FVD gaat tekeer tegen Van Aartsen na weigering restaurantsloper aan te pakken: ‘Beleid is puinzooi, hoogste tijd voor aanpak!’

De partij van Annabel Nanninga en Thierry Baudet is helemaal klaar met het bakken van zoete broodjes met geradicaliseerde maniakken die aanslagen willen plegen.

Het Forum voor Democratie gaat in de Amsterdamse gemeenteraad actie ondernemen tegen het lakse beleid ten opzichte van geradicaliseerde lieden die op het punt staan om aanslagen te plegen of – ik noem maar een zijstraat – Joodse restaurants aan te vallen. In een tweetal pittige tweets pakt de partij van Annabel Nanninga de zittende orde van de hoofdstad aan, die gewoon heeft verzuimd in te grijpen toen bleek dat een Syrische antisemiet op het punt stond om geweld te plegen.

De partij meldt (1, 2):

“Radicalen naar hulpverlening sturen in plaats van aanpakken of uitzetten. Het Amsterdamse beleid is een puinzooi. Wij willen hier een debat over en eisen antwoorden. #fvd

En dan na een antisemitische terreurdaad een als radicaal gesignaleerde figuur vervolgen voor ‘diefstal en vernieling’ ipv terrorisme. Het is niet te geloven. Hoogste tijd voor de #FVD Amsterdam radicaliseringsaanpak”

Ik hoop dat Annabel en haar twee medestrijders in de Amsterdamse gemeenteraad er alles aan zullen doen om te zorgen dat zulke gebeurtenissen niet nog een keer voorkomen. Maar toch moet ik ook een beetje pessimistisch zijn: GroenLinks is de grootste partij van de hoofdstad, en kan er samen met D66 en linkse broeders als de PvdA, de SP en PvdD zo’n beetje al het linkse horrorbeleid gewoon moeiteloos overeind houden.

Dat is dan dikke vette pech voor Joodse restaurants, die aangevallen zullen blijven worden. Alle inzet van FVD ten spijt. Maar we mogen ons dan weer wel gelukkig prijzen met de wetenschap dat de hoofdstedelijke GroenLinks-leider Rutger Groot Wassink een goed gevoel aan z’n weifelende theedrinkbeleid overhoudt. En dat is – voor links Amsterdam, althans – kennelijk ook heel wat waard.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Blue monday

  Zucht…ben je volksvertegenwoordiger, kun je vragen stellen, macht uitoefenen en wat doet mevrouw Annabel?

  “In een tweetal pittige tweets pakt de partij van Annabel Nanninga de zittende orde van de hoofdstad aan….”

  Mijn hemel, dat zal indruk maken!

  1. Ernst Quispel

   Annabel is een beetje zielig. Ze kon zulke leuke opruiende stukjes schrijven en nu moet ze dossiers lezen.

   1. Top

    Blablabla.Blaaskaak/pisvlek/handophouder!

   2. Rechtsaf

    @Ernst jij moet je islamitische rot smoel dichthouden

    1. Ernst Quispel

     Van wie moet dat, Rechtsaf?

    2. Stork

     Rechtsaf: Belangrijk te vermelden dat Ernst meerdere nicks beheerd waarmee hij dit forum expres vervuild. Inmiddels staat de teller op minimaal 6!

     1. Guus Geluk

      Stork, Rechtsaf, en al zijn andere aliassen, leeft in zijn fantasiewereldje. Hij meent dat we de acht nicks waaronder hij hier opereert niet doorhebben. Tegelijkertijd neemt hij anderen de maat over multinickerij.

      Laten we deze verwarde man vooral koesteren.

     2. Rechtsaf

      @Guus ons islamitische rugtuffertje komt ook zijn mondje roeren..
      Ernst is een islamitische NSB-er die jij verdedigd, ik schaar dat onder pleitbezorgers van de islam, zéér warm natuurlijk dat dan weer wel..

     3. Guus Geluk

      Rechts-Porky-Starky,

      Van de dubbele maat gaan mijn blonde nekharen nu eenmaal overeind staan.

     4. Stork

      Guus: Je kunt beter je commentaar bij je houden. Je hebt kennelijk niet in de gaten dat je de beschuldigingen alleen maar bevestigd met je verdediging. Hetzelfde deed je toen er NAW-gegevens van Ernst verschenen waarmee je, en wellicht ben je echt zo dom, feilloos aangaf dat de gegevens juist waren.

