Volkert van der Graaf en rechter geven heel Nederland de vinger: meldplicht opgeheven en emigratie aangekondigd

De moordenaar van Pim Fortuyn heeft zijn zin gekregen: hij hoeft zich niet meer elke twee weken te melden bij reclassering. De koelbloedige crimineel is nu van plan te verdwijnen uit Nederland, om anoniem op een onbekende plek een nieuw bestaan op te bouwen. Nederland, de nabestaanden van Pim Fortuyn en onze democratie hebben het nakijken.

Hij heeft het dus toch geflikt, die moordlustige Firestar-zwaaier van een Volkert van der Graaf. Vanochtend werd namelijk bekend dat de bloeddorstige moordenaar van Pim Fortuyn zijn kortgeding bij de Rechtbank in Den Haag gewonnen heeft en zich dus wéér heeft weten vrij te maken van een één van zijn voorwaarden van zijn vervroegde vrijlating. Van der Graaf heeft zijn meldplicht geschrapt weten te krijgen:

“Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, heeft het door hem aangespannen kort geding tegen de Staat gewonnen. Hij hoeft zich niet meer te melden bij de reclassering.

Hij wil zich in het buitenland vestigen. De rechter heeft hem gelijk gegeven. Volgens Van der G. heeft zijn meldplicht geen enkele toegevoegde waarde. De 48-jarige Van der G. moest zich iedere zes weken melden. “

Alhoewel de celstraf van Van der Graaf officieel nog loopt (dat duurt nog tot april 2020), is hij al sinds 2014 op vrije voeten. Sindsdien maakt hij de rechtstaat het leven zuur door telkens allerlei zaken aan te spannen tegen de reclassering. Hij heeft zich al weten te kwijten van een enkelband, en nu moet ook de meldplicht er aan geloven. De enige voorwaarden die Van der Graaf nog heeft, is dat hij geen contact mag zoeken met nabestaanden en niet met de media mag praten.

En met zijn gewonnen zaak kan Van der Graaf zich gaan richten op een zonnige toekomst: met behoud van uitkering emigreren naar een zonnig oord, zonder al die lastige rotburgers in Nederland die het hem kwalijk nemen dat hij de democratie op 6 mei 2002 een fatale slag heeft toegebracht. Dus sodemieter nu maar lekker op, Volkert. En kom alsjeblieft nooit meer terug.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

109 reacties

 1. Vraagtekentje

  En waarom verbaasd mij dit niet? Ik begin steeds meer te denken dat de roverheid destijds Volkertje heeft ingehuurd om van Pim af te komen.

  1. Ernst Quispel

   Je mag denken wat je wilt maar zonder je gedachte aannemelijk td maken dan wel te onderbouwen slaat het als kut op Dirk.

   1. Ernst Quispel

    td = te

   2. meijer61200

    Goh sukkel? Geen cognitieve dissonantie vandaag??????

   3. Tinneke

    Ruige taal Robert!

   4. Top

    Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame lafaard!

    1. Ni28

     Dirk is misschien een transgender.

   5. deelszon

    @ernst is het natuurlijk volledig eens met de uitspraak en vindt eigenlijk dat volkert direct vrijgesproken had moeten worden want het is wel heel zielig allemaal voor hem..

    1. Bloem

     Als het aan Q ligt zou zelfs Adolf postuum heilig verklaard moeten worden voor zijn inspanningen tegen het Joodse volk. Deze man is naast antidemocraat een ongelooflijke antisemiet

     1. Ernst Quispel

      Je spoort niet, Bloem.

     2. Holland

      Bloem heeft gelijk.

     3. Bloem

      Beste heer Q, u moet zichzelf eens goed in de spiegel bekijken en de reacties op dit forum op uw inbreng goed lezen. U ontkent dat u antisemitisch bent, toch liegen uw reacties met betrekking tot geweld tegen Joden er niet om. Zou het niet zo kunnen zijn dat u het bent die niet spoort?! Immers dat zou u dan gelijk duidelijk maken dat het niet de rest van de wereld is, die geestesziek is. Zoek hulp, zorg dat u niet verder afglijdt.

