Oh nee toch?! DENK-stagiair blijkt IS-sympathisant!

Geen categoriemei 30 2018, 16:00
Je kon er op wachten maar hier is het dan! Het makkelijkste DDS doelwit ooit. Een DENK-stagiair noemt zichzelf 'een trotse aanhanger van IS'. Zo meldt de Telegraaf.
Niemand heeft dit natuurlijk óóit zien aankomen want dit kon iedere partij overkomen! Eens in de zoveel tijd kom je gewoon een stagiaire tegen die IS wel ziet zitten, zij het nou D66, GroenLinks, DENK, een supermarkt of een fastfoodrestaurant. Het gaat om Hussein Jamakovic, vriend van IS-rapper Marouane B., die zegt het gezag van de politie niet te erkennen en het Nederlandse volk als 'rotzooi' omschrijft. Lekker bezig daar bij DENK!
Het wordt nog mooier, de IS-sympathisant die stage loopt bij DENK Rotterdam, werd vorige week neergestoken in Nijmegen. Jamakovic liep een klaplong en gekneusde ribben op. De ruzie zou zijn ontstaan rondom de hoofddoek van zijn vrouw. De politie zou hem en zijn vrouw als verdachte hebben beschouwd en dat kon deze politieke wonderboy niet hebben. Dit is volgens hem natuurlijk weer de schuld van de blanke ongelovige politie.
Hij zegt zich niet te distantiëren van zijn uitspraken over IS maar ook dat hij geen lid is, dus dan is er toch niks aan de hand? Die ongelovigen doen weer eens moeilijk met hun vooroordelen en stereotyperen. DENK ging blijkbaar ook mee in dit spelletje van normaal doen, op zijn facebook is namelijk te lezen dat hij ontslag heeft genomen bij de partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten