Thierry Baudet over het economische beleid van het Kabinet: ” We worden door idioten geregeerd!”

Thierry Baudet Verantwoording
Foto: Thierry Baudet over de economie van Nederland in de Tweede Kamer. Bron: Screenshot YouTube

We weten dat Thierry Baudet niet zo een fan is van Kabinet-Rutte III en daar werden we gisteren weer aan herinnerd. In een verantwoordingsdebat gaat Baudet in op de verhoging van de lasten door afgelopen Kabinet: ”Gaaf”!, roept Baudet. ”We leven in zo gaaf land”, doet Baudet Rutte na.

Alhoewel ik de stijl van de voorman van Forum voor Democratie af en toe nogal irritant kan vinden, maar inhoudelijk gezien heeft Baudet gelijk. De lasten gaan alleen maar omhoog, zij het linksom, zij het rechtsom. Baudet gaat ook in op de Europese Unie en de Eurozone. Hij geeft aan dat Rutte door het Europese- en nationale beleid cadeautjes geeft aan andere landen en dat het aflossen van schulden een perverse prikkel is voor Zuidelijke-Europese landen om slechter om te gaan met hun begroting. ”Italië wil 100 miljard uitgeven en hoe ze het betalen zien ze later wel, of naja, hoe WIJ dat gaan betalen.”

Voor de sterke reactie van Thierry Baudet kunt u kijken naar het fimpje hieronder, geniet!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

48 reacties

 1.   

  ” We worden door idioten geregeerd!”
  Die heeft Baudet van mij gejat. Ik zeg het al jaren.

  1.   

   Ni28, dit moet je zien als groot compliment “-)

   1.   

    Dat hoeft niet eens, ik ben de enigste niet die zo denkt. Wel een inhoudelijk sterke optreden van Baudet.

    1.   

     Enige

     1.   

      jan ga met je pik spelen, doe je al jaren

    2.   

     Je kunt het niet laten heh Boudewijn?, het is autistische trek dat taalneuqen van jou.

   2.   

    Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1] opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen.
    Herkenbaar dus voor Quispel, Geluk, Beukman, Jan Klasen, Henk of Frits nog wat en ga zo door. Deze zullen de omschrijving vast proberen om te draaien maar de betekenis is duidelijk.

    1.   

     Ni28,

     De enige die men hierin kan herkennen is Pit en zijn twintig aliassen, dat is ook de reden dat de redactie hem herhaaldelijk heeft geschorst. Echter: omdat hij uw “vriendje” is, zal u hem nooit veroordelen.

     1.   

      “Echter: omdat hij uw “vriendje” is, zal u hem nooit veroordelen.”
      ——————————————————-
      Kijk eens in de spiegel, dominee.

      Er is hier maar één psychopaat. En jij steunt hem.

    2.   

     Jan klaasen

    3.   

     Ik moet toevoegen dat begrijpend lezen is voor de trollen een moeilijke zaak.

 2.   

  Hij heeft nauwelijks iets van zichzelf.

 3.   

  “We worden door idioten geregeerd!”

  Zelfs Wilders gaat niet over tot dit hysterische geschreeuw. Dat is weliswaar een malloot, maar je weet tenminste wat je aan hem hebt.

  Baudet gaat voortdurend een stapje verder in de hoop kiezers te scoren.

  Uiteraard klaagt hij steen en been over demonisering, maar schuwt hij de woorden “sluipmoordenaar” en “idioten” niet.

  1.   

   Guus, ik weet zeker dat jij Ernst bent, behalve op zondag natuurlijk.

   :)

   1.   

    De trol Pit, Baaz, Zout, etc etc niet voederen. Ook zijn alter ego lugar niet.

    1.   

     Ernst, laat je pit-obsessie los domme jongen!

     :)

  2.   

   Guus, helaas maar ik geloof dat de heer Baudet voor 100% gelijk heeft. Of kan je zijn betoog op enigerlei wijze weerleggen?