     4. Guus Geluk

      Bloem is besmet met het Frits Jansen-virus, zullen we maar zeggen, en is niet zo helder meer.

     5. Ernst Quispel

      Kan de heer Bloem een uitspraak van mij citeren waaruit antisemitisme blijkt?

     6. Bloem

      Beste heer Geluk, dhr. Jansen zit in jullie team. Jullie mogen hem houden!

     7. Bloem

      Beste heer Q, dat stadium zijn we voorbij. U weet zelf verdomde goed dat u met regelmaat geweld tegen joden heeft verdedigd met allerlei drogredenen. Dus ja, dat maakt van u een antisemiet.
      Zo heeft u zich ook reeds vele malen uitgesproken tegen democratische processen en democratisch verkozen politici onrecht toegewenst, en ja daarmee kan men stellen dat u geen democraat bent doch een grimmiger systeem voorstaat.

     8. Ernst Quispel

      Ik stel vast dat Bloem het citaat niet kan leveren.

      Hij liegt dus glashard en dat is niet prettig om te moeten vaststellen.

     9. Floris

      In deze draad, vanaf bericht 28, is afdoende onderbouwd (met citaat) dat Quisling een ongenuanceerde palestijnenknuffelaar is met zwaar overtrokken kritiek op Israël.

      Dat komt neer op antisemitisme. Wat anders kan de verklaring zijn voor een dergelijk zware bias? Dat Aboe Jahjah die bias heeft ligt aan z’n achtergrond, maar daar kunnen Nederlanders zich niet op beroepen.

      http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/antisemitisme-in-actie-cidi-krijgt-fanmail-van-man-die-belooft-alle-joden-weg-te-vagen-nog-erger-dan-hitler/

     10. Rechtsaf

      @Ernst kan en wil geen enkel citaat leveren waarin hij ontkracht een zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam te zijn.

     11. lugar

      Ernst is een moslim of op z’n minst een halfmoslim.

  2. Beukman

   Tekentje vraagt:

   En waarom verbaasd mij dit niet? Ik begin steeds meer te denken dat de roverheid destijds Volkertje heeft ingehuurd om van Pim af te komen.

   Je bent niet de enige. Destijds staken diverse complottheorieën de kop op, de ene nog plausibeler dan de andere. Zo zou Volkert hulp ter plekke hebben gekregen, was het een inside job van de VARA, fungeerde Jimmy Janssen van Raay als mol, en/of was tijdens een Bilderbergconferentie heimelijk door KOK, Lubbers, Britta Böhler, Rosenmöller en nog een paar anderen besloten om een Nuttige Idioot in te huren teneinde “pim” om te leggen. In het landsbelang, dat spreekt. Het wapen werd geleverd via Ad Melkert, wiens zwager een pistolengek was en die wat ingangen had in het wereldje.

   Dwars hier doorheen speelde nog dat “pim” waarschijnlijk werd gechanteerd door een paar schandknaapjes die hij uit het park kende. De man schaamde zich niet voor zijn s*ksuele activiteiten, maar had hij wellicht iets anders te verbergen? Waarom was zijn kluis leeg de dag na de moord? Wat had daarin gezeten?

   Het zou zomaar waar kunnen zijn, Tekentje! Zoveel dingen die niet zijn opgehelderd, zoveel bewijsmateriaal verdwenen, geluidsopnames “per ongeluk” gewist!

   1. Ernst Quispel

    Complottheorieën genoeg maar geen enkele aannemelijk en in elk geval geen snipper bewijs voor welke theorie dan ook.

    De werkelijkheid is banaal. Een verwarde veganist meende Pim te moeten uitschakelen ten nadele van de bontindustrie. Lullig, maar veel politiek zat daar niet bij.

    1. Bloem

     Er is meer bewijs voor handen dat van der Graaf hulp had uit de hoek van de linkse politiek dan dat er bewijs is dat de Russen MH17 neer schoten. Overigens zeg ik daarmee niet dat het niet zo is. Overeenkomst in beiden zaken is dat er cruciaal bewijs wordt achter gehouden

     1. Ernst Quispel

      “ Overigens zeg ik daarmee niet dat het niet zo is.”

      🙂

     2. Beukman

      @Bloem
      Als er bewijs wordt achtergehouden, hoe weet je dan dat het bestaat?

 2. WWW

  Moordenaar
  en moordenaar van de democratie.

 3. Ni28

  De wereld behoort aan de slechteriken, criminelen en moordenaars. De rechtstaat incasseert hier een trap in eigen gezicht. Het slechte wordt weer beloond. Zou deze rechter bang geworden zijn voor deze moordenaar of minstens geen Pim Fortuyn fan zijn? Voor criminelen is dit goed nieuws want ook met de rechtsgang wordt hier gepolderd.

  1. Adriaan

   @Ni28, ik heb het een Bulgaar horen zeggen: we lachen om jullie straffen.

   1. Ni28

    Ja, Adriaan, niet alleen Bulgarije maar de wereld lacht om de straffen hier en daarom is Nederland zo aantrekkelijk. Zie zo moordenaar van een politicus, in zo land als Bulgarije kom je de gevangenis alleen horizontaal uit en dat hoeft niet eens zo lang te duren door de omstandigheden daar. En hier is het een vrije man na paar jaar gezeten te hebben. Verkeerde menselijkheid.

    1. Blue monday

     Daarom zijn Brazilië en Bulgarije vast vrij van corruptie, afgeschrikt door de vreselijke gevangenissen en super-strenge straffen gedragen ze zich als koorknaapjes.

     1. sjun

      Zou het niet kunnen er daar domweg meer mensen met een bevraaglijke mentaliteit leven en dat het daarom aan te bevelen is de grenzen selectiever open te houden dan nu nog het geval is.

     2. Mart

      Jammer Bleu, ook dàt helpt helaas niet… gewoon een publiekelijke afschieting en de kosten van de (zilveren?)kogel de familie laten betalen,zoals de chinezen dat deden/doen.Of dat daar helpt de misdaad in te perken is mij niet bekend…wel goedkoper vanwege de ”na zorg”.lijkt me.

 4. J.C.

  “met behoud van uitkering emigreren naar een zonnig oord”

  Hoezo met behoud van een uitkering???????????

 5. Ernst Quispel

  Het eigenlijk triest dat iemand de rechter toestemming moet vragen het land te kunnen ontvluchten vanwege bedreiging en discriminatie.

  Laten we maar hopen dat het gezeur nu ophoudt.

  1. Holland

   Quispel, de koning van de omkering. Wat ben je toch een vieze man.

   1. Adriaan

    @Holland, neem nou een voorbeeld aan Ni28 en aan mij. Wij reageren niet meer op dit heerschap. Hij is nog te dom om voor de duvel te dansen. Oh, nee, sorry, dat kan hij nog wel. Doodzwijgen deze supertrol. Ik lach me helemaal gek om zijn reacties. Hij verbetert graag als iemand een tikfout maakt, maar zelf maakt hij de meeste. Inhoudelijk reageert hij nauwelijks. Kan hij ook niet. Het is een intrigant en daar moet je maling aan hebben. Links laten liggen en negeren. Als we dat nu allemaal doen, is zijn lol er snel van af. Niemand neemt EQ en al zijn alter ego’s nog serieus.

    1. Holland

     Zo simpel is het niet Adriaan. Echte trollen zijn nauwelijks weg te krijgen. Ik ken Ernst vanuit de tijd dat hij nog als Simon Brouwenstein door het leven ging. En van 13 andere nicks daarna. Nee, die krijg je niet weg.

