'Terreur-asielzoekers' Weert overgeplaatst, nu is het andermans probleem!

Geen categoriemei 08 2018, 20:00
Het merendeel van ongeveer dertig 'terreur-asielzoekers' in AZC te Weerd, is overgeplaatst. De asielzoekers veroorzaakten overlast waardoor de politie soms wel dagelijks uit moest rukken. Zo meldt de Telegraaf.
Het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) laat weten dat de 'troublemakers' zijn overgeplaatst. Het COA was hier al een aantal weken mee bezig maar door de pestpleurisbende van afgelopen tijd, waar vanuit Weert al tijden over wordt geklaagd, is dit plan nu versneld uitgevoerd.
De volwassen asielzoekers zijn vrijwillig naar, hoe kan het ook anders, Amsterdam en Hoogeveen overgeplaatst. Ze krijgen daar intensieve gedragstraining zodat ook zij heel normaal kunnen gaan doen en een eigen woning kunnen gaan kraken. Het betreft hier namelijk ook uitgeprocedeerde Noord-Afrikaanse asielzoekers en daar krijgt de Amsterdamse gemeentecoalitie altijd een beetje een stijve pipi van.
De minderjarige asielzoekers, net zo kansloos en net zo Noord-Afrikaans, zijn verspreid over de andere AZC's. Probleem opgelost! Horen we vast niks meer van. Er is niet helemaal duidelijk waarom de minderjarigen niet eenzelfde soort 'intensieve gedragstherapie' moeten volgen. Lijkt me toch dat zij er meer baat bij zullen hebben...
Wel jammer dat ze nog steeds 'lastpakken' worden genoemd door de Telegraaf terwijl ze op een gegeven moment gewoon met messen liepen te zwaaien en zelfs iemand hebben verwond na een diefstal. Pas dus maar op als een Telegraaf journalist z'n kind ooit 'lastpak' noemt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten