Links-extremistische treurwilgen Grauwe Eeuw beginnen rechtszaak om cowboys- en indianenfeestjes te verbieden

Veel treuriger dan dit ga je het niet krijgen: de gewelddadige actiegroep De Grauwe Eeuw heeft besloten om organisatoren van cowboys- en indianenfeestjes voor kinderen te laten vervolgen via een juridische list. Volgens de lui, die onlangs nog oproepen tot een bloederige moord op Sinterklaas tijdens de nationale intocht, hebben onschuldige kinderfeestjes echter te maken met “racistische stereotyperingen” en daarom moet de strafrechter gaan optreden.

Daar zijn ze weer hoor: de volstrekte nietsnutten van één van de meest gestoorde actiegroeperingen van dit land: De Grauwe Eeuw. Een club die bestaat uit lieden die hebben gefantaseerd over Sinterklaas doodschieten en kinderen bedekken met zijn bloed en stukjes hersens, en mensen die vinden dat je op 4 mei niet twee minuten stil moet zijn maar juist zoveel mogelijk lawaai moet maken. Kortom: totaal ontspoorde extremistische mafklappers die zich dag in en dag uit inzetten om Nederland de grond in te trappen.

En daarbij moeten onze kinderen het onevenredig vaak ontgelden. Neem nu hun meest recente actie: De Grauwe Eeuw wil via de strafrechter gaan optreden tegen organisatoren van cowboys- en indianenfeestjes. Die volstrekt onschuldige kinderpartijtjes zijn in werkelijkheid racistische wanvertoningen en dienen – wat Michael van Zeijl en zijn onfrisse clubje betreft – zo spoedig mogelijk te verdwijnen:

“De actiegroep start daarom nu een zogeheten artikel 12-procedure om alsnog om vervolging te vragen. Hiernaast stelt de actiegroep de gemeente Utrecht in gebreke omdat deze ’niet binnen de wettelijke termijn handhavend heeft opgetreden’. De actiegroep had de gemeente gesommeerd de subsidie van TivoliVredenburg in te trekken.

Mochten de nieuwe acties niets opleveren, dan gaat De Grauwe Eeuw door met procederen. „Wij gaan alle procedures volgen tot aan het Europees hof.””

De groep kan het namelijk niet verkroppen dat het Openbaar Ministerie heeft besloten niet tot vervolging over te gaan. En ja, dat betekent dus dat je allerlei juridische loopholes probeert te misbruiken om alsnog je kleinzerige, plezierhatende, kindertreiterende en links-drammerige gelijk te krijgen. Michael van Zeijl van De Grauwe Eeuw, wat ben je toch ook een ongelovig treurig mannetje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Ernst Quispel

  “Links-extremistisch treurwilgen”

  Zelfs de bomen beginnen naar links te neigen.:)

  1. Fortiori

   Wist U dat de wieken van onze Hollandse molens in de polder en daarbuiten ook allemaal linksom draaien, tegen de klok in zogezegd.

 2. Ni28

  Het verstand is rechts en dwaasheid links. Weinig nieuws onder de zon.

 3. Ni28

  „Wij gaan alle procedures volgen tot aan het Europees hof.”
  Ik stel voor om eerst ook de grote Manitou te raadplegen.

 4. Ries

  Wat heeft die Van Zeijl toch duivelse oogjes…

  1. sjun

   Opmerkelijk is verder dat ik hem over cowboy Volkert van der Graaf nooit gehoord heb.

 5. Two Ravens Black Kettle

  Jammer dat er geen echte cowboytjes en echte indiaantjes meer zijn.
  Die wisten wel raad met dit mislukt mens.

  1. Mart

   Hier nog wèl…..Mart Brasil

 6. Svetlana

  Niet verbieden maar gewoon veranderen. Laat de cowboys aangepakt worden door de indianen

  1. Hermann

   Heel sterk ! Geronimo (Goyaałé) Geronimo was een indinanenleider (Apachen) die een nogal legendarische status als ‘held’ of ‘dappere’ heeft bereikt, met name door meerdere keren aan de blanken te ontsnappen en de enorme weerstand die hij in diverse gevechten heeft geleverd.
   Een dappere man dus. Het is ook een veel gebruikte kreet bij de parachutisten in het Amerikaanse Leger.

 7. Seneca

  Slechts een remedie tegen dit onderkruipsel: uitroeien!

 8. Mau777

  Wel, beste “hijackers van andermans etnische business” (….) aka “sukkels van de grauwe eeuw” (julllie clubje is geen hoofdletters waard, by the way…), as it happens : mijn vrouw is Amerikaanse & 50 % Native American (Comanche….) en zij vindt jullie een ongelooflijk stelletje losers en zegt dat jullie je beter met jullie eigen fucking voorouders zouden bemoeien in plaats van te willen scoren op kosten van een groep mensen met wiens ancestrale achtergrond JULLIE GEEN MOER te maken hebben….!

  1. Mart

   Mau777, maak je niet druk,nederland zit nu aardig vol met debielen,dus kom je nu steeds meer wartaal tegen.Ik ben er al aan gewend en vermaak me er kostelijk mee.

   1. Mau777

    Ah Mart, je hebt natuurlijk gelijk….*smiles*
    Deze regressieve clowns moeten we inderdaad eigenlijk bekijken als een vorm van “entertainment” (…), maar soms wordt het mij & mijn eega Snow (…) toch echt eventjes TE gortig…..
    Vooral als wij zien hoe DEZELFDE kliek, die continu iedereen zit te beschuldigen van “culturele appropriatie”, intussen WEL eventjes ZELF de hele etnische achtergrond/geschiedenis van ANDEREN zit te hijacken, om op die manier continue aan chronische morele zelfbevlekking te kunnen doen & te proberen scoren op andermans kosten. Fucking degoutant, die wankers !