     1. Ni28

      Het was steeds onze eigen fout, Holland, doordat wij steeds reageerden. Zonder kaatsen blijft de bal liggen. Zonder reactie verliest de trol het podium. Niets is erger voor hun dan verzwegen te worden. Gewoon niet lezen als je boos om wordt en door scrollen(rijmt op trollen overigens), humor! En voor de rest moet DDS zelf uitmaken of zij eigen gezicht houden of de weg van Livestro opgaan. Dat zien wij dan weer wel.

     2. Guus Geluk

      Zo simpel is het inderdaad niet om echte trollen als Pit, Stork, Control, lugar, Rechtsaf, etc etc etc, weg te krijgen. Laten wij ons vooral op de inhoud richten.

     3. meijer61200

      Dat IP adres van die mongool moet toch simpel te achterhalen zijn? Iemand een vriendje bij DDS?

     4. Holland

      Ni28, in theorie heb je gelijk. Maar ik moet je iets eerlijk bekennen: ik denk dat zonder die trollen DDS een stuk saaier en eenvormiger wordt. Tegen wie moeten we dan te hoop lopen? Altijd met elkaar eens zijn wordt ook vervelend. En laten we wel zijn: door de polemiek krijg je de leukste reacties en kun je dieper graven. Ik houd het maar op een haat/liefde verhouding: ze zijn vaak verdomde irritant, maar dat dient ook ergens toe.

     5. Beukman

      De trol, dat is de ander, Holland, aldus een oud Sanskriet spreekwoord.

   2. Ni28

    Van crimineel tot slachtoffer. Alles kan!

  2. B. Pascal

   Ernst mag denken geen bloed aan zijn handen te hebben, maar hij ademt als Volkert!
   Dus is geestelijk als Volkert! Links verkeerd! Wel degelijk mede verantwoordelijk voor de dood van Pim! Het einde en ontbinding is reeds begonnen.

  3. Top

   Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame lafaard!

  4. Rechtsaf

   @Ernst ja ernst het is triest dat als je iemand hebt vermoord je vooral alles op alles moet zetten om onder je straf vandaan te komen, want dit betekent expliciet dat Folkert strafvermindering krijgt..
   Buiten het feit dat jij echt een pleurishekel hebt aan Nederland vindt het blijkbaar prima dat je mensen mag doodschieten en dan beloond mag worden..

   1. Ernst Quispel

    Nee hoor, ik houd van Holland en ik vind dat misdadigers hun opgelegde straf moeten krijgen.

    1. Rechtsaf

     @Ernst dat lieg je dat vindt je helemaal niet, onder de noemer we trekken de discriminatiekaart het volgende;

     “Het eigenlijk triest dat iemand de rechter toestemming moet vragen het land te kunnen ontvluchten vanwege bedreiging en discriminatie.”

     Het land verlaten betekent immers strafvermindering

     1. Ernst Quispel

      Zo zie het niet. Volkert had geen mogelijkheden tot reclassering en dat is het doel van de vervroegde invrijheidstelling.

     2. Rechtsaf

      @Ernst je neuzelt er maar een beetje omheen om het te rechtvaardigen maar dat is bekend bij je.
      Volkert zou helemaal niet vrij moeten komen, maar onder het mom ‘ik wil naar het buitenland” is er ineens van alles mogelijk.
      Lijkt een beetje op Pechthol..maar maatschappelijk is het zo krom natuurlijk..

  5. Original NL

   Daar hoef jij niet om te vragen quispel, jij mag zonder rechtshulp opzouten!!

 6. Gosselaar333

  Ik vind het eigenlijk veel triester als je iemand van het leven beroofd, die er andere ideeën dan jezelf op na houd. Beter kwijt dan rijk deze levensgevaarlijke gek.

 7. meijer61200

  Had iemand verwacht dat de uitspraak anders zou zijn? De moordenaar Volkert van der Graaf weet te veel. Als hij gaat vertellen wie de linkse politici waren die hem hebben aangezet tot deze afschuwelijke moordpartij, is het gebeurd met de linkse partijen zoals de partij van de allochtonen.

  1. Frits Jansen

   Als ik u zo hoor dan denk ik dat er wel een film in zit.
   En dan maakt Volkert half Nederland woedend door miljoenen te incasseren.

   1. Original NL

    Dus u behoort tot de andere helft van nederland?

 8. Frits Jansen

  We willen toch niets liever dan dat Volkert opzout naar een land zo ver mogelijk weg?
  Ik hoop dat hij nog eens een lintje krijgt want hij heeft toch maar belet dat Fortuyn Minister-President werd. Zoals ik al Amerikanen tegen kwam die uit schaamte voor Trump riepen Canadees te zijn, zo zou ik me in dat geval Belg noemen, of Duitser.
  Ook mét Fortuyn was de LPF een zootje geworden, al had het misschien wat langer geduurd.
  Ach, misschien was het positieve geweest dat hij Wilders de wind uit de zeilen had genomen. Fortyn was waarschijnlijk ten onder gegaan aan zijn eigen ijdelheid, maar Wilders is een harde die zijn emoties beheerst en alleen maar misbruik maakt van de emoties van het volk.

  1. Holland

   “Ik hoop dat hij nog eens een lintje krijgt want hij heeft toch maar belet dat Fortuyn Minister-President werd.”
   —————————————————————————————–
   De extremistisch linkse Frits Jansen is de schaamte voorbij. Als aanvoerder van een fascistische Antifa stormtroep is dat ook wel begrijpelijk. Frits is een gevaar voor de openbare veiligheid en moet door de AIVD in de gaten worden gehouden.

   Wat een vies zwijn.

   1. Original NL

    Sorry holland..maar nu ga je te ver.
    Een zwijn is niet in de verste verte zo vies als linkse frits.
    Voor frits moeten we echt ander vergelijkingsmateriaal gaan gebruiken.
    Ik sta open voor suggesties……

  2. meijer61200

   Jansen; Dat je te dom bent om te schijten is al lang bekend binnen DDS. Dat je een kind bent van de neef van je zwager van zijn oom kun jij ook niets aan doen.

   1. JanKlaasen

    Over mongool te spreken meijer, wel eens van VPN gehoord? Niet dus. Een ip adres is dus niet te achterhalen ook niet door een vriendje bij de DDS.

  3. Guus Geluk

   “Ik hoop dat hij nog eens een lintje krijgt want hij heeft toch maar belet dat Fortuyn Minister-President werd.”

   Deze opmerking is beneden alle peil. Ik neem hier ten stelligste afstand van.

  4. RobertMarsman

   IK vind dit toch een schandalige inbreng eigenlijk. Maar zo weten we wel wat linkse tolerantie echt inhoudt. Ik denk dat malloot Jansen ook zo maar eens een Volkertje kan zijn.

   1. Top

    Die flapdrol is al jaren maatschappelijk uitgescheten. Zit alleen nog achter de PC om zijn lage IQ nog enigszins het idee te geven dat hij iets betekent. Werkt niet is afhankelijk van een aalmoes. Zijn omgeving mijd hem als de Zwarte pest en op de meeste fora, is hij niet meer welkom. Niet op reageren is het verstandigste, of alleen maar reageren zoals ik dagelijks bij dat stuk vuil Kwispedoor doe.

  5. B. Pascal

   De Nazis zijn Links, Stalinisten zijn Links, Moanisten zijn Links enz.
   Grote moordenaars!

   Zij die hun ideeën navolgen zijn mede verantwoordelijk voor het steunen van deze massa’s doden.

   De kogels komen van Links!

  6. Ernst Quispel

   “Ik hoop dat hij nog eens een lintje krijgt want hij heeft toch maar belet dat Fortuyn Minister-President werd”

   Belachelijke en kwalijke opmerking.

