Bosma reageert op DENKs ‘PVV lift mee met Kamervoorzitter’-rel: “Ozzy Öztürk stond klaar om foto’s van me te maken!”

Martin Bosma reageert op het door DENK onthulde nieuws dat hij zo nu en dan meelift met Kamervoorzitter Arib naar Amsterdam. Hij vindt het zelf allemaal niet zo’n groot nieuws. Onderweg heeft hij geen schimmige dealtjes gesloten zoals de Nederturkse partij insinueerde, maar gewoon over voetbal en het parlement gepraat. Het DENK-Kamerlid dat hier onlangs over begon wordt door Bosma weggezet als “Ozzy Öztürk.”

We moesten er even op wachten, maar daar is hij dan: Martin Bosma. Plaatsvervangend Kamervoorzitter en lid van de PVV-fractie in het parlement. Hij werd door DENK-schreeuwlelijk Selçuk Öztürk beschuldigd van “niet-koshere” praktijken door mee te rijden met Khadija Arib naar Amsterdam in haar dienstauto. DENK zag er verspilling van belastingcenten in, maar Bosma is er stellig in: gewoon een dienst die collega’s aan elkaar bewijzen. Beetje carpoolen. Moet toch kunnen?

Tegenover parlementair verslaggever Ernst Lissauer zegt Bosma dan ook:

“Het is niet zo heel vreemd hoor. Kijk, ik ben van een milieupartij dus ik heb geen auto. En ik moest terug naar huis en het regende keihard. En toen mocht ik meerijden, dus daar was ik heel blij mee. Daar was ik heel dankbaar over.

Het was heel gezellig ook. […] Het is nog een beperkt aantal keren gebeurd.”

Ook werden er op de achterbank geen shady dealtjes gesloten, maar gewoon wat over koetjes en kalfjes gezeverd:

“We praten een beetje gezellig. Ik kan me de gespreksonderwerpen niet meer herinneren. Misschien ging het over voetbal? De Tweede Kamer is ook nog wel even langsgekomen, neem ik aan. En voor je het weet ben je thuis.

Ja, Ozzy Öztürk stond klaar met zijn fototoestel om foto’s van me te maken. Dat vond hij blijkbaar heel stoer, en daar was blijkbaar iets aan de hand dat veel opzien moest baren.”

Belangenverstrengeling? Of – zoals Ernst dat tactisch benoemt – andere vormen van strengelingen? Nee hoor, zegt de PVV-parlementariër: “Er werd niks verstrengeld”

Nou, die mag onze nationale oproerkraaier Selçuk Öztürk dus weer in zijn zak steken. Hij heeft weer een hele hoop ophef om niets gemaakt. Gefeliciteerd daar maar weer mee, DENK!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. lugar

  “Of – zoals Ernst dat tactisch benoemt – andere vormen van strengelingen?”

  🙂

  1. Top

   Maak je niet druk over dat stuk onbenul. Heeft geen nut. Veilig achter zijn PC, maar oh wee, als het er op aankomt.
   Dit komt omdat deze “man” zo gefrustreerd is. hij is, voor zijn eerste studierichting gesjeesd. Daarna geprobeerd om in het sociale circuit iets te bereiken, maar door zijn opvoeding, is hij niet in staat om te reduceren deduceren en zeker niet te communiceren. Heeft geen baan, omdat hij niet eens door zijn proeftijd heen komt. Leeft van de staat en heeft niks beters te doen, dan hier te trollen. Soms heb ik medelijden met hem, als ik weer eens een stukje onmacht uit zijn bijdragen filter. Het moet voor hem een dagelijkse hel zijn. Leven met ongenoegen en niemand die echt iets om hem geeft. Zelfs zijn naasten niet

   1. EU kok

    Tegenover parlementair verslaggever Ernst Lissauer zegt Bosma dan ook:

 2. Ries

  Denk bestaat uit een aantal gluiperige en kruiperige onmensen. Zet ze op en rijtje naast Edogan en je weet hoe een ernstig gestoord groepje er uit ziet.

  1. Rechtsaf

   @Ries nou dat vinden EU DICK en Ernst dus helemaal niet die vinden dat er nog meer DENK moet komen..

 3. Ni28

  Erdogans praktijken in de Tweede kamer. Waar blijft de knokploeg? Met dank aan de PvdA e.d. partijen dat de islam tot de Tweede kamer is binnengedrongen.

 4. Tguard

  De PVV os tegen een voorzitter met een dubbele nationaliteit. Niets persoonlijks tegen mevr Arib. Ozturk is van de verbinding en dat laat eigenlijk de gehele fractie van denk zien. Een walgelijke vertoning om mevr Arib in discrediet te brengen en dan niet eens zo zeer in de kamer maar vooral naar buiten. Ze is niet loyaal, ze heult met de vijand nou ostturk zetten jullie maar geknipte filmpjes in of nep twitter accounts. Het past bij jullie en het duurt niet lang totdat jullie huidige achterban ook begrijpt dat jullie een stel zakkenvullende zelfingenomen nep parlementariërs zijn.

 5. Jantje

  De kamerleden staan zeker weer boven de wet?
  Waar iedereen zich aan de AVG moet houden kunnen zij gewoon foto’s publiceren van anderen zonder hun toestemming.
  De boete hierop bestaat uit €800.000 per geval.

 6. sjun

  Paparazzi Öztürk die van af heden die bijnaam Papa-rözzi krijgt toegevoegd heeft met zijn actie bereikt dat meer zicht kwam op het vermogen politieke menigen te kunnen scheiden alledaagse medemenselijkheid van Khadija Arib en Martin Bosma. Daarmee stijgen zowel Arib als Bosma in achting en heeft Selçuk -Pappa-rözzi- Öztürk dus het omgekeerde bewerkt van wat hij beoogde. Zo wordt maar weer eens duidelijk waarom Selçuk -Pappa-rözzi- Öztürk bij een be-denk-elijk partijtje actief is en zelfs daar niet strategisch genoeg bevonden is om de eerste viool te spelen.

 7. cees.wolvers

  Volgens mij wordt het tijd dat die opruiende partij uit de NEDERLADSE TWEEDE KAMER WORDT GEWEERD.Zei kunnen niets anders danVUIL SPUWEN.WEG ERMEE.

  1. sjun

   Welnee. elke dag dat ze de krant halen verhelderen ze dat solidariteitsovervraging een serieus issue voor de politieke agenda is. Daarnaast is Öztürk al uitstekend geduid. http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/epische-video-van-anti-selcuk-ozturk-rant-dom-onbeschoft-en-alles-is-discriminatie-hoe-zielig-ben-je-dan/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.