Homofobe haatimam Fawaz Jneid preekt doodleuk in Amsterdam nu hij in Den Haag gebiedsverbod heeft

Het monddood maken van extremistische predikers lijkt op een spelletje whack-a-mole. Als je ‘m op de ene plek een dreun verkoopt, duikt hij gewoon ergens anders weer op.

Nederland heeft een probleem met de radicale islam, en geen enkele man is daar zo enorm het symbool van als Fawaz Jneid. De man spreekt de meest afschuwelijke zaken uit tijdens zijn preken – over vrouwen, over homoseksuelen, over joden, over ongelovigen – maar Nederland weet deze nare oproerkraaier maar niet het land uit te krijgen. Na meer dan tien jaar in de spotlights te hebben gestaan houdt de doodgemoedereerde Jneid nog steeds allerlei extremistische preken in diverse delen van Nederland.

In Den Haag heeft deze haatbaard ondanks een gebiedsverbod gekregen. Fijn voor Den Haag. Maar dat betekent dat Fawaz gewoon on the move gaat en elders opduikt voor zijn zwartgallige jihadpreken. In dat geval zette hij nota bene zelf (!) een filmpje online van een toespraak in de extremistische El Tawheed Moskee in Amsterdam. Het Parool rapporteert:

“Hij heeft daar afgelopen vrijdag de preek geleid, blijkt uit een filmpje dat hij zelf op internet heeft gezet. Daarin beklaagt hij zich er over dat moslims ‘overal worden aangevallen’.

Jneid zelf zegt in algemene zin dat hij preekt ‘in Amsterdam’. Goed geïnformeerde bronnen melden dat het gaat om de El Tawheed Moskee in West, die al jaren omstreden is vanwege zijn fundamentalistische koers.”

De VVD Amsterdam en de landelijke PvdA hebben al vragen gesteld en willen deze islampropagandist weren uit de hoofdstad, maar daarmee los je natuurlijk het probleem niet mee op. Want stel dat Dijkhoff en Asscher hun zin krijgen en Jneid wordt geweerd uit Amsterdam. Wat gebeurt er dan? Precies: dan duikt deze haatprediker gewoon weer ergens anders op. In Deventer of Gouda, of in Rotterdam. Desnoods in Utrecht of Eindhoven, of anders Amstelveen. Wellicht Almere? Nederland is groot, en Fawaz Jneid is een reislustige fanaticus.

Het enige wat we momenteel doen is deze tikkende tijdbom continu overgooien naar steeds weer een nieuwe stad. Als een hete aardappel wordt Fawaz Jneid doorgeschoven. Maar niemand die het probleem met deze extremist eens een keer definitief oplost. Nee, niemand die het aandurft deze man met pek en veren over de grens te kieperen. Wat een land zijn we toch ook…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. van Urk

  Hoe kun je een klein land voor een moslim groter maken. Zolang Links regeert.

 2. Frits Jansen

  Die man moet vooral blijven preken, want anders zou het misverstand post kunnen vatten dat hij toch wel meevalt. Als hem de mond wordt gesnoerd kun je je afvragen of dat niet in strijd is met de vrijheid van meningsuiting.

  Het verbaast me dat zo’n haatbaard een gebiedsverbod krijgt en haatkuif Wilders niet, want allebei zijn ze even gevaarlijk.

  1. Original NL

   F.J….Het verbaast me dat zo’n haatbaard een gebiedsverbod krijgt en haatkuif Wilders niet, want allebei zijn ze even gevaarlijk.
   …..Die haatkuif wil haatbaarden eruit schoppen of dacht ze soms dat lachebekje daarvoor zorgdraagt?
   Islam lover sukkel!!

  2. Stanly2000

   Fritsje, dom geboren en niks bijgeleerd.

  3. Rechtsaf

   @Frits je spreekt met twee monden, dwaas dat jij er bent, mensen zoals jij zijn echt te dom om zelfs met geopende ogen te zien wat er aan de hand is..

 3. Ni28

  Daarom zijn er geen grote aanslagen in Nederland. In dit gekke land doe je wat je wilt en gebeurt je niets. Behalve diegene die dit soort misstanden bekritiseert die moet wel uitkijken. Je wordt wel belachelijk op den duur.

 4. A3aan

  Dat gezeik, schop die vent toch het land uit naar zijn geliefde zandbak.

  1. Frits Jansen

   Dan gaat hij gewoon verder met zijn preken op internet, en voor je het weet worden op straat grote schermen geplaatst waarmee de hele Schilderswijk en islamitische Amsterdam-West pijlsnel kunnen worden geradicaliseerd.

   Oorspronkelijk vredelievende moslims zullen zich steeds meer aangetrokken voelen tot zulke haatbaarden omdat haatkuif Wilders en DDS ze bestempelen tot gevaarlijke, tweederangs burgers, meer een soort beesten dan mensen. Misschien kan de Partij voor de Beesten nog wat voor ze betekenen.

   1. lugar

    – haatkuif Wilders
    – vredelievende moslims

    [_] Juist
    [X] Onjuist

 5. JanKlaasen

  Op de DDS wordt doorlopend haat gepredikt, die wordt toch ook niet monddood gemaakt?

 6. Paaldanseres

  Ook Islamsterdam krijgt de prediker die het verdient. Succes dermee!!

 7. Ernst Quispel

  Het gebiedsverbod betreft Dn Haag. Daarbuiten mag hij dus preken.

  Zo ingewikkeld kan dat toch niet zijn?

  1. van Urk

   Nee ingewikkeld is dat niet. De Koranwedstrijd tussen alle haatpredikers van Nederland is gewoon verzet naar een andere gemeente.

  2. Stanly2000

   Ernst dit kan alleen in ons “gave” land. Hoe dom kun je zijn?

  3. Rechtsaf

   @ERnst jij moet echt je islamitische naar Nederland haatdragende rotsmoel eens dichthouden.

 8. Ni28

  Ongelooflijk hoeveel support de haatimams hier krijgen .

 9. Ni28

  Misschien is hij uitgenodigd door de linkse college in Amsterdam de stad van illegale krakers en legale haatimams.

 10. Janna47

  Lekker laten preken zo’n achterlijke rifaap…
  Ik heb zelf geen dochters, maar als er eens een dochter van een kamerlid aangerand/verkracht zou worden door zo’n moslimdebiel, zal er wel een andere wind gaan waaien….

  1. Stanly2000

   Ben je gek, wordt bedekt met de mantel der liefde.

  2. Roughwood

   Welnee joh, dat is dan gewoon weer een verward persoon. Hetgeen de NL’se MSM dan weer braafjes zullen melden!

  3. Roughwood

   Kan allemaal in ons gave landje. Hypocriete politici staan non-stop te trappelen Wilders en Baudet te veroordelen en de maat te nemen na een hun onwelgevallige uitspraak, maar zijn nu oorverdovend stil. Zelfingenomen Haagse gladjanussen!

   1. Mart

    Over de belachelijke arrestatie van Tommy Robinson blijft het oorverdovend stil,behalve De Reus Wilders dan.Net zo stil als ze zijn als het om haatzaaiende islampastoors gaat. Nederiglanders waar ligt jullie simpatie?? Verloren volkje zo te lezen.

 11. Gerlos

  Deze rat moet je snel gaan verdelgen met rattengif want blijkbaar is er geen andere manier on dit stuk onkruid te stoppen.

  1. sjun

   De adviezen van Christiaan Snouck Hourgronje blijken na al die jaren nog niets aan actualiteit te hebben ingeboet.

 12. Gosselaar333

  Het verbaasd me dat zon Haardbaard een verbiedsverbod krijgt en Wilders niet . Frits blijft verrassen . Beetje sneu eigenlijk
  Roept Wilders op tot geweld ??

  1. Ernst Quispel

   Over haardbaarden hoeven we ons niet druk te maken.

   🙂

   1. Hans Zimmer

    Nazi-trol, dat vind ik eigenlijk best een juiste benaming.

   2. Holland

    De rechter en de AIVD doen dat anders wel. Ook Marcouch en Aboutaleb hebben eerder gepleit voor het ontslag van deze rifaap omdat hij volgens hen veel schade toe brengt aan de Marokkaanse gemeenschap met zijn antiwesterse, haatdragende uitspraken.

    1. sjun

     Maar aangezien de man vanuit de Oemma gewoon weer wordt aangesteld wordt zonneklaar hoe serieus de gelovigen de publiek uitgevente studeerkamerislam van Marcouch en Aboutaleb nemen. Islam is islam. Elke dag weer maakt onder andere het gezicht Fawaz Jneid duidelijk wat daarvan te verwachten is.

    2. Ernst Quispel

     Nee hoor, niemand maakt zich druk over haardbaarden.

     🙂

  2. meijer61200

   Frits is een ordinaire islam likker en een psychopaat, maar dat is inherent aan zijn geloof.

 13. meijer61200

  Waarschijnlijk is dit gewoon de nieuwe Burgemeester van Amsterdam.
  Zou het u verbazen??Nee hé??

 14. poldi

  Dit islamitisch wangedrocht van een imam wil zeker solliciteren op de nog in te vullen burgeneesterspost.
  Dat is gemakkelijk, want Van Aartsen kent het profiel van deze h@@tb@@rd als geen ander.

 15. meijer61200

  Wat is er op tegen dat deze Imam alvast een beetje oefent op zijn aankomende burgemeesterschap van Amsterdam? Iedereen moet het leren, dus ook deze volger van de ideologie van de haat.

 16. HW

  Het is allemaal toch niet zo moeilijk. Gewoon de moskeeën sluiten, die deze haatprediker binnenhalen, want het kaf zoekt elkaar op.
  Dit gebeurt in Amsterdam al als ergens een dreiging plaatsvind. Café, theehuis, etc worden dan ook gesloten.
  Deze haatdreiging naar andersdenkenden wordt dan op een terechte manier afgestraft en je pakt meteen alle medestanders, die hem zo graag horen.

 17. Pescador

  Je kunt hem toch gewoon afknallen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.