   1. meijer61200

    En nu maar hopen dat hij flink te grazen wordt genomen hier of daar.

   2. Top

    Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame lafaard!

    1. Guus Geluk

     DFTT.

  7. Rechtsaf

   @frits ik denk dat het voor vele jammer is dat je niet in hun buurt bent want volgens mijn inschatting zouden deze vele graag even een soort van praatje met je willen maken en dan druk ik mij echt héél voorzichtig uit.

  8. Roughwood

   “Ik hoop dat hij nog eens een lintje krijgt want hij heeft toch maar belet dat Fortuyn Minister-President werd.”

   Acute zonnesteek Jansen? Laat je nakijken man.

  9. Original NL

   Frits wil de moordenaar van pim een lintje geven…..het staat er echt!!
   Walgelijk stuk stront die je bent!!!

  10. Bloem

   Beste heer Jansen, we wisten het al echter nu is het bevestigd. U zou tijdens een situatie zoals die zich in WO2 voordeed vermoedelijk tot de vijand wenden en collaboreren en u tot Duits staatsburger laten nationaliseren. Antidemocraat en antisemiet, u bent met dhr. Q in een illuster gezelschap.

 9. Guus Geluk

  Laatst hoorde ik een rechter zeggen, in de talkshow van De Vries, dat Volkert nooit met zo’n straf was weggekomen in 2018, eenvoudigweg omdat deze zwaarder zijn geworden.

  1. Stanly2000

   Laatst hoorde ik Mark Rutte zeggen dat het ondenkbaar was dat Volkert van der Graaf vervroegd zou vrijkomen. Het zou het einde betekenen van zijn minister van Justitie als hij weer premier zou worden.
   Gave MP en fijne leugenaar.

   1. Guus Geluk

    Stanly2000,

    U geheugen laat u in de steek.

    Als ik het wel heb, deed hij deze uitspraak in 2012, niet laatst.

    1. Floris

     Dat maakt geen enkel verschil, trol.

     Rutte had weer eens een grote bek en maakte het niet waar.

     1. Guus Geluk

      Ja, Floristrol, eenmaal in het Torentje liep Rutte tegen de realiteit op.

     2. Floris

      Ja Guustrol, toen Ruttepetut in het torentje kwam was hij nog niet droog achter zijn oren.

      Jij bent dat nog steeds niet.

     3. Guus Geluk

      Zo is het, Floris. Wat betreft het eerste gedeelte van uw commentaar.

     4. lugar

      Ernst en zijn rugridder Guustafff houden de boel wel lekker bezig…

 10. Ben Zine

  De overheid heeft hem altijd beschermd, vanaf 6 Mei 2002, dus deze uitspraak komt niet als een verassing. Je moet wel een enorm bord voor je kop hebben om dat patroon niet te zien. Pim was een bedreiging voor het linkse establishment, en daarom moest hij dood. Volkert heeft die opdracht uitgevoerd en dit is zijn beloning.

  1. B. Pascal

   Het is was rijk aan een complot! Maar eens!!

 11. B. Pascal

  Volkert gaat wonen in Baarle Nassau, wel 20 meter van de grens in België!

  Het humanisme heeft zijn tijd gehad! Weg ermee!

 12. Rechtsaf

  Deze man is een pest voor deze maatschappij die ons met onze eigen wetten, of althans de mazen erin, om de oren slaat…

 13. Ni28

  Ik adviseer aan Volker van der Graaf Venezuela als een aangename en democratische land met linkse idealen waar criminaliteit torenhoog is en met de toenemende honger nog erger gaat worden. Vuurwapens is men daar ook gewend en er wordt daar lekker gemoord. En de rechters zijn daar ook meegaand als je de juiste persoon molt.

 14. DolleDries

  Maar welk land neemt deze schoft op.

