Lekker dan! Nederland sluit ‘Verklaring van Marrakech’ met Afrika, en belooft “migratie naar Europa te bevorderen”

Ons land heeft zich, samen met enkele andere Europese landen, gecommitteerd aan het promoten van de migratie tussen Afrika en Europa. In de Verklaring van Marrakech belooft ons land plechtig alles te zullen doen om de migratie van inwoners van Afrikaanse landen naar Europa zo vlotjes mogelijk te laten verlopen.

In de vaderlandse media is dit goeddeels stilgehouden, maar gelukkig heeft DDS overal ogen en oren: afgelopen week hebben bijna alle Europese landen – waaronder ook Nederland – in Marokko stilletjes een verdrag gesloten met landen in Noord- en Midden-Afrika. Namens Nederland was daar staatssecretaris Mark Harbers (VVD) aanwezig om de krabbel te zetten onder een document dat zich tot doel stelt om de migratie tussen Afrika en Europa te verbeteren. Het document heeft de naam “Verklaring van Marrakech” meegekregen, en stelt zich tot doel om in heel Europa de rode loper uit te rollen voor migranten uit Afrika.

Het document stelt onder anderen vast dat migratie alleen kan worden aangepakt met een “op mensenrechten gebaseerde aanpak”, die de “waardigheid” van migranten in ere houdt. Wat dat betekent, wordt duidelijk in een paragraaf waarmee Nederland zich committeert aan het “bestrijden van xenofobie” door het bouwen van een “gebalanceerd” verhaal over migratie en diaspora’s. Vooral de positieve bijdragen moeten benoemd worden:

Increased attention to the fight against xenophobia, racism and discrimination:
the partners will undertake efforts to combat these phenomena, and to promote a balanced narrative on migration and diasporas, based on facts and highlighting their positive contribution to the development of societies in countries of origin, transit and destination;”

Al met al moet het een “inclusief en multi-aandeelhouderachtige aanpak” worden, waarin Nederland cum suis beloven om het bijvoorbeeld makkelijker en goedkoper te maken om geld uit ons land terug te sturen naar Afrikaanse herkomstlanden, en jonge mensen aan te moedigen om zich vooral in te zetten voor de landen waar ze vandaan kwamen in plaats van de landen waar ze een nieuw bestaan opbouwen.

Verder committeert Afrika zich aan een clausule waarin men zichzelf aanraadt om jonge mensen en vrouwen te stimuleren om naar Europa te immigreren. In ruil daarvoor beloven de Europese landen om hun visumprocedures te versoepelen en ook om hun best te doen om deze mensen te laten ‘integreren’ in hun nieuwe samenlevingen.

Welke stoere praatjes de VVD en het CDA de afgelopen tijd dan ook hebben opgehangen over immigratie – het feit zij akkoord zijn gegaan met de Verklaring van Marrakech toont aan dat zij niet wezenlijk verschillen van (centrum-)linkse partijen als het gaat om de aanpak en inperking van immigratie naar Nederland. Daar zijn we dus weer mooi klaar mee!

Het hele verdrag is hieronder te lezen:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

125 reacties

 1. Floris

  De vuile hufters verraden hun eigen volk.

  Wat een HONDEN!

  1. Ernst Quispel

   Nou nou.

   1. Toemaar

    Ernst Quispel

    🙂

   2. DutchDropveter

    Niks gelogen aan hoor Ernst, Wij het westen hebben natuurlijk weer geen enkel voordeel met zon verdrag. We mogen betalen en toezien hoe onze westerse wereld word leeg gevreten.

    Ik mag hopen dat er in het verdrag ook zo iets staat over kinderbijslag in dergelijke landen of het terug sturen van criminelen met een dubbel paspoort maar ik wil het geen eens meer doorlezen niet goed voor mn bloeddruk.

    Een ding weet ik wel hoelang gaat het nog duren dat er bij iemand in Nederland wat knapt en zijn gezinswagen daar in den haag finaal naar binnen rijd?

    1. Punt

     Ik denk ook dat het niet zo lang meer duurt dat er bij iemand in Nederland wat knapt en zijn gezinswagen daar in Den Haag finaal naar binnen rijdt?

     1. DutchDropveter

      knapt als in de vorm van hersenen 😉

    2. Marija

     Het inlegvelletje bij de Resolutie van Straatsburg 1975.
     Hiermee wordt wel het bewijs geleverd dat al vanaf 1975 (olie crisis), een lijn wordt gevolgd tot omvorming van Europa.
     Wat zijn wij als volk verschrikkelijk in de luren gelegd door onze regerende landverraders.

  2. Rechtsaf

   @Floris en dat vindt Ernst juist heel erg goed die vindt het jammer dat de grenzen niet nog verder open gaan voor met name de islam…

   1. DutchDropveter

    Ernst is een oude seniele man (ook wel babyboomer) die nog een paar jaartjes moet tot zijn pensioen. Voordat hij de kist in kruipt en eenzaam verteerd zal hij het land met zijn mede seniele babyboomertjes helemaal leeg willen vreten.

    Daar staat de babyboom generatie om bekend alles kwam aanwaaien en als ze wat wilde eisten ze het gewoon op. Zo werkt deze generatie.

 2. Adriaan

  Ik begrijp die Rutte wel. Ik zou in zijn plek hetzelfde gedaan hebben. Hij ziet in die nieuwe profiteurs van onze welvaart zijn volgende kiezers. Nederlanders hebben straks meer dan genoeg van onze pinokkio. Hij weet dat hij stemmen gaat verliezen en weet op deze manier zijn ondergang te voorkomen. Mijn bewering dat we een derde wereld gaan worden, wordt bewaarheid.

  1. Adriaan

   wereldland

 3. Guus Geluk

  Mogelijk doelt Tim met zijn ogen en oren op Baudets twitteraccount? 🙂

  Ik begrijp dat Polen en Tsjechië het verdrag ook hebben ondertekend. Vooralsnog houd ik een slag om de arm.

  1. DutchDropveter

   Ga jij nou maar kinderen zitten brainwashen op Wikikids ….

 4. Holland

  Het elitetuig blijft gewoon de burgers voorliegen en gaat in stilte gewoon z’n eigen gang, dwars tegen de belangen van het volk en van Nederland in.

  Iedereen die nog durft te beweren dat wij in een democratie leven -waar dus de wensen van het volk centraal horen te staan- is een volslagen debiel. Guus: kom er maar in om die charlatan, maffiaboss en oplichter van een Rutte te verdedigen.

  1. EU kok

   quote: Iedereen die nog durft te beweren dat wij in een democratie leven
   .
   Helaas vergeet Holland te vertellen wat hij onder WIJ verstaat.
   Volgens eigen zeggen heeft hij Nederland al tijden geleden verruilt voor een land waar hij met zijn Nederlandse geld beter kan leven.
   Een gewone economische vluchteling, welke zijn achtergelaten land als WIJ durft te betitelen. Je moet maar durven.

   1. Punt

    Holland is niet vergeten te vertellen wat hij onder WIJ verstaat.

  2. Guus Geluk

   Uw definitie van reoresentatieve democratie is buitengewoon magertjes, maar Holland heeft het land waarin WIJ wonen, dus de democratie, al lang geleden verlaten.

   1. Punt

    reoresentatieve democratie, het staat er echt.

    1. Guus Geluk

     Kijk, daar hebben we Rechts-Zout van Pitenbaaz tot Theecontrolpunt weer.

     1. Punt

      Rechts-Zout van Pitenbaaz tot Theecontrolpunt, ook dat staat er echt.

     2. lugar

      Punt

      🙂

     3. Guus Geluk

      Ja, trol, ik weet het. Ik heb het namelijk zelf geschreven.

     4. lugar

      Guus Geluk

      😉

     5. DutchDropveter

      Nee Gustaaf stond bekend onder de naam Gustaafff (waarhij ook mee op actief op andere websites als Wikikids wetende dat guus 50+ is dunkt mij dat hij gewoon een pedofiel met een psychologische stoornis is anders blijf je hier ook niet je kop tegen de zelfde realiteitssteen aan duwen)

     6. Control

      Dat is niet netjes DutchDropVeter, Guus is een vriendelijke man die geen vieze spelletjes doet met kinderen, hij is ook niet van de mannenliefde.

