Wrakingsverzoek Geert Wilders is toegewezen: proces naar een geheel ander hof

Ja hoor, Geert Wilders heeft het voor elkaar. De advocaat van Geert Wilders, Geert-Jan Knoops wilde eerst dat het proces werd uitgesteld, omdat die eerst onderzoek wilde laten doen naar de uitspraak van Alexander Pechtold. Dat verzoek werd niet ingewilligd, maar door het toewijzen van het huidige verzoek wordt het proces alsnog vertraagd, aangezien de zaak nu moeten worden overgedragen aan een ander hof. 

Knoops wil naar eigen zeggen weten waarom het Openbaar Ministerie (OM) niet is overgegaan tot de vervolging van Alexander Pechtold. De D66-leider zei eerder dit jaar: “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.”

Dit zei Pechtold in de nasleep van de affaire rondom een door de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken, Halbe Zijlstra, verzonnen ontmoeting met Vladimir Poetin.

De advocaat van Wilders claimt dat de woorden van Pechtold in dezelfde categorie vallen als de uitspraken waar Wilders nu voor terechtstaat.

Dit is erg goed nieuws voor Geert Wilders, aangezien de kans niet erg hoog werd geacht dat het verzoek zou worden ingewilligd, want het kwam voort uit het idee dat het hof vooringenomen was. Dit besluit heeft dus nogal wat implicaties met zich mee. Enfin, we zullen zien wat er uit voort komt en wat er met de uitspraken van Alexander Pechtold wordt gedaan!

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

101 reacties

 1. Seneca

  ik denk dat deze wraking is erkend daar men bij justitie ook wel inziet, dat men de bevolking niet constant bedonderen kan. dit is geschiedt o.a. door de aandacht die diverse media – waaronder dds – aan dit circus, dat zich rechtspraak noemt, hebben geschonken.

  1. Meester Kong

   @Seneca, zilver is spreken , zwijgen is goud.

   1. Archetype01

    Volg je eigen advies dan eens op..

 2. springmaarachterop

  Ernst Quispel

  ‘De wraking zal, eveneens het verzoek om uitstel, als volledig ongegrond worden afgewezen.
  Wilders weet dat zelf ook wel maar zijn clownsact moet nog even blijven duren.’

  Je zat er weer eens naast zakkenwasser hahahahahaha

  Trump werd geen President, de Brexit gaat nooit gebeuren en de islamisering is een verzinsel van islamofoben die niet bestaan…..

  whoeaaaaaaa…..

  1. Floris

   W I M staat weer eens met z’n broek op de enkels.

   Dat die eikel zich hier nog durft te vertonen…

   1. Guus Geluk

    Opzichtig geven de boezemvrienden elkaar kopjes.

    “Hij heeft ongelijk,” roepen ze in koor. “Jippie! Hij heeft ongelijk!”

    1. Floris

     Het schoothondje is er als de kippen bij om z’n baasje te steunen.

     Ontroerend.

    2. Meester Kong

     Boezemvrienden …. dezelfde persoon.
     Kennen elkaar al 10 jaar op het forum.:) 🙂 🙂

     1. Floris

      Domme jongen.

     2. Meester Kong

      Heb gewoon gelijk.
      Je geheugen laat je in de steek.(Spitsnieuws)

  2. loes530

   Ik ben blij voor Wilders dat anderen rechters krijgt en terecht

   1. DolleDries

    Helemaal mee eens Loes.

    1. Meester Kong

     Alle rechters zijn toch D66’rs, of niet dan?

     1. DolleDries

      Je bent beetje in de war Kong gezien je nu al vele rare reacties op dit onderwerp. Ga eerst rusten , neem een blikje tomatensoep en ga daarna een dagje vasten.

     2. Meester Kong

      @DD glad als een aal……

   2. Ritter

    loes530

    Mee eens.

   3. DirkSteen

    Helemaal terecht, maar Pechthold zal niet gedaagd worden, zo gaat het met D-66 rechters!

  3. Holland

   Ja Springmaarachterop, het is vermakelijk dat die domme Ernst het nooit maar dan ook echt nooit bij het goede eind heeft, maar desalniettemin zijn rabiate onzin gewoon blijft spuien. Quispel heeft een meters dikke betonnen plaat voor zijn harses en mist elke vorm van zelfinzicht alsmede het vermogen om bij te leren. Hij maakt zich steeds opnieuw belachelijk met zijn zelfingenomen flut uitspraken die kant noch wal raken, maar kent geen enkele vorm van schaamte.

   1. springmaarachterop

    Domme Ernst is, hoe verbazend, ineens nergens te bekennen ofwel hij heeft het hazenpad genomen…..

   2. palko

    @Holland, ‘Ernst’ en zijn ‘alter ego’s’ alsmede zijn ‘stand-in comedians’ laten keer op keer blijken dat de wartaal die ze uitslaan het gevolg is van de gebrekkige ontwikkeling van hun geestelijke vermogens.

  4. Meester Kong

   Zo zie je maar weer dat DDS niet kan zonder zijn z.g trollen.
   Beetje sneu…

   1. Guus Geluk

    Ja, Meester Kong, het leven van de trollen hangt af van het “gelijkhebben”. Deze drammerige gelijkhebberigheid is normaliter vooral terug te vinden bij kleuters, maar ook volwassen mannen bezondigen zich er, zonder schaamte, aan.

    1. Stanly2000

     Guus, iets met pot en ketel?

    2. Floris

     Guusje heeft nog steeds niet begrepen wat een trol is. Ik zal hem nog maar een keer helpen:

     “De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is.
     Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar.”

     Personen die passen in dit profiel:

     – Meester Kong
     – Guus Gelul
     – Ernst Quispel
     – Robert Leiden
     – Jan Klaassen
     – Henk Jansen
     – Frits Jansen
     – Zwetslana

     En dan vergeet ik er nog een paar.

     1. Meester Kong

      Zonder de door Floris genoemde “trollen” is het snel gedaan met DDS.

     2. Guus Geluk

      Wiki: “De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken.”

      Dat is de definitie van “trol”.

      Daar zijn hier nogal wat reaguurders van.

     3. Floris

      Nee Guus, de definitie is breder. Lees nog eens goed, het is allemaal terug te vinden op je geliefde Wikipedia.

      Een tiental jaar geleden, toen de forumwereld nog levendig was, had je fora waar een zeker evenwicht was tussen links en rechts en waar op normale wijze met elkaar gediscussiëerd kon worden.

      Ik deed dat jarenlang op Politiek Debat. Het klimaat daar veranderde op slag toen jouw trolbaasje daar verscheen onder de naam Graatsma. Binnen een jaar was het forum naar de kloten.

      Wat precies de hoofdreden is dat de forumwereld dood is weet ik niet. Het kan aan de opkomst van sociale media liggen, maar ook het getrol zal er debet aan zijn. Dat was het op Politiek Debat in ieder geval wel.

     4. Bloem

      ++++

     5. Guus Geluk

      Floris,

      Springmaarachterop schreef: “Je zat er weer eens naast zakkenwasser hahahahahaha (…) whoeaaaaaaa…..” Het leek me dat men hier vooral bezig was een reageerder tegen de haren in te strijken. Het tegen de haren instrijken, zoals Wikipedia schrijft, kan immers op allerlei manieren. Het was in elk geval niet de ideale opmaat tot een vruchtbare discussie.

      “Wat precies de hoofdreden is dat de forumwereld dood is weet ik niet. Het kan aan de opkomst van sociale media liggen, maar ook het getrol zal er debet aan zijn. Dat was het op Politiek Debat in ieder geval wel.”

      Of men het dood kan noemen weet ik niet. Er bestaan nog wel enkele fora, zoals de fora waar u enkele malen naar verwees. Politieke debatten – voor zover er in deze tijd nog sprake van een debat is – spelen zich vooral af op social media én een waaier aan alternatieve media (waaronder dit blog).

     6. Floris

      “Het was in elk geval niet de ideale opmaat tot een vruchtbare discussie.”
      ——————————————————————-
      Het klimaat op fora en dit blog is verziekt door trollen van het kaliber Quispel en idioten als jij die dit soort psychopaten niet doorzien (of er moet een andere reden zijn voor je medeplichtigheid).

      Er is er altijd één die begon met stoken en ik weet uit ervaring dat dat Quispel is.

     7. Guus Geluk

      Floris,

      Maar op dit artikel heeft Quispel niet eens gereageerd.

     8. Floris

      Dit dateert van veel eerder. Wat begrijp je daar niet aan?

      Jij moet je echt een keer laten onderzoeken want je uitspraken (zoals deze) raken vaak kant noch wal.

     9. Holland

      Guus, Springmaar haalt in reactie #3 de stellige uitspraak aan die Quispel gisteren deed. Overbluffen en afkatten zijn de basisingredienten die Quispel in de discussie hanteert.

      Springmaar laat zien dat Quispel er opnieuw naast zat, net zoals met de verkiezing Trump, de Brexit en tal van andere zaken die hij absoluut zeker meende te weten, maar die nergens op gebaseerd waren en die hij fout had.

      Begrijpelijk dat zo’n zakkenwasser het op zijn bordje krijgt als hij er weer voor de zoveelste keer met zijn bluf en bravoure naast zit. Dat moet zelfs jij kunnen begrijpen.

     10. Holland

      Reactie #3 moet zijn reactie#26.

     11. Guus Geluk

      Floris,

      Met uw opmerkingen aangaande vermeende psychische aandoeningen en anderszins op de man spelen, zoals het “laten onderzoeken” doet u exact wat u Ernst verwijt.

      Uw boezemvriend deed dat andermaal met zijn eerste reactie op deze pagina: het verzieken van de sfeer, het tegen de haren instrijken. Trollen.

      Derhalve volgde ik deheer Kong in de duiding “trol”.

     12. Floris

      Guus, wat je maar niet lijkt te begrijpen is dat het zaad van deze “vete” al jaren geleden is gezaaid en wel door Quispel. Als je mensen tot op het bot beledigt kan je erop rekenen dat ze een keer terug gaan slaan.

      Zie ook de woorden van Holland. Het is logisch dat de arrogante Quispel werd afgerekend. Hij verdient niet beter.

      Dat Quispel een psychopaat is, is overduidelijk en ik benoem dat zonder schroom. Ook hier geldt: hij verdient niet beter.

      Het feit dat je hem steunt pleit niet voor je. Je hebt of een blinde vlek voor dit onmens (hetgeen te verklaren is uit cognitieve onvermogens) of je wordt er financiëel beter van. Een andere verklaring is er niet.

     13. Guus Geluk

      Floris,

      Uiteraard weet ik niets van de afgelopen tien jaar. Dat is lastig als een conflict van elders op het internet wordt voortgezet op dit forum. Wat ik kan beoordelen is hetgeen ik hier op dit forum zie.

     14. Floris

      “Wat ik kan beoordelen is hetgeen ik hier op dit forum zie.”
      —————————————————————–
      Ook dat had je de ogen allang moeten hebben geopend.

     15. Ni28

      Trollen begrijpen zichzelf niet:)

     16. Guus Geluk

      Ni28,

      Arme stakkerds zijn het. 🙁

     17. meijer61200

      Dit hele rijtje trollen is rijp voor een gesloten inrichting!!

    3. Holland

     Guus Gelul, het is geen kwestie van gelijk hebben – juist van het tegenovergestelde: de echte trol Quispel heeft permanent ONgelijk. Dan heeft de rest dus automatisch altijd gelijk. Dat is een kardinaal verschil. Dat jij hem altijd schaamteloos steunt geeft te denken.

     1. Guus Geluk

      Holland: “permanent ongelijk”.

      Ik waag het “permanent” te betwijfelen.

     2. Floris

      Ik kan me nog voorstellen dat bepaalde mensen het vaak met elkaar eens zijn en elkaar dus steunen. Dat is normaal op een forum.

      Maar dat je iemand blijft steunen die ZO megalomaan, narcistisch en sadistisch is…dat begrijp ik echt niet.

      Springmaarachterop kent de psychopaat nog langer dan ik en is door hem jarenlang tot op het bot beledigd en hij is bij lange na niet de enige. Dat is de reden waarom hij zo grof tegen hem is. Normaal is hij niet zo.

      Wie de vuile psychopaat Quispel steunt deugt zelf ook niet of heeft een enorm bord voor de kop.

     3. springmaarachterop

      Gorgel nog wat dunne stront van W I M, Guus Gelul, en wel doorslikken hè, het is wel je baas……

   2. lugar

    Trollen negeren werkt prima. Overigens, en let daar even op, geeft Ernst vaak een oneliner en peert’m daarna weer. Tja… niet reageren werkt dan natuurlijk het beste. Gewoon onze eigen koers varen en Ernst c.s. in hun trollensop gaar laten koken. Signaal en Top doen daar af en toe wat trollenroom overheen en opgelost.

    1. Guus Geluk

     Lugar,

     U bent Signaal.

  5. Bloem

   ++++

  6. Ni28

   Daar heeft EQ zo te zien niet van terug. Blaaskaak.

 3. Ni28

  Dat is zowat onverwacht. De planning zal echter zijn dat de volgende roedel van rechters mogelijk nog erger zal zijn. Mogelijk ook betrouwbaar en niet vooringenomen en dat is wat je zou verwachten. In iedere geval hebben zij aan Wilders geen makkelijke en redelijkheid wat betreft zijn uitspraak zou op de plaats zijn.

 4. DolleDries

  Het wordt steeds duidelijker dat dit door links opgehitste proces een enorme miskleun is. Nog schandaliger is dat een minister een leugen verteld en Pechtold om deze leugen te dekken alle Russen voor leugenaar uitmaakt en deze vrijuit gaat.
  Dikker kan een bananen republiek er niet op liggen.

  1. Meester Kong

   @DD Ieder weldenkende linksfiguur zag graag dat de zaak geseponeerd werd.
   Iets met vrijheid van meningsuiting binnen de grenzen van de wet.

   1. Floris

    “weldenkende linksfiguur”

    Die zijn uiterst zeldzaam, Sarko.

    1. Meester Kong

     Wist dat je zou happen 🙂 🙂 🙂

    2. Floris

     En, ben je er blij mee?

     1. Meester Kong

      Eh nee, tis niet de hoofdprijs….

    3. Mart

     Volgens plan Kaldenhove als zodanig zo goed als uitgeroeid.

 5. Ni28

  Onze eigen Baba Vanga had het weer mis.:)

 6. Fortiori

  Doorverwezen naar een ander hof : Begijnenhof, Hof van Eden….een gebed zonder end.

 7. Marija

  Het lijkt inderdaad een positief bericht.
  Achter de schermen zal vast gezocht worden naar een andere manier om GW onderuit te halen.
  Mijn vertrouwen in de rechtspraak is ondermijnd.

 8. Ni28

  Kan Pechtold alvast over zijn uitspraak nadenken in zijn penthouse.

 9. sjun

  Een verstandig besluit. Vooringenomenheid begon in de gaten te lopen.

 10. poldi

  Waar blijfen de obsessieve anti-Wilders reacties van onze hoofdtrol Ernst Quisling ?
  Volgens mij slikt hij na deze voor hem frustrerende wraking een paar pilletjes om zijn frustratie te boven te komen.

  1. poldi

   blijfen = blijven

  2. Meester Kong

   Maak ruimte, spuit elf geeft water.

   1. Floris

    De gepensioneerde, maar geestelijk nooit volwassen geworden Kong trolt vrolijk verder.

    De sneue man geniet daar intens van.

 11. Bloem

  Indien justitie ook maar de kleinste mogelijkheid had gezien om het wrakingsverzoek af te wijzen, had ze dat onmiddelijk aangegrepen. Dit is een enorme blamage voor justitie en de betrokken rechters. Dit is de 2e maal dat rechters in een proces tegen Wilders bevooroordeeld worden bevonden. Een duidelijk bewijs dat rechters politieke voorkeur laten meewegen en dus niet onafhankelikk zijn.

 12. poldi

  Moet erg lachen om de kreet dat de nieuwe rechters zich moeten inlezen in deze doodsimpele zaak want er valt niet zo veel in te lezen.
  Een in scene gezette hype waarbij de voorgedrukte formulieren al klaar lagen, een kruisje als handtekening voldoende was en in één geval de burgemeester de stoet aangevers de weg naar het bureau wees had alle kenmerken van het politieke proces dat het ook was.

  Daarbij komt dat dezelfde uitspraak in het parlement straffeloos was gebleven terwijl de Marokkanen natuurlijk hierdoor net zo “gekwetst” zouden zijn.

  Hij moet en zal een strafblad krijgen en daar zullen de nieuwe rechters ook voor zorgen.

 13. Beukman

  Dit lijkt me een slag voor al degenen die meenden dat er geen onafhankelijke rechtspraak was in Nederland.

  1. DolleDries

   Vind je.

  2. sjun

   Het geeft slechts aan dat er nog enig verstand bij justitie te bespeuren valt met betrekking tot recht doen. Feit echter dat dit opzetje van fatsoenspopulistische politiek via de achterdeur van justitie ondersteund door propaganda in angehauchte media nog steeds loopt herstelt nog niet meteen het vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak. Maar dat moet ergens worden opgebouwd en zo’n beginnetje is vast hoopvol.

 14. poldi

  Plagiaat
  ———-
  Nederland oh Nederland.
  Een politicus wordt strafrechtelijk vervolgd omdat hij zich wat minder Marokkanen in dit land wenst, welke vervolging vertraging oploopt omdat zijn politieke tegenstander vindt dat Russen onbetrouwbaar zijn, daarvoor niet wordt vervolgd en de rechters die het daarmee eens waren gewraakt worden.
  Kan allemaal in het land met de hoogste belastingdruk denkbaar

  1. Beukman

   Als Geurt destijds had geroepen dat Marokkanen onbetrouwbaar waren, was er weinig aan de hand geweest. In ieder geval hadden we nu dan niet dit (bezopen) proces gehad. De man kan dus nog veel leren van Pechtold.

   1. Bloem

    Hij heeft een vraag gesteld en daarop een antwoord gekregen. Een vraag is geen stelling. Daarentegen poneerde de heer Pechtold een stelling

    1. EU kok

     Hij heeft een vraag gesteld en daarop een antwoord gekregen.
     .
     Zelfs PVVer Henk Bres heeft het anders ervaren.
     Maar blijft u lekker geloven in uw eigen leugen, wordt het vanzelf eens uw waarheid.

    2. Beukman

     “Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten rechtzet” is geen stelling, @Bloem, maar een uitspraak.
     Geurt daarentegen heeft eerst een retorische vraag gesteld, en vervolgens beloofd dat hij er voor gaat zorgen dat er minder Marokkanen in Nederland zijn.

     Dat proces vind ik onzinnig, maar Geurts vergelijking tussen zijn eigen uitspraak en die van Alexander slaat nergens op.

     1. Holland

      Beuk, een stelling is een bewering en de uitspraak van Pechtold is ook een bewering. Hetzelfde dus. Onzin om Bloem’s bijdrage daarop weg te zetten. Bijdehandje.

      Stelling: een bewering die men als waarheid aangenomen wil zien worden. http://nl.wiktionary.org/wiki/stelling

     2. EU kok

      Holland uit Duitsland zoekt telkens rust in zijn hoofd.

     3. Floris

      De uitspraak van Pechtold was een schoffering van alle Russen. En waarom? Om leugenaar Halbe Zijlstra uit de wind te houden. Pechtold is een opportunistische klootzak.

      Wilders zat echter ook fout met z’n “dat gaan we regelen”. Dat is holle retoriek.

      Ik ben er wel van overtuigd dat Nederland er fors op vooruit zou gaan als er minder Marokkanen zouden zijn (want het is een bevolkingsgroep die zeer hoog scoort op de foute lijstjes) maar het valt niet praktisch in te vullen. Mogelijk komt er een moment dat we dat wel MOETEN maar zover is het nog niet.

      Feit is wel dat de politiek, in heel West-Europa, vanaf de jaren 70 een rampzalige koers heeft gevaren en dat daarin volharden desastreus zal zijn. Zo kan het niet verder.

     4. EU kok

      @Floris.
      Als alle negatievelingen naar België zouden verhuizen, zou Nederland er ook een stuk beter voor staan.

     5. Floris

      Blijf jij maar lekker positief, naïeve dwaas. Virtue signaller. Hol vat.

      Je kinderen (als je die al hebt) zullen op je graf pissen voor het versjacheren van het Avondland.

     6. EU kok

      @Floris
      Slechts een bewering die men als waarheid aangenomen wil zien worden.
      Trouwens, mijn kinderen en kleinkinderen weten uitstekend waar het toilet is.
      Avondland is voor dwaze meelopers

     7. Beukman

      Nee @Holland, een stelling is een bewering waarvan de juistheid is bewezen, danwel de formulering van een mening (wikipedia). Wat Pechtold echter deed was een subjectieve uitspraak, die ook nog eens louter betrekking heeft op de Russen die hij zoal in zijn leven is tegengekomen. Waar nog eens bijkomt dat het alleen maar ging om de wil of het vermogen tot het zelf rechtzetten van fouten. Iets driedubbel totaal anders dus. Ergo: Geurt lult.

      Even inhakend op wat @Floris schrijft: inderdaad ongepast van Alexander, maar van een geheel andere orde dan de uitspraak van Wilders.

     8. Holland

      “…danwel de formulering van een mening…”
      —————————————————————
      Beuk, dit is toch wat ik zei en tevens wat Pechtold deed: een mening formuleren. En ook een subjectieve uitspraak is een mening.
      Ik begrijp niet goed wat je bedoelt en wat je tracht te bewijzen dan wel te ontkennen. Wat meer duidelijkheid svp.

     9. Floris

      “Even inhakend op wat @Floris schrijft: inderdaad ongepast van Alexander, maar van een geheel andere orde dan de uitspraak van Wilders.”
      —————————————————————–
      Ik moet dit met Beukman eens zijn.

      “Minder Marokkanen + dat gaan we regelen” impliceert uitzetting.

      Ik heb een enorme hekel aan bontkraagjes en zie ze liever gisteren vertrekken dan morgen, maar dit had Wilders nooit moeten zeggen. Pim Fortuyn had zo’n fout nooit gemaakt.

     10. Ernst Quispel

      “Je kinderen (als je die al hebt) zullen op je graf pissen voor het versjacheren van het Avondland.”

      Floris is, net als Holland, een perfecte illustratie van het feit dat emigreren uit Nederland leidt tot een tevreden en gelukkig leven.

     11. Signaal

      Blablabla! Blaaskaak/pisvlek en uitkeringstrekker.

   2. DolleDries

    Jij bedoelt dat het waarheid is dat Marokkanen onbetrouwbaar zijn.

    1. Mart

     ”Breek me de bek niet los”.Laatste twee jr voor mijn pensioen was ik hoofd machinekamer geplaatst door een nederlandse rederij op een door hun begeleid maroccaans container scheepje(anders kwam er weinig van terecht was de leuze),ook de gezagvoerder was een nederlander.Nooit zo’n ellende door bemanning veroorzaakt meegemaakt….zit in de genen,geloof me.

 15. Gerlos

  Deze soap had nooit gevoerd mogen worden, ik neem aan dat de nieuwe rechtbank tot de zelfde conclusie komt en dat de eis vrijspraak wordt, ook is dit goed nieuws voor Pechtold.

 16. DolleDries

  Deze hele politiek correct politieke farce is een schandvlek voor de NL-rechtspraak en Nederland, waar bakken belastinggeld aan verkwist wordt. Het stonk aan alle kanten.

 17. EllyD18

  Geert Wilders is niet voor de poes.
  Petje af voor deze man.

 18. poldi

  Charlatan Penthouse heeft niet anders gedaan dan Wilders in de grond te trappen.
  Nu krijgt Wilders de kans om Penthouse in negatieve belangstelling te brengen.
  Boontje komt om zijn loontje en ik geniet er intens van.

 19. Ernst Quispel

  Deze uitspraak werd door weinigen voorzien maar heeft mogelijk als voordeel dat het vertrouwen in de rechtsspraak door de aanhangers van Wilders beduidend is toegenomen.
  Als straks de veroordeling van Wilders in hoger beroep zal standhouden of mogelijk qua strafmaat wordt verzwaard zal, naar ik aanneem, straks ook voluit door de rechts-populistische aanhang van Geert worden geaccepteerd.

  Ik zie dit dus wel als een goede ontwikkeling.

  1. poldi

   Ach EQ probeert van een stinkende drol een heerlijk geurende meloen te maken.
   WISHFULL THINKING !!!

 20. DolleDries

  In totaal zijn al zes rechters eruit geknikkerd, gewraakt, wegens vuile partijdigheid.in de processen tegen Wilders.

  1. Robert Leiden

   Dat komt omdat er geen PVV rechters te vinden zijn.
   Als die er wel waren zou de rechtspraak veel neutraler en objectiever zijn.
   Nu moet de arme GW nog heel lang als slachtoffer in het nieuws komen wat hij ongetwijfeld heel erg naar vind.

   1. DolleDries

    Dat komt omdat er geen PVV rechters te vinden zijn.
    Als die er wel waren zou de rechtspraak veel neutraler en objectiever zijn.
    Bijna goed het moet zijn neutrale rechters,
    Het is niet arme Geert maar arme rechters die dit schijnbaar niet op kunnen. brengen.

  2. DirkSteen

   Helemaal terecht, maar Pechthold zal niet gedaagd worden, zo gaat het met D-66 rechters!

 21. poldi

  Volgens EQ is door deze beslissing het vertrouwen in de rechtspraak bij de PVV-kiezers is toegenomen.

  Hahahaha…hoe naief kan je zien.
  EQ vergeet even dat er tijdens het proces Wilders al 6 rechters zijn gewraakt. En dat is niet niks.
  Verder moesten de wraking rechters deze beslissing wel nemen aangezien de vooringenomenheid van deze rechters duidelijk aanwezig was.

 22. Adriaan

  “Meester Kong 2 dagen ago
  Zonder de door Floris genoemde “trollen” is het snel gedaan met DDS.”

  Kun je nog arroganter zijn dan Meester Kong? Wie denk je wel dat je bent?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.