Sylvana’s sneeuwvlokjes willen dat politie helemaal nooit meer geweld gebruikt: ‘Ernstige schade aan vertrouwen!’

Volgens BIJ1, de hoofdstedelijke partij van Sylvana Simons, moet de politie het gebruik van geweld helemaal afzweren. Alleen op die manier kan de ‘ernstige schade aan het vertrouwen’ – die zou zijn aangebracht door een recent filmpje – ongedaan worden gemaakt.

Als het aan Sylvana Simons en haar gevolg ligt, stopt de politie helemaal met het gebruik van geweld. Dat sentiment uit BIJ1 op haar Facebook-pagina, waar men vindt dat een filmpje dat verscheen op Joop.nl “ernstige schade” toebrengt aan het vertrouwen dat burgers stellen in de politie. De politie moet minder hardhandig te werk gaan bij arrestaties, vindt Sylvana’s politieke partij:

“Op dinsdagmiddag 8 mei hebben agenten in Rotterdam een man aangehouden.
Tijdens deze aanhouding is door de politie geweld toegepast.
Dit politie optreden, en zeker het op deze manier toepassen van geweld heeft tot veel verontwaardiging geleid.

Áls BIJ1 staan wij voor een gelijkwaardige samenleving. Dus ook een politie die iedereen op dezelfde manier behandelt en die mensen zouden moeten kunnen vertrouwen.
Dat vertrouwen wordt door opnames als onderstaande ernstige schade toegebracht.”

De politie heeft het incident trouwens nog in onderzoek, en geeft dat ook toe in een reactie. Maar BIJ1 heeft natuurlijk al het oordeel klaar, zonder ook maar de omstandigheden van het geval te kennen, of de uitslag van het onderzoek van de politie. Alles om zoveel mogelijk wantrouwen te zaaien en de politie in een kwalijk daglicht te stellen. Want ja, zo rollen ze nu eenmaal bij het populistische partijtje van Sylvana Simons.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. O.P.

  Heb mijn vertrouwen in S.S. al lang geleden opgezegd.
  Door haar manier van schrijven en spreken gaan mijn nekharen omhoog staan.
  Verbaas mij ook elke keer weer aan het ”podium” wat haar word gegeven

 2. denk eens na

  Die negerin denkt haar

  1. denk eens na

   IQ te vergroten naarmaten ze haar brillen montuur vergroot , syl zo werkt het niet in de echte wereld.

 3. Gerlos

  Ik wou dat Sylvana en haar zooitje een tijdje hun idioten praatjes voor zich houden en niet de bewoners van ÓNS LAND hier mee lastig vallen.

 4. Adriaan

  Je zult maar de ouders zijn van Sylvana Simons. Wat heb ik een medelijden met die mensen. Simons begrijpt niet veel. En dat is een groot gevaar, want veel mensen denken dat zij namelijk wel van veel dingen verstand heeft. Ze heeft toch aardig wat volgelingen. En dat groepje kan eventueel groter worden. Huiveringwekkend idee.

  1. Floris

   Ik denk dat ze geen politiek gevaar is en een marginaal verschijnsel zal blijven.

   Voor DENK ligt dat anders. Die hebben een enorm groeipotentiëel.

 5. Floris

  Mijn vertrouwen in de politie is ook ernstig beschadigd.

  Maar dan om andere redenen…

 6. nienke

  De politie mag niets meer doen maar dat geteisem mag wel met stenen gooien, auto’s in brand steken, winkels plunderen enz enz.
  De politie moet zich maar laten verwonden, kapot laten slaan en de handen op de rug houden.
  Als die ettertjes zich nu ook eens FATSOENLIJK gingen gedragen dan zal de politie niets doen Sylvana, jij wilt toch ook niet een paar bakstenen naar je kop gesmeten krijgen?
  Maar fatsoen is ver te zoeken bij dit gajes.
  Van mij mogen ze de wapenstok flink gebruiken als het nodig is.

  1. Floris

   “Van mij mogen ze de wapenstok flink gebruiken als het nodig is.”
   ————————————————————————-
   Maar van hun verwekelijkte bazen niet.

  2. JanKlaasen

   “Maar fatsoen is ver te zoeken bij dit gajes.”
   Zeker op dit forum als het over Sylvana gaat.;-)

 7. palko

  ‘Het monster zonder waarde’ dat luistert naar de naam Sylvana Simons heeft al een oordeel klaar voordat ze weet wat er exact is gebeurd in Rotterdam. En wat er aan het incident vooraf is gegaan. Eigenlijk zou je verschrikkelijk medelijden moeten hebben met zo’n dom zwartje omdat ze blijkbaar nog steeds niet hersteld is van het feit dat ze als verward meisje bij het uitdelen van de hersencellen voor een gesloten loket stond.

  1. meanstreak2099

   hoewel ik zeker geen SS fan ben, heb ik hier het idee dat ze probeert de politie af te schaffen zodat haar bende ongestraft kan demonstreren zonder gevolgen als ze rellen

 8. JanKlaasen

  Aha, Sylvana Simons bashen komt maar geen einde aan. Wordt tijd dat Sylvana een relatie krijgt met een DDS medewerker dan stopt het bashen direct net als Anne Fleur. 😉

  1. Marija

   Die kijkt niet eens naar een DDS medewerker, tenzij hij een zeer dik gevulde portemonnaie heeft die zij mag legen.

   1. denk eens na

    he jan oude trekpop hoe is het met je moeder? aflopende zaak?

    1. denk eens na

     jammer))))))))

    2. Original NL

     Hahahahaha…sorry hoor.
     Dat kwam er zo mooi uit…hahaha

     1. Original NL

      Deed echt zeer..haha

     2. Original NL

      Ouwe trekpop…..hoe kom je erop..haha…ben een beetje melig momenteel.

