Kijk dan: SP-Kamerlid Sadet Karabulut keuvelt gezellig met Hamas-terrorist

Beelden van afgelopen zaterdag die de bloedrode wortels van de SP nog maar eens blootleggen. Rechts op de foto SP-parlementariër Sadet Karabulut, en links Amin Abou “Eenarm” Rashed, een fondsenwerver voor Hamas. Lekker gezellig aan het beppen op een anti-Israëlbijeenkomst.

De SP was ooit een maoïstische partij. Dat betekent dat ze de massamoordenaar Mao Zedong vereerden, omdat ze vonden dat die vuile kapitalisten allemaal over de kling gejaagd moest worden. Later – toen de SP nationaal wilde doorbreken – moest men noodgedwongen afstand nemen van Mao, maar de voorliefde voor schurkenstaten bleef bestaan. Momenteel is het dictatoriale bewind van Venezuela een lievelingetje van de SP – en in het bijzonder Kamerlid Sadet Karabulut – maar evenals haar voorganger Harry van Bommbel is ook Karabulut niet te beroerd om ook andere geweldsliefhebbende autocratenclubjes te ondersteunen.

Zoals bijvoorbeeld de terreurregering van Hamas, die in de Gazastrook al meer dan 10 jaar een waar islamistisch schrikbewind voert. De SP zegt het niet hardop, maar Hamas geldt als een bondgenoot tegen dat ‘kapitalistische’ Israël. Gelukkig zeggen foto’s meer dan duizend woorden, en bovenstaande pica vertelt ons een hele hoop over de naargeestige bondgenootschappen die de vijanden van de enige Joodse staat ter wereld met elkaar sluiten.

Het gekiekte onderonsje tussen een breeduit lachende Karabulut en Hamas-fondsenwerver Amin Abou Rashed spreekt immers boekdelen. Het dook dit weekend op op de Facebook-pagina van Rashed, die ook wel bekendstaat als “Abou Eenarm”. Hij vertelde dat hij dankbaar was voor de houding van de SP’er inzake het Palestijnse conflict, omdat Karabulut één van de weinigen is die zich “expliciet uitspreken tegen het excessieve geweld van Israël tegenover de Palestijnen“:

“Wij van Het Palestijnse Huis danken Sadet Karabulut, SP-Kamerlid en woordvoerder Buitenlandse Zaken, Defensie en Ontwikkelingssamenwerking, voor haar deelname aan de manifestatie voor Palestina in Amsterdam. Er zijn helaas niet veel leden van de Tweede Kamer die zich zo expliciet uitspreken tegen het excessieve geweld van Israël tegenover de Palestijnen, tegen de bezetting van Palestijns land en het systeem van de Apartheid. Wij danken Sadet Karabulut dat zij de grove mensenrechtenschendingen en oorlogsmisdaden aan de kaak stelt door vragen aan de minister van Buitenlandse Zaken in het Parlement maar ook door haar aanwezigheid bij demonstraties die voor de Palestijnen een grote steun betekenen…”

Wat was dat populaire gezegde ook alweer? Oh ja: zeg mij wie uw vrienden zijn, en ik zeg u wie u bent.

Amin Abou Rashed zou trouwens zelf niet op de SP stemmen. Zijn voorkeur ligt op de uiterste rechtse flank, bij het ultra-nationalistische DENK.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Bulletje Bloedworst

  Uiteindelijk laten de dubbele paspoort bezitters hun ware gezicht zien, de een wat sneller dan de ander.

 2. Ritter

  Harry Bommel van de SP liep een tijd terug meer met een demonstratie waarin werd geroepen: ‘Hamas, Hamas, de Joden aan het gas’.
  ————

  Aangifte tegen Harry van Bommel is terecht
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/stelling-aangifte-tegen-harry-van-bommel-is-terecht~bfbc7fe1/
  ————

  Kortom, er is bij de SP sympathie voor Hamas en aanverwante groepen. Voor de terreur die Hamas uitoefent en het gebruik van menselijke schilden bij Hamas heeft de SP dus kennelijk begrip.

