Bam! Rotterdamse politie knalt criminele kraker kogels in zijn kont

snapshot
Foto: Krakers zorgen geregeld voor gedonder, zoals ook in de foto hierboven (niet gerelateerd aan het incident uit het artikel). Bron: Screenshot PowNed.

De politie nam vannacht geen halve maatregelen in Rotterdam, toen zij een vluchtende kraker die aanwijzingen van de politie negeerden een paar loden leeuwerikken in z’n bips jaagden. De man is in het ziekenhuis verzorgd en aangehouden.

Dat krakers voor meer problemen dan oplossingen zorgen is een feit dat inmiddels landelijk bekend is. Stonden aan het begin van de eeuw krakers nog bekend als romantische en idealistische vrijbuiters die op onconventionele wijze de samenleving beter maakten, zo weten we anno 2018 dat het gewoon tuig van de richel is. Ze slopen panden, ontnemen mensen hun eigendommen en leggen de ene na de andere gerechtelijke uitspraak naast zich neer.

Zo ook in Rotterdam, waar de politie een kraker zocht omdat men meende dat hij vuurwapengevaarlijk was. Gewoon even netjes naar de wetsdienders luisteren was kennelijk teveel gevraagd, en dus heeft men de man getrakteerd op een gezond portie lood in z’n achterwerk:

“Agenten kwamen even voor middernacht af op de melding en zagen een man het pand verlaten die aan het signalement voldeed. De politie wilde hem aanhouden, maar de verdachte rende weg.

Daarop losten agenten enkele waarschuwingsschoten, waar de verdachte niet op reageerde. Toen agenten gericht schoten, raakten ze de 22-jarige man in zijn achterwerk. Hij werd opgepakt en voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.”

Tijd dus dat de gemeente Rotterdam de mini-vrijstaatjes annex kraakpanden gaat ontruimen. Te beginnen met het gebouwtje waar deze kogelkont kwam uitgewandeld. De VVD in de havenstad wil er werk van maken, dus dat is in ieder geval al iets.

Laat krakers daarna maar een normale baan zoeken, net zoals iedere andere persoon. En niet luisteren naar de politie is niet ‘stoer’, dat is vooral onbeschoft en heel erg dom. Maar dat krijgt de bovenvernoemde kwiebes de komende tijd nog wel in de gaten, als hij scheuten pijn door z’n lichaam voelt gaan iedere keer dat hij wil gaan zitten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

42 reacties

 1.   

  Wat een kutjournalistiek. Wat die knul misdaan heeft blijft totaal onduidelijk. Kan best erg geweest zijn, maar waarom blijft ons onbekend.
  Weglopen mag trouwens. Net als vluchten uit een gevangenis. Consequent maar wel een doordenkertje

  1.   

   Misdaan? Hetzelfde als jij. Hij leeft en haalt adem. Dus? Onaanvaardbaar!

  2.   

   Wel vaker gemerkt dat Frits Jansen moeite heeft met lezen. Hij is, in zijn eigen dialect, kennelijk een kutlezer en geeft dan de journalist de schuld van zijn eigen onkunde!
   Hij heeft na lezing namelijk de vraag wat de verdachte heeft misdaan. Ik lees dat de politie een melding kreeg inzake een vuurwapengevaarlijke kraker. Ter plekke zagen zij iemand vluchten die aan het signalement voldeed. De man negeerde aanwijzingen en zelfs waarschuwingsschoten van de politie, waarop deze hem tenslotte in zijn achterste schoot.

   1.   

    @nogmaals, klopt precies wat je zegt. Deze informatie stond gisteren al op teletekst van onze Staatsomroep. En was ook te beluisteren en te lezen op RTV Rijnmond. Kortom: zo hoor je met krakers, oftewel inbrekers, om te gaan.

   2.   

    Meester Frits is de slimste niet.

   3.   

    @Nogmaals Frist is zo links als het maar kan, is het structureel oneens op dit forum, zegt het iig met een cynische als dan niet sarcastische ondertoon

  3.   

   Natuurlijk Frits, stelen mag, vluchten mag, bezetten mag alles mag alleen als de politie stop zegt betekend dat ook daadwerkelijk stop en dan mag je dus niet doorgaan. Stop je niet zelfs niet na waarschuwingschoten dan is dit toch echt wel een logisch gevolg hoor! Niet zeiken en blij wezen dat de agent kwestie goed kan schieten.

 2.   

  @Frits
  Volgens Mike v/d Galien werken er goede journalisten bij DDS…..

 3.   

  DDS copy/paste met een sausje wat het voor de “extreem”rechtse reaguurders als manna door de keel glijdt.
  Eigen stukken zie je je zelden, maar het afkraken van onwelgevallige journalisten des te meer.
  Wij DDS voelen ons daar boven verheven :) :) :)

  1.   

   Wat doe je hier dan nog, trol.

   1.   

    @ Floris -Dat weer je best Dr Jekyll

   2.   

    Ja, je verveelt je te pletter dus kom je hier een beetje trollen.