      Nu doe je exact hetzelfde waarmee je ronduit bevestigd dat Ernst (etc.) hier met vele verschillende nicks meedoet waardoor hij de lopende discussies expres vervuilt. Zoiets staat gelijk aan het NSB-lidmaatschap. Kaalscheren dus!

     5. Guus Geluk

      Stork,

      Neen, als er een dubbele maat wordt gehanteerd, namelijk dat u met meerdere aliassen opereert en anderen verzoekt dat niet te doen, kan ik niets anders doen dan de dubbele maat aan de orde stellen.

   3. dannyvermeulen69

    smerige kakkerlak .moet je weer eens een zielig opruiende verhaaltje doen ..ergens afspreken met z’n allen mag je het ons haar fijn uitleggen , kan ik eens die pedo kop van je aanzien,

   4. lanex

    Minzame trol LOL.

    1. lanex

     Is voor die valse stoker bestemd.

   5. Bloem

    Beste heer Q, u was één van de eersten die destijds de aanval op het restaurant probeerde te bagatelliseren. Nu e.e.a. aan het licht komt tracht u weer de aandacht af te leiden van het feit dat het om een regelrechte antisemitische aanslag ging. Misschien heeft u, uw antisemitische inborst zelf nog niet erkend, wij herkennen hem echter al een tijdje. Uw houding ten aanzien van de Joodse gemeenschap is abject en misselijkmakend

    1. Ernst Quispel

     Uw fantasieën over mijn antisemitisme zijn bespottelijk en in elk geval nimmer onderbouwd.

     Ik verafschuw antisemitisme en dat heb ik vaker duidelijk gemaakt dan u verdient.

   6. sjun

    Uitstekend dat mejuffrouw A. Nanninga haar politieke verantwoordelijkheid neemt en langs die weg ook in Amsterdam de weg vrij maakt voor een noodzakelijk geworden paradigmaverandering.

    1. Ernst Quispel

     De kans dat de haviste Nanninga een paradigmashift weet te realiseren acht ik net zo groot als een sneeuwbui in augustus.

 2. Ni28

  Ik weet niet of dit een lakse beleid is. Dit lijkt meer op een bewuste lijn om de islamisering te steunen vanuit de overheid. Verwarde overheid dan met steeds meer verwarden op straat. De samenleving wordt steeds meer gesplitst, ook het Amsterdamse denken in de Amsterdamse Vrijstaat heeft grenzen zou je moeten denken maar abnormaal is steeds meer het normaal aan het worden.

  1. Stork

   Ni28: Dit is inderdaad een bewuste lijn om de islamisering te steunen vanuit de overheid.

   1. Marija

    In ruil waarvoor?
    Juist OLIE
    Er wordt niet voor niets zo gezocht naar andere energiebronnen.
    Pas als wij de olie van S.Arabia niet meer nodig hebben gaan regeerders weer anders denken, alleen is dan het kalf al lang verzopen.

 3. Two Ravens Black Kettle

  De Politietop, de Justitie, 95% van de MSM en 90% van de politici versus het volk.

  1. Frits Jansen

   “Het gezonde volksgevoel” is een fictie waar ook dictators zich graag op beroepen. Gek genoeg wil dat “gevoel” altijd wat ook de dictator wil.

 4. Frits Jansen

  Dat Forum is wel voor Democratie maar tegen de Rechtsstaat, waarin niemand veroordeeld kan worden omdat hij nog een misdaad gaat plegen.

  Al kan iemand tegenwoordig wel worden veroordeeld voor het kennelijk voorbereiden van een zwaar misdrijf (waar meer dan acht jaar straf op staat).

  Maar ik denk dat die antisemitische gestoorden geen wapenarsenaal in huis hebben.

  1. Vit

   Zekerheid voor alles, wat heb je er aan als je achteraf hoort dat iemand al in beeld was, boeiend dat er iets niet klopt.

 5. Beukman

  In de joodse restaurants waarvoor Annabel nu opkomt hangen nog een paar tegeltjes met uitspraken van haar, zoals:

  “Gas geven als je een jood ziet.”

  “Die was Hitler vergeten in die mooie ovens van ‘m” (over een kritische joodse meneer).

