Video! Onbeschoft DENK-raadslid scheldt Israël-liefhebber de huid vol vanwege uitschakeling 50 Hamas-sympathisanten

Nadat gisteren al een video werd gepubliceerd waarin de landelijke DENK-dictator Tunahan Kuzu het land Israël vergeleek met Nazi-Duitsland, besluit de radicaal-islamitische partij vandaag om nog wat verder in de vlek te wrijven. Gewoon midden op straat scheldt DENK-raadslid Enet Yigit een Israël-liefhebber de huid vol.

DENK is een partij die drijft op zoveel mogelijk onbeschofte acties in een zo klein mogelijke tijdseenheid stouwen. Dat wisten we natuurlijk al, maar deze week heeft DENK met de onrust aan de grens in Israël nog maar eens een nieuw excuus gevonden om zich als een stel ongemanierde beesten te gedragen. In de Tweede Kamer vergeleek Tunahan Kuzu de staat Israël met het gruwelijke Nazi-Duitsland, maar ook op straat zijn de provocatieve hetzeploegjes van DENK actief.

Zoals in Rotterdam, waar DENK-raadslid Enes Yigit het nodig vond om op straat een beetje agressief te gaan doen tegen een onschuldige Israël-liefhebster. De vrouw deelt gebakjes uit vanwege het 70-jarige bestaan van de Joodse staat, maar de onsympathieke Yigit moet er niks van weten. Hij vindt dat de vrouw zich moet “schamen” en vertelt dan dat er vijftig onschuldige Palestijnen zouden zijn “vermoord” door Israël.

In werkelijkheid gaat het niet om ongewapende Gaza-inwoners, maar om Hamas-terroristen die Israël met ontzagwekkende precisie heeft weten uit te pikken uit een groep van honderden boze en opgejutte demonstranten.

Maar dat stukje werkelijkheid is natuurlijk niet aan DENK besteed. DENK haat namelijk Israël, want er wonen Joden. En Joden zijn de grote tegenstander, zo krijgen Tunahan Kuzu en zijn vrienden keurig doorgeseind vanuit Ankara. De memo is ook duidelijk de Rotterdams-Turkse griezel Enes Yigit niet ontgaan, zo kunnen we zien op het bovenstaande filmpje dat DENK-jongerenbeweging OPPOSITIE vandaag met veel trots aan de wereld toonde. Wat zijn het toch ook trieste figuren, hè?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Ritter

  Het toont de enorme haat van moslims voor Joden en hun gewelddadige mentaliteit.

  De tijd dat Joden veilig over straat kunnen lopen in Noord/West Europa is door de massa immigratie uit de islamitische landen voorbij. Deze migranten hebben o.a. hun Jodenhaat meegenomen naar Europa.
  ——————————
  “dat er vijftig onschuldige Palestijnen zouden zijn “vermoord” door Israël.”

  De feiten vertellen een ander verhaal.
  ——————————

  Israël had gelijk: 53 van de 62 maandag doden waren terroristen zegt Hamas zelves

  “Een Hamas-functionaris op woensdag erkende dat 50 van de 62 gemelde Palestijnen tijdens de grensrellen in Gaza op maandag en dinsdag leden waren van de islamistische terroristische groep. Met de drie gedode militanten van Islamitische Jihad erbij geteld komt het aantal bekende leden van terreurgroepen onder de doden voorlopig op 53 te staan.”

  https://brabosh.com/2018/05/17/pqpct-icb-2/

  1. DirkSteen

   Duidelijker is het niet te vertellen.
   Helemaal mee eens!

 2. palko

  Deze Enes Yugit gedraagt zich in mijn stad als het ergste soort ongedierte dat er op deze aardkloot bestaat. En verdient maar één ding: Uitgeroeid te worden met kop en staart.

  1. B. Pascal

   Wanneer we allemaal voor het Humanisme blijven stemmen; … krijgen we geen recht en wordt er niets met kop en staart uitgeroeid.

   We stevenen af op :
   A. Apartheidsregime
   B. Burgeroorlog

 3. Floris

  “Gewoon midden op straat scheldt DENK-raadslid Enet Yigit een Israël-liefhebber de huid vol.”
  ——————————————————————————–
  Dat schelden valt in dit geval wel mee.

  Maar goed, het laat niet onverlet dat West-Europa is volgestroomd met mohammedanen die hier niet thuishoren.

  Ze kiezen blind positie tegen het westen en vóór de palestijnse terroristen.

  Waarom accepteren wij dat nog?

  We zouden veel beter af zijn zonder deze vijfde colonne.

  1. denk eens na

   waarom accepteren we dat nog:: Te veel domme volgevreten Nederlanders die naar de npo luisteren als of het de bijbel is .

   1. Marija

    +++++

   2. lugar

    NPO? Ik ben daar vorige jaar mee gestopt. Dat zouden er meer moeten doen, wat een bevrijding!

 4. Ritter

  Video van de dag: Jeruzalems parken en tuinen

  “Ter gelegenheid van Yom Yerushalayim, Jeruzalemdag, dat begin deze week werd gevierd, laten we u een video zien van de Jerusalem Foundation. De video toont de enorme ontwikkeling van de stad Jeruzalem in de afgelopen 51 jaar, sinds de hereniging van de stad. Naast de zorg voor de archeologische vindplaatsen zijn veel parken en tuinen aangelegd, een groene long. ”

  http://www.israeltoday.nl/NewsItem/tabid/381/nid/34015/language/nl-NL/Default.aspx

  1. lugar

   Mooi Ritter, Arabieren exporteren voornamelijk zand, o ja, en olie.

 5. denk eens na

  De ramadan is weer begonnen , wees voorbereid op veel knal en vuurwerk , en veel verwarde mensen

 6. denk eens na

  Die domme moslim weet niet dat ze juist feest vieren door die 53(als dat geen nep nieuws is)als slagroom op het koshere taartje

 7. sjun

  Wat er in zit, komt altijd weer naar buiten. Gevalletje gekoranniseerde mindset. Maakt nog eens goed duidelijk dat het zeer verstandig is het huidige Europese beleid dat omvolking met zulke lieden voorstaat om te gooien en hele andere politici de kans te bieden om vorm te geven aan de Nederlandse cultuur in de Nederlandse samenleving.

 8. lugar

  Als je naar de grens van Israël gaat, daar met vuur gaat spelen, kijk dan vooral niet vreemd op dat je om het leven gaat komen. Je kunt beter niet f*cken met Israël als je wil blijven leven. Als je dood wil ga dan vooral f*cken met Israël, zij weten wel waarom ze schieten op zulk volk.

 9. Gerlos

  Geweldige club die idioten van DENK, bijna alle moslims zijn joden haters en helaas daar wordt te weinig tegen opgetreden.

 10. Koos sssss

  Denk is wel hèt ultieme bewijs, dat de multi culturele samenleving compleet mislukt is.

  1. toetssteen

   @Koos
   Singapore ging lang niet mee in de idiotie, maar een klein buiginkje en hoppa, ineens liepen er meiskes van hooguit volkomen ingepakt.
   Beetje vuil resulteert in peuken bij honderden op schaduwrijke plaatsen en vuilnis in de watergeulen. (die leiden naar een groter kanaal en uiteindelijk naar de waterbekkens waar water wordt gezuiverd).
   Geen drinken of eten in het openbaar vervoer…, knijp een oogje toe en de jeugd stapt met drink in.

   Ik bedoel hiermee dat als men één vinger reikt, met de arm kwijt zal zijn. En dat geldt voor allerhande drammerij.

  2. Steve Van der Vekens

   Denk denkt als het ware mentaal-gehandicapten zijn.

 11. A3aan

  Over die 60 palestijnse doden het volgende, :” Zo nu en dan ontvang ik mail van Avaaz, zo ook nu met betrekking tot de rellen aan de Israëlische grens. De mail begint met,: ” Lieve vrienden,

  Een paar dagen geleden schoten Israëlische troepen 60 ongewapende demonstranten dood, en verwondden er nog eens 1300. 1300. Ze doen het op triomfantelijke wijze — je kunt hier een video bekijken.” Verder heb ik niet gelezen en voel ook niet de behoefte op deze mail, door een petitie te tekenen, te reageren. Het is m.i. een schande de zaken te verdraaien om Israël te schaden.” Geplaatst op de site van Joods.Joods.nl – DutchJews

 12. Pescador

  Laat alle denk leden er zelfm maar heen gaan om te vechten, zijn we mischien ook van die badgasten af

 13. Marija

  ik hoop dat die mevrouw dat denk-kwalletje van repliek heeft kunnen dienen.

