PVV-Kamerlid: scholieren verplicht moskee bezoeken? Dan ook naar islamitische slachthuis: “Weten ze wat ‘halal’ is”

Als het aan PVV-Kamerlid Harm Beertema ligt, gaan scholieren niet alleen verplicht naar de moskee zoals de Heerenveense PvdA-burgemeester wil. Nee, ze brengen dan ook meteen een bezoek aan een islamitisch slachthuis. “Weten ze meteen wat ‘halal’ is. En meteen met z’n allen door naar de jeugdhulpverlening,” aldus de islamkritische volksvertegenwoordiger.

Ook de PVV heeft inmiddels kennis genomen van het idee dat Tjeerd van der Zwan (PvdA, burgemeester Heerenveen) onlangs had. De eerste burger van de Friese stad wil dat alle scholieren van Nederland verplicht een bezoekje aan de moskee gaan brengen. Dat zou goed zijn voor de verdraagzaamheid, en helpen bij het wegnemen van vooroordelen.

Vanuit de Kamerfractie van de PVV wordt er op een onverwachtse manier gereageerd. Niet door zich helemaal tegen de moskeebezoekjes voor kinderen uit te spreken, maar door voor te stellen de tripjes uit te breiden. Kamerlid Harm Beertema vindt dat als leerlingen van groep 8 (kinderen van 11 en 12 jaar) de vrome kant van de islam te zien krijgen, ze dan ook de minder prettige kant van de godsdienst moeten zien.

En daarvoor moeten de leerlingen naar het islamitische slachthuis. Zodat ze kunnen leren wat de betekenis van het woord ‘halal’ is.

Of zo’n bezoekje helemaal zonder kleerscheuren verloopt durft de PVV-parlementariër niet toe te zeggen. Want als het aan Harm Beertema ligt, ligt er na de moskee en het slachthuis nog een derde en laatste stop op de ‘islam-road trip‘ voor groep 8’ers: de jeugdhulpverlening.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

113 reacties

 1. Ernst Quispel

  Een bezoek aan de bio-industrie is voor kinderen ook zeer verhelderend.

 2. HierBenIk

  Je kunt zeggen wat je wilt, maar hij heeft hier wel een punt. Niet de helft vertellen/laten zien, maar het complete verhaal!

 3. denk eens na

  Inderdaad moeten de kinderen verteld worden wat moslim inhoud dat hun leider de profeet het bed in dook men een 9 jarig meisje. en al het andere wat moslim zijn inhoud, kopvodde op , geen hand van een man krijgen als minderwaardige behandeld worden als vrouw enz enz homo haat moord als je zich afkeert van je godsdienst , teveel om op te noemen.

  1. Meester Kong

   @Denk eens na.
   Ook het uitverkoren volk heeft dezelfde slachtritueel als de moslims.
   Sommige joodse mannen geven uit geloofsovertuiging de vrouwen geen hand.
   enz enz..
   Tis wat met die religies….

   1. denk eens na

    Klopt zou verboden moeten worden vind je niet/?

 4. springmaarachterop

  Het lijkt mij verstandiger wanneer autochtone schoolgaande kinderen de beelden van het slachthuis ‘Bataclan’ in Parijs aanschouwen, opdat zij een beeld verkrijgen van wat de islam behelst in hun nabije toekomst!

  1. Stork

   Zag jij’m ook voorbij komen?

   1. Heinz

    Een mutant van Pit ?

  2. Ernst Quispel

   En uiteraard is het goed als schoolkinderen grondig worden geïnformeerd over de manier waarop we in het Midden Oosten met onze stoere bommenwerpers orde op zaken stellen. Dan kunnen ze ook een beetje begrijpen waarom die moslimterroristen zo door het lint gaan.

   1. denk eens na

    Volgens mij zijn moslims de grootste moslim doders , zou ook zo kunnen zijn dat arabieren een zeer dom achterlijk en wreed volkzijn, dat krijg je als je generaties met je nicht trouwt ,geeste ziekte is dan niet vreemd.

    1. JanKlaasen

     Volgens mij is je moeder ook met haar neef getrouwd, aan je taalgebruik te zien.

     1. denk eens na

      En jou moeder kan de kanker in der darmen krijgen

   2. springmaarachterop

    Gelegitimeerd orde op zaken stellen is wat anders als islamitisch terrorisme bedrijven, maar weet jij veel W I M.

