Den Haag: Verwarde man strikes again!

Geen categoriemei 08 2018, 16:00
De politie rukte uit voor een gewapende man in een Haagse woning in de wijk Wateringse Veld. Ook is er mogelijk sprake van een ontruiming van een nabijgelegen supermarkt. Zo meldt te Telegraaf.
Voor iedereen in de buurt van Laan van Wateringse Veld en de kruising met de Middenweg zag het er spannend uit! Mannen in kogelwerende pakken, machinegeweren en hondengeleiders. De redactie van Regio15.nl spreekt al direct van een 'verwarde man'. Waar zij zo snel deze vakkennis vandaan hebben gehaald is vooralsnog onbekend. Nergens uit de informatie van het artikel blijkt dat het om een verwarde man zou gaan.
Wel is sinds 15:45 bekend dat er niemand thuis is in de woning. De politie rukte uit naar aanleiding van een telefoontje van een bezorgde buurtbewoner. Het zou gaan om een woning op de derde etage. De zoektocht gaat echter wel gewoon verder. Rond 15:50 werd bekend dat het zou gaan om problemen met de huur. De woning zou steeds wisselende bewoners hebben die ieder €500,- per maand zouden moeten aftikken. De eigenaar zou er niet wonen en de huurbaas zou vanochtend aangifte hebben gedaan. Of dit te maken heeft met het arrestatieteam of een losstaand feit is, is vooralsnog onbekend. Of en waarom de nabijgelegen minisupermarkt ontruimd is, is nog steeds niet bekend.
Één ding is wel zeker, het is in ieder geval weer hommeles in Den Haag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten