Deugbode The Guardian stelt huilbuien van blanke vrouwen gelijk aan “geweld”

Volgens een journaliste van het links-activistische medium The Guardian zijn blanke vrouwen die huilen eigenlijk geweld aan het plegen jegens zwarte vrouwen. Volgens Ruby Hammad zijn blanke vrouwen daarmee hypocriet en helpen ze mee het systeem van “blanke dominantie” in stand te houden.

Volgens Ruby Hammad, journaliste bij The Guardian hebben blanke vrouwen het recht niet om te huilen. Hiermee houden ze namelijk een systeem van zogenaamde “blanke dominantie” in stand, en dat is natuurlijk heel erg racistisch en verkeerd. Hammad beweert daarom in een ingezonden stuk in de Engelse krant dat de tranen van blanke vrouwen uitgelegd moeten worden als een slinkse manier van witte vrouwen om aansprakelijkheid te ontlopen. Maar de feministische journaliste gaat verder en noemt huilbuien van blanke dames zelfs een vorm van geweld. Hammad:

“”Witte trannen zijn bijzonder krachtig… want ze zijn bevestigd aan het symbool van vrouwelijkheid,” legt [blogger Luvvie] Ajayi uit. “Deze tranen stromen uit de ogen van degene die gekozen is als het prototype van vrouwelijkheid; de vrouw die afgeschilderd is als hulpeloos tegenover de grillen van de wereld. Degene die de meeste beveiliging krijgt in een wereld die in z’n algemeenheid een een ‘shitty‘ prutswerk maakt van het liefhebben van vrouwen.”

Daarbij zijn witte vrouwen ook op de hoogte dat hun ras hen privileges gunt en het onze veroordeelt. In deze context zijn huilbuien een vorm van emotioneel en psychologisch geweld die het systeem van witte dominantie verstevigen, terwijl veel witte vrouwen juist beweren hier tegen te zijn.”

Kortom: bent je blank en een vrouw, en huil je wel eens? Kap daar dan eens snel mee, smerige white supremacist! Huilen is namelijk dodelijk geweld tegenover zwarte vrouwen, en dat is natuurlijk  heel slecht. Dus ja, dat heb je inderdaad goed gelezen: jouw verdriet slaat anderen in elkaar. Niet meer verdrietig zijn, dus, stelletje lijkbleke dictatoressen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Ni28

  Is dit echt waar? Een schreeuwende zwarte vind ik persoonlijk dominanter dan een huilende blanke vrouw.

 2. Ernst Quispel

  “deugbode”

  🙂

 3. Duke

  Als blanke vrouwen willen huilen, maken ze dat zelf wel uit. Daar hebben ze geen toestemming voor nodig van een nazi b*tch.

 4. Rosasolis

  Heel onterecht. Ieder mens, man of vrouw heeft het recht om te gaan huilen. Naar een vreselijke persoonlijk gebeurtenis, of dat van iemand anders. Dit heeft helemaal niets te maken met de kleur van de mens. Op 4 mei werd het overbekende Engelse soldaten lied
  Abide With Me, uitgezonden. Ik denk dat velen in ons land dit lied uit WW 1 ook nog steeds kennen. Natuurlijk huilde ik door dit hele lied, omdat het zoveel herinneringen bij mij terug bracht. Van herdenking diensten bij WW 1 en 2 veteranen. Ik heb genoeg gezien en gehoord van veteranen uit beide oorlogen in rolstoelen. Fantastische mannen en ook enkele vrouwen in de Veteranen ziekenhuis in Canada.
  Op 11 november is ieder jaar Rememberance Day in de UK en Canada, en altijd wanneer Abide With Me wordt gezongen is er geen droge oog in de hele omgeving…
  niet bij de veteranen, en ook niet bij de burgers die naar de kranslegging komen.
  Net zoals het als bij ons gaat op 4 mei. Ik kan nog steeds een oude kolonel veteraan uit WW 1 herinneren, die mij vertelde waarom iedereen zo vreselijk huilde tijdens de samenzang van Abide With Me…Hij vertelde: daar waren ze in de natte modder van de loopgraven in Belgie, zonder water en voedsel. Ziek, gewonden, en doodsbang. En s’avonds als er geen bommen waren, alles wat die mannen konden doen was dit zeer bekende lied met elkaar zingen of horen, terwijl zij hoopten op hulp om hun vrienden en henzelf uit die loopgraven te redden!…”Abide with me, fast falls the evening tide”, en verder door 4 verzen, om de soldaten te steunen die moesten schuilen in die vreselijk loopgraven. Laten wij de tranen van de veteranen mannen en vrouwen nooit
  onderdrukken. En dan zijn er zeer zwaar behandelde vrouwen in Vrouwen Opvang tehuizen door ons hele landen. Die in elkaar zijn geslagen zijn door man-lief tijdens een ruzie. En moeten vluchten alleen (of met 1 of 2 kinderen) naar een Safe House,
  en moeten verder zien hoe ze moet verdergaan…alleen in het leven, of met haar kinderen…Mogen deze vrouwen…blank of gekleurd, niet gaan huilen over hun lot?
  Kortom, huilen is een normale reactie van mannen en vrouwen die onder vreselijk verdriet lijden. Maar gelukkig zijn er ook andere, gelukkige tijden, waarbij mannen en vrouwen huilen, zoals een huwelijk, de geboorte van een kindje, of een brief in de post dat vermeld dat je Cum Laude bent afgestudeerd!

 5. fockingworst

  timmeke ga toch aardappeltjes bakken man

 6. Jantje

  Een verwarde vrouw aan het woord?

 7. Westerling

  Ik zie genoeg jankende moslimvrouwen en negerinnen op internet als een familielid is gedood door een verdwaalde kogel of een van koers afgeweken raket. Of zullen ze dat ingestudeerd hebben.

  1. Ernst Quispel

   Natuurlijk, Westerling, die honderden Westerse bombardementen in moslimlanden raken nooit een burger.

   ;(

 8. denk eens na

  mee eens : bij yassar klaver zitten al die linkse bakfiets wijven te huilen omdat het asiel beleid niet deugt , kop houden dus!

 9. Syntha

  Zucht. ( beheerst haar tranen ijzersterk en lacht zich een kriek)

 10. lanex

  En dat noemt zich feminist? Ik schaar dit onder krankzinnigheid, een inrichting zou beter zijn voor dit soort waan!

 11. Betoverd Konijn

  Dit zielige gejank wordt steeds onzinniger. Bijna niet meer te onderscheiden van satire.

  Met dit blad zou ik mijn reet nog niet af willen vegen.

 12. Ruud562

  Maar één conclusie: die Ruby Hammad is geheel rijp voor een gesloten inrichting! Tja, feitelijk ook die redactie van dat baggermedium! Kunnen ze andere labielen niet meer beinvloeden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.