 15. poldi

  Ik vind de voorwaarden die aan mijn Nederlanderschap verbonden zijn ook veel te streng.
  Zal ik ook eens de staat aanklagen dat ik van de belastingplicht af wil?

  Dit land is voor 100% van de pot gerukt.

 16. poldi

  Schande voor ons rechtssysteem dat dit heerschap zo geholpen kan worden, wij leven in een samenleving waarin misdaad lucratief is en het plegen van een moord beloond wordt.
  De linkse politiek en de onzalige uitwassen daarvan (zie Amsterdam) hebben zich overal weten te nestelen en zijn nog steeds in staat de samenleving uit te hollen.
  Wat hebben we toch walgelijke medemensen, van rechter tot crimineel tot moordenaar.

 17. sjun

  Nu dat extra oogje in het zeil van de baan is kan evenals bij Ferdi Elsas een ongeluk in een klein hoekje zitten.

 18. cor wit

  Weer een toneelstuk van de politiek.
  Zij hebben immers Pim om laten leggen.
  De man gaat niet werken in het buitenland maar genieten van het geld wat hij er voor de moord
  Het toneel stuk van de politiek.gaat gewoon verder

 19. Rosasolis

  V. van der Graaf behoort levenslang te hebben. De ochtend radio nieuws vertelde dat hij zou willen immigreren maar dat kan niet, omdat hij nog steeds geregeld bij de politie moet blijven vermelden. Hij draagt nog steeds een enkelband. Ik vraag me af hoe veel andere moordenaars zullen “vrij” komen in de toekomst…zoals die levensgevaarlijk serie-moordenaar Hollander. Waarom moeten deze gestoorde mensen welke vorm van vrijheid dan ook krijgen? Zijn zij ineens niet meer gevaarlijk?

  1. Ernst Quispel

   Ik begrijp dat die enkelband verwijderd wordt en de man de vrijheid krijgt om ons land te verlaten.

 20. Lex

  Dit is toch ongelooflijk hé.

  Hier zakt je broek van af.

  Ik had nog zo gehoopt dat hij koud gemaakt zou worden. Nee hoor er zijn geen dappere dodo’s meer in Nederland.

  Ik hoop nog steeds dat moordenaar naarling onverteerbare kwelgeest als nog word neergelegd.

  Al vlucht hij naar het buitenland vroeg of laat loopt hij de verkeerde tegen het lijf.

 21. Lex

  VERVOLG

  Voor heel veel mensen is het nog steeds onverteerbaar dat een TOP politicus dat echt het probleem van de massa immigratie aan wilde pakken is vermoord.

  De moordenaar is nu weer vrij om te gaan waar hij heen wil op een paar straat verboden na dan.

  Dit moeten ze in Amerika flikken dan krijg je levenslang of de doodstraf.

  Nogmaals ik hoop echt dat dat hij neer word gelegd.

  Beter laat dan nooit.

 22. Vit

  Amerika zal waarschijnlijk niet gaan lukken, want ze zijn daar niet zo gek op iemand met een strafblad.

 23. Rosasolis

  Nieuwe bericht van de 2 uur radio nieuws dienst: Inderdaad komt van der Graaf helemaal vrij! Hoe is dit nou mogelijk? Hij wil immigreren omdat hij in Nederland
  geen werk kan vinden! Wie wil deze crimineel in dienst hebben? Volgens de nieuwe berichten, is de helft van de 2 de kamer tegen zijn vrijlating. Er zou een debat moeten komen over moordenaars die vrij komen. Hebben zij werkelijk spijt van hun daad(en)? Kunnen wij de risico kunnen permitteren om hun te vergeven en vrijlaten?

  1. Frits Jansen

   Uit goede bron weet ik dat Volkert zich bij de Partij voor de Dieren wilde aansluiten. Want hij is van huis uit dierenactivist. Marianne Thieme vond dat toch niet zo’n goed idee. Omdat hij geen Zevendedagadventist is.

