De Meghan Markle-gekte gaat door! Prins Charles begeleidt haar naar het altaar

“Het toont aan dat de koninklijke familie haar volledig steunt.”

Het is bepaald niet leuk, natuurlijk, voor Meghan Markle, maar haar eigen vader zal haar bruiloft met prins Harry niet bijwonen. Daarom moest ze op zoek naar iemand anders die haar naar het altaar kon brengen.

Hoewel haar moeder daar natuurlijk voor in aanmerking kwam bleek Meghan voor iemand anders te kiezen. Ze stapte zelf op prins Charles af en vroeg hem — de kroonprins! — of hij haar naar het altaar wilde begeleiden. Ze wordt immers zijn schoondochter.

Charles reageerde blijkbaar vereerd en heeft toegezegd dat te zullen doen. Zoals William Hanson, een vooraanstaande etiquette expert uit Engeland, zegt:

“Het toont aan dat de koninklijke familie haar volledig steunt.”

Normaal gesproken laten koninklijke huwelijken me koud, maar in dit geval ben ik er wél in geïnteresseerd, al was het maar omdat Suits een geweldige show is en ik, door die serie te kijken, op de één of andere manier het gevoel heb dat ik Meghan een beetje ken. Ja, dat is natuurlijk belachelijk, maar goed, zo werkt het nu eenmaal in de menselijke psyche.

Daar komt bij dat Meghan bepaald niet uit een elitaire familie komt, en het dus meer het gevoel van een sprookje heeft.

Oh ja, en dan is er ook nog het feit dat Harry de rebel van zijn familie is; een man die net zo lief geen prins was geweest, en die lekker doet wat hij zélf wil. Daar heb ik buitengewoon veel waardering voor.

De twee stappen vandaag in het huwelijksbootje. Dat doen ze vanmiddag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. DolleDries

  Dit is net zo erg als een religie.

 2. Guus Geluk

  Ik begrijp dat onze Republikein helemaal verknocht is aan de nieuwe prinses. 😉

 3. Rex Gildo

  Er wordt een systeem van verdeel en heers in stand gehouden waarbij het de bedoeling is, dat het volk zowel dom als arm moet blijven ter meerdere glorie van de niet-arbeidende geprivilegieerde adel en het multinationale kapitaal.

 4. Seneca

  dit huwelijk is een gevolg van de absolute onwetend-en domheid dat bij de (wereldbevolking) overheerst. Michael jij hebt waardering voor het feit dat de ‘prins’ liever geen ‘prins’ was geweest, maar als dit individu geen ‘prins’ was geweest had hij net zoals ieder ander moeten werken voor de kost. nu kan hij op kosten van de belastingbetaler de gebraden haan uithangen. ik kots van dit soort berichten; het is wederom een verwijzing naar de Romeinse versie van brood en spelen.

 5. sjun

  Ergens valt wel te begrijpen dat ingezetenen van het Verenigd Koninkrijk de strohalm grijpen die hen de kans biedt onder de vigerende instroom nog iets van eigen Britse cultuur en identiteit overeind te houden.

 6. Rosasolis

  Dit huwelijk is te gek voor woorden. Volgens Trouw vandaag, heeft Prins Harry nog niet kennis gemaakt met de vader van Megan! Over een kennismaking van moeder werd niet vermeld. Wel was moeder aanwezig in de kerk tijdens de huwelijk. Megan is een gescheiden vrouw. Volgens traditie trouwen gescheiden vrouwen niet in witte jurk, compleet met een witte sluier. De meeste kiezen voor een mooie lange jurk in een pastel kleur, met een eenvoudige kapsel en hoed. Fijn is het dat een aantal kleurlingen uit de Amerikaanse film en TV wereld zijn uitgenodigd. De hele show is leuk voor de Britse bevolking die na de Brexit,
  heel somber is geworden. De prijzen blijven enorm stijgen voor levensmiddelen en
  en andere import artikelen uit de EU landen. Dus laat zij genieten van dit nationale
  feestdag. Vooral een fijne dag voor Harry, die vreselijk heeft geleden met depressie
  problemen.

  1. Frits Jansen

   Bedenk dat het Engelse koningshuis naar eeuwenlange inteelt in de Engelse adel neigt naar zwakzinnigheid. Diana had alles mee – behalve haar intellect (en haar man dus) Met veel bijles haalde ze de kleuterkweek. Harry schijnt “lasggeletterd” te wezen, een bijna-analgsbeet dus.

   Het Nederlandse koningshuis steekt daar gunstig bij af. Na de waanzinnige Prins Hendrik herstelde fris bloed van buiten het intellect van onze koninklijke familie. Bernard was niet eerlijk, maar ook niet dom, juist daarom. Claus was bijna té keurig. En Máxima redt ons koningshuis definitief van de achterlijkheid.

   1. Frits Jansen

    “bijna-analgsbeet”
    Ik vrees te moeten toegeven over mijn soortgenoten te praten.

    Maar ik heb dan ook geen koninklijke pretenties.

   2. Holland

    “Harry schijnt “lasggeletterd” te wezen, een bijna-analgsbeet dus.”

    Grappig.

  2. Mart

   Tja het gaat wat stroef met dat mixen… vooral met wat slechte ervaringen met een tegenstribbelende Diana toen… maar tòch doet het me goed dat dit prachtfeest nog mogelijk is in een verloederend Europa,waar nu de stoottroepen met vlaggetjes worden ingewoven(of is het ingewuifd Guusje?)……Waar zag ik dat eerder bij een grensovergang in 1940?

 7. Frits Jansen

  Ik vond het oneerlijk dat zijn broertje William hard op weg is richting biljartbal terwijl Harry een dikke rode borstel op zijn hoofd heeft – maar die slijt nu ook op zijn achterhoofd.

 8. Ernst Quispel

  Het is inderdaad voer voor (sociaal)psychologen waarom de hele wereld gebiologeerd naar dit irrelevante huwelijksfeest zit te kijken.

  Vooral de disproportionele aandacht ervoor in de V.S. is wonderlijk.

 9. Mart

  Michael, wees blij voor ze dat die”koninklijken” hun nageslachten wat fris bloed inpompen,wat voor kleurtje geeft niet.Geheel volgens de geldende bewerkstelliging der NWO,dus mixen die handel.anders krijg je alleen maar van die scheve koppies in de famillie,(*Zie jullie gelukzoekers uit oosterse landen).

 10. Koos sssss

  Dat gezanik over dat huwelijk, walgelijk. Het enige koninklijke huwelijk dat ooit te genieten was, was in Canada. https://www.youtube.com/watch?v=nTetFOy8Q40

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.