 14. DolleDries

  Steenwijk – Marokkanen proberen man levend te cremeren in zijn auto
  Posted op mei 17, 2018 door Fubar in Nieuws // 2 Comments
  foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto
  Man levend en geblinddoekt in brand gezet in auto
  Een 38-jarige inwoner van Steenwijk blijkt afgelopen weekend op het nippertje te zijn ontsnapt aan een vuurdood, toen overvallers de auto waarin hij zat in brand staken. De man was door hen geblinddoekt en kon ternauwernood ontsnappen aan de vlammen en liep hierdoor alleen brandwonden aan zijn armen op.
  „De man heeft geluk gehad dat hij op tijd uit de auto kon komen”, vertelt politiewoordvoerster Chantal Westerhoff. „Anders was het waarschijnlijk heel slecht met hem afgelopen.” Zijn overvallers spraken met mogelijk een Marokkaans accent, omschrijft Westerhoff in een regionaal opsporingsprogramma.

 15. meijer61200

  De Gazanen zijn voorlopig weer even rustig. Heeft de Mossad mooi tijd om hier eens orde op zaken te stellen. Koud kunstje voor die club.

 16. exxtravaganzzza

  Ik verwachte een scheldpartij,
  immers , ” hij schold haar de huid vol”
  maar nee,
  hij zei heel rustig, ‘dit is schaamteloos’
  ..
  En dat is zijn mening.
  Want laten we wel wezen: de staat Israel is gegrondvest op diefstal van land,
  en het verdrijven van de oorspronkelijke bevolking.
  Dit is een simpel feit,
  dat kun je prima vinden,
  of niet.

 17. Lukasandro

  Israël =illegaal dus geen legale staat Sinds 1947 maakt Israel de ramen en huizen van Palestijnen kapot in Gaza en niemand die dat veroordeeld en VN resoluties worden negeert door een Staat die zich niet ééns een staat mag noemen.Illegale bezetters willen Jerusalem als hoofdstad?Trump is bevriend met Sheldon Adelson Joods Miljardair die heeft in ruil voor Miljarden aan Trump in zijn campagne beloofd om Jerusalem uit te roepen tot hoofdstad Israel .Trump zijn schoonzoon Kushner is Joods,Trump is beïnvloed door Joodse Miljardairs,dus een vooringenomen standpunt zoals het negeren van vn Resoluties druist in tegen vredesproces.Er zal vrede in Midden Oosten komen als Verenigde Staten Israël als zijn 51 ste Staat opneemt en relocatie van Israël uit Palestina plaatsvindt,Amerikanen zullen alle Israëli ’s met open armen ontvangen en ze tot hen opnemen en hebben Joden een veilige staat rondom in Vs.En het kost de Vs niets meer om defensie van Israël te steunen met 3 Billion dollar per jaar.De kosten van het transport van Israël uit Palestina zal niet meer dan 3 jaar kosten die het VS aan Israeli’s defensie betaald.Palestijnen krijgen hen land en leven terug,.Midden oosten zullen vredig leven zonder buitenlands bemoeienis..Olieprijzen zullen dalen en inflatie zal dalen en wereld zal gelukkig worden.!Israël moet vóór het Strafhof International Criminal Court the Haque voor Ooorlogsmisdaden berecht worden .Alle Palestijnen terug naar hen eigen land en Israël compleet relocate into USA. als 51ste Staat van VS!!

 18. Unitednations

  “In elk geval een stevige pluim voor de soldaten van de IDF, meer bepaald de accuratesse die de scherpschutters ontwikkelden die, ondanks het dikke zwarte rookgordijn veroorzaakt door brandende autobanden en dat bijna permanent tussen de demonstranten en de IDF hing aan het veiligheidshekken dat Hamas scheidt van Israël, er toch inslaagden om de terroristen er van tussen te halen en uit te schakelen. Een ongelooflijk puike prestatie!”

  Aldus de Vlaamse vrienden van Israël…………. je weet je bronnen wel uit te zoeken…….. Wellicht hadden ze andere wapens kunnen kiezen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.