PVV slaat met de vuist op tafel: “Hagenaars ontvluchten eigen huis vanwege Marokkaanse kansparels!”

snapshot
Foto: Marokkaanse jongeren hebben mot met de politie. Beelden uit Amsterdam.

De PVV Den Haag is helemaal klaar met de treiterterreur dat Marokkaans straattuig heeft losgelaten op inwoners van Den Haag die rondom de Soestdijksekade wonen. De ene na de andere vlucht weg, en de PVV is dat spuugzat: “Onacceptabel!”

De PVV neemt er geen genoegen mee dat Hagenaren die in de buurt van een shishalounge (een waterpijpcafé, voor de rest van Nederland) de Soestdijksekade wonen. Er is constant last van enorme overlast, en dat heeft al meerdere buurtbewoners weggejaagd. Tijd om daar eens paal en perk aan te stellen, vindt de lokale fractie van Geert Wilders’ partij:

“Vandaag in de krant: Hagenaars ontvluchten eigen huis vanwege Marokkaanse kansparels van een shishalounge die de boel verzieken. Gemeente laat omwonenden in de kou staan. Onacceptabel. Het is de wereld op zijn kop.”

Om die reden gaat de PVV samen met de plaatselijke raadsfractie van ChristenUnie-SGP raadsvragen stellen.

Men is er namelijk écht klaar mee dat er vanaf afgelopen september min of meer permanente overlast is ontstaan in de buurt van de Soestdijksekade, toen de genoemde shishalounge ook besloot om een achterruimte tot lang na sluitingstijd te gebruiken als ruimte om te keten en herrie te maken. Omwonenden doen voortdurend hun beklag, maar de politie is maar matig geïnteresseerd, en de eigenaar van de lounge negeert alle chagrijn doodleuk.

Toen de politie onlangs wél kwam aankloppen, probeerden enkele klanten te vluchten en daarbij de woning van een omwonende binnen te dringen. Voor PVV en ChristenUnie-SGP is het dan genoeg geweest en wordt er nu dus geroepen om keiharde handhaving. De aantijging dat het hier zou gaan om “Marokkaanse kansparels” is daarbij voor de PVV een effectieve manier om ook hun achterban bij de kwestie te betrekken.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

58 reacties

 1.   

  Gaat net als in de Schilderswijk. Kennelijk woont daar niet één Nederlander meer die een paar jaar geleden nog in de wijk woonde. Mensen die meewerkten, ook Marokkanen die iets anders probeerden, zijn weggepest. In de Tweede kamer gaat het al net zo. Nagenoeg al het bewakingspersoneel aan het Binnenhof bestaat uit niet Friezen.
  Ook bij de partijen komen er steeds meer. Eigen volk eerst? Ja, klopt. Maar niet de Nederlanders.

  1.   

   Jubbe: Nagenoeg al het bewakingspersoneel aan het Binnenhof bestaat inderdaad uit niet Friezen. Leuk geprobeerd Ernst, Klaas, Frits, etc…

   1.   

    Friezen eerst! We zijn het zat, we gaan Den haag blokkeren , en daarna nemen we de randstad over!

    1.   

     Net na de 2e WO zijn veel Friezen naar Den Haag en omstreken gegaan. Werden daar ambtenaar.

     1.   

      Tuurlijk Ernst.

  2.   

   Mag ik je er op attent maken dat Wilders ook allochtone beveiligers heeft? Er zijn er nota bene geschorst wegens lekken en fraude..

  3.   

   Ik mocht in mijn jeugd al niet in de Schilderswijk komen van mijn ouders. Toen woonde er nog niet 1 Marokkaan.

   1.   

    Ernst: Leuk geprobeerd, nog een keer proberen. Misschien een andere nick?

   2.   

    En nu mag je er wel komen nu de autochtonen weg zijn, zeker.

 2.   

  Als je vroeger een woning zocht keek je of je de woning leuk vind en of je het kan betalen. Tegenwoordig kijk je eerst waar je in terecht komt en wie zijn de omwonenden. Staat het huis nog in Nederland of in het Midden Oosten of Afrika. Ik blijf denk ik liever waar ik nu woon, het is nog Europees hier.

 3.   

  Nog geen aandrang quispel?
  Normaal gesproken had hier al je behoefte gedaan.

  1.   

   Wilders , Baudet……!!!

   1.   

    Orignal: Hij is aan het nadenken met welke van de minimaal zes verschillende nicks hij gaat reageren, dat kost even tijd.

