Geen genade voor deze freak: doodsbedreiger Anne Fleur Dekker voor de rechter om moordfantasieën

Volgende week moet een tegenstander van Anne Fleur Dekker zich bij de rechter verantwoorden vanwege het feit dat hij de linkse actievoerder met de dood heeft bedreigd. Dat mag niet in Nederland, dus deze kerel hangt vermoedelijk een aardige boete boven het hoofd. En natuurlijk een schadevergoeding.

Nederland is één van de meest hoogopgeleide landen ter wereld, maar toch gaat het er bij hele massa’s mensen nog altijd niet in dat er een belangrijk verschil is tussen het geven van kritiek op mensen met andere meningen of politieke voorkeuren, en het spuien van haat en doodsbedreigingen. Zodoende moet je altijd stelling nemen tegen malloten die denken dat het oké is om anderen te bedreigen met agressie, of om te fantseren over de gewelddadige dood of verkrachting van andersdenkenden. Die bescherming geldt voor iedereen. Voor Ebru Umar, maar ook voor Alexander Pechtold, Thierry Baudet, Mark Rutte, Tunahan Kuzu, Sylvana Simons… en uiteraard ook voor Anne Fleur Dekker.

Wat dat betreft kan ik – ondanks dat ik veel van haar politieke denkbeelden zeker niet deel – dan ook geen greintje mededogen opbrengen voor lui die Anne Fleur Dekker bedreigd hebben. Eén van deze doldrieste lieden mag komende week tekst en uitleg komen geven bij de rechter, zo schrijft De Gooi- en Eemlander vandaag:

“Een man die de Hilversumse activiste Anne Fleur Dekker dreigde te vermoorden, moet zich volgende week verantwoorden voor de rechter. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Het gaat om een 46-jarige inwoner van Velp.

Natuurlijk kan de 24-jarige Hilversumse wel tegen een stootje, zeker op sociale media. ,,Ik kan me zelfs ergens nog wel voorstellen dat als je heel boos bent je zegt ’die zou dood moeten’, al zou ik dat zelf nooit zo zeggen. Dit gaat over het grafisch beschrijven wat ze met me zouden willen doen. Seksueel getint, maar ook tot in detail hoe ze me zouden vermoorden. Dat hele expliciete maakt me bang.’’”

In een gesprek met de krant onthult Dekker nog twee andere feiten rondom haar bedreigers: de eerste is dat ze een eigen zogenaamde ‘zaakmanager’ heeft. Dat betekent dat er met zulke regelmaat verschrikkelijke zaken over de linkse activiste gemeld worden, dat het voor de (al overwerkte) politie inmiddels de moeite waard is geworden om één iemand alle Anne Fleur Dekker-gerelateerde perikelen te verzamelen. Dat betekent dat het er een hoop moeten zijn.

Een ander tipje dat Dekker van de sluier oplicht, is dat ze zich bij de strafzaak gevoegd heeft als benadeelde. Wat dat betekent is dat ze een schadevergoeding eist van de 46-jarige moordfantast. Ik kan Anne Fleur Dekker wat dat betreft ook alleen maar aanmoedigen: you go girl.

Het wordt namelijk eens tijd dat triestelingen ophouden met denken dat het oké is om mensen aan te tasten in hun veilige leefomgeving. Bedreigingen betekenen dat je jezelf hebt verlaagd tot de status van schuim der aarde, en niet meer hoeft te rekenen op coulantie, vriendelijkheid of een hand boven het hoofd. Integendeel: je gaat maar gewoon lekker betalen voor je gebrek aan beschaving!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. meijer61200

  Raar verhaal! Deze dame, die terreur niet schuwt bedreigt Wilders met onder meer steniging, en wordt niet vervolgd door het OM. Het gepeupel kennende draait deze man uit Velp voor langere tijd de gevangenis in. Zo rolt links in Nederland. Zolang het nog duurt tenminste….

 2. Meester Kong

  offtopic
  Dit jaar dus geen aandacht voor de dag van de arbeid, dan maar één van de slechtste topic van DDS uit 2017

  Door Michael van der Galien 1 mei 2017

  Het is de meest merkwaardige ‘feestdag’ van het jaar: de Dag van de Arbeid.

  Je zou denken dat mensen die voor hun gezin zorgen door te werken daar trots genoeg op zijn en dus geen ‘feestdag’ nodig hebben, maar helaas. Blijkbaar moeten we allemaal geëerd worden door een speciale dag. Dat hebben we te danken aan de oude communisten van de Sovjet Unie, die dachten dat dit hen zou helpen om hun leninistische-stalinistische evangelie van terreur te verspreiden.