    1. Stork

     Ik zag’m alweer voorbijkomen, de doorzichtige poging om met een jij-bak de aandacht af te leiden van wat er mis is in islamland. Zag jij’m ook springmaarachterop?

     1. springmaarachterop

      Daar heeft W I M een dagtaak aan, de aandoenlijke trol.

     2. Stork

      Inderdaad beste springmaarachterop, maar niet alleen dat. Er zijn ook medestrijders, zoals je hebt gezien. Maar voor welke zaak?

    2. JanKlaasen

     Gelegitimeerd? Door wie?

    3. Stork

     Opmerkelijk springmaarachterop, jij stelt geen vraag aan JanKlaasen maar hij reageert er wel op. Zou JanKlaasen misschien een multinicker kunnen zijn? Wat denk jij?

   3. Ni28

    Vergeet niet te vermelden de meer dan 800 jarige oorlog tussen de moslims zelf.

   4. sjun

    Alsof er geen fascistoïde moorddadige Islamitische Staat met slavenmarkt bestaan heeft waar zo uitstekend zichtbaar werd waar het met de wereld naartoe gaat als islam niet langer weersproken wordt.

    De reden dat er moslims door het lint gaan is gelegen in koran, hadith en soenna. Eenmaal besmet met het virus kunnen geïnfecteerden maar zo radicaliseren in een poging hun eigen Mohammedaanse transcendente bordeel te verdienen door ongelovigen het leven te benemen.

    Niet enkel in Syrië en Irak zagen we waartoe dat leidt. Ook in Pakistan, Afghanistan, delen van India, Somalië, Nigeria, Egypte en in menig Westerse stad is men al bekend met het fenomeen dat zich in Europa uit dank voor geboden kost, inwoning en opvang openbaarde.

    Om alvast op je geijkte tegenwerping in te gaan: https://www.youtube.com/watch?v=yizyAysf5QY

  3. EU kok

   Bataclan, voorafgegaan door de beelden van de concentratiekampen uit 40/45.
   Wordt wel heftig voor die kleine kinderen, straks krijgen ze nog een hekel aan Duitsers.

   1. springmaarachterop

    Die hekel aan Duitser krijgen zij toch wel in de nabije toekomst, gezien de misdaden van Merkel!

   2. denk eens na

    of de ISfilmpjes waar mensen de kop afgesneden word . of levend verdronken , met een tank over reden , in brand gaestoken word.

    1. Stork

     In gesprek zijn met allround islamverdedigers is geen gemakkelijke opgave, het is wellicht zelfs een onmogelijke opgave. Rook- en mistwolken worden losgelaten, jij-bakken van stal gehaald en mede-islam-strijders worden gemobiliseerd zodra de islam in een negatief daglicht wordt gesteld.

     Ik ben nog steeds op zoek naar de voordelen van islam, misschien kun jij ze opsommen beste denk eens na?

     1. denk eens na

      Van mij krijgt iedereen 1000 euro als hij / zij 1 voordeel kan opnoemen.

     2. Meester Kong

      @Pit die vraag moet je aan je geliefde leider stellen.
      Baudet ziet wel goed dingen in de islam.

     3. Stork

      Ik denk dat jij die 1000 euro wel kunt houden beste denk eens na.

     4. buitenbeentje

      @denk eens na
      Ze moorden ook elkaar uit, dat vind ik best positief.

     5. Paaldanseres

      @denk eens na
      Subsidie? Telt dat ook?
      Kan het ook contant of toch via overschrijving?

     6. Steve Van der Vekens

      Hun baard trekt wespen aan.
      Hier met die duizend! 😉

     7. Beukman

      @denk
      Islam houdt mensen van de straat, islam verbindt mensen, islam voedt de spirituele kant van mensen, islam helpt om onmatigheid te bestrijden, islam helpt via koran mensen om te leren lezen.

      Zo. Stort eerst maar alvast €5000 op mijn rekening als bewijs dat je niet blufte. Daarna zal ik nóg 5 voordelen noemen.

   3. ayreonaut

    Ijzersterk punt van EU kok. Door duidelijk aan te geven dat de Islam net zoals de fascisten zeer antisemitisch zijn, kan je een toekomstbeeld schetsen voor deze kinderen door de beelden van de holocaust te laten zien.
    Dit is jullie toekomst bij acceptatie van de Islam.

