Bah: DENK zet geïndoctrineerde kinderen in om reclame te maken voor meer moskeeën

In een nieuw promotiefilmpje van DENK gaat een kind uit Enschede zogenaamd helemaal uit eigen beweging vertellen dat hij meer moskeeën wil. Als een volleerde politicus met dito wollig taalgebruikt zegt de jongen dat het mensen minder ‘vertrouwen’ geeft als er geprotesteerd wordt tegen de bouw van een nieuwe moskee.

DENK-oprichters Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk werden wereldberoemd in Nederland en Turkije met hun vaak schofterige Facebook-filmpjes. Maar dat is alweer ancient history: 2016 en 2017 liggen ver achter ons. Het is inmiddels medio 2018, en niet alleen is de DENK-Kamerfractie met de helft uitgebreid (hallo Farid!), maar via diverse gemeenteraadsfracties door heel het land heeft de Nederturkse partij zich ook genesteld in het hart van onze lokale democratie.

Zoals in Enschede, Enes Sariakçe via Kuzu-esque filmpjes ook wat promotie probeert te maken voor zijn lokale activiteiten. Net zoals zijn grote leider houdt Sariakçe daar ook twijfelachtige methoden op na. Zoals bijvoorbeeld door kinderen een ingestudeerd verhaaltje over moskeeën te laten oplezen. Kijk eens even wat hij dit jochie laat zeggen in bovenstaand filmpje, dat vanmiddag op de Facebook-pagina van DENK verscheen:

Wat is er een aantal weken geleden gebeurd?

Er zijn borden geplaats [sic]. Op de Kuipersdijk. Daar zijn dus borden geplaatst met: “Geen moskee!” Ook spandoeken. Dus ze willen daar eigenlijk geen moskeeën. Het zijn mensen die tegen de islam zijn. Dat vind ik eigenlijk niet goed. Is niet goed voor ons en ook niet voor kinderen. Dan krijgen ze minder vertrouwen om naar de moskee te gaan. Sommige kinderen vinden het gewoon leuk om naar de moskee te gaan.

Dus je voelt je minder veilig?

Ja zoiets.”

Lekker bezig, meneer Sariakçe. Een kind van een jaar of twaalf de stuipen op het lijf gejaagd en daarna geïndoctrineerd met je politieke slachtofferverhaaltje. Die overigens het filmpje afsluit met de mededeling dat hij over een jaar of vijf á zes ook gaat stemmen op DENK.

Politici die kinderen inzetten: altijd -1. Politici die kinderen de stuipen op het lijf jagen met angstverhaaltjes omtrent identiteitskwesties: -100. Maar het is DENK, hè? Voor hen is geen kelder te diep of geen riool te smerig. Dus dat zij minderjarigen gebruiken om hun anti-Nederlandse politieke boodschap te vertellen, mag dan ook geen enkele verbazing meer wekken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. DolleDries

  Een schokkende video die op sociale media viraal is geworden, toont een 19-jarige moslimvrouw die werd gedwongen te trouwen met haar 11-jarige neefje in Egypte.
  Haar familie viert feest, maar ze kan zelf het verdriet op haar gezicht niet verbergen.
  Dit is hoe de islam-wetgeving eruit ziet. Sharia-wetten zijn een reeks wetten die zijn gebaseerd op het leven van de profeet Mohammed.
  Sharia is niet alleen een wetgeving, maar een manier van leven, ideologie en politieke beweging, volgens de sharia-wetten:
  – Er is geen vrijheid van godsdienst of vrijheid van meningsuiting.
  – Er is zijn geen gelijke rechten voor mensen (de niet-moslim is niet gelijk aan de moslim).
  – Er is zijn geen gelijke rechten voor mannen en vrouwen.
  – Er is geen democratie of een scheiding tussen religie en staatspolitiek.
  Genitale verminkingen, zuur aanvallen, eerwraak, onthoofding en steniging.
  De islam is onverenigbaar met westers waarden.

 2. NoDoubt

  Vanaf het moment dat Mohammed (verzinsel van ibn bin malik) een bepaalde macht bereikte waren zijn ‘openbaringen bijna geheel gewijd aan het idee van jihad tegen de niet-moslim en voor het oprichten van een wereldwijd islamitisch rijk. Stelen, doden, liegen, strijden, slaven, seks met diverse vrouwen van verschillende leeftijden en het vastleggen van de Arabische cultuur, hoogmoed, in ‘wetten’ die tegengesteld staan ten aanzien van de regels van het christendom. Door kerk en staat te verenigen tot een totalitair religieuze macht had Mohammed een krachtiger ideologie dan de nazi’s.