  En dus zijn hele massa’s mensen vandaag gedwongen vrij… en laat mijn Rabobank-app mij weten dat er vandaag geen betaalverkeer kan plaatsvinden. Nee, ook niet digitaal.

  We vieren ‘De Dag van de Arbeid’ door géén arbeid te verrichten. Je zou erom lachen als het niet zo ontzettend triest was.

  Hoe dan ook, gelukkig zijn er nog mensen die mijn dedain voor deze walgelijke dag lijken te delen. Jan Roos bijvoorbeeld:

  1. EU kok

   Moet de naam niet gewijzigd worden in: Dag van de niet arbeid?

  2. sjun

   Kan dus wel een suikerfeestdagje worden.

   1. EU kok

    Goed plan

    1. Ni28

     Ben je moslim of diabeticus?

     1. EU kok

      Nee, gewoon dol op feestdagen.
      Er zijn meer mogelijkheden als u uw oogklepjes eens op het nachtkastje laat liggen.

   2. Guus Geluk

    Sjun heeft maar één onderwerp in zijn leven.

  3. JanKlaasen

   Dag van de arbeid heeft niets te maken met het communisme, bestaat al sinds 1896 en komt uit Amerika. Wordt trouwens door drie kwart van de wereld bevolking gevierd.

 3. denk eens na

  Volgende week moeten we ernst dus een dagje missen op dds.

  1. sonar

   Denk eens na ,1 dag maar , liefst verwijderen op DDS dan zijn we van die betweter verlost.

   1. denk eens na

    Dat ligt er maar net aan welke straf de rechter hem op legt

 4. Meester Kong

  Buiten Nederland staat 1 mei fier overeind. De eerste internationale Dag van de Arbeid werd gevierd in 1890 en was een eerbetoon aan de arbeidersprotesten in Chicago van vier jaar eerder. Die demonstraties voor een achturige werkdag ontaardden in gewelddadige botsingen met de politie en doden aan weerszijden. Wereldwijd groeide 1 mei uit tot een feestdag. Zo’n driekwart van de wereld is vandaag vrij.

  1. Ni28

   ‘Zo’n driekwart van de wereld is vandaag vrij’.

   En een kwart werkt voor die driekwart.

 5. Guus Geluk

  Voor dreigtokkies is in onze democratie geen plaats. Direct aanpakken.

  1. Holland

   Zo is het Guus. Met je eens.

 6. sonar

  Deze man is zeker van Nederlandse afkomst ,hoe zit het dan met de doodsbedreigingen aan het adres van Wilders ,dat waren natuurlijk verwarde personen en dat is niet van toepassing op die Nederlandse man omdat hij een veel hoger IQ heeft dan die allochtone figuren gezien de Nederlanse taal die met schrijft.
  We zijn beland in een soort bananen republiek liegen en bedriegen viert hier hoogtij.

  1. jan_nijhof

   Lees die tweet van Dekker in de context: ‘reactie op suggestie om stenen te gooien naar moskee, laten we dat dan naar Wilders doen, dat is pas ludiek. In andere woorden: ben je nou helemaal gek geworden?’
   Dat Wilders zei zich daardoor bedreigd te voelen kan ik niet serieus nemen. Tenzij hij vaak in een moskee komt …..

 7. Ni28

  Ik denk dat de “moordneigingen” van deze “moordfantast” nog groter worden als hij een boete krijgt die hij aan de “slachtoffer”moet betalen. Misschien wordt het dan pas echt persoonlijk en dus gevaarlijk. Van fantasie naar werkelijkheid. Dit lijkt mij meer een ethische dan financiële zaak. Eerder een psychiater die helpt dan een rechter.

 8. DolleDries

  Hoe zit het met al die moord dreigingen richting Wilders.

  1. Blue monday

   Dit stukje gaat over AFD en niet over Wilders. Daarom driftige Dries.

   En wilders heeft niet het alleenrecht op doodsbedreigingen, bijna elke persoon met een mening moet er tegenwoordig aan geloven.

   Heel triest

   1. sjun

    Interessant wordt of die dreiging (als bijna altijd) van links kwam…

 9. Marija

  HOeveel schadevergoeding zou Geert Wilders al geïncasseerd hebben na alle doodsbedreigingen aan hem?
  0,0 denk ik, toch een vreemde gang van zaken als juffertje AFD een bedrag zou ontvangen voor een bedreiging.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.