    Geweldig, had dit nooit beter naar voren kunnen brengen.

    1. Stork

     +1

    2. Justus Maximus

     Als je het islamisme gaat vergelijken met het nazisme dan is die behoorlijk treffend. 1 rijk, 1 ubermensch en strijd voeren voor dat ideaal.

 5. Babaji538

  Je hoeft niet zo ver te zoeken, Tim,
  want ze zoeken wel, naar jou!
  Reken maar.

  Het vlees voor de sausjes van Duyvis
  ligt namelijk keurig gesorteerd, voor een laag
  prijsje in de verzamelbakken van kleding.

  Zó doen we dat, samen.

  Petra Hermans

 6. Gosselaar333

  Het is uiteraard ook goed jonge schoolkinderen te onderwijzen over radicale islam, en de genocide op minderheden zoals Koerden in het midden Oosten. En dat niet alleen stoere bommenwerpers die orde op zaken stellen de reden is dat moslim terroristen zo door het lint gaan .

 7. palko

  De beroeps actifascisten onder ons hebben het hier maar druk met het goed praten van alle misdaden die er dagelijks over de gehele wereld in naam van hun profeet Mohammed (inderdaad, die van de Efteling) op onschuldige mensen worden gepleegd. Onder het motto: wat moet ik nu weer neerkalken om enerzijds de lachers op mijn hand te krijgen. En anderzijds totaal niet serieus meer genomen te worden. Nou, actifascisten, jullie zijn in beide opzetten geslaagd 😉

 8. Justus Maximus

  We kunnen ze iig eerlijk informeren over de gedwongen kindhuwelijken in de islamitische cultuur. Zou wel zo eerlijk zijn.

  1. Stork

   En informeren over vrouwenbesnijdenis, eerwraak, takiyya, zelfislamisering, sharia, jihad, IS en natuurlijk over de gebruiken en gewoonten van Mohammed (t.e.a.b) het grote voorbeeld binnen islam.

   1. Meester Kong

    Tja religie is het grootste kwaad op aarde @Pit

    1. Justus Maximus

     Met name de islam is een groot kwaad en gevaar.

     1. Stork

      Inderdaad Justus! Vreemd genoeg zwerven er hier een aantal die dat niet kunnen en willen begrijpen. Islam betekent onderwerping en zij doen dat vrijwillig.

      http://www.vraagislam.nl/wat-is-het-begrip-islam/

    2. Ni28

     Waarmee je eindelijk iets zinnigs zegt al is het overgeschreven van een ander.

  2. JanKlaasen

   En de kindhuwelijk in de verenigde staten niet te vergeten…

   1. Stork

    #jij-bak

 9. Gosselaar333

  Volledig met je eens Kong

  1. Stork

   Er wordt hier een repeterende en wellicht opzettelijke vergissing begaan beste Gosselaar: Islam is geen religie, islam is een totalitaire veroveringsideologie, een dodelijke bovendien!

   1. Ernst Quispel

    Dit misverstand lijkt onuitroeibaar.

 10. denk eens na

  Over die 1000 euro , dat had ik van rutte geleerd dat moet ik wel toegeven.

 11. Peter Loosduinen

  GEWELDIG idee !!!

  Kotsend komen de kinderen dan tot de conclusie dat er “iets”mis is met deze godsdienst.

  1. Stork

   Islam is geen godsdienst, islam is een totalitaire veroveringsideologie. Kijk maar om je heen, volg het nieuws en verdiep je in de beschikbare artikelen. Religie is binnen islam niet los verkrijgbaar, je krijgt altijd de hele halaltaart.

 12. Guus Geluk

  Dit lijkt me geen serieus bedoelt plan, maar de PVV is zelden uit op serieus uitgevoerde plannen. Volgende dan maar.

  1. ayreonaut

   Kom op Guus, “het eerlijke verhaal”, weet je nog?

   1. Guus Geluk

    Scherp!

    🙂

  2. Ni28

   Je zegt maar wat, GG. Dit kan zeker een serieus plan zijn die als niet serieus afgeschilderd wordt door hun tegenstanders die de werkelijkheid blijven verhullen zoals jij doet.

   1. Guus Geluk

    Toe, Ni28, u meent toch niet werkelijk dat Beertema achtsteklassers naar een halalslachterij placht te dirigeren?

    1. Holland

     Het hele islamplaatje moet belicht worden Guusje, dat is wel zo eerlijk. Niet alleen de droomsprookjes uit 1001-nacht.

     1. Guus Geluk

      Holland,

      Nee hoor, dat hoeft helemaal niet.

     2. Holland

      Dus alleen de zaken die jou uitkomen Guus en mooi in het plaatje passen? Dat is geen voorlichting, dat is eenzijdige propaganda, jij kleine Goebbels.

     3. Guus Geluk

      Holland,

      Dat is onwaar, u wenst propaganda te scheppen door leerlingen naar een halalslachterij te willen loodsen.

     4. Beukman

      Er bestaat geen “heel plaatje” van de islam, @Holland.
      Verder is het in wezen neopolitiek-correct geheikneuter van jou en van deze PVV-er. Jullie die zo dol zijn op hele plaatjes, gaan jullie deze kinderen ook sturen naar een varkensfokkerij en/of een abattoir? Anders ligt het gevaar op de loer dat de tere kinderzieltjes een wel erg eenzijdig beeld krijgen voorgeschoteld van de Nederlandse vleesverwerkende industrie. Moeten we niet willen toch?

 13. Ni28

  Het bezoek naar een halal slachterij is verhelderend voor de toekomst voor wat je ook op straat kunt verwachten met mensen slachtoffers door halal terroristen.

  1. Stork

   Afgelopen 5 mei werd dat halalslachten nog gedemonstreerd door een ‘verwarde man’

   De daders van 9/11 waren ook ‘verward’, evenals de daders Je suis Charlie, ook de moordenaar van Theo van Gogh was in de ‘war’ en de bestuurders van de trucks die in Duitsland en Parijs op het publiek inreden waren ook behoorlijk ‘verward’

   Kenmerkend is alleen wel dat het allemaal islamitische ‘verwarring’ is. Bij de weldenkende mens heet dit dan ook islamterrorisme.

   1. meijer61200

    Dat is nu eenmaal het gevolg van inteelt tot in de 7e generatie. Daarom is het goed dat ze het tegenwoordig doen met schapen en geiten.

    1. Ernst Quispel

     Islamofobie is een nare aandoening.

     1. Holland

      Islamofobie bestaat niet, domme jongen.

     2. EU kok

     3. Holland

      EU kokkie is nog dommer dan Quispel. Ten eerste omdat hij leunt op Wikipedia waar elke gek kan schrijven wat hij wil. En ten tweede omdat hij het begrip fobie niet doorgrondt. Een fobie is een ongecontroleerde, ongemotiveerde en ireeele angst op plekken en in situaties waarbij elk reeel gevaar ontbreekt.

      Iedereen die tegen de nazi-ideologie islam is en daarop kritiek spuit, is niet angstig maar kwaad en baseert zich op tal van aantoonbare en onweerlegbare feiten en bevindingen.

      EU patatbakkertje is zo dom om altijd maar weer islamkritiek te zien als iets ‘onrechtmatigs’. Hij zal het nooit leren door het totaal ontbreken van voldoende werkende hersencellen, materiekennis en inzicht.

     4. EU kok

      citaat: ireeele angst op plekken en in situaties waarbij elk reëel gevaar ontbreekt.
      Precies

     5. Holland

      EU kokkie is te dom en te licht voor elk debat en begrijpt nog steeds het verschil tussen angst en boosheid niet, ondanks de duidelijke uitleg. Waarschijnlijk spoken er zoveel ongecontroleerde emoties rond onder de kokende hersenpan van onze snackbarhouder, dat hij geen onderscheid kan maken. Een soort Gilles de la Tourette patient die domme dingen MOET uitroepen.

     6. Beukman

      Islamofobie is een volstrekt helder begrip, @Holland, iedereen begrijpt wat ermee wordt bedoeld, behalve, zoals dat soms gaat met mensen die aan een fobie lijden, de islamofoob zelf.

      Persoonlijk beschouw ik als islamofoob iemand die in een supermarkt een andere rij kiest omdat in de ene rij een vrouw met een doek op haar kop de kassa bedient.

     7. Ni28

      “Islamofobie is een nare aandoening” van degene die hem verzonnen heeft of graag gebruikt.