  2.   

   @Original dat duurt niet lang hoor dan komt onze islamitische islamprostituee natuurlijk wel even zeggen dat ze niet al te hard moeten slaan en dat de Nederlanders ook geen lieverdjes zijn..

   1.   

    Rechtsaf: Inmiddels is nummer zeven toegevoegd. Ook Jubbe is een Ernst-nick.

  3.   

   Hij doet zijn behoefte al via Jan Klaasen.

 4.   

  Dit is al jaren aan de gang………….autochtone verhuizen omdat de leefbaarheid in de wijken naar beneden gaat door de massa migratie die wijken veranderen in islamitische enclaves.

  Veel grote steden in Noord/West Europa hebben dit probleem en het zal alleen maar erger worden omdat de (illegale) massa migratie uit de islamitische landen gewoon doorgaat.

  Nu zijn het nog wijken maar over 20/30 jaar zullen autochtonen “vreemdeling” zijn in hun eigen steden.

 5.   

  Helaas gebeurd dit nog altijd op veilige afstand van de beleidsmakers. Zolang het niet te dichtbij komt zullen zij niets aan doen, het volk mag opdraaien voor hun “humanitaire” politiek. Heb je niet voldoende geld om ver van deze ellende te verhuizen? Jammer dan.

 6.   

  In Den-Haag weten ze het ook niet meer hoor, geloof mij maar..

 7.   

  Ok Ernst kom er maar in, in 3, 2, 1,

 8.   

  Nou over mijn lijk, het kon best wel eens wezen dat ik er een paar meeneem voordat ik uitstap.

 9.   

  NL-paspoort inleveren. Volgende stap, terug naar Marokko.

 10.   

  “treiterterreur”

  Allitereert ook lekker.

  :)

  1.   

   Ja Ernst, Klaas, Henk, Fortiori, Frits, e.v.a. dat klopt, nitwitnickerij allitereert ook lekker en is op jou van vaste toepassing.

  2.   

   Inhoudelijk breng je niet veel in hé? Geeft niet hoor, kun jij ook niks aan doen…

  3.   

   Ernst Quispel

   :)

 11.   

  ME erop afsturen, direct de tanden laten zien.

  1.   

   Guus, je hebt vergeten een lachende emoticon achter je zin te plaatsen. Nu denken ze dat je het nog meent ook.

   1.   

    En de knuppel erop.
    Geen mededogen voor dat gespuis.

   2.   

    Holland,

    Soms heb ik de behoefte om even m’n onderbuik eopen te zetten. Ik kan het niet laten, sorry.

    Maar even serieus: opmerkelijk dat de gemeente het buurtje nog niet heeft schoongeveegd. Ik heb zelf ergens gewoond waar er lieden waren die de inwonenden het leven zuur maakten, maar: geen hulp van het gemeentebestuur. Uiteindelijk ging ik er weg.

    Goed dat de PVV vragen heeft gesteld.

    1.   

     @Guus vragen stellen moet eens over zijn, het wordt tijd om spijkers met koppen te slaan en zulke gasten keihard te straffen, het ergste is nog dat Den-Haag hier een grote vinger in de pap heeft door dit structureel toe te staan, met een grijns van Rutte

     1.   

      Rechtsignaal,

      Op welke spijkers stelt u voor dat het gemeentebestuur slaat?

 12.   

  Och ik zie dit overal gebeuren wij hebben hier klein Ankara zegt denk ik zat . Maar de burger is horende doof en blind . Want tja we stemmen GL want die Jesse is toch een leuke vent . Zo denkt de gemiddelde NL als ze gaan stemmen . Niet kijken wat doet partij X voor de gemeente wat hebben ze voor enz . Hier links bergen met schuld veroorzaakt .We hadden een Links college bestaande uit Pvda GL D66 SP . En op SP en PVDA na alle op winst geëindigd .Dan zegt dat in mijn optiek zat . Burgers kijken niet verder als hun neus lang is en interesseert het niet . Mooi Vb Sta je in het stemburo vraagt een mvr waar is die tweede brief voor .Mvr das voor het referendum .Oh wat voor een referendum .Ik als felle voorstander van een referendum zag de moed in mn schoenen zakken . Denk ja kan me iets indenken dat sommige politici zeggen .Nee stop ermee .Ondanks dat ik er een voorstander van blijf.

 13.   