  1. B. Pascal

   Mohammed heeft nimmer de ”kerk” verbonden met de staat. Kerk is een christelijke zaak! Je zult dan Moskee moeten benoemen. Moskee en staat verbinden!

 3. palko

  Dit wanstaltelijke promotiefilmpje onderstreept eens te meer dat de islam de meest walgelijke en misdadige ideologie is van de hedendaagse tijd. Ik kan me niet voorstellen dat een welopgevoede kind het leuk vindt om een haattempel te bezoeken. Walgelijk!

 4. Ni28

  Nog erger is dat Nederland ook meer moskeeën wil voor de diversiteit. Nederland is islam gek.

 5. Gerlos

  Wie stopt nu eindelijk eens deze ratten van DENK.

 6. A3aan

  Zoals al eerder vermeld, een knecht kan geen twee meesters dienen ergo, twee paspoorthouders, zeker de achterbakse erdogan geiten, kunnen géén publieke functies vervullen. Nederland is voor de Nederlanders en hen die zich aan de Nederlandse “spelregels” willen conformeren. Voor smeerlappen als de figuren van denk is géén plaats. Zij doen er beter aan om in te pakken en weg te wezen, als hun “vaderland” zo heel erg goed is en Nederland voor hun maar een tweede keus is waar van alles en nog wat in hun islamoogjes mankeert zijn de koffers al gepakt.

 7. Michel69

  Is dat gewoon niet een kind van ernst? of is het echt zo slecht gesteld met de ouderlijke macht?

  1. Hans Zimmer

   Impotentie is een lastige aandoening, het spontaan verwekken van kinderen lukt daardoor niet.

 8. sjun

  Je merkt aan alles dat die jongens van Denk uit de PvdA afkomstig zijn. Ook in Amsterdam werden kinderen via de lesbrief geïndoctrineerd m de macht van de PvdA te bestendigen. Het ontaardde destijds in opmerkelijke Noord-Koreaanse tafereeltjes: https://tinyurl.com/y9hh2g8u

 9. DolleDries

  Griekenland: Koerden aangevallen en noemden ‘ongelovigen’ omdat ze niet vasten op Ramadan – 10 zwaargewonden
  28 mei 2018 200 0
  DELEN Facebook Twitter

  Facebook
  Twitter
  Google+
  StumbleUpon
  LinkedIn
  WhatsApp
  Tumblr
  Pinterest
  Reddit
  Digg
  Delen
  Het Griekse eiland Lesbos werd vrijdag veranderd in een slagveld, toen islamisten een groep Koerden aanvielen omdat ze niet vasten tijdens de Ramadan. Ze werden ervan beschuldigd ‘ongelovigen’ te zijn.
  Volgens de Koerden viel een groep Arabieren met ISIS-vlaggen de Koerden aan die in het vluchtelingenkamp van Moria woonden. De reden was dat sommige Koerden de Ramadan-conventies niet hielden.

  Volgens berichten heeft de aanslag geleid tot 72 gekwetste Koerden, waarvan er 10 ernstig gewond zijn geraakt . Nadien arresteerden de Griekse autoriteiten drie Arabische verdachten.
  De geruchten die zich over het hele kamp verspreidden, leidden tot massale aantallen Koerden die het kamp ontvluchtten om zichzelf te redden. Ze besloten naar de hoofdstad van het eiland, Mytilini, te marcheren. Op de locatie van Kara Tepe blokkeerde de Griekse politie de migrantenmars.

  Het welvarende eiland Lesbos is door de migranten en vluchtelingen die in het Moria-kamp wonen, opnieuw tot slagveld geworden. Aangezien het toeristenseizoen al is begonnen, weet niemand hoe groot de impact van deze incidenten zal zijn.

 10. Pescador

  Tja die gasten moet je terug sturen naar turkey daar horen ze thuis met hun idioterie in nederland wonen maar stemmen in hun thuisland is gewoon te gek , paspoort afpakken en weg wezen

 11. meijer61200

  Kinderen en moskeeën; levensgevaarlijke combinatie!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.