     8. Holland

      Ahh, daar is trol nummer 3. Natuurlijk is islamofobie een duidelijk begrip druiloor. Iedereen begrijpt wat het betekent. Het is echter niet van toepassing op degenen die kritiek hebben op de islam op grond van onweerlegbare negatieve feiten.

      Dat jij en de andere islamtrolletjes dit begrip te pas en te onpas overal opplakken, betekent niet dat jullie het terecht gebruiken: het is niet anders dan dom framen en labelen, net zoals overal het etiket racist opplakken. Bedoeld om het debat dood te slaan. Zo zijn jullie sukkels nu eenmaal.

     9. Beukman

      Ik denk dat iemand die een ander voortdurend etikkeert als “dom” beter zijn mond kan houden over framing, beste @Holland.

     10. Holland

      Ach, Beukman slaagt er niet in om mijn woorden te weerleggen. Dus trekt hij zich maar met een nietszeggende opmerking terug.

      Heeft iemand wel eens tegen je gezegd dat je een domoor bent Beuk? Vast wel, want je bent een ongelooflijk stom rund.

     11. EU kok

      Soms, heel soms ben je blij dat sommige mensen ons prachtige Nederland verlaten hebben.
      Dit is zo een moment.
      Keerzijde is natuurlijk wel de slechte naam die dat soort Hollanders veroorzaken in het buitenland.

     12. Beukman

      Zeker ben ik voor dom uitgemaakt, @Holland. Eveneens voor landverrader, debiel, rat, socialist, communist, fascist, lid van de Grondlijnbende, PvdAap, Groenlinkser, VVD-er, W*m H*tten, Eurofiel, extreem-links, moslim, Hitler-aanhanger, trol, troll, Joper, etc. etc. Jouw etiketjes kunnen er nog wel bij.

      Dit neemt niet weg dat het nogal wiedes is dat iemand hier jou wel eens “islamofoob” noemt, met je gemekker op “de islam”. Ben jij toevallig een teleurgestelde voormalige ex-(extreem-)linkser? Dan ding jij mee aan de Holmanbokaal. Het enige dat je nog hoeft te doen is je proza naar het Parool sturen ovv “Holmanbokaal”.
      Succes kerel!

   2. Meester Kong

    Ach @Pit is het over met de liefde voor het FvD?
    Dat interview met Baudet deed wel even je de oogjes openen.
    islam is een godsdienst en er zitten goede dingen in de islam zei die narcistische lavendel snuivende pianospeler.

    1. Guus Geluk

     Hij is zo geschokt dat hij pardoes onder een andere naam is teruggekomen, ons eigen snoezig trollenbeest, om het maar even in zijn woorden uit te drukken.

   3. Marija

    +++++

 14. Westerling

  Een burgemeester heeft zich met het onderwijs niet te bemoeien. Als leraren iets willen, dan leggen ze dat voor aan de ouders, dan kunnen de ouders ja of nee zeggen.

  1. EU kok

   Waarom een burgemeester niet en een kamerlid wel?

 15. Beukman

  Op schoolreisje bij een varkensfokkerij of bij een pluimveehouderij is ook echt leerzaam. Laat de kinderen dan zelf meteen ook varkensstaartjes afknippen en snaveltjes wegbranden, zodat ze goed op de hoogte raken van onze inlandse gebruiken.

 16. Steve Van der Vekens

  Al die geforceerde acties… Het zal niet baten eer die andere cultuur respect krijgt voor de onze door het geloof thuis te laten.

 17. NoDoubt

  Misschien kan eerst deze tekst uitgedeeld worden voor ze de moskee bezoeken.

  De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
  De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
  De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
  De islam is de enige religie die kindbruiden/pedofilie ondersteunt.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
  De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
  De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
  De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
  De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
  Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
  De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
  De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
  De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
  De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
  De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
  De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
  De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
  De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
  De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
  De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
  De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
  De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
  Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
  De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
  Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

  1. Holland

   Leuke opsomming NoDoubt. En helemaal correct en waarheidsgetrouw ook. Je wordt nu natuurlijk wel als islamofoob verketterd door alle islamtrollen hier op DDS, dat begrijp je zeker wel. Want het opnoemen van ware feiten over de islam wordt hier niet gewaardeerd.

   1. Guus Geluk

    Holland is ons eigen huisislamofoobje.