 3. denk eens na

  Is het niet eens weer tijd dat de palestijnen flink aan het hek gaan rammelen?

 4. Ritter

  Weet de SP wel dat de meeste personen die zijn doodgeschoten Hamas leden waren die probeerden Israël binnen te komen via de hekken?
  ——

  Israël had gelijk: 53 van de 62 maandag doden waren terroristen zegt Hamas zelves

  “Een Hamas-functionaris op woensdag erkende dat 50 van de 62 gemelde Palestijnen tijdens de grensrellen in Gaza op maandag en dinsdag leden waren van de islamistische terroristische groep. Met de drie gedode militanten van Islamitische Jihad erbij geteld komt het aantal bekende leden van terreurgroepen onder de doden voorlopig op 53 te staan.”

  https://brabosh.com/2018/05/17/pqpct-icb-2/

 5. Ritter

  Kolonel Richard Kemp in de VN-Mensenrechtenraad over doden tijdens Hamas campagne in Gaza

  “Naar aanleiding van de rellen aan het veiligheidshekken tussen Gaza en Israël op maandag 14 mei 2018 waarbij 62 doden vielen aan Palestijnse kant (het overgrote deel terroristen van Hamas en de PIJ) sprak op 18 mei 2018 kolonel Richard Kemp namens de Israëlische NGO UN Watch de VN Raad voor de Mensenrechten toe:

  De waarheid is dat Hamas, een terroristische organisatie die op zoek is naar de vernietiging van Israël en overal de Joden wil vermoorden, opzettelijk meer dan 60 mensen van zijn eigen volk heeft laten doden.

  Ze stuurden duizenden burgers naar de frontlinie – als menselijke schilden voor terroristen die de grens probeerden te doorbreken.

  Het doel van Hamas was, in hun eigen woorden, ‘bloed … op het pad van Jihad’.”

  https://brabosh.com/2018/05/22/pqpct-ijo/

 6. Ni28

  Links en linkse terrorisme heeft elkaar nodig. Het communisme heeft enorm veel slachtoffers gemaakt buiten oorlogstijd. Hamas e.d. terroristische groeperingen zijn vergelijkbaar. Vechten is hun bestaan, vrede is hun vijand. Kapot maken kunnen zij beter dan bouwen, vandaar.

  1. van Urk

   Ni28@ Net als de Arabieren zijn de socialisten bekend met de leugenachtige protocollen van de wijzen van Sion dat naast het rode boekje op hun leesplank ligt.

 7. Henk-Jansen

  De grove mensenrechtenschendingen door Israël zijn gewoon ontoelaatbaar. Natuurlijk, wat Hamas doet is ook niet goed maar het is Israel die dit veroorzaakt heeft. De gazastrook is vol armoede en als je dan als Palestijn ziet dat je eigen familie door Israëlische soldaten doodgeschoten wordt dan snap ik het wel waarom zij zo’n grote haat jegens Israël hebben.

  1. Dirk van Jurie

   Als je oorlog wil met Israël, dan krijg je oorlog. Wil je vrede, dan krijg je vrede.

   Ga dat maar aan je Palivrienden vertellen Henk!

   1. Henk-Jansen

    Zolang Israel Palestina niet erkent zal er nooit vrede zijn. Want als het gaat zoals de Israëli het willen worden Palestijnen gedwongen in een de facto Joodse theocratie te leven waar moslims als tweederangs burgers worden gezien.

    1. springmaarachterop

     Palestijnen zijn dan ook minderwaardig, logisch dat zij als tweederangs burgers worden gezien, bovendien zijn het allemaal terroristen die de joden allemaal de zee in willen drijven.

