Nóg een aanslag in Frankrijk: man steekt voorbijgangers neer in Parijs

Frankrijk heeft al veel geleden onder islamitisch terreur, maar het schijnt nog niet voorbij te zijn. We hebben allemaal de gebeurtenissen met Charlie Hebdo en Bataclan nog vers in ons geheugen, maar gisteren was het weer raak. Een man stak omstanders neer en riep ”Allahoe Akbar”. Hij werd toen door de politie omgelegd. Niet veel later eiste IS de terroristische aanval op.

Een man met een mes heeft in het centrum van Parijs ingestoken op willekeurige voorbijgangers. Een van de slachtoffers is overleden. Bij elkaar werden vijf mensen aangevallen, zegt de politie. Twee van hen zijn zwaargewond. De dader is doodgeschoten door de politie.

President Macron heeft na het incident gezegd dat Frankrijk niet zal buigen voor vijanden van de vrijheid. Hij prees de politie voor “het uitschakelen van de terrorist”. Terreurgroep Islamitische Staat claimt de dader als een van zijn strijders.

Frankrijk kampt al veel langer met islamitisch terreur en er is zelfs een pamflet door veel hooggeplaatste Fransen om te waarschuwen tegen islamitisch antisemitisme en de teloorgang van de Franse cultuur. Het is ondertekend door Fransen van links naar rechts. Wat er gisteren gebeurde versterkt de boodschap alleen nog maar meer.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. DolleDries

  Die Macron is een dapper man levert zijn volk uit aan de door de EU bevolen massale islamitische import en heeft intussen achter een leger van beveiligers een grote bek dat hij niet gaat buigen.

  1. Ritter

   DolleDries

   De politiek betreurd wat ze in feite zelf hebben bewerkstelligd met hun “open grenzen” beleid.

   Helaas zijn de gevolgen van het “open grenzen” beleid niet meer terug te draaien.

  2. EU kok

   Die Macron heeft intussen achter een leger van beveiligers een grote bek dat hij niet gaat buigen.
   .
   Waar heb ik dat eerder gezien?

   1. Rechtsaf

    @EU

    “Waar heb ik dat eerder gezien?”

    😉

   2. Seneca

    @eukok
    bij je grote voorbeelden: Adolf Hitler, Mao Ze Dong, Stalin, Pol Pot, Ho Chi Minh, Marx, Lenin, Engels Merkel, Juncker, Timmermans, Macron enz. enz. ik hoop dat ik je geheugen even opgefrist heb.

  3. Paaldanseres

   Het standaard riedeltje weer afdraaien. Een werkelijk verbluffend optreden weer van deze vieze franse kaasvreter. Want zo rollen de hypocriete elites nou eenmaal. Hoe harder ze kwaken, hoe hoger de muren en hekwerken om hen heen. Ooit… komt de afrekening en zullen ze, goedschiks of kwaadschiks verantwoording moeten afleggen.

 2. Ritter

  Het resultaat van jarenlange massale migratie uit de islamitische landen. De gevolgen daarvan zijn ieder jaar meer te merken.

  Niet alleen terroristische aanslagen maar ook islamisering in de vorm van meer moskeeën; meer islamitische scholen en universiteiten; meer eerwraak gevallen en meer kinderhuwelijken; meer vrouwenbesnijdenissen en zelfs Sharia rechtbanken voor burgergelijk recht zoals in Engeland; enzovoorts.

  De politieke elite heeft de vijfde colonne in huis gehaald en blijft er maar mee doorgaan……….ze worden tegenwoordig zelfs met het vliegtuig ingevlogen.

  Neem nu een stad zoals Brussel. Complete wijken overgenomen door migranten uit de islamitische landen.

  En als daar de feiten worden benoemd is de politieke elite ( en hun vriendjes in de media kwaad) maar de bevolking weet wat de feiten zijn. ( lees maar het commentaar in de comment sectie van onderstaand artikel)

  “Brussel is de jihadihoofdstad van Europa. Politici knijpen oogje dicht om stemmen te halen”
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/fox-news-over-belgie-brussel-is-de-jihadihoofdstad-van-europa-politici-knijpen-oogje-dicht-om-stemmen-te-halen~ad532ffa/

 3. springmaarachterop

  Er dienen zeer drastische maatregelen te worden genomen om de moslimterreur te stoppen!