    Vervelend dat hij zich er niet in herkent. Want kijk, het was de huisislamofoob die de aanval op Rohingya’s goedsprak, net als een “gezonde moslimhaat”.

  2. EU kok

   quote:De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
   .
   Zo rond het jaar 30 riep iemand: Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Jezus_en_de_op_overspel_betrapte_vrouw
   Die had een vooruitziende blik

  3. meijer61200

   No Doubt; Geen speld tussen te krijgen! Ik lees dit liever dan de braaksels van dom uitschot als EQ. GG, FJ en nog een paar dwazen, die in het geniep werken voor de verkrachterssite van de witte onderbroekenman Francisco van Jole.

   1. Guus Geluk

    Beste Meijer61200,

    Mijn denkbeelden sluiten volstrekt niet aan bij die van Joop en die van de man in de witte onderbroek.

   2. EU kok

    quote: die in het geniep werken voor de verkrachterssite
    .
    Weer ontmaskert door een slimme vogel.
    Daar gaat mijn anonimiteits-toeslag.
    Morgen maar opnieuw proberen

    1. Guus Geluk

     🙂

 18. Gerard Boerma

  Het waren mi. toch vooral extremistische rabiës die zich heftig verzette tegen het breed gedragen voorstel van PVDD en PVV om onverdoofd “lees kosher” slachten te verbieden. Geen middel werd geschuwd. De rabië Raphael Evers ging zelfs zover zijn moeder uit haar graf op te graven opdat ze opgepept met een anabole steroide spuit een zielig “dit doet me denken aan de holocaust” verhaal op de televisie kon houden.

 19. Rosasolis

  Nee! Nooit en nimmer! Wat zijn die beelden van het moslim slachten voor ieder
  niet-moslim vreselijk, vooral voor gewone kinderen. En de kinderen hoeven ook niet een bezoek te brengen aan een moskee. Wel kan er wat aandacht besteed worden aan de moslim agressie door de eeuwen heen op geschiedenis les. Op geschiedenis les kan er verteld worden over de vreselijke aanvallen door islamitische horden door heel Europa, dat plaats vonden tijdens vroegere tijden…Spanje, Oostenrijk, Hongarije, Bulgarije, Roemenie en ook verder noordelijk tot Polen. En dan de aanvallen door de Turken op de christelijke Armenien bevolking tijdens WW 1. Geschiedenis leer doet geen kwaad, de kinderen leren ook over Napoleon, de Russische Revolutie, en de 2 wereld oorlogen. Het dagelijkse leven wordt steeds
  agressiever, en niemand moet gaan lijden aan vreselijke nachtmerries wegen de primitieve islamitische rituelen…vooral niet kinderen.
  Ik hoop de de Partij van de Dieren meer van zich laat horen, in hun strijd om rituele slachten helemaal te verbieden in ons land. Tot nu toe hoeven de dieren alleen
  “verdoofd” te zijn voor hun dodelijke ingrijp met de mes van de slachters. In onze omgeving in Noord-Holland zijn alle schapen, kooien, en ook paarden ieder avond
  ter stal gebracht tijdens de Ramadan…om te voorkomen dat zij worden gestolen en
  terecht komen op tafel, voor de “vastende” moslims, wanneer de zon gaat onder!

 20. Marija

  Onbegrijpelijk dat deze barbaarse en wrede methode van slachten van dieren in Nederland is toegestaan. Het is walgelijk.

 21. Two Ravens Black Kettle

  Interessant.
  Misschien als de Doofpotmedia eens wat liet zien van het onverdoofd keelsnijden
  Misschien dat er dan wat ogen open zouden gaan.

  Wel een foto van een dood jongetje aangespoeld
  Miljoenen keren
  Nul foto’s van al die andere kindjes uiteengerukt door bommen, kapotgereden door vrachtwagens etc
  0 keer

  Dat noemen ze geloof ik in die inteeltkringen onafhankelijke kwaliteitsjournalistiek.

 22. Jantje

  Dan zeker ook verplicht naar de kerk voor allochtonen. En dan even het verschil tussen Jezus en Mohammed laten uitleggen.

 23. Pescador

  Neem die heereveense burgemeester maar mee naar die slachterij

 24. Rechtsaf

  De islam moet je het land uitschoppen, het is namelijk een ideologie die zijn weerga niet kent…

  1. Ernst Quispel

   Nee, lieverd, het is een godsdienst. Het is dus gericht op een transcendentale werkelijkheid, zoals alle andere wereldgodsdiensten.

   Je weet nergens van, is het niet?

   1. Holland

    De islam is een ideologie met een religieus sausje die gericht is op het tot stand brengen van de oemma, de wereldwijde islamistische gemeenschap. Een transcendentale werkelijkheid is in de verste verte niet te bekennen. Quispel kletst weer eens bullshit, zoals vrijwel altijd.

    1. Stork

     Holland: Islam is een totalitaire ideologie en religie is daar een onderdeel van. De religieuze tak is echter niet los verkrijgbaar, zulks is westers wensdenken.

  2. Frits Jansen

   Maar dan ook de Roomsen want die horen hier niet. Ons land is nota bene ontstaan uit een oorlog van tachtig jaar tegen een Roomse onderdrukker. Toen Beligië zich in 1839 afscheidde hadden ze Brabant en Limburg mee moeten nemen, de zogenaamde “generaliteitslanden” die helemaal niet bij Nederland horen.

   En het schatrijke Luxemburg moeten we terug want dat scheidde zich af toen Willem III door een vrouw werd opgevolgd – maar tegenwoordig hebben we weer een echte koning.

 25. Bes Tolen

  Luml Q wil maar niet begrijpen, dat de islam als nationalistische veroveringsideologie is begonnen. De heel oude godsdienst met slechte gebruiken is er uit opportunistische overweging vervormd aan geplakt. Totalitair. Nationalistisch in de zin waaraan Luml normaliter forse bestraffende diskwalificatie verbindt. Waarom niet in dit ene geval? Kwalijk.

  1. Stork

   Bes Tolen: Het is tegen dovemansoren beste Bes, tegen volkomen dovemansoren.

  2. Frits Jansen

   Volgens mij bent u “warm”. De islam wordt verward met de cultuur uit het Midden Oosten. Met agressieve Arabieren. Daar zit het gevaar! Dat moet bestreden worden, en gewone moslims moeten met rust gelaten worden.

   Invloeden uit Saudi-Arabië voorkomen door geldstromen te bewaken? Dan moet ook Wilders met de billen bloot en zijn schimmige Amerikaanse geldschieters openbaar maken. Want die zijn er evengoed op uit de wereld te veroveren. Althans Nederland.

   Volgens mij gaat ons land sneller naar de verdommenis door misselijke populisten dan door enge haatbaarden. Nu al moet je heel erg oppassen met je gespreksonderwerp op verjaardagen want je zou wel eens een populistenaanhanger tegenover je kunnen hebben.

   De invloed van de moslims zie je op onverwachte momenten. Zo is de islam tegen rente: welnu, ik krijg op mijn spaarrekening nog maar 0,05% rente. Geen alcohol? Gezondheidsrakkers beweren dat bier net zo schadelijk is als roken. En vrouwen worden in Nederland altijd nog stukken minder betaald dan mannen, een veel groter verschil dan elders.

   Het wordt tijd dat op Prinsjesdag het vertoon met de hoeden wordt verboden want dat zijn ook maar verkapte hoofddoeken.

 26. Pindas

  Tjeerd van der Zwan,PvdA,hoe kan het ook anders,nog steeds dezelfde aangeboren DRANG tot zelfvernietiging zoals zovele mede “partijgenoten” in de BAN!En als het niet anders kan IN DE PAN!Lekker door laten sudderen totdat hij GAAR is die Malloot.
  Het blijkt maar weer dat als je ECHT NIETS meer betekend in UT HAAGIE je burgemeester word!

 27. EllyD18

  Een goede stelling van de PVV. De enige Partij die de struisvogels weer wakker schudt.

 28. H.Vaes

  Ik denk dat het allerbeste is dat de jeugd geïnformeerd
  wordt hoe Rutte en de zijne dit land aan het uitleveren zijn aan de islam…..en dat de toekomst voor deze jeugd zal zijn….leven onder het juk van een achterlijke islam.

  1. Stork

   H.Vaes: Rutte levert Nederland ook uit een Brussel.

 29. Frits Jansen

  Een bezoek aan een gewoon Hollands slechthuis is ook geen pretje. Ik ben er nooit geweest maar weet al genoeg als ik de beelden zie.

  De bedoeling van HALAL slachten is overigens juist om dieren minder leed te berokkenen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.