Triest: Pauw besloot 70e verjaardag van Israël te ‘vieren’ met antizionistische extremist Harry de Winter

Want als je iemand uitnodigt om de zeventigste verjaardag van Israël op te luisteren, dan doe je dat uiteraard met een man van marginaal clubje Een Ander Joods Geluid dat geen enkel draagvlak heeft binnen de Joodse gemeenschap in Nederland. Toch?

Ik weet het: Pauw is al jaren op de buis, en daarvoor was Pauw & Witteman jaren te zien. En in al die jaren heeft het BNNVARA-programma (en voorheen gewoon VARA-programma) en diens voorganger er nooit enige blijk van gegeven zich ook te interesseren voor de meningen ter rechterzijde van het politieke spectrum. En als die meningen al aan bod kwamen, dan was het louter om ze af te zeiken, verkeerd weer te geven of belachelijk te maken.

Uit onwil en onkunde, uit onmacht en ondeskundigheid, maar vooral uit onzorgvuldigheid. Het resulteerde doorgaans in linkse applausjournalistiek waarin mensen als Diederik Samsom en Jan Marijnissen hoog op het schild werden gehesen, terwijl hun evenknieën bij rechtse partijen voor de leeuwen werden gegooid.

Dat dit alles geen cynische kijk op de zaak is, maar gewoon keiharde waarheid, bleek gisteravond wel weer. Want het was ook Pauw niet ontgaan dat Israël de zeventigste verjaardag vieren. Dus wie nodig je uit? Mensen van statuur binnen de Joodse gemeenschap in Nederland? Wellicht de voorzitter van het CIDI, of allicht een belangrijke rabbijn? Vooraanstaande Joodse columnisten, misschien?

Nee, niks van dat alles. De BNNVARA-redactie ging voor het uitnodigen van het meest extremistische puntje van het extremistische segment van Joods Nederland: Harry de Winter van Een Ander Joods Geluid die zich tot doel heeft gesteld om de enige Joodse staat ter wereld – Israël – op basis van Palestijnse propaganda de grond in te boren. Enige balans? Ver te zoeken, natuurlijk.

Dus lekker bezig weer, Pauw! Maar goed. Zo kennen we dit linkse tv-programma nu eenmaal, dus waarom was ik ook zelfs maar verbaasd?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Waarom moet de NL’r deze hersenspoeling betalen?
  Wanneer wordt de NPO ontmanteld ?
  Propaganda uit algemene middelen.
  Links heeft al decennialang een gigantische voorsprong op ge gematigde en realistische partijen dankzij de Gedanken gestapo terroristen van de Publieken.
  Tijd omdat dit anti-Israel Soviet relic uit de samenleving te bannen.

 2. Ernst Quispel

  Er zijn in Gaza gisteren 50 ongewapende burgers doodgeschoten en duizenden gewonden gevallen door geweervuur van het Israëlische leger.
  De Winter stelde die schande aan de kaak en dat was een smet op een fout feestje.

  1. DolleDries

   Is gewoon sterk overdreven en geen enkel bewijs voor. Ik zat gisteren live te kijken en door de demonstranten reed gewoon een ijscowagentje met parasol.

   1. denk eens na

    Ik zeg morgen weer zo een demonstratie , niet te snel opgeven heren en dames palestijnen het spreek woord is de aanhouder wint

  2. Seneca

   @eq
   als er slechts 3 man met bivakmutsen op je stoep staan en je ruiten ingooien, de boel in brand willen steken en ook je gezin (als je dat zou hebben) wil vermoorden. wat doe je? bel je de politie of laat je het over je heen komen. natuurlijk het laatste, je wilt immers hun feestje niet verpesten! ongelooflijke stom stuk vreten.

  3. Ritter

   Ernst Quispel

   “50 ongewapende burgers “?
   ————-

   Hamas bedreigt Joden nabij de Gazastrook

   “Hamas heeft een video uitgebracht waarin het dreigt de inwoners van Joodse plaatsen in de buurt van de Gazastrook te vermoorden en adviseert hen, hun huizen te verlaten voordat het te laat is.”

   http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/33993/language/nl-NL/Default.aspx

  4. Troelstra

   Hamas kopstukken ongewapende burgers? Pinokkio spreekt weer eens.

   Met precisie zijn er toch maar mooi vele Hamas kopstukken uitgeschakeld.

   Ik zeg dat er dan toch maar mooi even het stoepje is geveegd.

   https://tinyurl.com/yappkhf3

 3. Seneca

  Harry de Winter is een verachtelijke Jood. Het is een gotspe hoe deze man denkt om Israël te beschimpen. Hij spreekt over het opsluiten van hen die in Gaza wonen, maar hij heeft het niet over Egypte die nog harder en meedogenlozer optreden tegen de lieden die zich Palestijnen noemen. Eigenlijk is de man in-en inzielig en vermoedeljk is hij gefrustreerd dat Israël het songfestival heeft gewonnen. Een raad aan Harry: ga eens met je Jood zijn naar Iran, Syrië, Gaza, Libanon of Pakistan en misschien Afghanistan. Dan zijn wij hem voor altijd kwijt en kan hij zijn gif niet meer spuien.

  1. Meester Kong

   @Seneca ziet graag zijn tegenstanders een gruwelijke dood steven.
   De antisemieten en vooral de socialisten.
   Hij zal dan ook een groot bewonderaar zijn Breivik, de man die wist hoe je de socialisten aan moet pakken..

   1. Seneca

    @kong
    zoals gewoonlijk slaat je reactie als een tang op een varken en begrijp je zelf niet wat je schrijft. als er iets met socialisten of anti joodse individuen zou gebeuren, jammer dan. eigen schuld dikke bult.

    1. Meester Kong

     Haha @seneca rare man, je bevestigt mijn gelijk….

    2. Rechtsaf

     @Seneca Kong is een antisemitische hond die moet je dood laten gaan van de honger, Kong spreekt graag in retorische reacties

   2. Troelstra

    Laten we wel eerlijk zijn: Nig erger dan die ons vijandig gezinde invasie- en bezettingsmacht de Islam zijn de links Islamofiele collaborateurs, de nieuwe NSB’ers.

    1. Ernst Quispel

     Vergis je niet, het betreft een heuse invasie- en bezettingsmacht met tanks, artillerie, bommenwerpers, een professioneel leger en uiteraard kernwapens.

     🙂

     1. Holland

      Je bent echt dom Quispel. En verre van grappig.

     2. Ernst Quispel

      Het was ironisch bedoeld, Holland, iets wat jij met je hoge intelligentie vast al had opgepikt.

      Met de opmerking maakte ik duidelijk dat het absurd is de islam aan te merken als een invasie- en bezettingsmacht.

     3. Holland

      Ja Quispel, ik had opgemerkt dat het ironisch bedoeld was. Ik zei toch dat je niet grappig was? En dom.

  2. springmaarachterop

   Harry der Winter behoort thuis in het rijtje: Cohen, Asscher, van Thijn, Groenteman, Grunberg etc.

   Allemaal foute joden…..

   1. Seneca

    @springmaarachterop
    het is niet belangrijk, maar Asscher heeft een joodse naam maar is door zijn geboorte geen Jood.

    1. Ernst Quispel

     Ook dit heeft uiteraard niets met antisemitisme te maken.

     🙁

  3. Ernst Quispel

   “verachtelijke Jood”

   Uiteraard heeft dit niets met antisemitisme te maken.

   1. Seneca

    @eq
    wat is er mis met de uitdrukking ‘verachtelijke Jood’? jij bent zo mogelijk nog verachtelijker in mijn ogen als deze de Winter. ben ik nu een antikatholiek of antichristen of anti7edagadvertist of anti noem maar op. zoals altijd lul je maar wat en als je het niet meer weet dan rap je je snel naar de grote baas (Beuk of Guus) die helpen je wel weer op het goede pad. je bent en blijft iets dat ik soms onder mijn schoen vind.

   2. Troelstra

    Harry de Winter is toch ook een verachtelijke “Weg met ons!”-apolegeet. En EAJG = Een ANTI-Joods Geluid. Deze debiel loopt hand in hand en zij aan zij met Marokkanen die allen luidkeels “Hamas, Hamas, Joden aan het gas” uitschreeuwen. Dan spoor je toch niet?