  Elsevier
  ———-
  Erdogan walgt van Frans voorstel om Koran aan te passen

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan haalt fel uit naar 300 Franse prominenten. Zij schreven onlangs een manifest waarin ze invloedrijke moslims oproepen om de Koran te ‘actualiseren’, en antisemitische en antichristelijke passages uit het boek te verwijderen.

  1.   

   Volgens de leer van Mohammed heeft Erdogan gelijk. Niemand – dus ook geen intellectuele Fransen – moet menen het beter te weten dan Mohammed. De leer komt dan ook met een eveneens door Mohammed gepraktiseerde remedie door zulke munifiq (hypocrieten) en geloofsafvallers te (laten) doden. Islam is islam, vroeg of laat komen de vruchten daarvan aan het licht waar het opbloeit.

   1.   

    Mohammed T-shirt-scenario!

 14.   

  hier begrijp ik niets van. is de NLer zo doodgeknuffeld dat deze zijn fantasie niet meer gebruikt? ik weet nu al circa 6 methodes om deze viespeuken te laten stoppen met hun shisha gedoe en herrie maken. Omwonenden: gebruik jullie hersens en kom in het geweer.

 15.   

  Fijn dat ze met hun vuisten alleen nog maar op tafel slaan.

  1.   

   Niks vuist, niks op tafel slaan. Beginnen aan de straatkant een bulldozer recht op het pandje, doordrammen en eindigen aan de perceelgrens aan de achterkant.

   Zal ze leren en dat gelurk aan een waterpijp is meteen afgelopen.

  2.   

   @Frits Jansen

   “Fijn dat ze met hun vuisten alleen nog maar op tafel slaan”.

   Inderdaad. En dit in tegenstelling tot een toenemend aantal verwarde en onwel geworden lieden, van wie de rechtsstaat (?) niet wil dat je hun achtergrond noemt………….

   1.   

    @J.C. Fritsje vindt dat er helemaal niet geslagen mag worden, sterker nog, dat er geen kritiek op deze zielige kansparels mag komen want ze zijn al zo buitengesloten in deze maatschappij…

    1.   

     @Rechtsaf

     “(de kansarme parels) zijn al zo buitengesloten in deze maatschappij”

     Goed, dat de autochtone Nederlanders met jarenlang keihard werken een “humaan” sociaal vangnet voor de kansarme parels hebben opgebouwd. Jammer dat er veel Nederlandse jongeren geen gebruik kunnen maken van dit vangnet, die belanden op straat. Kijk eens hoe goed de lulhannes minister de Jong (CDA) Rotterdam heeft achtergelaten voor die jongeren……

     Nee, Rutte III vindt Nederland een fantastisch land. Iedereen kan in een paleis wonene, een auto van € 600.000 aanschaffen, een perperdure speedboat aanschaffen, een paar riante vakantiehuizen all over the world laten bouwen, hun dochter 1,5 miljoen zakgeld geven…….

   2.   

    vervolg J.C.

    En van wie de daden niet als criminaliteit geregistreerd worden, omdat het op termijn zo leuk de “feiten” beïnvloedt in de statistieken.

 16.   

  Wat hebben we in dit land toch een waardeloos bestuur. Te angstig en laf de islamiet aan te pakken. Dit land verdient toch beter dan de linkse bende die het nu voor het zeggen heeft?

  1.   

   @lanex

   “Wat hebben we in dit land toch een waardeloos bestuur. Te angstig en laf de islamiet aan te pakken”

   Niet mee eens: ons bestuur is te dom om angstig en laf te zijn. Befehl ist befehl………..

 17.   

  Er komt een moment dat een buurtbewoner er tot het uiterste getergd met een shovel doorheen gaat zo er geen Serviërs worden ingehuurd om dit klusje beklijvend te klaren waar de overheid opzichtig al tijden faalt. Zoiets komt natuurlijk niet ten goede aan een veilige maatschappij waarin vertrouwen als bakermat voor handel en wetenschappelijke ontwikkeling functioneert dus blij moet je daar niet mee zijn. Laten beleidsverantwoordelijken dan niet langer kunnen beweren “van niets geweten” te hebben.

 18.   

  We weten al lang hoe erg het is nu in oude Den Haag, vooral in de Schilders en Transvaal wijken. Wij hebben G. Wilders niet nodig te vertellen hoe erg het nu is! Ik heb daar als student jaren geleden gewoond in de Transvaal, met alleen een kolenkachel uit de 30er jaren om me wat warmte te geven…als ik eindelijk dat antieke apparaat op gang kon krijgen. Dat was de koudste winter van mijn leven, in een kamertje in Den Haag, zonder een douche en zonder isolatie tijdens die vreselijke kou…dat veel erger was dan de vries- droge zonnige kou uit Winnipeg, Canada. Toen ik student was heb ik al gemerkt dat de
  sociale huur commissie in gemeente Den Haag heel erg te kort deed aan de burgers, zodat in plaats van dit zeer oude deel van Den Haag te blijven behouden, de toenmalige gemeente HELEMAAL niets deed: geen restauratie aan de oude huur woningen, geen centrale verwarming! geen douche cellen! Wel heel veel mooie moderne gebouwen en
  prachtige dure woningen voor de rest van Den Haag. Omdat de gemeente Den Haag vroeger helemaal niets deed om aan deze 2 zeer arme gebieden te moderniseren
  kwamen de moslims om die 2 grote bekende oudste woonwijken van Den Haag over te nemen! En omdat de Salafisten dominant zijn, zijn de vele gewone arme Nederlanders,
  uit deze wijken ontvlucht. Mensen die ik vroeger kende als burgers. Waar zijn ze nu
  terecht gekomen, vraag ik me af? Wat Geert betreft, hij kan niet die 2 wijken van oude Den Haag redden. Al jarenlang hebben de bewoners van die 2 oude wijken geprobeerd dit wel te doen. Toen werd er zoals van altijd geen enkele aandacht besteed vanuit het gemeente bestuur Den Haag. Een van de redenen dat ik vertrok was nadat ik meer dan 2 jaar heb gewoond in Transvaal kwartier van Den Haag, en bijna omkwam van een ernstige verkoudheid aanval tijdens de afschuwelijke november natte kou van Den Haag. Toen ik ziek was, was er niemand die voor mij kon zorgen. Ik at mandarenen en verder had ik niets. En voor jaren lang deden de gemeente Den Haag helemaal niets voor de mensen in deze heel arme wijken. Ik was toen een jonge enthousiast uitwisseling student uit Canada.
  Maar toen ik terecht kwam te wonen in de Transvaal, heb ik nooit zoveel armoede in
  mijn hele leven erkent. En nu blijkbaar, dat de gemeente Den Haag helemaal niets met deze oer-oude Haagse wijken doet…neemt de islam het van hen over!!! Wat Jammer voor Den Haag!

 19.   

  We krijgen er een cultuurverrijking voor terug, dus niet zo zeuren PVV.
  Onze Mark woont ook in Den Haag en heeft nergens last van.

 20.   

  Dit zijn de eigen moslim enclave die geen ongelovige Nederlanders dulden in hun wijk. Het is diep treurig dat dit mogelijk is in ONS LAND.

  1.   

   Dat komt omdat nog maar weinigen in de gaten hebben hoe het systeem van islam werkt: https://tinyurl.com/khdqy3a

   1.   

    JUIST!! sjun.

 21.   

  Dat ettert al jaren door daar, niet de eerste keer in het nieuws.

  Keihard aanpakken desnoods even een weekje de cel in dat vinden ze vast fijn. Afkoel periode en bezinning.

  Met de boodschap als je zo door gaat zit je hier straks een jaar of langer.

 22.   

  Keihard gegeven is dat deze gelegenheden een broeinest van criminaliteit zijn.
  Maar ja, aangezien de ‘clientèle’ hoofdzakelijk islamitisch georiënteerd zijn is het credo van bestuurlijk Nederland, ook anno 2018, om gewoon weg te kijken van de ellende onder het motto “Wat ik niet zie, weet ik niet, hoor ik niet”.

 23.   

  We zijn niet alleen al heel lang in oorlog, we zijn voor een groot deel ook al bezet.

  1.   

   @HEM zeker een oorlog die men niet ziet maar er natuurlijk wel (geestelijk) is en het stopt niet want dit land heeft haar ziel aan de duivel verkocht..

 24.   

  Ondertussen heeft de NL-regering het verdrag van Marrakesh getekend en staan de deuren nu definitief wagenwijd open voor de Afrikaanse kanshebbers die ons land nu kommen verrijken.

 25.   

  De PVV moet in Den Haag opbieden tegen de populaire ex-PVV-er Richard de Mos.
  Die Marokkanen heeft de PVV zelf uit Rotterdam aangevoerd met busjes.

 26.   

  Zo lang ze alleen maar met de vuist en alleen maar op tafel slaan is er weinig aan de hand.

  Een blanke die in een moslimwijk woont is een scheefwoner dus die *moet* daar weg.

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!