 9. sjun

  Om hen zelf alle kosten van de rechtsgang door te gaan berekenen.

  1. Frits Jansen

   Daarom is strafrecht de verkeerde weg. Het OM heeft meer dan één reden om deze zaak te seponeren 1) veroordeling zit er niet in 2) en al zou dat wel zou zijn dan wordt niet het algemeen belang gediend.
   In een art. 12 procedure kunnen die argumenten geel goed onderschreven worden.
   Als die procedure al lukt want daarvoor moet je een “rechtstreeks belang” hebben. En dat heeft dit zootje querulanten natuurlijk niet.

 10. Peter Loosduinen

  Hoe komen deze kankermongolen aan hun poen om kinderfeestjes te verknallen ??

  1. Frits Jansen

   Respect voor de mongolen graag.

  2. Ernst Quispel

   Dat kinderfeestjes worden misbruikt om een racistische agenda te ondersteunen is in dit land helaas een bekend verschijnsel.

   1. Mau777

    Dat regressieve Quispels zoals jij in ALLES een “racistische” agenda zien, DAT is in jouw land pas een ECHT “bekend verschijnsel” kerel…….

    And by the way & off-topic.

    Ik besef dat je eigenlijk geen verdere reaktie waard bent, maar zuiver ter volledige & correcte qualificatie van je postings & aanwezigheid hier :

    ik vraag mij al een tijdje af hoe het komt dat jij – & een paar soortgelijke aanhangsels hier (…) – op dagelijkse basis zo ontzettend VEEL tijd (….) besteden aan het systematisch (…) rondhangen/posten op het forum van een nieuws-site wiens ideologische settings jullie totaal niet delen. (…)

    Ik zie conservatieve of rechtse mensen zelden hetzelfde doen op een linkse of “politiek correcte” site – logisch ook, het is immers vrij nutteloos als “overtuigings”-strategie en basically een vorm van ideologisch “getrol”, waar niemand (links of rechts) enige echte boodschap aan heeft.

    Verder zie ik ook dat de doorsnee rechtse posters hier veel MINDER frequent posten dan jullie “soort” doet en hier absoluut NIET zoveel tijd in stoppen (…) – en die mensen STEUNEN deze site (…), dus wat klopt er niet aan dit prentje ???

    Ik krijg meer en meer de indruk dat sommige mensen gewoon worden BETAALD om dagelijks zo uitgebreid te quispelen op de politiek correcte maat op al de “stoute” (….) sites – but, if that would not be the case, dan zijn jullie quispels werkelijk allemaal masochistische wankers van nature…. 🙂

    Zonder groet.

    Mau777.

    1. toetssteen

     @Mau777
     Scherp!
     Ik heb twee blogs kapot zien gaan aan dit soort trollen, ik hoop dat het DDS bespaard blijft.

   2. sjun

    Ernst dropt weer eens het containerbegrip racisme in een poging fascistisch geweld en linkse dramdwang goed te praten. Haal de lieden van de Grauwe Eeuw maar eens van het staatsinfuus zodat ze zich om het ophouden van de eigen broek druk kunnen maken in plaats van de maatschappij op kosten te blijven jagen.

    1. Stork

     @sjun: Natuurlijk dropt Ernst een containerbegrip, dat weet jij toch?

  3. Mart

   Van andere kankermongolen waarschijnlijk.

 11. Frits Jansen

  Een vordering via de burgerlijke rechter zou nog iets meer kans maken – maar dat kost geld, en Hollandse vandalen zijn gierig.

  Ik zag in Washington DC het “Amerikaan Indian Museum”. Het woord “indianen” was niet politiek correct voor zover ik wist maar schijnt nu helemaal terug te wezen.

 12. Mart

  Weer een”verwarde man”

 13. Frits Jansen

  Cowboys vertaald zijn koeienjongens, wat daar politiek incorrect aan is snap ik echt niet.
  wat de indianen betreft: een tijd lang was het niet “politiek correct” om over indianen te spreken: die mensen heetten native Americans. Maar wie schetst mijn verbazing toen ik nog niet zo lang geleden over de Mall in Washington liep, zeg maar het Amerikaanse MUseum plein, en daar een schitterend nieuw museum ontwaarde, inderdaad, over American Indians.

  In mijn geboortestad Den Haag zeggen ze dan: overdreiven is ook een vakg (vergeet die ‘g’ niet aan het eind!)

  1. Guus Geluk

   Frits propt zijn commentaren steevast vol met eigen ervaringen. Mr. Jansen reist kennelijk de hele wereld rond. 🙁

 14. Anders55

  laat ze maar doen…. maar dan wel alle kosten zelf betalen, want blijkbaar is alles in Nederland verkeerd in hun ogen; prima toch, hier mag en hier kan iedereen zijn eigen mening laten horen ( en dat is een groot goed???) maar maak dan ook geen gebruik van alles wat Nederland biedt, want in hun ogen klopt het allemaal niet; maak dan ook nergens aanspraak op, geen uitkering/ geen juridische kosten enz.? maar dat gaat zelfs hen te ver?
  mijn grootmoeder zei altijd; ” grote mond/ klein hartje”?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.