    1.   

     Hhaha verveelt je de pletter, nee hoor.
     Gewoon ff opletten hoe vaak ik hier inlog.
     Je moet natuurlijk wel DDS onderhouden….
     5 reaguursels per topic is niks :) :) :)

   3.   

    Overbodige vraag want dat weten wij al lang. Negeren die idiote trollen dat is de enige remedie. Gun ze geen discussie want zij weten niet eens wat dat inhoudt. Zelfs de DDS negeert ze al een tijd. Zonder tegenspraak bloeden zij dood.

   4.   

    Kong……Meester in de rechten? onwaarschijnlijk.Schoolmeester?Kust /sleepvaart machinist welke meester werdt genoemd?Vanwaar die eerbaare titel Kong?Leider van het apenkot in ARTIS soms?

    1.   

     Kong is geen meester in de rechten, hij is een gepensioneerd ambtenaartje dat zich stierlijk verveelt en daarom hier komt trollen.

     1.   

      Grappig, Spitsnieuws is lang geleden en je geheugen laat je in de steek

  2.   

   goede journalisten?

 4.   

  Slecht schot van de agent het schot had zeker 40 cm hoger moeten zijn, agenten zouden dat ook veel meer moeten doen bij kraak antifa tuig

  1.   

   Je komt over als Neanderthaler …..

   1.   

    klopt Nederland heeft een beetje Neanderthaler mentaliteit nodig om van dat gespuis af te komen

    1.   

     @DEN in Den-Haag hebben ze dat nodig bedoel je, in Friesland blokkeren ze gewoon even een snelweg, in Groningen zorgen ze dat heel Nederland ineens van het gas af moet.
     In Den Haag zitten een stel randdebielen die geen idee hebben wat er in de samenleving speelt.
     Ik zeg, niet alleen schieten maar ook gelijk het land uitzetten…

 5.   

  Waarom schieten politie-officieren criminelen toch zo vaak in de bil? Is dat een efficiënte manier om de dader uit te schakelen?

  1.   

   politie-officieren?

  2.   

   De politie kan nog schieten onze militairen roepen pang pang

  3.   

   “in de bil?”

   Grappige man, hihihihi ;)

   1.   

    dan hoeven ze niet te zitten

   2.   

    @Control in den bips :)

 6.   

  Lood in de kont van elke kraker is een goed idee. Tijdens een bezetting kunnen zij niet gaan zitten.

  1.   

   ;-)

   1.   

    ;)

 7.   

  als je jezelf als een crimineel gedraagt moet je natuurlijk niet vreemd opkijken als je ook als een crimineel wordt behandeld.

 8.   

  Krakers zijn inbrekers. Dus criminelen. Die hoor je aan te pakken, en op te pakken. Zeker als ze een bevel om staan te blijven negeren. Behalve dan in Amsterdam waar criminelen wel het recht hebben om hun beroep uit te oefenen. In Rotterdam hanteert de politiek en de politie het begrip: Geen woorden, maar daden. Wat mij betreft mag de politie na twee waarschuwingen gewoon het pistool gebruiken. En gericht op de benen van de inbreker schieten. Op beide benen, wel te verstaan. Dan heeft de inbreker geen poot meer om op te staan.

  1.   

   Ik stel ook voor, om de éérste 3 kogels t.b.v. waarschuwingsschoten, in het magazijn te vervangen door losse flodders. Scherpe munitie zomaar in de lucht schieten is verspilling en is daar nooit voor gemaakt!

 9.   

  Hihihi, ik moet effetjes lachen hoor. Heel stiekem :-)

  Lood in de plek waar je rug van naam veranderd, is best erg. Ik wed Tim, dat hij voorlopig met een kussentje op stap moet…

  1.   

   Tsja, Syntha, je moet geen kantoorbaan hebben. Alhoewel, een kraker die een baan heeft lijkt me een contradictio in terminis……

 10.   

  Goed bezig daar in Rotjeknor, kunnen ze in Mokum een voorbeeld aan nemen want daar lopen nog veel van die uitgeprocedeerde krakers rond die al Lang ONS LAND uitgezet hadden moeten worden desnoods naar een onbewoond eiland.

 11.   

  Een paar loden leeuwerikken in zijn bips jaagden…Zelf zou ik gekozen hebben voor ‘joegen’ Maar afgezien daarvan het zou gemakkelijk kunnen uitdraaien op een dwarslaesie. Wat is de winst hiermee? Hd

  1.   

   @Fortiori het liefst had jij gezien dat deze jongens met rust gelaten zouden worden

 12.   

  Als ik agent was geweest had ik ongeveer 1 meter hoger gemikt, je moet met je poten van andermans spullen afblijven en gewoon luisteren naar de politie.

 13.   

  Ik vraag me af hoe lang die moet zitten :-)

 14.   

  maar in Amsterdam gaan ze er echt wat aan doen : https://www.facebook.com/rini.stegeman.92/posts/2157706554460396

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!