 9. Pedrito

  Bij1 levert uitsluitend gemuts

 10. Original NL

  Waar heeft zij die vachtroller voor haar lippen toch vandaan….die wil ik ook…is de keuken zo gewit!!

 11. Peter Loosduinen

  Waarde azijnpissers,
  Goed nieuws ??
  Jazeker, Open Society Foundation van George Soros sluit kantoor Boedapest !!!
  Verdient navolging.

 12. Pescador

  Dt tijd dat die trut ook eens goed klappen krijgt. Als er politie arrestatie is moet je luisteren en mee werken zoniet dan de knuppel er maar over, het wordt tijd dat de politie wat meer respect krijgt en dat silvana het land wordt uit geschopt

  1. Frits Jansen

   Ik wil meer respect voor Sylvana, de mooiste negerin van Nederland, en zeker de slankste, vergeleken met Surinaamse dames die een bilvergroting hebben ondergaan.

 13. Ni28

  Die pet past ons allemaal! De gevolgen van deze linkse verzinsel ervaren wij tot vandaag toe met geen respect tegenover de agent als gevolg.

 14. Frits Jansen

  Ze heeft gelijk.
  De politie mag alleen geweld gebruiken indien nodig, en voor zover nodig: “proportionaliteit en subsidiariteit”. Maar daar houden ze zich volstrekt niet aan, want geweld is heel efficiënt.
  Het internationale verbod op foltering wordt massaal genegeerd: de handboeien die menige handhaver duidelijk zichtbaar toont zijn uitermate geschikt alle foltermiddel, puur door ze te strak aan te draaien.
  Ik werd ooit na een minimale overtreding (fietsen op de stoep) zo toegetakeld door de politie dat ik naar de dokter moest en een week lang nauwelijks kon lopen.
  Bij navraag werd me doodleuk verteld dat ik in een slechte wijk was verdwaald en de politie vooral de omstanders wilde tonen dat met haar niet te spotten valt!
  Enfin, je ziet het al aan de vechtpakken waarin de politie de straat op gaat, in plaats van de nette blauwe uniformen van weleer.
  Verder wil de politie tegemoet komen aan populisten die klagen te weinig politie te zien. Dus maakt de politie zich zichtbaar door vooral heel veel irritante boetes op te leggen. Zo kreeg ik onlangs voor het eerst van mijn leven een bekeuring als voetganger omdat ik op de rijweg had gelopen. Voortaan dus oppassen bij het oversteken of er geen agent staat te loeren op een kans zich onprettig zichtbaar te maken.

  Hier in Duitsland zie je bijna geen politie op straat. Die houdt zich bezig met échte criminaliteit. Gevolg is wel dat hier veel op de stoep wordt gefietst (stoeptegels fietsen prettiger dan de kinderhoofdjes op de rijweg) en fietsers elkaar rustig rechts inhalen. Enfin, Duitsers kunnen niet fietsen, maar dat is een ander probleem.

  1. Vit

   Vroeger kon je als je een grote bek had met de lange lat krijgen, met jou zal dat ook het geval zijn geweest en bij een blanke burger mag dat blijkbaar.

  2. Original NL

   Dat de politie in nederland geweldadig is houd ik voor een gerucht.
   Dat marokkaantjes geen respect hebben voor onze dienders…zie boven.
   Figuren die uit landen komen waar de politie eerst beukt en daarna pas vraagt denken dat ze hier overal mee weg komen .(en dat is vaak ook zo).

   1. Guus Geluk

    De Catalaanse politie wist oproerkraaiers stevig aan te pakken. Laten wede Nederlandse politie deze methoden ook ter beschikking stellen.

  3. Signaal

   Ik werd ook een keer aangehouden. Netjes meewerken, beleefd de vragen beantwoorden en vooral niet bijdehand doen, ik stond zo weer buiten.

   1. Diederik van Walsum

    Signaal,

    Precies!

  4. Diederik van Walsum

   Beste Frits Jansen,

   Één vraag aan u : heeft u zich verzet tegen uw arrestatie of u zich daarvoor verbaal misdragen?

   P.s. Ik erger mij namelijk dood aan fietsers op plaatsen fietsen waar dit ten strengste verboden is en ook meerdere malen aangegeven staat met verkeersborden waar zij op z’n Hollands gezegd SCHIJT aan hebben. Dit omdat er volwassene / kinderen en ook huisdieren aan de lijn lopen lopen!

 15. Steve Van der Vekens

  Misschien moet zij eerst via Wiki eens opzoeken wat ‘politie’ is en wat haar taak is.
  Dat deze namaakmoslima het liefste wil dat het crapuul haar gang mag gaan, wisten we allemaal al.
  Wat een Judas.

 16. Diederik van Walsum

  Beste DDS redactie,

  Uw onderwerpen zijn (meestal) wel interessant om te lezen ,doch ik heb een verzoek aan u …… ik smeek u, als u weer eens onderwerp van deze “mevrouw “plaatst” voeg dan niet haar foto bij, want nu is weer mijn eetlust helemaal verziekt 🙂

 17. Mau777

  Subversieve Sylvana strikes again….
  Wel, ’t is een “identiteit” hee….. :))

 18. A3aan

  De politie en geweld! Dat kan toch helemaal niet, als er ergens geweld dreigt is er te weinig mankracht, als de fiets gestolen is doet de computer van de agent het even niet en de “hoge”agent gaat zijn kostuum niet vies maken dus waar is het probleem? 😉

  O ja, wie is toch die Sylvana Simons?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.