Bange Tofik Dibi schrijft wel stoere stukjes over Johan Derksen maar durft niet bij VI aan tafel te schuiven

snapshot
Foto: De gesprekstafel van VI Oranje Blijft Thuis, waar een bangige Tofik Dibi niet zijn opwachitng zal maken. Bron: Screenshot VI Oranje blijft thuis / RTL.

Oud-GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi noemt Johan Derksen “een grote rat, een fossiel, een vogelverschrikker en een homofoob“, en kreeg de kans om die teksten ook nog eens als een echte man face to face toe te lichten bij Derksen zelf aan de tafel bij de WK-talkshow VI Oranje blijft thuis. Maar bang uitgevallen als hij is durfde hij niet in te gaan op de uitnodiging en ging hij liever nagels bijten op de bank.

Een aflevering van WK-talkshow VI Oranje blijft thuis met Tofik Dibi, de aartsvijand van Johan Derksen? Het gaat er niet van komen. Dibi was ondanks zijn groffe teksten over presentator Johan Derksen namelijk uitgenodigd om één dezer dagen aan te schuiven. Maar de oud-parlementariër GroenLinks durfde het niet aan en belde met zweethandjes terug dat hij het toch niet aandurfde:

“Tofik Dibi heeft een uitnodiging van VI Oranje Blijft Thuis afgeslagen. Hij heeft geen zin om tussen miskende relhetero’s te zitten. Dat zegt het voormalig GroenLinks-Kamerlid dat kan rentenieren van zijn wachtgeld op Twitter. Het meest politiek incorrecte programma van de Nederlandse televisie loopt ineens te flirten met allerlei politiek correcte BN’ers. Zo zat dinsdag Victoria Koblenko al in de uitzending – ze veroordeelde VI om het gebruik van het woord ‘hittepetit – en is er geaasd op Dibi.”

Kijk: we kunnen het er lang en kort over hebben, maar als je niet eens face to face durft om Johan Derksen te ontmoeten terwijl je wél het lef hebt om hem in je blogje voor de meest groteske zaken uit te maken, dan ben je gewoon een slappe hark. Niets minder en niets minder.

Dat je je vriendjes er vervolgens nog een schepje bovenop laat doen (“Het idee dat jij aan die tafel was gaan zitten en had moeten communiceren met een rat, een adder, een larve en een schaamluis – honey, je bent Freek Vonk niet!”), maakt het daarmee juist extra ernstig. Wel vanuit je digitale schuttersputje de meest absurde verwijten maken. Maar die niet als een vent uiteen durven zetten tegenover degene die voor ‘rat’, ‘homofoob’ en meer van dat “fraais” door je is uitgemaakt.

Tofik, voor dit alles hebben we slechts één woord: laf.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Het is opvallend bij die moslims dat zij grote mond hebben maar als het er op aankomt bang uitgevallen zijn en kruipen snel in een slachtofferrol. Behalve als zij een Kalasjnikov hanteren dan zijn het voor dat moment weer macho’s.

 2.   

  Hij kan nergens meer terecht. Bij zijn partij kan hij niet meer terecht. Bij zijn moslims kan hij niet terecht en zoals we inmiddels al weten doet dat ‘geloof’ rare dingen met je. Je wordt er ernstig van verward. Je hele jeugd gehersenspoeld 5 keer per dag. Een gemeenschap die je voortdurend argwanend in de gaten houdt. Niemand houdt meer van hem. Hij denkt te scoren met zijn uitlatingen, maar valt eigenlijk de vrijheid van meningsuiting aan. Ik denk dat hij zich beter nuttig kan maken bij het asielopvang of op van die taxibootjes voor Libië.

 3.   

  Zoiets kennen we ook van Annabel…

  Grote bek op papier, bang aapje voor de camera.

  1.   

   Idioot flikker hier eens op dramveter

  2.   

   Ondanks enkele poitiekcorrecte uitspraken toch een verademing in de Amsterdamse politiek. Eindelijk weer eens een volksvertegenwoordigster.

 4.   

  had eigenlijk niks anders van deze rat verwacht

 5.   

  Deze laffe Noord-Afrikaanse schijtlijster heeft wel een grote bek vanachter het toetsenbord en onderschrijft met het niet ingaan op de uitnodiging van VI alle vooroordelen omtrent relnichten en dubbele paspoorters.

 6.   

  Logisch, Tofik Dibi is natuurlijk geen voetbalspecialist.

  1.   

   Dan moet hij zich ook van commentaar onthouden antisemiet

 7.   

  Geef dat misselijk mannetje Dibil toch niet steeds een podium.

 8.   

  Ik nodig dit soort mensen ook wel eens uit om bepaalde dingen in mijn gezicht te uiten.
  Mensen die hier bijvoorbeeld reageren maar nooit iets constructiefs inbrengen.
  Daar hoor je dan niets meer van.
  Tofik Dibi is een uiterst zielig persoon die m.i. rijp is voor opname.
  Dat wil ik ook in zijn gezicht zeggen. Wel op TV ergens.
  Dus Tofik, reageer bij DDS en dan maken we er iets leuks van.
  Vangen we ieder 2500 euro of zo als we aanschuiven.
  Eén voorwaarde, samen de gastenlijst bekijken van de mensen die aanschuiven om een beetje balans te creëren.

 9.   

  Wat een schijthuis die Tofik Dibi

 10.   

  Aantal volgers Tofik Dibi: 28 K
  Aantal volgers Heineken Bier: 155 K

 11.   

  Valt op zelfs zijn twitterberichten lees je met een mate van meewarigheid. Laatst nog moest ie ook iets zeggen over een bijeenkomst in Dokkum……..,

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!