     7. DutchDropveter

      Mijn bronnen wijzen anders uit Control.

     8. Control

      Dat zou kunnen, wij zijn benieuwd.

     9. Guus Geluk

      Pit verveelt zich op deze Hemelvaartsdag kennelijk kapot en heeft een blik nicknames opengetrokken om de forummers het leven zuur te maken.

      – Thee
      – Punt
      – Control
      – Rechtsaf
      – lugar
      – etc etc.

     10. Rechtsaf

      Guusje@ Je moet nog harder wrijven!

     11. Guus Geluk

      Ach, Stark, u wordt er vanzelf weer afgedonderd als de redactie het zat is.

      Inhoudelijk: ik werk op een tablet en maak daardoor geregeld typefouten. Taalfouten maak ik eveneens, maar niet zo veelvuldig als typefouten.

      Het behoorde representatieve democratie te zijn. U wist dat zelf ook.

     12. Punt

      Kinderen brainwashen op Wikikids, is dat niet wat voor jou Guus?

     13. Guus Geluk

      DutchDropveter,

      Check je bronnen. Ik ben nog niet eens vijfendertig en mijn voorkeur gaat uit naar vrouwen.

     14. Floris

      Nog zo jong en dan al je tijd verspillen op een blog waar je niet serieus genomen wordt.

      Waar is het misgegaan, Guus? Van de commode gevallen?

      Zit je in een uitkering?

     15. Guus Geluk

      Floris,

      De commode? Ik heb daar geen herinnering aan.

     16. Floris

      Leg eens uit, Guus: een vent van nog geen 35 die 6 dagen in de week z’n toetsenbord verslijt op DDS waar hij consequent tegen de stroom in roeit…wat is dat voor een malloot?

      Wat is je bron van inkomsten?

     17. Guus Geluk

      Floris,

      Ik wees op de evidente onjuistheid van DutchDropveter dat ik een vijftigplusser ben, die, zo meende Dropveter, zou lijden aan een psychische stoornis en verlangt naar kinderen.

     18. Floris

      Draai niet om de hete brij heen, Guus.

      Geef gewoon antwoord.

     19. EU kok

      En gij Floris?
      Wilt u even hier een copy van uw belastingaangifte publiceren zodat een ieder kan beoordelen of u gerechtigd zijt om hier uw vrije tijd te besteden.

     20. Holland

      Guus, een vent van nog geen 35 jaar? Ik houd dat voor onmogelijk. Hij komt altijd over als een rigide, dichtgetikte ouwe lul die vanuit zijn zwaar gereformeerde, oranjegezinde, Rutte-aanbiddende flapdrollenhouding de trollenkoning Quispel immer bijvalt en gelijk geeft.

      Voorlopig houd ik het er maar op dat dit alles een rookgordijn is, ook die genoemde leeftijd. Als betaalde overheidstrol is hij bij ondoorzichtigheid gebaat.

     21. Guus Geluk

      Floris,

      Ik achtte mijn antwoord duidelijk: het was me te doen om het ontkrachten van Dropveters stelling. Die sloeg nergens op.

     22. Floris

      Guus blijft erom heen draaien. We zijn niet anders gewend.

     23. Stork

      Holland, hou er nou eens mee op. De ‘achtervolging’ op Quispel en vermeende consorten gaat inderdaad een beetje obsessioneel worden.

      Laat het gaan en richt je meer op inhoud en debat.

     24. Floris

      “Guus, een vent van nog geen 35 jaar? Ik houd dat voor onmogelijk.”
      ————————————————————–
      Als je op die leeftijd, in de kracht van je leven, zo ontzettend veel tijd wegpist op een blogje, dan is er iets goed mis.

      Tenzij je er een leuk inkomen aan overhoudt uiteraard, maar dat is nu juist wat Guus ontkent.

     25. Guus Geluk

      Floris,

      Tja, ik meen dat ik altijd heel direct ben.

     26. EU kok

      @Guus

      Ik hoop dat de baas vanavond niet meeleest.