  “Wat zijn jullie stil. Is er iemand dood of zo”? (tweet tijdens Dodenherdenking)

  “Mein Kampf. Je leest zes bladzijden en hebt meteen zin om joden te vergassen.”

  Ze gooit het nu op humor (hahaha). Mij bekruipt echter het gevoel dat het haar in het geval van de restaurantsloper helemaal niet te doen is om de bescherming van joden, maar dat ze er een verborgen agenda op nahoudt.

  1. Ernst Quispel

   Annabel deugt niet en daarom zijn ze bij het FvD behoorlijk met haar in hun schik.

   1. toetssteen

    @kwispel
    Maar zij nam wel een homoseksuele Syrier op….. lastig he, de waarheid.

    1. Ernst Quispel

     Bovenstaande uitspraken zijn ook de waarheid, Toetssteen.

    2. Mart

     toetssteen.Wèl minder kans op aanranding

  2. Troelstra

   Pinokkio wil ons doen geloven dat hij daar wel eens een wijntje drinkt.

 6. Gerlos

  Burgemeester van Aartsen is een softe figuur die in Den Haag en nu in Amsterdam zich van zijn slechtste kant laat zien, hopelijk komt er snel een nieuwe burgemeester die hard en rechtvaardig gaat optreden.

  1. sjun

   Amsterdam heeft momenteel een Ivo Samkalden nodig. Te verwachten valt dat er stevig ter stede zal moeten worden opgetreden om onaanspreekbaren bij te buigen.

   1. EU kok

    Samkalden was in de periode 1956-1966 voor de Partij van de Arbeid lid van de Tweede Kamer, lid van de Eerste Kamer, minister en van 1967 tot 1977 burgemeester van de gemeente Amsterdam. Hij werd op 22 januari 1985 benoemd tot Minister van Staat.
    Sjun pleit voor een bestuurder van PvdA huize.

    1. Ernst Quispel

     Sjun wordt met een benoeming van Wouter Bos mogelijk op zijn wenken bediend.

   2. meijer61200

    Ivo Samkalden???? Die is al heel lang dood hoor. Maar evengoed heb je nu nog meer aan hem dan aan de islamlover Van Aarsen.

 7. poldi

  van Aartsen is van de generatie moslim pamperen en voortrekken. Uit angst voor represailles natuurlijk, niet omdat hij zoveel empathie voor ze heeft, maar hij weet natuurlijk dat het een agressieve stroming is.
  Dat is ook de hele oorzaak dat de moslimgemeenschap zo goed met de ‘discriminatie’ dreiging steeds verdere ‘rechten’ probeert te krijgen.

  Ze weten dat de meeste bestuurders laf zijn in Nederland en liever de Nederlanders verraden dan op te treden.
  Wanneer hoorden wij dit gedrag eerder? O ja, er schieten me 3 letters te binnen….NSB?

 8. poldi

  Elsevier
  ——–
  Het geplaagde Joodse restaurant HaCarmel aan de Amstelveenseweg in Amsterdam overweegt zijn deuren te sluiten als burgemeester Van Aartsen geen permanente beveiliging aanbiedt.

  Ik begin zo te walgen van Nederland en zie de toekomst zwaar in voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Vrouwen die verkracht en vermoord worden door fouten van rechters, 3 personen de keel door gesneden door een malloot die al eerder zijn meubilair uit zijn appartement gooide, goed opgeleide mensen die flink belasting betalen, vertrekken uit Nederland en we krijgen er handophouders voor terug, deze joodse meneer die zijn zaak moet sluiten vanwege zo’n loser die alleen maar handen vol geld kost en nooit iets bij gaat dragen, krakers die gewoon mogen blijven zitten, enz enz enz…
  Het is gewoon WEERZINWEKKEND.

  Het goede is zo verdrongen door het verkeerde en het wordt gebracht alsof het normaal is door de boven ons gestelden!
  Je begint bijna naar een opstand te verlangen.

 9. Meinoud Marinus

  Idenk dat het het beste is als wij alle elementen uit het middenoosten verwijderen uit Nederland en Europa!

  1. Ernst Quispel

   Idenk dat jij beperkte mogelijkheden tot nadenken hebt.

  2. meijer61200

   IDENK???? Fraai Nederlands weer!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.