn hier al vertrokken en terecht

     2. Ernst Quispel

      Ik vind dat we mensen niet met de dood moeten bedreigen.

     3. bifbof

      Weet je toch : Dit zijn zeer capabele krakers waar we nog veel van gaan horen in bestuurlijk functies

    2. robroy

     Niks radeloos de wereld wordt niet beter met losers zoals jij ,jij bent werkelijk het uitschot hier.
     Maar goed Tim doe lekker je best zou ik zeggen

    3. Ni28

     Zij wachten op jouw oplossing. Vertel!

    4. Ni28

     Robroy, helemaal gelijk.
     De DDS staat voor iets, zeggen ze, maar dat merk je niet bepaald op dit forum die geannexeerd is door Joop.

 2. denk eens na

  Wat ios het probleem??? gewoon levenslang op sluiten,

 3. Babaji538

  Het account van dhr. Obama is zomaar, pardoes
  overgegaan op dat van Trump. Geen probleem.
  Het lijkt ook allemaal op het account van Michelle Obama
  en Hillary Clinton.
  Zeer verhelderend om erachter te komen,
  dat de accounts van de Verenigde Staten
  als UNESCO, allemaal string accounts volgen.

  Ach, het past gewoon in het beeld
  van Oxfam Novib, zo van de laatste tijd,
  zullen we maar wat kriskras zeggen!

  Petra Hermans

 4. Westerling

  Meenemen naar de Lüneburger Heide en door leden van de GSG9 laten kaltstellen.
  Dat doen we met terroristen.

 5. Svetlana

  Meer syriers betekent meer turkse bakers waar mijn kinderen en ik herlik kunen smulen. Moslems zijn allemal erg lief

 6. Knopper

  Islamitisch moordend tuig meteen de kogel of bij ernstkwispel in de opvang ff kijken hoelang die actief zijn commentaar nog kan verspreiden maar ook voor die trol staat weer een andere naïeve trol op

 7. DolleDries

  Een Labour-lid en voormalig chef van de Royal Navy in Groot-Brittannië betwistte de bewering van de regering dat het Assad-regime achter chemische aanvallen in Syrië zat, live op de BBC maandag, op het moment dat oproepen om het bewijs die de aanvallen zouden rechtvaardigen openbaar te maken toenemen.
  Establishment figuur Lord West, die ook ook een voormalig hoofd van de Britse defensie-inlichtingendienst is, benadrukte vroegere ‘slechte ervaringen’ met inlichtingen, waarschijnlijk met betrekking tot Irak en Bosnië, en voerde aan dat de Syrische president Bashar al-Assad geen rationele reden had om verboden wapens te gebruiken terwijl hij de oorlog al zonder hen ‘wint’.
  Hij legde ook uit dat Syrische rebellen al eerder chemische wapens hebben gebruikt, en organisaties zoals de White Helmets, die beweren dat het Assad-regime verantwoordelijk is, niet neutraal zijn en een agenda hebben.
  “Militair gezien lijkt het gewoon buitengewoon, en ik denk niet dat we altijd kunnen vertrouwen op sommige van de rapporten die uit deze gebieden vandaan komen, omdat het niet van neutrale waarnemers is”, zei hij vlak na de middag op maandag op het BBC News-kanaal.

  1. buitenbeentje

   De waarnemer is over het algemeen het Syrische observatorium voor mensenrechten. Deze meneer, Rami Abdulrahman, is een syrische soennitische ex-activist (3x gevangen gezeten), gevlucht in 2000 en nu kledinghandelaar in Coventry (GB) en doet zijn “waarnemingen” vanuit zijn twee kamer appartement. Sinds 2000 is hij niet meer in Syrië geweest. Alles wat hij dus “waarneemt” is van hearsay, dus minstens dubieus.

   Toch wordt hij consequent als bron aangegeven in de media ( je weet wel, die zo tegen fake news zijn) en zelfs inlichtingendiensten drijven op zijn “waarnemingen”. Persoonlijk neem ik zijn observaties dan ook op als onwaar. onwaarnemingen dus.

 8. Ritter

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar migranten (vooral jonge mannen) die om economische/financiële redenen ( lees uitkeringen) naar Noord/West Europa reizen.

  Omdat in Noord/West Europa de “honingpot” staat. En dat weten ze.

  Ze misbruiken daarvoor de asielprocedure op kosten van de belastingbetaler.

  Ook Syriërs die uit b.v. Turkije en Libanon naar Noord/West Europa reizen zijn geen echte vluchtelingen omdat die landen veilig zijn. Deze Syriërs vertrekken uit Turkije , Libanon, enzovoorts naar Noord/West Europa om economische/financiële redenen. (lees gratis uitkeringen en huizen)

  Eenmaal in Noord/West Europa blijven de meeste, zoals de cijfers laten zien, in de uitkering terwijl hun gezinnen vaak groot zijn. Daar kan dan de belastingbetaler voor opdraaien.

  Daarbij nemen deze migranten hun islam en bijbehorend gedrag met zich mee en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie. Met alle gevolgen van dien.
  ———-
  Karskens: “Asielpolitiek is het grootste bedrog van de 21e eeuw”
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 9. Paaldanseres

  Mooi. Oplossing dient zichzelf aan. Allemaal een papiertje laten tekenen en op de eerste de beste enkele vlucht retour naar zandbakkiestan. Is dat gemanipuleer ook zo afgelopen. Maarja…. iets met stevige ruggengraat he…

 10. Ni28

  Asielzoekers melden zich als terroristen. En als zij niet geloofd worden dan zullen zij het wel later bewijzen. Echte aanwinst voor Europa. Ga mee vooral door tot alles wat opgebouwd is kapot gaat. De huidige politiek heeft afgedaan ligt op de rug en laat zich platwalsen. Hoe lang zal de gemiddelde Europeaan dit nog pikken?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.