Tofik Dibi schrijft D66 aan gort: “Euthanasiepillen in snackautomaten, NL omgedoopt tot Republiek Brussel-Noord!”

Verder in de D66-dictatuur: Peuters moeten verplicht lid worden van De Correspondent, en Geert Wilders wordt ontvoerd naar een progressief martelkamp.

Ik weet het: Tofik Dibi. GroenLinks. Doet vaak rare uitspraken, zoals over het geven van kopstoten of het gaan stemmen op een extreem-rechtse partij als NIDA. Maar zo nu en dan slaat die ouwe Toof toch de spijker op z’n kop.

Zoals wanneer de man die ooit Jolande Sap uitdaagde voor het GroenLinks-partijleiderschap de pijlen richt op D66. Want hoe zou Nederland eruit komen te zien als D66 hier de alleenmacht verkreeg? Wat bleef er dan over van ons prachtige Nederland met premier Alexander Pechtold en “minister van Vermiste Organen Pia Dijkstra”?

Nou, niet bijster veel. Ten eerste mogen we vermoedelijk dan de naam van ons land vaarwelzeggen. Het Koninkrijk der Nederlanden zal worden omgekat tot de Republiek Brussel-Noord. Alle Nederlandse vlaggen worden verbrand en onze organen raken we allemaal kwijt.

Voor Geert Wilders en Thierry Baudet wordt de D66-dictatuur in het bijzonder een vervelende aangelegenheid, aldus Tofik Dibi:

“Alle PVV-stemmers moeten verplicht hun iPhone aan een ondankbare vluchteling geven.

Geert Wilders wordt ontvoerd naar een progressief martelkamp waar hij vastgebonden in een stoel naar de tekst ‘Islam is vrede’ moet luisteren tot hij niks anders meer kan denken.

Als Thierry niet oppast moet hij naar een ander donker kamertje in hetzelfde martelkamp, waar hij de tekst ‘Vluchtelingen welkom’ moet reciteren. Of nog erger: ‘Ik ben feminist’.”

Daarnaast moeten alle peuters lid worden van De Correspondent en bestaat de hemel uit een soort Uitzending Gemist op repeat met maar één programma: Zondag met Lubach. Wie niet wil kijken en ‘afslaat’ belandt linea recta in de hel.

Je moet het hem toch nageven, die malle Tofik. Hij heeft er toch kijk op wat voor een vreselijk land Nederland zou worden als we D66 ook maar een beetje meer macht geven die ze nu al hebben met de corrupte Penthouseprins Pechtold en de malicieuze referendumsloper Ollongren.

Nee, brrr, hoe eerder die partij weer is opgehoepeld, hoe beter!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Ni28

  D66 ontlokt in iedereen een negatieve gedachte, ook kennelijk bij Tofik Dibi die helaas voor hem niemand meer serieus neemt. Misschien deze keer dan?

  1. palko

   Ni28, ik heb met mijzelf afgesproken om niet meer te reageren op reacties van een aantal extreem linkse beroeps actifascisten en op aanhangers van de meest verderfelijke ideologie van deze aardkloot: de islam. Die maar één doel voor ogen hebben: als een spookrijder bewust het communicatieverkeer op deze site te ontregelen. In de hoop dat fatsoenlijke, beschaafde en weldenkende bezoekers van de Dagelijkse Standaard afhaken.

   1. EU kok

    quote: In de hoop dat fatsoenlijke, beschaafde en weldenkende bezoekers van de Dagelijkse Standaard afhaken.
    .
    Inderdaad, Beukman is een tijd afwezig geweest maar is gelukkig weer terug.

    1. Guus Geluk

     🙂

   2. Ernst Quispel

    Goed plan, Palko, je bijdragen waren inhoudelijk toch van een bedroevend niveau.

    1. Rechtsaf

     @Ernst is uiteraard gebrand om de islam te verdedigen..

   3. meijer61200

    Helemaal met je eens Palko! Niet te geloven dat DDS hun op zich informatieve site zo laat vervuilen door een paar geestelijk wat minderwaardigen. Die lui hebben geen enkel schaamtegevoel kennelijk om hun bizarre frutsels op DDS te zetten. Doe hier eens iets aan DDS, en neem dit volk tegen zichzelf in bescherming. Met dank, namens velen.

   4. meijer61200

    Palko; Die 5 randdebielen, o.a. de gefrustreerde Ernst, de imbeciele Guus, de eeuwige rukker Frits, maken de site er niet bepaald beter op. Begrijp jij waarom ze continue hun toetsenbord onder kotsen? Dit extreme uitschot heeft waarschijnlijk verder weinig te doen. En naar buiten zullen ze niet mogen, i.v.m. een enkelband vanwege allerhande delicten. Ik ga maar weer eens mailen met de redactie, hoe meer mensen dat doen, hoe beter. IP adressen zijn zo geblokkeerd.

 2. EU kok

  Ik dacht mij te kunnen herinneren dat Tofik Dibi hier volledig is afgebrand en zowel zijn lichamelijke als geestelijke kwaliteiten tot ver onder nul werden ingeschat.
  Maar………….
  Indien hij iets negatiefs over D66 zegt of schrijft, is hij ineens geheel gerehabiliteerd door zowel redacteuren als reageerders.
  Stelletje……………..

  1. Rechtsaf

   @EU Tofuk is een miezerig mannetje..over de d666 geen goed woord, die verlangt ernaar om mensen zo te deprimeren dat ze zichzelf willen doden..

 3. EllyD18

  Denk dat ze Dibi in een gekkenhuis zullen stoppen.

  1. meijer61200

   Gsaat niet gebeuren hoor! Zou best eens kunnen dat hij de nieuwe burgemeester van Amsterdam wordt. In dit land van Rutte is niets onmogelijk.

 4. Pescador

  Die machtwellustelingen moet je op sluiten in een donker hol, en de mensen die er op gestemt hebben moeten naar een omscholing

  1. Steve Van der Vekens

   Van mij mogen die mensen dat erop gestemd hebben mee in het donker hol.
   Kunnen ze daar wat gaan blaten, tussen soortgenoten. (geitensikjes)

 5. Steve Van der Vekens

  Off topic, maar er is ook goed nieuws, de voorzitter van de partij ‘Islam’ is in Belgie door vervoermaatschappij MIVB ontslagen nadat hij aankondigde ‘gescheiden’ openbaar vervoer (mannen en vrouwen) te willen invoeren. http://m.standaard.be/cnt/dmf20180503_03494790//
  Vrolijk nieuws.

 6. nienke

  Pechtold is de meest walgelijke figuur maar Tovik niets minder, allebei lijden ze aan grootheid waanzin.

 7. meijer61200

  Jammer dat euthanasie pillen nog nauwelijks bestonden in de tijd dat Dibi op aarde werd geworpen. Dat had veel gezeik en gezeur van dit sneue figuur voorkomen. Probeer het eens bij “66 Dibi; daar zitten veel mensen met kronkels in het hoofd waar je prima bij zou passen.

 8. Steve Van der Vekens

  Steelt D’66 nu ook al organen?
  Waarschijnlijk om de arme kindjes van nieuwe hersens te voorzien.

 9. peterkestassen

  Tofik Dibi ,,Hi Hi , is dat misselijk rot ventje nog altijd hier.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.