   1.   

    Ja, Nederland wordt helemaal niet geregeerd door “idioten”.

    1.   

     @Ernst, als je Mark Rutte bedoelt? Die is niet helemaal fris hoor..

     1.   

      DFTT.

    2.   

     Het is er maar een wil je zeggen?

    3.   

     Guus is dit alles? Dus de rest van zijn betoog kan je goedkeuring wegdragen? Heb ik toch nog hoop dat het goed zal komen met jou!

     1.   

      Stanly2000,

      Nee.

    4.   

     Nee i.d.d. geen idioten, ze weten precies wat ze doen, hoe ze het doen en waarom ze het doen, dat maakt ze pas echt gevaarlijk. Dat is veel erger dan idioten!!!

    5.   

     ONDERBOUWEN………….G. GELUK

 4.   

  Baudet heeft het vermogen om zich reeds bij de aanvang van het debat buiten elke redelijke discussie te plaatsen.

  1.   

   Jij bent waarschijnlijk zo’n EU-trol. Mochten ze jou een ban geven dan is het verstandig om ook al jouw posts te deleten. Jij moet waarschijnlijk aan zijn werkgever laten zien op welke fora en sites jij actief geweest bent, maar als hier niets meer van jou te vinden is kan jij dat ook niet meer verantwoorden en krijgt jij dus minder of geen salaris (judasloon). Als alle sites en fora deze methode toepassen dan is het snel afgelopen met die EU-trollen.

   1.   

    Control, volgens mij krijgt Ernst de domme jongen per reactie betaald. Zou het niet beter zijn om niet meer te reageren op zijn domme reacties?

    1.   

     Niet voederen, Stanly.

    2.   

     Zeker, het moet alleen wel even gemeld worden. Valsspelen is niet netjes.
     Geinig trouwens, Guus is namelijk Ernst en hij reageert op zichzelf.

     :)

  2.   

   Wat dat betreft een sprekende gelijkenis met jou trolletje mispunt

 5.   

  De komische noot in de Tweede Kamer is absoluut Baudet. De mimiek en het handenwringen.
  Over Italië heeft Trouw vandaag een artikel over het toekomstige asielbeleid. Asielzoekers zouden verdeeld moeten worden over de lidstaten, dat botst weer met Orbàn. In het akkoord wordt aan de immigratie politiek twee en een half kantje besteed, aan de georganiseerde misdaad en de mafia slechts zeven regeltjes. Italië wil het groots aanpakken. Uitbuiting en of mishandelen van migranten heeft geen belemmering meer. En al dat wordt door Baudet niet genoemd.

  1.   

   Hermann, er is maar een goede immigratiepolitiek: grenzen dicht, alle illegalen eruit en de rest verplicht integreren of wegwezen.

   1.   

    Holland woont al lang niet meer in Nederland .
    Mogen wij als echte Nederlanders onze eigen immigratiepolitiek bepalen?

    1.   

     Natuurlijk mag jij dat @Boudewijn, niet dat iemand jou als zuigtrol nog serieus neemt..

     1.   

      Al woont Holland al 100 jaar in het buitenland, hij heeft het beter met Nederland voor als een zekere Ernst de domme jongen!

     2.   

      Ernst is een bewezen bedrijfstrol die komt alleen maar om te zieken en te stoken.

 6.   

  Echt een top gozer die Thierry, Hij zegt ‘ware’ dingen waar dat gespuis wat zich regering noemt geen woord tegen in kan brengen.

 7.   

  Op 1 punt heeft Baudet wel gelijk: De huidige Minister van Economische Zaken, Eric Wiebes, is een volslagen idioot. Al zeggen sommigen dat hij juist hoogbegaafd is. Volgens mij komt dat ongeveer op hetzelfde neer.

 8.   

  Prachtig hoe schaapje Baudet met zijn neplachje opgevreten werd door Fiq

  1.   

   Kan ik niet met je eens zijn.

 9.   

