PVV Den Haag laaiend over “verwarde man”: ‘Geloofsfanatici zijn allemaal verward, maar dit is goedpraten!’

De Syrische asielzoeker die op Bevrijdingsdag al Allah Akbar-roepend mensen in hun nek stond te steken is geen verwarde man, aldus de PVV Den Haag. Raadslid Willie Dille noemt de messentrekker een “geloofsfanaticus” en vindt dat degenen die hem een “verwarde man” noemen slechts handelen in “slappe oplossingen”.

Terwijl er in Nederland een ‘debat’ is losgebarsten over de vraag of de man die op 5 mei in Den Haag drie mensen neerstak een terrorist is of niet, is ook het politieke debat rondom de agressieve Syriër inmiddels op gang gekomen. De Gemeenteraad in Den Haag gaat op zeer korte termijn debatteren over de daad, maar de PVV in de Hofstad is niet van plan om alvast de mond dicht te houden in afwachting van een discussie met gemeenteraadsleden van o.a. D66 en GroenLinks.

Bij Omroep West laat PVV-raadslid Willie Dille alvast goed weten wat ze van deze hele ‘verwarrende’ situatie vindt:

“[Burgemeester Krikke] had moeten zeggen: ‘Het is verschrikkelijk wat er gebeurd is, we weten het niet, we gaan het onderzoeken’. Dat is ten allen male beter dan dit weer, het beetje goedpraatbeleid – het is een verwarde man. Want ja, weet je, ik denk: als iemand inderdaad mensen neersteekt in hun nek, vreselijk geweld gebruikt, Allahu Akbar roept, en uit Syrië komt dan denk ik: ik weet wel dat hij verward is, want hij is waarschijnlijk een geloofsfanaticus – en die zijn allemaal verward. Maar we gaan dit natuurlijk niet goedpraten door te zeggen: het is een verwarde man.

Dus moet er weer meer geld naar de GGZ, ofzo? Weet je, zo’n slappe oplossing? Gewoon keihard handhaven, nu. Klaar!”

En daar zit geen woord Spaans bij. Ik ben héél benieuwd wat de andere partijen in de Gemeenteraad van Den Haag vinden van de term ‘verwarde man’. Vinden ze dat een heel prima oplossing, of willen ze net als de PVV dat de burgemeester nu eindelijk eens gaat optreden? We horen het ongetwijfeld binnenkort!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Duckday

  de PVV heeft gelijk

 2. A3aan

  Een discussie? Dat wil mevrouw Krikke onder het tapijtje vegen. Stel je voor dat de Nederlander gaat denken dat het allemaal terroristen zijn die de Nederlander wil elimineren. Nee joh Islam is vrede (Alleen voor de moslims dan).

  1. Pit

   De discussie moet over islam gaan. Uiteindelijk zal het daar ook over gaan, beter safe than sorry.

 3. Blue monday

  Vooropgesteld dat mevrouw Dille net zo diep onder de hersenpan kan kijken als ik dat kan…is het op z’n minst een domme uitspraak en in het allerergst je reinste racisme.

  Niemand in Nederland die Tristan van der V. Helemaal fris tussen de oren is.
  maar blijkbaar zijn alle moslims voor de PVV bij voorkeur verward.

  1. ayreonaut

   Niet alleen alle moslims, elke gelovige.

  2. sjun

   Het vereist toch enige verwarring om serieus te geloven in Mohammeds bordeel voor martelaren waarin je 72 kamers met elk 72 houri’s ter bescchikking staan om de eeuwigheid mee bezig te zijn. Maar simmigen geloven het en trachten hun plekje te verdienen door zich uitsprekende zelf denkenden het leven te benemen.

   1. Ernst Quispel

    “zich uitsprekende zelf denkenden”

    🙂

  3. J.C.

   @Blue monday

   “blijkbaar zijn alle moslims voor de PVV bij voorkeur verward”.

   Wil hier iemand de PVV iets in de mond leggen, die dat niet gezegd heeft. Blue monday, je bent een hitser, ban bedenkelijke allure…………

 4. Ernst Quispel

  Het is bijna ontroerend om te zien hoe graag populistisch rechts van deze psychiatrische patiënt een heuse terrorist wil maken.

  1. ayreonaut

   Hé Ernst, wist jij dat de engel Gabriël Arabisch sprak?

    1. ayreonaut

     Denk eens goed na, het gaat je lukken.

     1. Syntha

      Das een doordenkertje Ayreonaut. :-))

  2. Pjotrs

   Ernst Ernst Ernst toch… u zet een groeiende groep verontruste burgers weg als tokkies. U weet toch ook wel dat Mo een gekkie was en zijn volgelingen dus feitelijk ook!

 5. Gerlos

  Ik geef de PVV gelijk, die moslim fanaten zijn niet te vertrouwen, helaas zelf mee gemaakt. TRIEST TRIEST TRIEST.

 6. DolleDries

  Een 10 jarig meisje dwingen tot seks is normaal gesproken verkrachting, maar niet als je naam Juusuf Muhamed Abuddin is, en je een moslimmigrant bent. De Finse bevolking heeft woedend gereageerd op dit oordeel van een ‘progressieve’ rechter, die de migrant vrijsprak van verkrachting, omdat ‘niet kan worden bewezen dat het kind werd gedwongen’. In Zweden werd een migrant een jaar lang niet eens opgepakt nadat hij een 12 jarig meisje had verkracht. Ondertussen wordt van ons Europeanen verwacht dat wij de import van enorme aantallen Sharia cultuurverrijkers, waarvan er een in Hamburg op een metrostation een peuter onthoofdde, en gisteren een in Den Haag zomaar uit het niets al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend 3 mensen neerstak, zonder verzet en zelfs zonder kritiek blijven accepteren.

  Massa immigratie wordt de ‘nieuwe norm’, zo verklaarde EU-commissaris Avramopolous voor Immigratie eind vorig jaar. En dat dit gepaard gaat met een explosie van criminaliteit en terreuraanslagen is iets waar Europeanen maar aan moeten wennen, want Brussel gaat de komende jaren volgens eigen zeggen minstens 70 miljoen migranten uit Afrika en het Midden Oosten naar Europa halen.
  Jonge meisjes verkracht, maar ‘moslimmigrant’, dus extreem lage straffen
  Slachtoffers horen daar nu eenmaal bij, zo lijkt de links-liberale ‘progressieve’ elite te vinden. Juusuf Muhamed Abbudin verkrachtte een 10 jarig Fins meisje, maar werd door een rechtbank in Turku vrijgesproken van verkrachting, omdat niet kon worden bewezen dat de moslimmigrant het meisje had gedwongen, noch dat ze bang zou zijn geweest. Wel werd hij veroordeeld vanwege seksueel misbruik, waar hij een gevangenisstraf van slechts 3 jaar en een boete van € 3000-, (ongetwijfeld betaald door de overheid) voor kreeg. (1)
  Eerder werd in Zweden een moslimmigrant een jaar lang niet eens opgepakt door de politie, terwijl die wist dat hij een 12 jarig meisje had verkracht. Toen de zaak door een journalist werd aangekaart, werd er pas aandacht aan besteed. De migrant verklaarde dat hij ‘niet wist’ dat een minderjarig meisje dwingen tot seks illegaal is. Hij hoefde slechts 6 maanden de cel in, en van uitzetting is in het dankzij de linkse regering pijlsnel islamiserende Skandinavische land geen enkele sprake, ook al maak je je aan de gruwelijkste misdaden schuldig. (2)
  Migrant onthoofdt 1 jarig meisje op perron
  Midden op het perron van een metrostation in Hamburg onthoofdde de 33 jarige illegale migrant uit Niger zijn 1 jarige dochter, en stak en passant ook haar moeder neer. Zoals gebruikelijk bagatelliseerden de media de afschuwelijke daad door de ‘ISIS’ annex ‘Boko Haram’ stijl onthoofding te verandering in een ‘gewone’ steekpartij, totdat er getuigen naar buiten traden met wat er echt was gebeurd. En waar deed de politie een inval? Juist, bij de Duitser die een filmpje van de slachtpartij online had gezet. (3)
  Allahu Akbar aanslag in Den Haag
  In Nederland vinden geen terreuraanslagen plaats, zo willen politiek en media u laten geloven. Iedere keer dat een moslimmigrant dus een aanslag op willekeurige Nederlanders pleegt, zoals de 31 jarige bebaarde migrant die gisteren in Den Haag plotseling 3 mensen neerstak (en daar volgens de Telegraaf en het AD ook ‘Allaha Akbar’ bij schreeuwde, wat door andere media zoals we gewend zijn werd weggelaten), wordt daarom steevast een ‘incident’ door een ‘verwarde man’ genoemd, ook al is de misdaad net gepleegd en heeft nog geen psycholoog kunnen vaststellen of de man daadwerkelijk ‘verward’ was. (4)(5)(6)(7)
  De wat minder goedgelovige Nederlander, die nog niet zijn eigen kritisch denkvermogen heeft omgeruild voor de linksgroene globalistische propaganda van de massamedia, weet dat minstens 95% van alle ‘verwarde mannen’ migranten zijn die hier naartoe zijn gehaald om ons land en ons volk stapsgewijs te onderwerpen aan islam.

 7. dannyvermeulen69

  Vraag mezelf af hoe het met de slachtoffers gaat? Je qwispel doek smerige land verrader doe jij ook wel eens denken aan de slachtoffers in plaats van gelijk in een of andere verdediging schieten naar vreemdelingen ,

 8. denk eens na

  De israel methode als je iemand zijn hoofd er af wil snijden word je afgeknald, hebben we deze nodeloze discussie ook niet .

 9. Pescador

  Onze politiek is wat verward, sterker nog ze zijn compleet gestoord

  1. Hetzalwelweer

   Daarom moeten ook alle platforms verdwijnen waar je nog zonder censuur je mening kan geven of een video kan uploaden. En helaas voor de “verwarde” man uit Syrië, er waren te veel filmpjes te vinden om het onder het tapijt te schuiven zodat Markje volgende week niet kan zeggen dat hij het zich niet kan herinneren van wat er op 5 mei in Den Haag is gebeurt…..nogmaals….wanneer morgen een witte man een brandbom op een haattempel gooit dan is ie een terrorist, wanneer een haatbaard 3 mensen neersteekt dan is ie verward….tja, dat kan alleen in de EU, want van NL is allang geen sprake meer.

   1. Frits Jansen

    Zo, u bent uw mening over de EU vandaag weer kwijt.

    En overigens vind ik dat Carthago verwoest moet worden.

 10. Frits Jansen

  Het zou kunnen dat die man echt verward was, en niet vanwege z’n politieke opvattingen. Maar dat wil de PVV niet horen.

  Toen die suikerpatiënt voor het station in Amsterdam een hypo kreeg waren ze ook boos omdat ze dachten dat het een smoes was.

  Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

  populisme ten top. Zieke mensen niet vertrouwen. Bah.

  1. Rechtsaf

   @Frits een islamitische suikerpatiënt die toevallig op een groepje Israëliërs inrijdt ahum ja hoor ja.
   Verder het structureel uitleggen als “verwarde mensen” schiet bij menig Nederlander in het verkeerde keelgat.
   Nederlanders zijn het zat om voorgelogen te worden.
   Deze mensen hebben GEEN westerse achtergrond dus raken zij verward..

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.