  4. Troelstra

   Hoe eerder wij hem daar enkele reis dumpen, hoe liever het Nederland is

 4. DolleDries

  De belangrijkste punten van het Soros-plan – met bronnen
  Vestiging in Europa van 1 miljoen immigranten per jaarIn navolging van de suggestie van de miljardair “Europa zal in de nabije toekomst jaarlijks ten minste 1 miljoen asielzoekers toelaten” (Project Syndicate, 26 september 2015)
  Voortdurende, verplichte, niet-afgetopte actie voor de distributie van immigranten.George Soros schfeer over de verdeling van immigranten: “Als dit geen permanent en verplicht onderdeel van het gemeenschappelijk Europees vluchtelingenstelsel wordt, zal het instorten. (Financial Times, juli, 26, 2015)
  Verwijdering van versperringen aan de grenzenDe miljardair heeft dit gezegd: “Het doel van ons plan is de bescherming van de immigranten, en nationale grenzen zijn daar een obstakel voor. (Bloomberg Business, 30 oktober 2015)
  NGO’s zouden meer als sponsors van de immigratie moeten optreden.Volgens Soros: “Om jaarlijks meer dan 1 miljoen immigranten en asielzoekers op te nemen, moet de EU de particuliere sector – ngo’s, kerkgroepen en particuliere ondernemingen – mobiliseren, zodat zij als sponsor kunnen optreden. (Project Syndicatr, 26 september 2015)
  Financiële steun voor de migrantenVolgens het plan van de miljardair: “De EU zou 15.000 euro per asielzoeker beschikbaar moeten stellen voor woonruimte, medische zorg en onderwijs, om de opvang van immigranten en asielzoekers aantrekkelijker te maken voor de lidstaten. (Project Syndicate, 26 september 2015)
  …parallel met de vermindering van de huidige financiële middelenOp 30 juni jl. stelde Soros in Brussel voor – om de immigratiecrisis op te lossen – om de gemeenschappelijke landbouwuitgaven en de uitgaven voor de Europese cohesie te verminderen (Brussel, 30 juni 2016).

  Soros-plannen worden verkocht als EU-plannen
  In Hongarije worden de standpunten van Soros in ruwe propagandacampagnes gepresenteerd als het feitelijke immigratiebeleid van de EU. Drie citaten uit de missive in kwestie komen uit hetzelfde gastcommentaar van september 2015, waarin Soros beschreef hoe de EU volgens hem moet omgaan met de vluchtelingenstroom – hoe hij de crisis zou oplossen. De crisis had toen haar hoogtepunt bereikt. In een essay voor “Project Syndicate”, getiteld “Heropbouw van het Asielsysteem”, schreef Soros dat de EU zou moeten rekenen op de verdeling van nog eens een miljoen asielzoekers per jaar aan de lidstaten in de nabije toekomst. De EU heeft nooit verklaard een dergelijk doel te willen nastreven.
  Met de intensivering in de afgelopen parlementaire campagne heeft Orbán een groot succes behaald en is hij in staat geweest zijn macht uit te breiden. Wie geen immigranten meer wil, stemt op de regerende partij Fidesz. Anders stemmen op 8 april betekende het willen hebben van immigranten. De anti-Soros campagne met de Amerikaanse miljardair als boeman was zo succesvol dat 80% van de aanhangers van de regering geloofde dat er een Soros partij in de campagne zat.
  Hongarije voert aan dat Soros het woord “plan” gebruikt om naar zichzelf te verwijzen. Maar de Amerikaanse staatsburger heeft consequent gesproken over een plan in de vluchtelingencrisis, zoals in zijn essay “Hier is mijn plan om de asielchaos op te lossen,” dat dezelfde punten heeft als de bovengenoemde brief.
  In de brief aan Van der Bellen stelt het Hongaarse ministerie van Buitenlandse Zaken dat het plan van Soros laat zien dat hij de landsgrenzen wil afschaffen en aanzienlijke bedragen van de EU wil eisen voor de vestiging van immigranten en de benodigde fondsen uit de lidstaten wil trekken.

  1. Heinz

   Die Orban gaat ook overstag. Dit is niet vol te houden. Ook het verplaatsen van de ambassade is blufwerk. Dat gaat hij niet waarmaken.