 4. Rechtsaf

  3, 2, 1, èn Ernst kom er maar in, om even uit te leggen dat de islam ont-zet-tend meevalt

 5. poldi

  Na de recente aanslag in Den Haag waarbij een syrier drie mensen neerstak onder het slaken van de ”Allahoe Akbar” kreet, weten onze softe en laffe autoriteiten nog steeds niet of het wel een terroristische aanslag was. Het wordt nog steeds onderzocht.
  Alles wordt uit de kast gehaald, zelfs de buren, om maar een beeld te kunnen schetsen van een verwarde man.
  Ja want stel je toch voor dat de man niet VERWARD was !

  Jammer dat net als de aanslag bij het Amsterdamse Centraal station waarbij camera’s niet werkten, deze “verwarde” man geen suikerpatiënt was.

  En het volk is achterlijk.

 6. palko

  Ongetwijfeld weer een verward iemand, dus een moslimfanaat, die deze aanslag op zijn geweten heeft. Zullen we de klop er even op gelijk zetten?

  1. palko

   klop moet zijn klok.

 7. NoDoubt

  Donderdag begint de Ramadan. Eén van de 7 maanden dat moslims mogen moorden op niet-moslims.

 8. Two Ravens Black Kettle

  De natte droom van de Gütmensch.

 9. fusilier

  Er is maar 1 remedie tegen zulke laffe bloeddorstige aanslagen,en dat is de burger bewapenen. Als er iemand met een mes op je afkomt,dan heb je het recht om je te verdedigen. Trump heeft ook hierin groot gelijk.

  1. Ernst Quispel

   Dát zal onze samenleving veiliger maken!

   1. denk eens na

    In ieder geval rechtvaardiger, of sta je niet voor gelijke kansen?

    1. gister

     je krijgt geen antwoord, en je weet het

   2. sjun

    Het bevordert gelijke kansen.

 10. Vit

  In ieder geval is er prima afgerekend met deze verwarde man.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Nederland zal het enige land van West-, Zuid-, Centraal- en Noord-Europa blijven die als enige geen islamtische aanslagen te voortduren zal krijgen.
  Samen met de Oost-Europese landen die hebben besloten geen racistische, fascistische Apartheidsgeile middeleeuwse wrede religieuze nazi’s binnen te halen.
  Al ontploffen er drie bommen tegelijkertijd op Lowlands, het Centraal Station en een kleuterdagverblijf.
  En al rijden de zieken- en lijken-auto’s op en aan
  De MSM zal zich hijgerig rondom het Kartel opstellen en iedereen die het tegendeel beweert en masse neersabelen. Op Thought Crimes de sociale doodstraf staan !
  De geperverteerde Brave New World van de Bovenonsgestelden en co.

  En de moreel voortreffelijke Gütmensch zag dat het goed was en blijft als een slachtschaap op het Kartel stemmen.

  (mission accomplished gniffelt de kromgetrokken gestalte die zich Journalist noemt met het lynchtouw en de valse tandeloze grijns terwijl het met zijn genderneutrale leuter en gehurkt urineert over de slachtoffers, nabestaanden en verminkten. Onderwijl de glimmende doofpot vlijtig opboenend lispelende;
  “het wordt steeds veiliger, de Staat zegt het, islam is vrede de Staat zegt het, het wordt steeds veiliger, de Staat zegt het, islam is vrede de Staat zegt het, het wordt steeds veiliger de Staa….)

 12. Roughwood

  Terreur? Welnee joh, gewoon weer een verwarde man! Wat een stemmingmakerij toch…

 13. Babaji538

  PR = Public Relations.
  Petra Hermans

 14. Ni28

  En weer zijn er de sterke worden van de politiek, wij zullen niet buigen, en weer zijn er vijf aangevallen slachtoffers. Wij hebben geen sterke worden nodig maar sterke daden. Stop met deze zinloze immigratie en islamisering van Europa. De deal van Marrakesh suggereert echter het tegendeel. Wie zijn de volgende slachtoffers gevolgd door nog sterkere praatjes met mogelijk een witte mars als gevolg?

 15. Two Ravens Black Kettle

  De MSM rapporteert het gewoon niet meer.
  Dat is de nieuwe lijn die de Gedanken Terreur Korps heeft ingesteld.
  In stukken gereten pubers, kapot gewalste babies, uitgebeende meisjes.
  De MSM Gedanken terreur Korps kijkt weg, doofpot en geeft alles en iedereen de schuld behalve de dader en de doodsreligie die hieraan ten grondslag ligt.

  Stampende olifanten, naakte keizers, de drie aapjes.

  De kwaliteitsjournalist is het verachtelijkste wezen water is.
  Een roedel Leugenfabrikanten, Dissidenten-aan-de-Deug-Poort-Spijkeraars, religieuze nazi-apologeten, onder bloederige tapijten vegers en lijkenpissers.

 16. Bloem

  Hoe veel aanslagen zijn er nodig om de politieke elite in beweging te krijgen? Misschien is er gewoon een aanslag nodig op de elite zelf om ze wakker te krijgen. Dit is toch om moedeloos van te worden

  1. Michel69

   @bloem aanslag op de elite zal nooit gebeuren die zitten in het veilige gedeelte verspreid over de EU en daarna nog eens een hoog hek om hun paleisjes en privé beveiligings troepen om hun heen!

  2. Two Ravens Black Kettle

   Ik deel Uw gevoel

   Helaas zijn het altijd weerloze babies, kinderen, pubers, meisjes, vrouwen die afgeslacht worden en de bovenonsgestelden met hun MSM-mondorganen zal het aan hun volgevreten reet roesten hoeveel doden en verminkten er vallen.
   De Staat en hun MSM zijn mededaders van de islamisitsche nazi’s
   De gretige henchmen
   De Bewakers van de ‘Correcte Orde’

   Of zoals Judith Sargentini loopt te gillen terwijl ze staat te dansen met haar enkels in ’t bloed; allemaal hysterie, allemaal hysterie, Oost-Europa moet ook kapot gemaakt worden, ik wil ook dode Oost-Europese kinderen zien !! Jaaaaaaaaaa”

   iedereen weet aan welke kant Judith zou hebben gestaan in WO2
   Daar hoef je geen Nostradamus voor te zijn.

  3. meijer61200

   Die zijn uiteraard allemaal zwaar beveiligd! Net zoals het toneelstukje recent waarin ze heldhaftig hand in hand lopen tegen het islamitische homogeweld. Wél omringd door vele beveiligers, en op veilige plekken uiteraard. Toen ik aan een paar van heb de vraag voorlegde waarom ze dit niet doen in het kalifaat West in Amsterdam, kreeg ik lafhartig commentaar. Sukkels zijn het in Den Haag!

 17. denk eens na

  In tegen stelling tot ons slappe land , overleven de verwarde mannen de aanslag niet. Het wordt tijd dat nederlandse politie met scherp gaat schieten , scheelt een hoopgelul over de aanslag , en een hoop welzijns werkers hun salaris met het onderzoeken van een stuk onbenul.

 18. poldi

  Dit is de nieuwe werkelijkheid die de EU voorstaat?
  ‘Verwarde’ mannen die met messen zwaaien en Allahu Akbar roepen.
  De ene keer in Parijs, een andere keer in Den Haag en de volgende keer…?
  Maar de overheid die op de eerste plaats zijn eigen burgers zou moeten beschermen, blijft doorgaan met het massaal importeren van Moslims!
  Of ze nu opzettelijk hun papieren kwijt zijn, het zelfs IS strijders of criminelen zijn… Ze mogen allemaal binnen, krijgen huizen en alle mogelijke uitkeringen.
  En dan maar keer op keer als regeringsleider via een draaiboek je ‘afschuw; uitspreken en vertellen dat het ‘een aanslag is op onze manier van leven’?

  Wanneer komt er een einde aan deze totale gekte?!
  Of moet er soms een onafwendbare opstand komen ?
  1

  Ritter 2 minuten ago Beantwoorden

  De politieke elite is zelf het meest verantwoordelijk voor dit gebeuren.

  Immers zij promoten “open grenzen”…………..en de gevolgen die dit heeft zoals deze aanslag.
  2

  poldi 4 minuten ago Beantwoorden

  Macron heeft de Afrikanen beloofd dat de grenzen open blijven, Merkel is zo trots als een pauw dat ze een katholieke prijs krijgt doordat ze tegen de wil van het volk in haar grenzen open zet. Rutte heeft, zo is uitgelekt, zijn krabbetjes onder het Marakesh akkoord gezet die beoogt illegale immigratie te vervangen door legale immigratie, daarmee tonend lak aan zijn kiezers te hebben.
  Nu zijn al die leiders geschokt. ZE drinken wat, doen een plas en alles bleef zoals het was en bij de volgende verkiezingen durven mensen niet op partijen te stemmen die volgens de gasten van NPO praatprogramma’s racistisch en slecht zijn en waarmee de cabaretiers de draak mee steken.
  Wat dat betreft kan de Nederlandse kiezer een voorbeeld nemen aan Italië.
  3

  denk eens na 4 minuten ago Beantwoorden

  Dit moet nep nieuws zijn want er is ons beloofd dat er geen IS aanslag pr plegers in de eu zitten
  4

  e-mail:
  Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.

  Like ons op Facebook!

  Recente reacties
  Meinoud Marinus op Eurovisie Songfestival is gewonnen door Israël: volgend jaar naar Jeruzalem!
  poldi op Terrorist van de aanslag in Parijs was een Tsjetsjeense Rus: IS eist aanval op
  denk eens na op Terrorist van de aanslag in Parijs was een Tsjetsjeense Rus: IS eist aanval op
  Meinoud Marinus op Eurovisie Songfestival is gewonnen door Israël: volgend jaar naar Jeruzalem!
  denk eens na op Nóg een aanslag in Frankrijk: man steekt voorbijgangers neer in

 19. Gosselaar333

  Duidelijk een verwarde man. Met islam heeft dit natuurlijk niks te maken.

  1. Ernst Quispel

   Dat lijkt me juist.

 20. meijer61200

  Heeft die verschrikkelijke Volkskrant het al over een “Amokmaker” die wat bozig is?

 21. sjun

  Zou het toeval zijn dat er alweer een islamiserende vrucht zich mani(e)festeert om te verhelderen dat al te goed steeds weer buurman’s gek betekent?

  1. gister

   de zegen van de verplichte multicul

 22. gister

  zijn we de tel al kwijt?

 23. Troelstra

  Manchester terrorist who stabbed 3 people was shouting “Allahu Akbar” & “Long live the Caliphate”.

  Authorities say “motive unclear”…

 24. Esther

  En dan moet het migratiepact nog beginnen……
  Hier in Nederland is de AIVD volop bezig om te dweilen met de kraan open om het terrorisme te bestrijden…terwijl Rutte alweer voor nieuw Islamitisch terroristisch aanvoer zorgt…..

  1. Siemien

   Stem PVV of FvD

   woensdag 20 maart
   Provinciale Statenverkiezingen 2019

   1. Esther

    Doe ik ook…Ik wil niet dat onze kinderen in angst en geweld moeten opgroeien dat hen in hun ontwikkeling belemmerd……

    1. Duijndam

     belemmert

     1. Siemien

      Wat val jij toch altijd weer door het mandje Duijndrammertje wat een zielepietje ben jij toch…

 25. Florissa

  Media is er weer alles aan gelegen om Frankrijk met zijn onlusten en rellen uit het nieuws te houden ,zijn er gisteren meer of minder dan 1000 auto’s in de fik gestoken ??

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.