  Ondanks dat ik Baudet een vreselijke druif en farizeeër vindt, heeft hij natuurlijk hierin wel degelijk gelijk.

 10.   

  Bravo, ik zeg het al jaren ben blij dat hij het nu ook zegt, maar toch ook een kanttekening hierbij die Baudet daar niet kan zeggen natuurlijk, het is niet een regering van idioten maar ook een van grove leugenaars. Het Munchhausen-syndroom, vaak en veel liegen is een overlevingsstrategie voortkomend uit angst of niet echt voor jezelf kunnen opkomen. hier heeft Rutte duidelijk veel last van. dit in combinatie met zijn dementie is een ongelofelijk groot probleem daarvoor moet je naar een psychiater, die kunnen de meeste mensen er wel af helpen maar duurt wel even. ook komen er nog wat andere problemen bij want Rutte dwingt ook anderen te liegen zo is de heer zijlstra het schip in geholpen ook buma, gertjan ( een Cristen die liegt en het hele volk weet het nu, ook niet zo een best geloof) , wiebes die moet ook al liegen over het beloofde in Groningen natuurlijk opdracht Rutte. en tenslotte Pechtholt die ook een geweldige leugenaar is samen met ollegren en ook net als rutte een machtswellusteling en dictator is. bovendien hebben ze allemaal last van dementie of altsheimer.
  ik snap eigenlijk niet hoe dit nog verder kan gaan of er niemand is die deze club kan stoppen je kunt toch niet regeren als je het Munchhausen-syndroom hebt en aan dementie lijd dan sta je te liegen en vergeet ja wat je gezegd hebt en je vergeet wat je moet doen zoals van Aartsen ( een vvd eikeltje) die is vergeten dat als er een misdaad wordt begaan dat je moet optreden en dan ook nog staan liegen dat je de rechtstaat een dienst bewijst.

  ik zie de toekomst voor onze kinderen zwaar in met dit soort zielige mensen aan de top. en als Rutte straks in het Europeesche komt wordt hij een nog grotere landverrader als Timmermans. jammer jammer Nederland was ooit een fijn land om in te wonen

  1.   

   Ik ben het met je schrijven wel eens maar het Munchhausen-syndroom is toch echt een andere psychiatrische stoornis ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Syndroom_van_M%C3%BCnchhausen ) als waar Mark Rutte aan lijdt. Die is namelijk de pinokkio van de lage landen, wat betekend dat hij een pathologische leugenaar is. Daar kan hij niets aan doen, is een ziekte. Maar al die miljoenen kneuzen die op hem stemmen kunnen er wel wat aan doen, maar die zijn gehersenspoeld en lijden aan massa hypnose. Kan alleen maar hopen dat ze nog een beetje op tijd uit de hypnose komen!

  2.   

   Pescador

   !000% met je eens!
   Maar,…… zolang in alle bestuursapparaten linkse “Gutmenschen” zitten, zal er de komende 20 jaar niets veranderen.
   Behalve Moslimisering; dat wordt doorgezet!!!
   Als een warme deken zullen Moslims ALLES overnemen!
   Tientallen voorbeelden zijn reeds te benoemen!
   Reageren? Maar,….ja. pfft,,,uuhh dan ben je racist, facist, populist en de hele rambam!
   Ooit zal de Nederlandse burger verweten worden waarom we een woestijngeloof lieten toestaan de macht te grijpen!!!

 11.   

  Veel gelul hier , maar de 25 miljard die we aan de Italianen jaarlijks moeten afstaan daar heeft niemand het over 25 miljard zijn jaarlijks 10 noord zuid lijnen in amsterdam

  1.   

   De italiaan is veel geslepener als de naieve noord europeaan , pak wat je pakken kan en we zien wel verder.

 12.   

  Wie dit verhaal van Baudet niet begrijpt is op het mongoolide af . wat is er moeilijk aan dat wij de Nederlanders gaan betalen voor de italiaanen

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!