      Anders ben jij mooi je anonimiteits-toeslag deze week kwijt.

     27. Guus Geluk

      EU kok,

      Ja, ik gleed daar wel uit.

    2. Rechtsaf

     @Guustoffel rechtsaf is niet pit en co

     1. Control

      Ik denk dat Guus aan de whiskey zit Rechtsaf, hij haalt allerlei dingen en namen door de war. Jenever zou ook nog kunnen.

     2. Guus Geluk

      Drink nooit Jenever.

   2. Holland

    Nee Guus domoor, ik heb je al vaker verteld: ik heb Nederland niet al LANG geleden verlaten, maar pas 2 jaar geleden. Bovendien kom ik nog wekelijks in het land. Zou je het nu eens een keertje kunnen onthouden en niet altijd diezelfde lulkoek willen spuien? Dank je.

    1. Control

     Guus is geen domoor Holland, Guus is een intelligente bezoeker die zijn woorden altijd zorgvuldig weegt.

     1. DutchDropveter

      Guus heeft niks met intelligentie te maken… Als hij intelligent was had hij wel een blog op gezocht dat beter bij zijn wereld beeld past. Maar helaas deze man is een betaalde trol omdat hij net zoals W i m H u T e n geen full time baan kan krijgen. Omdat: jawel te oud, te seniel en te veel vast geroest in oude gedachten.

     2. Rechtsaf

      DDV@, ja bijster smart is die Guus niet..

     3. Rechtsaf

      @Control en vooral die van anderen of is dat Ernst?

     4. Control

      Het schijnt dat Ernst inderdaad veel verschillende namen gebruikt @Rechtsaf. Guus haalt in elk geval het e.e.a. door de war, jammer want hij is wel slim en ook verstandig.

     5. Guus Geluk

      Dank voor het compliment, Stark.

      Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat u ook intelligent bent. Alleen de intelligentie nog even inzetten.

     6. Control

      Ze Guus, ben je al aan de whiskey?

     7. Rechtsaf

      @Control dat mag niet van zijn islamitische religie

     8. Control

      Volgens mij is Guus van de kerk en niet van de moskee Rechtsaf?

     9. Guus Geluk

      Klopt.

     10. Ernst Quispel

      “islamitische religie”

      Gelukkig ontkent Rechtsaf niet meer dat de Islam een religie Is.

    2. Guus Geluk

     Mijn excuses, Holland.

     Echter, in de representatieve democratie bezitten bestuurders het recht verdragen te ondertekenen namens Nederland. De communicatie met het volk kon in deze mijns inziens beter, maar verder is Harbers niet buiten het democratische boekje gegaan.

     1. DutchDropveter

      Nee Guus dit is helemaal democratie … bij blij dat je het zelf inziet.
      Waar staat dit in de verkiezingsprogramma’s van de regerende partijen? Want het lijstje dat NIET in de programma’s stond wordt met de dag langer. Daar is dus totaal niet democratisch op gestemd.

     2. Guus Geluk

      DutchDropveter,

      Nee, niet voor elke beleidsdaad van Rutte III wordt gestemd. Enkelt indien men daar een referendum voor aanvraagt. Zie de Sleepwet.

    3. EU kok

     @Holland

     Als ik het goed begrijp bent u eens per week te gast in ons prachtige Nederland.
     Ik en mogelijk ook anderen zouden het prettig vinden als u zich dan ook als gast zou gedragen.

     1. Control

      @EU kok

      En jij bent de gastheer?

     2. Holland

      Control, EU Kokkie is zwaar gestoord. Zijn reacties zijn dat ook. Hij is zo dom dat hij het vermogen mist om te bevatten hoe stom hij is. Negeren is het beste. Op zijn onzinnige uitwerpselen is geen zinnig antwoord mogelijk.

     3. Guus Geluk

      Ik begrijp dat Holland weer een fijne avond heeft.

     4. JanKlaasen

      Holland komt eens per week naar Holland. Er moet natuurlijk wel goedkoop gewinkeld worden.;-)

     5. Holland

      Beste JanSukkel, het land waar ik woon is ca 25% goedkoper met alles dan duurte-eiland Nederland. Een hele domme opmerking dus van je.

     6. EU kok

      quote: het land waar ik woon is ca 25% goedkoper
      .
      Duidelijk, een economische gelukszoeker.

     7. Floris

      Jan Sukkel (Ernst) weet weinig van de wereld. Ik neem aan dat Holland in Duitsland woont, daar zijn de boodschappen een stuk goedkoper dan in Nederland.

     8. Ernst Quispel

      Floris denkt dat ik Jan Klaassen ben.

      Is het geen schat?

     9. Holland

      Correct Floris, ik woon op een prachtige plek in de Eifel. Niet alleen de boodschappen zijn in Duitsland veel goedkoper, ook andere zaken. Ik betaalde in Nederland aan wegenbelasting € 540,- per jaar, hier in Duitsland € 60,- per jaar. Onroerendzaak belasting is onbekend en de Grundsteuer is € 19,- per maand. Maar vooral: de mensen zijn aardiger, galanter en vriendelijker dan de schreeuwers in Nederland.

     10. EU kok

      quote: het land waar ik woon is ca 25% goedkoper

      De feiten
      https://www.eenhuisinhetbuitenland.nl/c-3687058/kosten-van-levensonderhoud-per-land/

     11. Guus Geluk

      Holland heeft duidelijk geen idee hoe de Nederlanders zijn, maar kunnen we hem dat aanrekenen?

     12. EU kok

      Herstel:
      Maar vooral: de mensen zijn aardiger, galanter en vriendelijker dan schreeuwers als Holland.
      .
      Mee eens

     13. Floris

      @ Holland: Ik ben niet zo vaak in de Eiffel geweest maar ik had een positieve indruk. Het is er tenminste nog rustig.

      Dat kan ik van mijn woonomgeving niet meer zeggen. Voorbeeld: toen ik hier kwam wonen (omgeving Antwerpen) stikte het van de insecten, echt niet normaal meer. Dat is zo goed als verdwenen. Een enkele wesp, een enkele vlieg en mug. Vlinders zie je nog nauwelijks.

      Dat zegt wel wat over het milieu, nietwaar? Oorzaak: overbevolking.

      En wat doen onze “politici”? Nog meer overbevolking kweken.

     14. Ernst Quispel

      Holland en Floris wonen allebei niet in Nederland. Het valt op dat ze beiden permanent woedend en diep chagrijnig zijn.

      De verklaring ligt voor de hand.

     15. Stork

      Ernst: Het valt mij op dat jij de boel hier verziekt met talloze extra namen. Da’s nog veul erger!

     16. Holland

      Ja Floris, het is hier heerlijk rustig. Het gebied waar ik woon is zo groot als 2/3 van de provincie Utrecht en er wonen slechts 61.000 mensen tegenover 850.000 in Utrecht. Een grote ‘stad’ heeft 8.000 inwoners. Er is veel ruimte, veel natuur en een geweldige fauna. Het is iedere dag een feest om hier te mogen wonen.

     17. Control

      @Stork Ernst is dan ook een echte Antisemitische islamlover die graag zuigt en vervolgens terug komt met dubbel stift klaver8

     18. Stork

      Control: Check in the box!

     19. EU kok

      Holland, 2 jaar geleden geheel vrijwillig vertrokken naar het land van: Wir schaffen das.
      Floris, door zijn meer dan 30 jarige aanwezigheid mede verantwoordelijk voor Molenbeek en Brussel.
      Beide natuurlijk met liters bloed aan hun handen, dat is wel duidelijk.
      Dat zij zich hier durven te vertonen wordt waarschijnlijk mede veroorzaakt door de betonnen constructie, welke zij dagelijks meetorsen.
      Laten we in deze voor hen verwarrende tijden maar een extra kaarsje voor ze opsteken.

     20. Guus Geluk

      “Laten we in deze voor hen verwarrende tijden maar een extra kaarsje voor ze opsteken.”

      Eens. Ook Floris en Holland verdienen het dat we naar hen omkijken. Nederlanders zijn immers nooit te beroerd om voor de ander een kaarsje op te steken.

     21. Control

      Guus, gekkie, het is toch al veel te druk in Nederland, er worden toch al meer dan genoeg uitkeringen verstrekt?

      😛

     22. Holland

      Zeg Guus jongeman, moet jij niet naar je werk?

      Oh nee, je bent uitkeringstrekker, dat is waar ook.

     23. Guus Geluk

      Holland,

      Nee, we zouden een kaarsje voor u en de huispsychiater gaan opsteken.

     24. Stork

      Guus: Holland heeft hier wel een punt hoor, jij zou een baan moeten hebben i.p.v. bijna 24/7 hier rondhangen met je vriendje Ernst. Maar héé, de ervaring heeft geleerd dat reageren op jou kansloos is. /*\

     25. Guus Geluk

      Stork,

      Ik begrijp dat u vanmorgen weer met drie aliassen heeft lopen trollen.

      Waar haalt u de tijd vandaan? Wat is uw bron van inkomsten?

     26. Stork

      Guus: Je bent in de war knul, je riddervriendje Ernst zal wel druk bezig zijn met zijn multinickenhobby. Ga een leven vinden knul!

     27. Guus Geluk

      Zoek zelf een leven, trol.

 5. Ni28

  Nederland laat geld vloeien naar Afrika en Afrika doet haar best om immigratie naar Nederland te bevorderen. Geld weg, immigranten binnen. big deal! Dom als de Iran deal van Obama. Nederland gaat straks naar 25 miljoen inwoners en nu al zijn huizen en huren niet te betalen behalve voor degene die gratis mag wonen. De arme Afrikaanse immigrant. Een gaaf land, Nederland. Hoe lang nog? Dan resteert nog maar geschiedenis van hoe het ooit was en ook die moet herschreven worden door de nieuwe inwoners.

  1. Ni28

   Het ergste is dat dit stilletjes achter de rug van iedereen gebeurd zonder aandacht van de media. Rutte is een dweil.

   1. denk eens na

    Onze msm zijn nsb ers

   2. Steve Van der Vekens

    Misschien dat Trump zijn mening geeft, daar hebben ze hier bang van. Trump heeft trouwens ook gezegd dat Westerse landen die blijven collaboreren met de tulbanden, deze zware sancties opgelegd krijgen.
    Dat wil zeggen dat het bondgenootschap voorbij is, want Europa zoekt het. (zijn eigen ondergang door de mentaal beperkte weg-met-ons-groep. Allemaal inteelt.

 6. Rechtsaf

  Ja je snapt er helemaal niets meer van natuurlijk, niemand vraagt de Nederlandse bevolking wat zij nou vindt van dit soort idiote deals..

  1. J.C.

   @Rechtsaf

   “niemand vraagt de Nederlandse bevolking wat zij nou vindt van dit soort idiote deals..”

   Sterker nog: Rutte III (met D66 voorop) is druk bezig de Nederlandse bevolking monddood te maken.

   De meest smerige acties van Rutte III zijn geoorloofd, als het maar fijnbesnaard gedaan wordt….

 7. Ritter

  De enige partij die het migratie probleem echt wil aanpakken is de PVV.

  Overigens heeft Hongarije kritiek geleverd op de migratie en afstand genomen van de tekst.

  1. van Urk

   Zo begon het ook met die deal met de Arabieren. vrije immigratie voor islamitische volkeren in ruil voor olie. Als zij nu een akkoord gingen sluiten met Afrikaanse landen om het terugsturen van illegalen beter te laten verlopen dan zou ik zeggen.. Maar nee. Europa volgt gewoon de procedure volgen het coudenhove-kalergi plan.

 8. Babaji538

  Zolang er nog omkooppraktijken
  en afgeperste vleeszaken fluctueren,
  blijft het geld in goede omloop!
  Het maakt in feite niet uit, wat we doen,
  zonder of met elkaar, zolang
  alles en ieder maar vriendelijk
  en aardig tegen elkaar, blijft doen.
  Ja, toch?

  Petra Hermans

 9. Steve Van der Vekens

  Ben benieuwd hoe GW reageert.

  1. denk eens na

   geert is een beetje laat vind je niet. waarom niet voor dat het beklonken is aan de bel trekken. Daudet idem.

 10. Ni28

  Domme naïviteit ten top.

 11. denk eens na

  Had een mooie voor een referendum geweest. vandaar hebben ze het referendum afgeschaft. BAUDET luid de NOODKLOK!!!! het wordt tijd dat deze regering afgezet wordt

 12. Gerlos

  Er kunnen wel meer asiel maar vooral gelukszoekers bij in ONS LAND lekker van ons sociale stelsel genieten en op de koop toe een huisje, en de hele brave burgers kunnen de pot op, goed geregeld dames en heren in Den Haag. Hoe kunnen jullie dit verzinnen stelletje minkukels.

 13. denk eens na

  Hier over werd geen woord gerept in het regeer akkoord , de eu en de nederlandse politiek zijn 2 volstrekt andere werelden waarbij nederland aan k het kortste eind gaat trekken , dankzij nsb en co.

 14. sonar

  Wat zou het een verademing zijn als we van dat horrorkabinet op een of andere manier verlost worden,land verraders dat zijn het op zijn Rotterdams pleurt op en zo ver mogelijk .

  1. lugar

   De verlossing van dit kabinet, graag vandaag!

   1. DutchDropveter

    Dit is gewoon opzet. De huidige partijen kliek wil Nederland zo slecht mogelijk achterlaten omdat ze weten dat ze volgende verkiezingen compleet gaan verliezen.

    Zodat als de nieuwe partijen plaats hebben genomen ze enkel kunnen wijzen. Daarom moet nu alles goed worden vastgelegd zodat we de daders en de daarbij horende partijen alsnog een klap in het gezicht kunnen geven.

    1. denk eens na

     Te hopen dat ze dan wel voor het rekje komen te staan

     1. sonar

      Vroeger kwamen zij voor het vuurpeloton , nu dan met pek en veren .

     2. deelszon

      Wordt een duur grapje.

 15. B. Pascal

  Ze komen handjes te kort om de economie aan de gang te houden.
  De tekorten aan goed werkvolk en kundig volk is hoog en wordt alleen maar hoger.

  Ze hebben jaren lang abortus gepromoot en daarmee eigen kinderen gehaat.
  We hebben in 30 jaar een tekort gecreëerd van 1 mjn mensen.
  Dit door ons vervloekte ”baas in eigen buik” model!
  Er zijn uitzonderingen als, juridische en medisch, het overige is slecht.

  Ik hoop dat ze christenen toelaten, anders halen ze een roede in huis!
  Een straf zal op het bovenstaande niet de weerstaan zijn.!

 16. Ruud562

  Dus nog meer parasieten zullen hier belanden, héél het land mag door die komst van die lui totaal worden verziekt, maar ………. niet in de achtertuin van Rutte c.s., daar zorgen die volksverlakkers van de regering en dan specifiek de VVD wel voor! Dus beslist niet het Benoordenhout! De VVD-buurt van Den Haag!

 17. Prachtig

  Hoe komt dit nog goed? De last op de sociale uitkeringen lijkt nu al veel te zwaar. Het aantal uitkeringstrekkers neemt alleen maar toe en hetzelfde geldt voor asielzoekers uit Afrikaanse landen.

 18. Ni28

  Wij kunnen concluderen dat van de hele EU alleen Hongarije nog hersens gebruikt. De rest tekent braaf als marionetten van Brussel. Vreemd voor de Visegrad landen die alle geen migrant willen binnenlaten maar deze vod ondertekenen. Ook soms naïef geworden door te denken dat dit verdrag de migranten op afstand houdt? Of was het voor hun niet goed vertaald?

 19. Ni28

  De EU holt de communisten achterna. Iedereen arm, niet alleen Noord die geld levert aan Zuid Europa maar Afrika komt er ook nog bij. Venezuela 2.0 in wording.

 20. toetssteen

  Puik werk Tim! Complimenten!

 21. Bes Tolen

  Waar en hoe is het hele verdrag dan te downloaden? [Op te halen in gewoon Nederlands].

  1. lugar

   #achterkamer

 22. Bes Tolen

  Rabat Process. Marrakesh Political Declaration.
  Inderdaad, daar deugt geen moet van.

 23. Bremsel_85

  Gezellig. Des te meer mensen om ons heen, des te meer vreugde toch?! Alleen staat dit verdrag averechts met de standpunten van de VVD en de president om de burger zo snel mogelijk aan het werk te zetten met zo kort en min mogelijk uitkering. Dit zijn straks ook de Nederlanders die toe moeten voegen en bijdragen aan onze economie. Hoe gaat de politiek en met name dus de VVD dit doen? Of worden we echt uitkering-land #1? Die kant gaat het wel op als we niet naar oplossingen kijken voor meer (lage) werkgelegenheid en fors meer woningen. Benieuwd hoe ze net als de rest van inwonend Nederland gaan bijdragen aan onze economie. We zijn maar heel klein als land. Interessante en opvallende ontwikkelingen die blijvende solidariteit.

 24. Troelstra

  Thea Spaninks

  “WE WORDEN VERKOCHT!
  RUTTE GAAT OP 11 DECEMBER 2018 -ZONDER OOK MAAR ENIGE INSPRAAK VAN DE BEVOLKING- EEN NEDERLAND VERNIETIGEND DOCUMENT TEKENEN:
  HET VN ‘MIGRATIEPACT VAN MARRAKESH’
  En de VERRADERLIJKE Tweede Kamer wilde er met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP niet eens over debatteren!

  – Wat houdt dit ‘pact’ in?
  Immigratie wordt daarin tot ‘mensenrecht’ verheven, wat betekent dat in ons land straks enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten zullen binnen vallen, zonder dat we er iets tegen zullen mogen en kunnen doen.
  Afrikaanse landen zullen, ook al volgens het pact, niemand terug hoeven nemen!
  Nederland en andere landen die dit pact ondertekenen worden feitelijk verplicht om iedereen die maar wil komen toe te laten.

  Maar verstandige regeringsleiders wijzen dit smerige VN/E.U. plan af.

  – Oostenrijk noemt door Nederland gesteunde VN migratiepact van Marrakesh ‘vergif’
  Dit land weigert mee te doen aan deze ‘maatschappelijke zelfmoord’ door onbeperkte massa immigratie en de daaraan verbonden islamisering.

  – Hongarije noemt de EU-plannen voor immigratie een ‘horror verhaal’
  Orbán: “De EU ‘wil onze sleutels van de poort (van ons land) afpakken”.
  Hij waarschuwde er ook voor dat de EU onbeperkte massa immigratie er heel snel doorheen wil drukken, omdat ‘Brussel’, de E.U. dus, bang is dat anti-immigratiepartijen na de Europarlement Verkiezingen in 1919 veel groter zullen zijn geworden en dus een stok zullen kunnen steken voor die nefaste E.U. plannetjes.

  – Italië sloot zijn zeegrenzen en laat geen nieuwe NGO smokkelschepen toe. Het aantal illegale binnenkomers is dan ook drastisch gedaald.
  Het land is ook bezig steeds meer radicale moslims het land uit te zetten.

  Maar in Nederland, óns land, worden we door Rutte en zijn trawanten eens te meer belazerd: Iets dat afgelopen week werd bewezen toen de Tweede Kamer met uitzondering van de PVV, het FvD en de SGP niet eens wilde debatteren over het verwoestende pact van Marrakesh.
  Daaruit leerden we ook dat partijen als de VVD en het CDA, die bij vorige verkiezingen beloofden een strenger immigratiebeleid te gaan voeren, hun kiezers opnieuw voor de gek hebben gehouden, en nu op een gekende, fascistische, wijze (machtsmisbruik door de zogenaamde ‘élite’) gewoon het tegendeel doen van wat men beloofde. Terwijl het volk er niets over mag zeggen.
  WE WORDEN EENS TE MEER VERKOCHT!
  Frans Brassens
  24 oktober 2018

 25. Dirkje60

  Mussert was een landverrader maar deze hufters zijn nog een graatje erger.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.