Dieptrieste ASN Bank vindt dat westerse mensen nog maar één kind mogen: ‘Teveel CO2-uitstoot!’

Banken zijn er om ons geld te bewaren? Nee joh, wat is dat nu weer voor ouderwets idee? Banken zijn er om diep in te grijpen in je persoonlijke leven. En om voorstellen te doen om zo min mogelijk kinderen te krijgen. Jawel hoor! Althans, zo lijkt de ASN Bank de eigen rol graag te zien…

DduO9poV4AAZy2M.jpg large

Bovenstaande tweet van de ASN Bank is inmiddels verwijderd, maar dat maakt de inhoud ervan niet minder mal. Een stelletje bankiers dat mensen gaat voorschrijven over hoeveel kinderen ze al dan niet zouden ‘mogen’… dat zou een paar jaar geleden nog ondenkbaar geweest zijn.

Maar het afgeven op de boze blanke man, ‘witten’ of – zoals ASN Bank dat doet – ‘westerse personen’ is inmiddels zo enorm in zwang geraakt dat deze modegril inmiddels ook in te zetten valt als marketingstunt.

ASN Bank deed dat, door even smakeloos te suggereren dat wij witmangen in Nederland nodig minder kinderen moeten krijgen. Dat helpt namelijk met het klimaat, en die redenatie is als volgt: we stoten teveel CO2 uit, en dat is slecht. Zodoende moeten we minder kinderen op de aarde zetten, want minder kinderen betekent minder mensen die CO2 uitstoten. Ziezo, klimaatveranderingen opgelost, klaar is Kees!

Dat zoiets natuurlijk geen echte oplossing is (de CO2-uitstoot wordt niet aangepakt, en wordt door de overgebleven ‘kinderen’ nog gewoon geproduceerd), dat kan iedere simpele ziel verzinnen. Maar hé: kinderhaat in combinatie met westerse zelfhaat is helemaal je van het tegenwoordig. Alle coole kids doen er aan mee, en kennelijk ook de Greenpeacevriendjes van de ASN BANK.

Wat wij dus vinden? Wegwezen met die kinderlozenpropaganda. Ga daar eens een marsmannetjeskolonie mee lastigvallen, maar laat ons gewoon met rust. Met je ranzige insinuatie dat lieden die meer dan één kind op de wereld hebben gezet eigenlijk slechte mensen zouden zijn. Bah!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. denk eens na

  Zodat we (de blanken burger) van zelf vervangen worden door de afrikaan

  1. Henk-Jansen

   Ik blijf het verbazingwekkend vinden hoe rechtste bruinhemden onderscheid blijven maken tussen volkeren. Er is niets intrinsiek bijzonders aan blanken. Ik denk dat een forum voor neonazi’s beter bij u past dan de Dagelijkse Standaard!

   1. Ritter

    Henk-Jansen

    Doelgerichte eliminatie blanke boeren Zuid-Afrika
    http://www.novini.nl/doelgerichte-eliminatie-blanke-boeren-zuid-afrika/

    1. denk eens na

     Henk ik ben zelf half zwart van mijn navel tot mijn tenen

     1. denk eens na

      En henk wat dat bruine hemd , ga is bij je opa op zolder kijken, je zal verbaast zijn

   2. gister

    kleuren bestaan niet, toch henk?

   3. Original NL

    Hé henk durf je jezelf weer te vertonen na je afgang gisteren?
    De hele avond in de trapkast gezeten zeker en “stom..stom…stom” tegen jezelf gemompeld!?.
    We hebben er hier hartelijk om kunnen lachen…thanks!
    En nu het bruinhemden verhaal maar weer eens van stal gehaald…knap hoor.

 2. Ritter

  Wel, in Afrika hebben gezinnen rond de 6 kinderen; vandaar de overbevolking in die regio en de trek naar Europa vanwege economische/financiële redenen ( lees uitkeringen en dat soort dingen)

  Als mensen in het “westen” een kind mogen hebben en Afrikanen gemiddeld 6 zullen de blanken (de “westerse” mens) uitsterven. Dan zal Europa over pakweg 50 jaar onherkenbaar zijn veranderd door de demografische verandering.

  1. sjun

   Dat lijkt dan ook precies de bedoeling van alle diversiteitsstreven te zijn. Noem het etnocide.

  2. sjun

   Nog even iets aanschouwelijker om duidelijk te krijgen wat er zoal in verschillende Europese culturen, ook aan de andere kant van de grote plas, plaatsvindt: https://www.youtube.com/watch?v=Vu1trFe9BsI

 3. Ni28

  Verwarring in Europa wordt steeds groter. Zijn er nog hier instanties waar gezond verstand te vinden is? Je zou het haast betwijfelen. Idioterie viert hoogtij. De ASN bank is bovendien racistisch bezig. Je zou zeggen dat hun baas Erdogan heet die de moslims verplicht om hoge aantal kinderen te nemen. Een ware moslimfokkerij. Via de vagina de wereld beheersen, dat is Erdogan zijn natte droom.

 4. Fortiori

  Je hebt tenslotte nog enige verantwoordelijkheid. Het idee van ASN Bank berust op visie. Het is bijna gewetenloos om aan een grote kinderschare te denken. Maar hier wordt men de richting weer ingeduwd van een ‘gekleurde’ overrompeling dat is wat telt.

