Lawaaikneuzen annuleren toch maar 4 mei-demo: ‘Wij danken witte man Rogier voor het inzetten van zijn wit privilege!’

De mafklapper van Geen 4 mei voor mij gaan bij nader inzien toch maar niet demonstreren op de Dam vanavond. In een persbericht zeggen ze van een lawaaiprotest af te zien, en danken ze verder hun compleet gestoorde voorman Rogier Meijerink. “Wij danken Rogier voor zijn rol als woordvoerder, als witte man heeft [sic] zijn wit privilege ingezet om onze boodschap te injecteren bij witte instituties en witte Nederlanders!” Juist ja.

Ineens was daar een persbericht, van de hondsbrutale actiegroepering Geen 4 mei voor mij, die vindt dat de Dodenherdenking dé beste plaats is om een partijtje te gaan trommelen en luchtalarmen te laten afgaan. Ze gaan het toch niet doen. Logisch, want ze weten dat ze een gebiedsverbod overtreden als ze toch proberen richting De Dam te vertrekken. En het is natuurlijk wel leuk om met je kop op televisie te komen, maar in de cel zitten? Dát is toch maar een beetje oncomfortabel voor de Rogier Meijerinks en Christa Noëlla’s van deze wereld. Daar is namelijk geen wifi of koffie van de Starbucks.

En dus kappen ze ermee vanavond, zo zeggen de lui die Nederland in rep en roer hebben gebracht de afgelopen paar dagen:

geenlawaaiprotest1

geenlawaaiprotest2

Weet je: raaskal maar lekker verder over dat er een ‘discussie’ zou zijn gestart over het karakter van de Dodenherdenking. Het enige wat er is gestart, is een breedgedragen afkeer van links-extremistische lui die denken dat 4 mei de beste dag ooit is om nog maar even te oreren over ‘Nederlands kolonialisme’. Sukkeltjes.

Maar de “voetnoot” bij het persbericht is er eentje om in te lijsten:

“Wij dank Rogier voor zijn rol als woordvoerder, als witte man [sic] heeft zijn wit privilege ingezet om onze boodschap te injecteren bij witte instituties en witte Nederlanders.”

Zeg 4 mei-verstoorders, denken jullie dat jullie het woordje wit genoeg hebben gebruikt in bovenstaande zin, of is het misschien wat aan de zuinige kant? Knurftjes.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Pindas

  Een WIT schreeuweiland misschien iets voor hem.Antartica bijv.Prachtige omgeving!

 2. B. Pascal

  Links-extremistische lui wekken niets anders op dan haat!
  Leugen en bedrog, de geschiedenis stelen voor jou doel!
  Met dit soort gedrag ontketen je een oorlog.
  Het is wachten ….. dit kan niet lang goed gaan.
  Een burgerhaat, tot burgeroorlog.

  Het is straatterreur om de orde willens en wetens te willen verstoren.
  Met name op 4 mei. Het duurt niet lang of we zien knokploegen.

  Maar dan van beide zijden. Ik maak met ernstig zorgen.

  1. Adriaan

   @B. Pascal, goed verwoord. Geheel met je eens.

  2. hans-e-pans

   Een duidelijke schreeuw om aandacht. Zoek een partner die doof is.

 3. palko

  Beroeps actifascist Rogier Meijerink is het (helaas) levende bewijs dat blank zijn nog niet betekent dat je volledig toerekeningsvatbaar ben. Meijerink toont in zijn gedragingen dat hij jaren geleden bij het uitdelen van de hersencellen is overgeslagen.

 4. Archetype01

  “kijk maar wat je er mee doet”

  HE-LE-MAAL NIETS, DOEI!

  morgen weer vergeten en maar goed ook.. fucking idioot

  1. van Urk

   Laten die Indonesiers dan hun eigen nationale dodenherdenking maar gaan houden. Wij houden gewoon onze eigen vorm van dodenherdenking ter nagedachtenis dat wij gekoloniseerd werden door de brute Duitsers en de Jappen waar vele Nederlanders het slachtoffer van geworden zijn. Door alles op een hoop te gaan gooien zullen sommigen ook nog gaan denken dat wij de dode aangereden kat van hun buren gaan herdenken.

 5. Gosselaar333

  Doet me beetje denken aan ene Volkert

 6. sjun

  Wij danken de Hilversummer, asperger en Utrechtse kraker Rogier Meijerink voor zijn bewustmakingsoffensief aangaande links betuttelfascisme. Geen baas in Nederland die deze man nog in dienst neemt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.