  2. palko

   @DD, ik begrijp überhaupt niet dat Amerikaans staatsburger als Soros zich met Europa bemoeit. Als dit seniele stuk vreten zo graag nepvluchtelingen uit Afrika en Azië aan een betere toekomst wil helpen dan kan hij ze veel beter een enkele reis naar de veel minder druk bevolkte Verenigde Staten aanbieden. Of zou dombo Soros bang zijn voor Donald Trump? Het is de hoogste tijd dat George Soros nog vergeetachtiger wordt dan hij al is. En dat hij vergeet wakker te worden. In Hongarije kan hij voorlopig maar beter zijn boeventronie niet meer laten zien. Eigen schuld, dikke bult!

 5. Onno

  Het is niet alleen Harry de Winter die het “feestje” afkeurde, maar bijna de gehele wereld ! Te gek voor woorden. Prijsschieten als vermaak.

  1. Seneca

   @onno
   lees reactie 4. misschien ga je nog eens nadenken.

   1. palko

    @Seneca, als je geen hersens hebt, zoals sommige Jodenhaters en Islam-fanatici hier, dan kun je überhaupt moeilijk nadenken. Werden onze grenzen maar zo goed bewaakt als die van Israel. Dan zou onze samenleving stukken leefbaarder zijn.

    1. Meester Kong

     @palko vol van eigendunk, ben op DDS nog nooit een jodenhater of islamfanaat tegen gekomen.

     1. Seneca

      @kong
      heb je nooit de reacties van jezelf of eq of beuk of heinz of fritz goed gelezen. Specsavers is de oplossing voor jou.

  2. Troelstra

   Het waren ook niet de kleine visjes die werden uitgeschakeld. Het waren koodtukkrn van Hamas. Goede vangst. Done the hoog Job!

   https://tinyurl.com/yappkhf3

 6. Two Ravens Black Kettle

  Het was een mooi vredig liefdevol feest.
  Mooie en uitgelaten mensen dansend en zingend op straat.
  Ontroerend.

  Helaas kon niet iedereen het meevieren. De dappere meisjes en jongens van de IDF moesten zich (en hun democratie) verdedigen tegen terroristische bendes.
  Ik hoop echter dat ze ’t vandaag dunnetjes overdoen
  Met een lekker drankje, veel lol en liefde.
  Dat hebben die jonge helden en heldinnen wel verdiend.

  Dat de Orwelliaanse Gedanken gestapo van de NPO/RTL/MSM Lügenpresse dit weer eenzijdig belicht zal denk ik bij niemand -buiten de inteeltcocon A’dam/Hilversum + hun door policor gecastreerde gelijkgeschakelde mondorgeltjes genaamd kwaliteitsjournalisten- verwondering meer wekken.

  Het was een prachtige dag en gelukkig -zover ik het kan overzien – zijn er geen onschuldigen doden en gewonden gevallen.
  Al met al een groot succes helaas deels ontsiert door de terroristen gefinancierd door de Palestijnse minister Sigrid Kaag.

 7. Ben Zine

  De Winter behoort in wezen tot dezelfde club als Grunberg. Vanuit een tweede (of inmiddels derde) generatie Holocaust trauma gecombineerd met een soort van stockholm syndroom (sluit vriendschap met je doodsvijand, in de veronderstelling daarmee je leven te kunnen redden) en de rigide linkse overtuiging dat Joden per definitie dader zijn en Palestijnen slachtoffer, bevuilt De Winter zijn eigen Joodse nest. Deze lieden zijn niet alleen ziende blind, maar ook best wel beklagenswaardig. Het zal niet altijd eenvoudig zijn om zo wereldvreemd in het leven te moeten staan en je maffe kronkels aan anderen te moeten uitleggen. Geniet van je centjes Harry (de man is schatrijk), en laat svp je pseudo-politieke bagger achterwege.

 8. Two Ravens Black Kettle

  Saillant detail in dit alles

  Is het jullie opgevallen dat alleen de Palestijnse terroristen van Sigrid Kaag zich roerde ?
  Er was doodse stilte in de rest van het M-Oosten.
  De rest van het M-Oosten zijn deze onruststokers ook beu.

  Frappant dat niemand van het journalistenkorps dit opmerkte (terwijl ze het wel voorspelde)
  Oh nee
  Eigenlijk is dat doodnormaal
  Want dat noemen ze hier kwaliteitsjournalistiek

  Zou NL en de EUSSR direct stoppen met het financieren van terroristen dan zou het probleem binnen no time opgelost zijn.

  Dat is iig. een voordeel van het huidige Iran beleid van president en toekomstige nobelprijs winnaar Trump.
  Ook Hezbollah (die in Syria enorme verliezen heeft geboekt) wordt financieel de nek afgeknepen.

  Helaas zal Sigrid Kaag ook die kassen ongetwijfeld weer vullen.
  Weer nieuwe betonnen tunnels
  Nog meer moordtuig.
  Nog meer geld voor corrupte ambtenaren en top terroristen op Zwitsere bankrekeningen.
  En zo gaan de moordpartijen tegen de heldhaftige Joodse mensen maar door en door.

  Het houdt niet vanzelf op.
  Niet met poenschepper Sigrid.

 9. Ni28

  Harry de Winter past goed in zo programma als Pauw. Eentje die graag uitmaakt wat nodig gedaan moet worden zonder dat hij zelf meer geraakt wordt.

 10. Ni28

  De Palestijnen zijn uitvoerig geïnformeerd geweest over de maatregelen die Israël zou nemen als zij de grens in gevaar brengen. Al die mensen zijn daar verplicht door Hamas(en eigen haat) ingejaagd. Hamas heeft 50 slachtoffers gemaakt. Men verwacht toch niet dat als tien duizend mensen op de grens gaan dringen dat je met tennisballen gaat gooien. Hamas is de ware moordenaar. Maar bij Pauw zal de uitslag ongetwijfeld sterk afwijken.

 11. Ritter

  Hoe terughoudendheid en andere anti-Israëlische onzin wordt gepropageerd

  “De nieuwste, door Hamas geïnitieerde grote Palestijnse protestdemonstraties langs de grens met de Gazastrook, de “Mars van de Terugkeer”, waren niet vreedzaam. Tot hen behoorden het bekogelen met stenen, Molotovcocktails en vuur van scherpschutters op de IDF. Er waren pogingen van Palestijnen om het grenshek te vernielen en Israël binnen te dringen. Elf van de eerste Palestijnse slachtoffers werden door Israël als terroristen geïdentificeerd, waaronder enkelen van Hamas.

  Bij de tweede mars, een week na de eerste, was er nieuw geweld, inclusief het in brand steken van mogelijk tot 10.000 autobanden. Er vonden opnieuw pogingen plaats om soldaten van de IDF aan te vallen evenals onder dekking van de door de brand ontstane rook Israël binnen te dringen. Sindsdien werden brandende vliegers over de Israëlische grens gestuurd, enkelen met Molotovcocktails aan hun staart bevestigd.”

  https://brabosh.com/2018/05/15/pqpct-ial/

 12. denk eens na

  Harry verkoopt zijn ziel aan de npo want stel dat ze zijn producties niet meer afnemen, het kacheltje van harry moet wel blijven brandebn

 13. Gerard Boerma

  “Wir haben es nicht gewusst” is onder druk van de wel zeer succesvolle Anne Frank doctrine een exclusief Nederlandse uitspraak geworden voor zover het Palestijnen genocide betreft. Andere landen staan hier veel objectiever in

 14. nienke

  Israel beschermt zijn eigen volk tegen dit tuig dat alleen maar uit is op rellen elke dag.
  Elke dag stenen gooien en amok maken, wanneer houdt deze waanzin eens op vraag ik me af.
  Zij vragen er toch zelf om door dit gedrag te vertonen.
  De haat tegen de joden is er al van kinds af aan met de paplepel ingegoten dit zul je nooit meer veranderen lijkt mij.
  Zij beginnen met hun agressie en als Israel zich verdedigt zijn zij de gebeten hond.
  Nog maar meer geld sturen naar de palestijnen kunnen ze weer wapens kopen inplaats van hun land op te bouwen, kunnen ze weer klagen hoe zielig ze wel zijn.

