VIDEO: Lekker voor ‘m! Rechter beslist dat lawaaidemonstratie Dodenherdenking keihard VERBODEN wordt

Ultradebiel Rogier Meijerink heeft pech gehad. Er blijkt namelijk nog wel een greintje recht te zijn in dit land, en de rechter die vanmiddag al moest aanhoren dat deze mafketel met een luchtalarm nabestaanden van de Tweede Wereldoorlog de stuipen op het lijf wilde jagen, bij een zogeheten ‘lawaaidemonstratie’ rondom de twee minuten stilte die in acht worden genomen op De Dam.

Dat is dan dikke vette pech voor de knurft Rogier Meijerink die dacht dat de twee minuten stilte op de avond van Dodenherdenking wel even een geschikt moment waren om dit land middels een lawaaiprotest nog even flink duidelijk te maken dat wij hier allemaal racisten en kolonialisten zijn.

Iets voor vijven heeft de rechter namelijk besloten dat het kort geding dat de door de gemeente Amsterdam al weggestuurde demonstrant had aangespannen tegen de overheid geen verandering zal aanbrengen aan de maatregelen die burgemeester Van Aartsen aan hem al had opgelegd. Dat wil dus zeggen dat Meijerink tussen 18:00 en 22:00 niet op de Dam mag zijn, en iedere vorm van protest en demonstratie verboden is.

De mening die hij heeft is grondwettelijk beschermd, aldus de rechter, maar dat wil niet zeggen dat elke uitingsvorm waarin die mening gegeven wordt ook automatisch deugt. De boel terroriseren tijdens de twee minuten stilte is precies zo’n ondeugdelijke vorm, en zal dan ook niet worden toegestaan.

Sneuneus Meijerink zal de Dodenherdenking dus gewoon thuis op de bank moeten meemaken. En vinden we dat erg? Nee, dat is allemaal dikke prima. Gerechtigheid bestaat gelukkig nog in dit land!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Dit noem ik nu een zieke land waar een debiel de hele land kan gijzelen met dreiging over het verstoren van een vreedzame manifestatie. Daar moet een rechter aan te pas komen om hem te doen huiveren. Hij doet straks niets maar de hele land bibbert nu de hele tijd al of het nu zal gebeuren of niet. Iemand die officieel dreigt die sluit je preventief op en gaat niet wachten totdat het zo ver is. Niets doen, daar is men heel sterk in.

 2. palko

  Misschien is het een goed moment om het huisadres van deze linkse beroeps actifascist maar eens openbaar te maken. Zodat burgers die daar behoefte aan hebben, aan deze non-valeur duidelijk maken wat zij van zijn gedrag vinden.

 3. ZwartePiet

  Deze minkukel van een Meijerink,
  moet gewoon preventief opgesloten worden tot na 5 Mei.
  Het maakt niet uit of er groeperingen klaar staan om raddraaiers te “corrigeren”, want dan is het leed al gescheid namelijk…

 4. Ni28

  De trollen blijven weg om alvast te kunnen oefenen met schreeuwen.

 5. Florissa

  Laxeermiddel geven, dan weet je precies wat hij om 20.00 uur aan het doen is .

 6. meijer61200

  Imbeciel AFA tuig laat zich echt helemaal niets gelegen liggen aan welke rechtelijke uitspraak dan ook, dat is bekend van deze handophouders.
  Hem herkennen vanavond wordt misschien ook lastig omdat de linkse fascisten van AFA altijd gemaskerd ten tonele verschijnen, hoezo lafbekken??
  Zou fijn zijn als de ouwelui van deze misgeboorte hem vanaf volgend jaar kunnen herdenken op 4 mei. Wel geruststellend dat er heel veel heren klaar staan om hem stevig te corrigeren!!

 7. meijer61200

  Hahaha…Hoor zojuist dat de schreeuwacties zijn afgeblazen door de linkse fascisten!
  Jammer! Ik had graag gezien hoe ze werden “gecorrigeerd”door hardhandig volk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.