     1. van Urk

      Henk-Janzen denkt werkelijk echt als Israel de hekken weghaalt en de blokkades bij Gaza stil legt dat Hamas een bloemetje zal sturen naar Netanyahu en poeslief tegen hun Joodse buren zullen zijn. Israel zal nooit de staat Palestina erkennen zolang de Palestijnen het zelf iedere keer met terrorisme, anti-Israel en Jodenhaat dat gaan verprutsen. De Twee-staten oplossing hebben de Palestijnen zelf afgewezen en Israels goede gebaar om Gaza te ontruimen en die aan het Palestijns bewind over te dragen bleek later een grote misverstand van Israel te zijn.

     2. Control

      Henk denkt helemaal niks van Urk, als je hem met argumenten bedient wordt hij doodstil.

    2. van Urk

     Henk@ Ironisch is dat Israelische moslims zelf in Israel niet als tweederangsburgers worden gezien. Het is door het Israelisch gerechtshof zelfs verboden om moslims te discrimineren. http://www.franklinterhorst.nl/Lang%20niet%20alle%20Arabieren%20haten%20Israel.htm

    3. swetsnek

     PALESTINA bestaat niet hoe vaak moet dat nog gezegd worden neulveter

     1. van Urk

      De voorouders van Hamas hebben zelf het woord Palestina in het gebied waar zij in woonden nooit gebruikt. Het waren de Joodse migranten zelf die deze naam Palestina populair maakten. Zo hadden zij vroeger een Joodse krant de The Palestine Post dat nu sinds 1950 de huidige The Jeruzalem Post heet.

    4. Bloem

     Palestijnen worden binnen de gehele Arabische wereld gezien als onruststokers ouwe antisemiet. Niemand wil ze hebben omdat het dan over en uit is met de vrede in je land.

  2. meijer61200

   Dat jij je nog durft te vertonen hier, je kent niet iets van schaamtegevoel over je domme stuitende uitspraken? Ook van bovenstaande tekst klopt wederom geen hout. Israël heeft een stuk of 50 HAMAS terroristen omgelegd, en daar is niets mis mee. Verdiep je eens in de feiten alvorens je gaat raaskallen.

  3. Mart

   Tja Henkie,ze wuivden bepaald niet met palmtakjes en gooiden stenen en andere troep terwijl ze opgefokt werden om de grens over te wippen,Dat laten de Israeliers eenmaal niet toe.

 8. Gosselaar333

  En zoals ik al eerder zei , als het gaat zoals de Palestijnen willen zo de hele regio snel Joden vrij zijn .

 9. Gosselaar333

  Zo = zal

 10. Gosselaar333

  Blijft toch uniek om te zien. Als de naam Israël of Trump genoemd word reageren sommige als door een horzel gestoken. Maar als de naam Hamas valt, muisstil. De mensenrechtenschendingen in landen als Iran en Saoedi Arabië, muisstil. De landonteigening van de Afrikaner boeren ,en ga zo maar door. Het blijft muisstil.

 11. sjun

  Soort zoekt soort. En hoe erg is dat. Probeer alleen nergens meer de sprookjes van de multikul te slijten want die worden steeds ongeloofwaardiger. Beter is het een Leitkultur uit te dragen waarop nieuwkomers zich zich kunnen richten om hun integratieproces geslaagd plaats te laten vinden.

 12. Frits Jansen

  Ik ben niet van de SP, maar die Sadet vind ik een fascinerende vrouw. Ook om naar te kijken, maar vooral om haar intelligentie. En als DDS ergens een hekel aan heeft is het intelligentie, want die kan tot nuance leiden, en DDS denkt natuurlijk zwart-wit.

  1. sjun

   Werd ik toch even nieuwsgierig naar wat je zo krampachtig omschreef en waarom intelligentie vooral geduid werd Frits: https://tinyurl.com/y7xq347k

 13. Duckday

  dubbele paspoort stop er mee Jammer wil je Nederland straks met minaretten bedekt zien ga zo door Hebben ze nu nog niks geleerd of opgestoken Nooit in belangrijke overheids postenNet zo als marktwerking uitbesteden van belangrijk werk In NL houden
  Nog even en de ruif is leeg

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.