Utrechts kinderdagverblijf blijkt Sodom en Gomorra: huurt strippers in om slagroom van borsten te likken

Het Utrechtse kinderdagverblijf Jolie ligt onder vuur, omdat medewerkers strippers inhuren onder werktijd om slagroom van het ontblote bovenlichaam van een medewerkster te likken.

In het GroenLinks-walhalla van Nederland – Utrecht – is losbandigheid een way of life geworden. Medewerkers van kinderdagverblijf Jolie bewijzen dat maar weer eens, door onder werktijd minder bezig te zijn met het opvangen en vermaken van kinderen, en meer tijd te besteden aan allerlei kinky seksspelletjes. Zoals het inhuren van een stripper om slagroom van de borsten van een medewerker te likken. En ja, dat allemaal dus onder werktijd. Je weet niet wat je leest:

“Het incident in de hal, waarbij ook slagroom werd afgelikt van het bovenlichaam van de vrouw, was voor haar verjaardag. De vrouwelijke medewerker is iemand die volgens de leiding van Jolie ’graag enige aandacht van mannen wenst’.

Het ’feestje’ vond plaats rond 10 uur ’s ochtends, een moment waarop kinderen getuige hadden kunnen zijn. Dat dit niet het geval was, viel op voorhand echter niet uit te sluiten. Er waren immers kinderen in het gebouw. Via een anonieme melding kwam het voorval, dat werd gefilmd, bij de gemeente terecht.”

En dat is natuurlijk al ernstig genoeg, maar de leiding van Jolie is zich van geen kwaad bewust. Zij geven de schuld aan degene die het filmpje gelekt heeft en bij de gemeente terecht heeft laten komen, niet aan de onverantwoordelijke actie van het personeel van het kinderdagverblijf zelf. Want het opvoeren van seksacts terwijl je kinderen onder je hoede hebt is niet zo erg, maar dat aan de grote klok hangen… dát is pas erg!

Laten we hopen dat de gemeente Utrecht (ondanks dat het een door het ‘vrijzinnige’ GroenLinks geperverteerde plaats is) ingrijpt en deze BSO annex sekstoko gewoon op slot doet. Als je in de weer wilt met slagroom en een ontbloot bovenlijf, ben je van harte welkom in een stripclub. Maar op een kinderdagverblijf houd je gewoon je bovenstukje aan en stel je niet je eigen driften, maar de kinderen centraal. Stelletje waanzinnige mafketels.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Guus Geluk

  Sodom en Gomorra werden door God omgekeerd. In deze zal God het niet zijn, maar een mogelijk teruglopend klantenbestand.

  1. gister

   Sodom en Gomorra werden door God omgekeerd.

   waarom?

  2. Guus Geluk

   Omgekeerd = verwoest. Ninevé zou worden omgekeerd.

 2. Vit

  Soms heb ik het gevoel in een ‘inrichting’ te leven.

 3. Ni28

  Links is het paradijs waar vrijheid en blijheid heerst. Sodom en Gomorra? Dan hebben wij de hulp van Jezus voor nodig maar wij hebben alleen Rutte.

 4. Ernst Quispel

  Het moet niet gekker worden!

  1. denk eens na

   Dat moet weer een prima ochtendje geweest zijn ernst, in een kinderdag verblijf en vol op slagroom , denk wel om je gewicht ernst.

 5. Ni28

  Linkse mensen vinden het normaal gang van zaken, moet kunnen, toch?

 6. Beukman

  Typisch. De rechtse fatsoensrakkers die normaal zo te hoop lopen tegen zelfislamisering, gaan nu te keer tegen een onschuldig incidentje in een kinderdagverblijf, waarbij een borst werd ontdaan van slagroom. Dit alles onder het mom van het beschermen onzer onschuldige kinderzielen.

  Jongens en meisjes, als het jullie werkelijk te doen is om het beschermen van kinderen, dan is er voor jullie nog een heleboel werk aan de winkel buiten dit kinderdagverblijf.

  1. Holland

   Dat volwassen mensen over zoiets onbenulligs vallen als zo’n slagroomgeintje geeft te denken. Dit heeft niets met links of rechts te maken, het is benepen, kleinburgerlijk fatsoensdenken.

   1. Beukman

    @Holland
    Met het label “benepen, kleinburgerlijk fatsoensdenken” kan ik leven als vervanging van het etiketje “rechts”.

    Evengoed is het typisch dat dit soort hysterische verhaaltjes altijd weer opduikt in de Krant van Wakker Nederland, een rechts populistisch periodiek. Jawel: hetzelfde dat destijds ook de zelfbenoemde spreekbuis was van het klootjesvolk, toen het schande sprak van een bloot wijf op de tulluffiesie, en later zelfs van een bejaarde mevrouw die voor de camera spruitjes pelde, en haar lakei aansprak met “ober”.

    1. Holland

     Foei Beuk, ‘benepen, kleinburgerlijke fatsoensdenkertjes’ zijn er natuurlijk ook onder de streng gelovige linksmensen. En dat de Televaag het klootjesvolk bedient is evident, maar ook dat is te vinden onder zowel de linkse meute als de rechtse massa.

     1. Beukman

      Zeker vind je ook fatsoensrakkers onder linksmensen @Holland. Maar als je dan toch een onderverdeling wil maken tussen links en rechts, zou ik zeggen dat het hier wel degelijk rechtse massa’s betreft.
      Als we het dan de volgende keer weer eens hebben over de ergste uitwassen aan het antiracistische front, dan heb ik geen moeite om dit te labelen als linkse fatsoensrakkerij.

      Zo goed?

    2. Holland

     Ach ja, die goede oude Barend Servet VPRO-televisie. Toe zaten de progressieve televisiemakers nog niet opgesloten in hun zelfgecreeerde linkse waandenkbeelden, maar waren ze kritisch over/tegen alles dat het verdiende om onderuit geschoffeld te worden.

     Kom daar nu nog eens om.

 7. Seneca

  als ik de reacties van beuk lees denk ik: wat een prutser is het toch. hij vindt zoiets meer dan normaal. ik vraag mij af of zijn kinderen – als-ie die heeft – ook zo ‘opgevoed’ zijn. beuk is zoals ik mijn biefstuk graag heb. lichtbruin van buiten maar hartstikke rood van binnen. een typische nationaal socialist zoals er zovelen op dit forum zijn.

  1. denk eens na

   Je kan hem van veel betichten maar nationaal is ver te zoeken bij deze moslim knuffelaar

  2. Beukman

   Je bent gewoon een ouwe rancuneuze vent, @Seneca.

   1. Seneca

    @beuk
    jij en je smerige kornuiten hebben de bek vol van vvmu maar dat is alleen voor jullie zelf van toepassing. als je tegengas krijgt, begin je te janken en ben ik een ouwe rancuneuze vent. rot op smerige nationaal socialist met je ‘verheven’ opvoedingsmethode.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.