 24. henk vintage

  Hij gaat echt niet emigreren want dan verliest hij zijn bijstanduitkering.
  Ook in het buitenland wil niemand deze veganistische dwaas in dienst hebben.
  Hij wil alleen onder de verplichting van het melden afkomen.

 25. deelszon

  Als je de foto zo ziet ben je geneigd om echt vol uit te halen

  1. Original NL

   Voorzichtig deelzon..dat kost je je phone!
   Helaas zijn er blijkbaar alleen linkse en geen rechtse “gekkies”.
   De smeerlap moeten ze wurgen!!

 26. Pescador

  Persoonlijk denk ik ook dat hij door iemand uit de hollandse politiek opdracht heeftbgekregen.
  Maaar hij behoorde nog in de cel thuis en ook de enkelband die daarvoor in deplaats kwam mocht af en nu hoeftb hij zich ook niet meer te melden, die hollandse rechters zijn ook al ziek net als rutte en zijn vriendjes

 27. Verlazques

  De rechters zijn knap achterlijk, er is geen land ter wereld wat een moordenaar als emigrant toelaat. Ik heb al nooit veel vertrouwen gehad in de Nederlandse rechtspraak en het is triest , wat zeg ik, diep triest dat de rechters dat steeds opnieuw bevestigen.
  Het enige westerse land zonder juryrechtspraak, zelfs de Fransen, hun systeem hebben we overgenomen hebben jury rechtspraak. Uit uitspraken van de heren rechters en andere meesters, wat meesters , in de rechten zijn wij daar te achterlijk voor. Ook de Belgen kennen juryrechtspraak. Nederland is een bijzonder achterlijk land, niet aan het worden maar ze zijn het al 100 jaar.

 28. Peturtjuhh

  Ik ben net nieuw hier en zie steeds berichten voorbij komen van ene Ernst Quispel…ik denk wie is die dwaas? Even googlen…. auteur van Joop punt NL… ah, had dus toch gelijk…een linkse dwaas zelfs

 29. Frits Jansen

  Wie het niveau van borrelpraat wil ontstijgen moet eerst dit verhaal even lezen: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Geen-meldplicht-meer-voor-Volkert-van-der-G.aspx

  Conclusie: Van der G. is niet gevaarlijk, en een meldplicht is geen onderdeel van de straf. Het zou ook dwaas zijn als de reclassering wordt ingeschakeld om te straffen, en die meldplicht was bij de reclassering.

  1. Ernst Quispel

   Dat is juridisch geheel correct, Frits.
   Het vervelende is dat het volkssentiment weinig boodschap heeft aan juridische feiten en de regels van de rechtsstaat.

 30. Frits Jansen

  Lees dit eerst: https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Den-Haag/Nieuws/Paginas/Geen-meldplicht-meer-voor-Volkert-van-der-G.aspx

  Belangrijkste argumenten:
  1) Meerdere deskundigen menen dat Volkert niet recidivegevaarlijk is.
  2) De meldplicht is geen onderdeel van de straf. Volkert moest zich periodiek melden bij de reclassering – en die heeft natuurlijk niet het doel om te straffen.

  Wil “het gezonde volksgevoel” wat anders? Akelige dictators beroepen zich graag op dat “gevoel”.

 31. Step one

  Met hoeveel minuten water baarden kunnen we moord op de Harderwijks milieu ambtenaar Chri van der Werken bij Nunspeet op 22 december 1996 ophelderen?

  http://www.misdaadjournalist.nl/rapportages/vokertendemoordinnunspeet.html

 32. Ruud562

  Ook uit dit feitenrelaas is maar één conclusie te trekken: de rechtspraak in dit land is totaal, maar dan ook totaal verrot! Dankzij dom, zeer en uitermate dom jarenlang politiek beleid!

 33. Anders55

  als je maar lang genoeg door dramt dan krijg je vanzelf wel je zin?
  en blijkbaar gelden voor deze ‘ meneer ‘ andere regels?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.