Groningse Vindicat-tuigstudenten tonen wederom hun bloeddorst en slaan zomaar mensen finaal in elkaar

De zogenaamde aanstaande elite van dit land heeft zich weer eens toegelegd op bloedsport, zo blijkt uit berichtgeving in noordelijke media. Het is de zoveelste keer dat Vindicat over de schreef gaat.

De lulloroepers uit Groningen hebben een groot probleem. Want niet alleen hebben leden van de ‘ga eens bier halen’-vereniging Vindicat afgelopen december in hun sociëteit iemand zwaar toegetakeld, maar ook hebben ze tegen alle regels in het incident niet gemeld bij de burgemeester of de universiteit. En dat is natuurlijk foute boel:

“Opnieuw heeft er een mishandeling plaatsgevonden bij studentenvereniging Vindicat, schrijft Dagblad van het Noorden. Een lid van het Groningse studentencorps heeft daardoor een hersenschudding, letsel aan zijn gebit en een snee in zijn neus opgelopen.

De student werd op 3 december 2017 op de sociëteit van het Groninger studentencorps toegetakeld. Dat gebeurde tijdens de laatste nacht van de Kermesse d’Hiver, een groot driedaags feest dat wordt gevierd door Vindicat. In de week na het feest heeft het slachtoffer aangifte gedaan.”

Na alle commotie van afgelopen jaren, toen duidelijk werd dat Vindicat stelselmatig restaurants tiranniseerde, bij mannelijke studenten op het hoofd ging staan en vrouwelijke studenten slutshamede, kon dit er natuurlijk ook nog wel bij: gewoon knokpartijen in de sociëteit, en dat vervolgens tegen alle afspraken in niet melden bij de universiteit of de burgemeester.

Zowel de universiteit als de burgemeester beraden zich nu op stappen. Wat mij betreft moet het duidelijk zijn dat Vindicat zich zwaar misdragen heeft en daarvoor ook gestraft dient te worden. Sluit die ballentent maar gewoon voor een jaar. Of twee. Eens kijken hoe leuk de “m’n vaderrrrrrr”-roepers het dan nog vinden in hun eigen anarchistische studentenvrijstaatje in het hoge Noorden. Ja precies: tijd om de koe bij de horens te vatten en deze idioten te laten merken dat de rechtsstaat ook geldt voor degenen die een pappie hebben die vier keer modaal verdient.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Ernst Quispel

  Deze jongens en meisjes zijn natuurlijk knetterlinks.

  1. bifbof

   Kan , gaat inderdaad vaak samen met geweld.

  2. Uiterst Links

   Klopt ik heb gehoord dat het hier om oud CPNers handelt 🙂

  3. JanKlaasen

   @Ernst, en moslim dat kan niet anders. Beschaafde Nederlanders doen dit niet. 🙂

  4. hans-e-pans

   Dit soort mensen is in de toekomst bestemd om een leidende functie te gaan bekleden, maar tijdens hun opleiding moeten eerst anderen lijden.

   1. Hetzalwelweer

    Dat zeker, en ze leren eerst goed om te liegen, of om eventjes dement te zijn….kan ook aan de alcohol liggen natuurlijk. Zou Rutte nu echt dronken zijn of lijdt ie aan alcohol dementie…hij kan zich weinig herinneren….over bepaalde zaken, of hij doet gewoon een Junckertje…kan ook.

 2. Gosselaar333

  Ik acht die kans wel iets groter dan knetterrechts natuurlijk.

 3. Uiterst Links

  Tja, allemaal VVD/FvD tuig. Zou DDS toch aan moeten spreken zou je denken

  1. JubbeFeenstra

   FvD tuig is te jong om kinderen te hebben.
   Dat van de VVD zou best kunnen kloppen, of CU.

   1. Uiterst Links

    Er zijn genoeg jongeren lid van de FvD

    1. Hetzalwelweer

     tja, het hersenspoelen, van welke partij ook, begint op jonge leeftijd.

  2. toetssteen

   @Links
   Mmmmhhh, voorman van FvD was niet eens lid van een studentenclub….. Lastig wat?

 4. EU kok

  Erg stil op dit draadje.
  Veel reageerders zeker met vakantie.
  Mis de de kreet: “Wij van rechts vinden.”

  1. Hetzalwelweer

   Ach kokkie, jij zal de eerste zijn die een free bleeder op straat aanspreekt en zegt:”mevrouw u lekt uit uw flamoes, hebt u een doekje nodig?” .

 5. Pescador

  Nee die zijn niet gek, dat zijn toekomstige vvd en d66 eliten die zijn al wat aan het oefenen.

 6. Frits Jansen

  Lekker rechtse studenten die met een ware VOC mentaliteit recht op hun doel af gaan, met of zonder geweld. DDS zou van deze kerels moeten houden.
  Als ze afgestudeerd zijn worden managers die nog steeds recht op hun doel afgaan, de lievelingen van de aandeelhouders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.