 15. ThomasD

  Er wordt geschreven: ‘Ik weet het: Pauw is al jaren op de buis, en daarvoor was Pauw & Witteman jaren te zien. En in al die jaren heeft het BNNVARA-programma (en voorheen gewoon VARA-programma) en diens voorganger er nooit enige blijk van gegeven zich ook te interesseren voor de meningen ter rechterzijde van het politieke spectrum. En als die meningen al aan bod kwamen, dan was het louter om ze af te zeiken, verkeerd weer te geven of belachelijk te maken.
  Dat dit alles geen cynische kijk op de zaak is, maar gewoon keiharde waarheid, bleek gisteravond wel weer.’
  nooit enige blijk van interesse voor de meningen ter rechterzijde is toch iets te cynisch denk ik. Ik geloof dat velen die dit blog lezen zich het fragment herinneren van Pauw en Witteman waarin Yernaz Ramautarsing tegenover Freek de Jonge zit, en Freek zichzelf enorm voor lul zet. Het enige dat de presentatoren daar doen is ironisch tegen hem zeggen: wat is er nou? omdat hij helemaal niet meer uit zijn woorden komt en begint te stamelen. Bovendien was er laatst een behoorlijk rechtse tafel met o.a. Annabel Nanninga en Richard de Mos na de gemeenteraadsverkiezingen. Natuurlijk is het programma over het algemeen behoorlijk links (of gematigd) en wordt rechts wellicht onderbelicht, maar het gaat wat ver om de woorden ‘nooit enige blijk van interesse’ in rechts te gebruiken en dat vervolgens ook nog eens ‘keiharde waarheid’ te noemen. Bovendien: wat doen jullie hier zelf dan? Hier lees ik nooit enig begrip voor linkse meningen, dus waarom zeik je een programma af omdat er een standpunt wordt ingenomen en mensen van de andere kant worden verketterd terwijl men hier (in nog ergere mate) precies hetzelfde doet?

  1. Frits Jansen

   Pauw & Witteman en nu Pauw zijn enigszins intellectueel, elitair bijna. Elitair zijn is rechts, want zet zich af van de massa. Wordt DDS nu ineens links? Het leven is ingewikkeld.

 16. Babaji538

  De Biafra kindjes van Victoria’s Angels, – Secrets -,
  kunnen zelf geen kleertjes aanschaffen.
  Pechtold geeft dan hoogstwaarschijnlijk
  een bekend antwoord, als voltooid of onvoltooid,
  verleden tijd.
  Petra Hermans

 17. Frits Jansen

  Een Ander Joods Geluid, daar zit ook mijn “vriendin” Dieuwertje Blok bij. Het wel denken deel der natie, maar dat mag niet!
  Wie geen stront in z’n ogen heeft had al lang kunnen constateren dat er een gat ter grootte van de Melkweg gaapt tussen het beleid van terroristenstaat Israël en het traditionele joodse gedschtegoed.
  Laten we de feiten onder ogen zien: de Israëlische overheid test heel cynisch tot hoever ze kunnen gaan met hun terrorisme vanuit ons collec6ceve schuldgevoel over de nazi’s.
  En DDS kiest hun zijde. Want ALLES moet kapot.

  1. lugar

   “terroristenstaat Israël”

   Vergeet je medicatie en je islampilletje niet, zielig ventje!

   1. Troelstra

    Hij mag van mij ook eenmalig een snel werkende gifpil innemen hoor. Niemand in Nederland, ONS land, zal hem missen.

  2. Rechtsaf

   @Fritsje kwijlt al bij de gedachte om vooral de islam uit de wind te houden, als je Israël bestempeld als terroristisch heb je het niet begrepen natuurlijk.
   Israël verdedigd, terwijl alle islamitische staten Israël willen vernietigen..

  3. Troelstra

   EAJG, dat zijn toch die zelfhaters en zelfhaatpredikanten die staan voor Een ANTI-Joods Geluid? Eigenlijk gewoon eenzelfde soort NSB’ers als D’66 of Groen Links.

  4. Troelstra

   Dieuwertje Blok, dat is toch ook al, net als Hedy d’Ancina, Hanneke Groenteman of Anja Meulenbelt zo’n sujet die niet spoort?

 18. Troelstra

  Die Harry de Winter zouden ze aan een vlieger of uit een vliegtuig of met een katapult boven Gaza tussen zijn geliefde Arabisch Islamitisch zwerfvuil af moeten droppen. Het is een apolegeet van “Weg met ons!” pur sang. Dit soort verachtelijke NSB’ers doen er alleen al voor hun eigen veiligheid beter aan zo snel mogelijk Nederland voorgoed te verlaten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.