  1. denk eens na

   en klopt dat niet? zie ritter zijn commentaar

 5. palko

  Los van de bizarre losse flodder van de ASN-bank over geboortebeperking in Nederland, vind ik het op zich geen verkeerde gedachte om de kindertoeslag in ons veel te druk bevolkte land zo snel mogelijk te beperken tot twee kinderen. Wil je als ouder graag meer dan twee kinderen? Ga je gang, maar realiseer je dan wel dat je derde en volgende kind geen recht hebben op kindertoeslag.

  1. Ni28

   Goed idee. Dan kan de religieuze fokkers afremmen.

 6. Floris

  Deze kutbank (alle banken zijn kut) spreekt letterlijk westerlingen aan. Dit terwijl het fokprobleem met name in Afrika en het M-O ligt.

  Stelletje policor meelopers.

 7. Ni28

  Een verhaaltje van de ASN bank die beter in achterlijke Afrika en Midden Oosten toegepast kan worden dan hier. Ik dacht dat onze probleem vergrijzing was en dan komt deze rare bank met de aanbeveling om minder kinderen te hebben. Visie is bij de ASN bank ver zoek, hopelijk zijn zij met uw geld beter.

  1. Hurdy

   Waar staat dan dat ASN Bank dit vindt? Want ik zie alleen dat ze een feit noemen dat wetenschappers al hebben aangekaart (namelijk hoeveel CO2 een kind verbruikt per jaar) en vervolgens stellen ze een open vraag wat wij daarvan vinden. Geen aanbeveling in te bekennen, dus.

   Ik ben het wel eens dat de vergrijzing een groot probleem is, maar doe niet alsof kinderen geen probleem zouden zijn. Ik hoor, althans, alle media steeds roepen dat we meer leraren nodig hebben omdat het aantal leerlingen alleen maar blijft stijgen. Ik mag toch aannemen dat het dan over kinderen gaat en niet over volwassenen die nog even de basisschool (overnieuw) doen? Niet dat ik voor een geboortebeperking ben, maar ik wil maar zeggen dat we wel degelijk steeds meer kinderen krijgen in Nederland, dus…

 8. NoDoubt

  Het aantal Europeanen neemt af. Maar niet toegeven dat NL veel te vol is. Mensen staan inmiddels standaard in de file. Het groen moet wijken voor asfalt waardoor leefbaarheid afneemt. De waterhuishouding zal alleen maar moeilijker worden. Verdrag van Rome. Er zal meer gekeken moeten worden dat er geen roofbouw op aarde wordt gepleegd. Om het leefbaar te houden, grenzen dicht. In Syrie kunnen ze hun land straks weer opbouwen.

  1. Koos sssss

   Misschien eens beginnen met het terugzenden van onze cultuurverrijkers? Scheelt zomaar 3 miljoen inwoners.

 9. Koos sssss

  Goede gelegenheid om de ASN rekening te blokkeren, mocht je er 1 hebben.

 10. Gerlos

  Drukfout van de ASN Bank, moet natuurlijk wezen de Afrikaanse en ontwikkelings landen. Excuus voor de gemaakte drukfout.

 11. Original NL

  Beetje uit zijn verband getrokken dit verhaal…zeker geen echt nieuws te melden.

 12. Ries

  Geboortebeperking ok! Voor twee kinderen kinderbijslag. Voor meer kinderen geen geld, te beginnen op 1 Jan. 2019! Dat geldt voor iedereen, dus ook voor buitenlanders. Geen kans voor mensen die na 1 jan. 2019 drie kinderen of meer hebben of van de derde in verwachting zijn. En voor paren die een kind verwachten een verplichte pedagogiek- scholing, te beginnen drie maanden voor bevalling. Uurtje in de week. Geen zin in? Geen kinderbijslag…

 13. Baron von Munchhausen

  En Moslims?????

 14. Baron von Munchhausen

  ASN? Onderdeel van de Volksbank (SNS). 100% Nederlandse bank!!!
  Kort door de bocht: de linkse ambtenaren en Linkse medewerkers ASN ( goedgekeurd door de linkse ambtenaren) hebben elkaar gevonden om de Moslim bevolking te laten groeien!
  Wie dit niet gelooft………… is……..bedenk het maar!
  En het is GEEN complotdenken van mij!

  1. Frits Jansen

   Wie dat leest is gek.

 15. Pescador

  Gewoon naar een andere bank gaan , simpel toch een bank minder scheelt ook co2 uitstoot

 16. Hurdy

  Eh, beetje de plank misgeslagen? Ik zie nergens in die tweet dat ASN Bank dit vindt, ik zie juist dat ze een vraag stellen over wat *wij* van dat punt vinden. Dat is gewoon het begin van een open discussie en daar is niks mis mee. Dat ze even aanhalen hoeveel CO2 het scheelt is ook geen standpunt te noemen, want dat is gewoon een feit. Wetenschappers hebben dat ook al gezegd.

  1. Frits Jansen

   Begrijp dat nou: DDS zoekt schandalen en omdat die in ons land niet voor het oprapen liggen kunnen ze niet anders dan het niet zo nauw nemen met de feiten.

 17. Frits Jansen

  De wereldbevolking schijnt nog minder dan 10% blank te wezen.
  En toch voelen wij blanken ons superieur.
  We hebben geen koloniën meer maar koloniale mentaliteit nog des te meer.
  Herkolonisatie van Afrika zou veel problemen oplossen.

 18. Ernst Quispel

  “Een stelletje bankiers dat mensen gaat voorschrijven over hoeveel kinderen ze al dan niet zouden ‘mogen’…”

  Volgens mij wordt er in de tweet alleen een bewustmakende vraag gesteld. Van voorschrijven is geen sprake.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.