Brexit-activisten hebben genoeg van leugenachtige Guy Verhofstadt en willen hem achter de tralies krijgen

180614-SM-1080x625
Foto: Guy Verhofstadt achter de tralies. "#Lockhimup", aldus de photoshoppers van Leave.EU. Bron: Leave.EU.

Nadat Guy Verhofstadt deze week beweerde dat de Brexit-campagne onder één hoedje heeft gespeeld met de Russen is de maat vol voor de anti-EU-activisten van Leave.EU. Ze willen nu dat de Belgische europarlementariër Guy Verhofstadt achter slot en grendel verdwijnt.

Dat de leider van de liberalen in het europarlement – Guy Verhofstadt – steeds idioter wordt, is een proces dat we met onze eigen ogen kunnen aanschouwen. Zo suggereerde de Belg eerder deze week dat hij een soort Avengers-superheldenclub wilde oprichten met allerlei eurofiele regeringsleiders, om te vechten tegen de grote boze Orbán en zijn “alt-rightvrienden”. Maar Verhofstadt ging ook verder door in een andere tweet te suggereren dat Europa is geïnfiltreerd door Russische spionnen:

“Europa heeft een vijfde colonne in haar gelederen: Poetins cheerleaders die Europa en de liberale democratie van binnenuit willen vernietigen: Le Pen, Wilders, Farage, Orbán, Kaczynski en Salvini gebruiken Kremlingeld en inlichtingen. Zoals Farage’s vriend Arron Banks, die onder één hoedje speelde met de Russen om Brexit te regelen.”

Dit verregaande aantijgingen tegen allerlei eurosceptici gaat Brexit-organisatie Leave.EU veel te ver. De Britse club gaat nu dus actie ondernemen tegen Verhofstadt, met als doel hem achter de tralies te krijgen. Ze zijn de hashtag #lockhimup begonnen en vragen mensen hen te helpen “Euro-bemoeial Guy Verhofstadt opgesloten te krijgen”. Ze schrijven:

“If Mr Verhofstadt still thinks he’s above the law, then he’s going to get a shock. If he doesn’t remove the baseless lies that he’s put out on social media, he could soon find himself on the wrong side of a European Arrest Warrant. Oh, the irony.

The EU’s agenda is very clear: Run a relentless, defamatory smear campaign to discredit key Brexit figures and, ultimately, reverse the result of the referendum. Why? Because they don’t actually care about you, about your vote, about democracy.”

De eerste door advocaten ondertekende brieven zijn al verstuurd om Verhofstadt te bewegen te stoppen met zijn leugencampagne tegen Brexit-voorstanders. Als hij z’n “Russische cheerleader”-tweet niet verwijderd, worden die ongetwijfeld geüpgrade naar aangiftes, aanklachten en strafeisen. Leave.EU schrijft helemaal klaar te zijn met de “Brusselse elite die boven de wet denkt te kunnen staan”, en voegen nu de daad bij het woord.

Verhofstadt kan maar beter op z’n eurofiele tellen passen, dus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

82 reacties

 1.   

  De geschiedenis geeft aan dat dit vaker gebeurd als mensen huh rijk zien instorten dat ze waanzinnig worden en steeds wilder om zich heen gaan slaan

  1.   

   DolleDries: De geschiedenis leert ook dat zij uiteindelijk last hadden van de ziekte Parkinson of Alzheimer.

  1.   

   Deze link verwijst naar een artikel van okt. 2016 zeer oud dus. Intussen heeft het Pond zich nog steeds niet hersteld van de forse val direct na de uitslag van het referendum. Van 1.30 naar 1.15 nu. Uw bewering is dus onjuist, nep. Er is geen sprake van een wegzakken van de Euro in dit geval.

   1.   

    Brexit is een zegen, nu Nexit nog!

    1.   

     Met zo’n neus, al vroeg in de ochtend, klinkt dit zeer komisch en droevig tegelijkertijd.

     1.   

      Sprak de tomatenketchupkletskous.

   2.   

    Goed voor de export toch van de Britten begreep ik van Blauwe maandag.

    1.   

     Dat is juist van Blauwe Maandag… De importen duurder, jammer voor de liefhebbers van Port en overjarige Goudse kaas.

  2.   

   Dat is ook de bedoeling – om de Europese industrie te stimuleren.
   Alternatief is het horror-scenario van de Zwitserse Frank die zo duur werd dat alleen oliesjeiks nog met vakantie kunnen in Zwitserland, en dan land natuurlijk prompt volledig islamiseren.

 2.   

  De gehele NLse MSM zal het zwijn Verhofstadt te hulp schieten.
  Weer in Buitenhof.
  Meer opgehemeld bij het Staatsjournaal en hun debiele PC broertje RTL
  Weer 24/7 propaganda vanuit Staatsradio

 3.   

  Het Witte Huis brengt een wetsvoorstel uit dat het mogelijk maakt om het staatsburgerschap in te trekken van immigranten die hebben gelogen of gefraudeerd toen ze Amerikaanse paspoorten kregen, schrijft Slate.
  De mogelijkheid om het burgerschap van immigranten in te trekken bestond al eerder, maar sinds 1990 zijn slechts 300 zaken voor de rechter gebracht.
  De generaaldirecteur Francis Cissna van de Amerikaanse Migratiecommissie zegt nu dat de regering de procedures aanscherpt en dat de autoriteit burgers identificeert die bijvoorbeeld gelogen hebben om een verblijfsvergunning in de Verenigde Staten te verkrijgen, of niet hun identiteit konden bewijzen.

 4.   

  Ergens heeft Verhofstadt natuurlijk wel een punt: hoe is het mogelijk dat gehaaide politici als Wilders, Le Pen, enzovoorts – over het algemeen zeer wantrouwig tegenover een elite – zo ontstellend naïef zijn om met de Russische elites in zee te gaan?

  Waarom keren zij zich af van onze Westerse democratie, onze kernwaarden; waarom schofferen zij de nabestaanden van MH17 door te heulen met Rusland?

  Dit is hen zwaar aan te rekenen.

  1.   

   Ergens heeft Verhofstadt natuurlijk geen punt: het is nou eenmaal mogelijk dat briljante politici als Wilders, Le Pen, enzovoorts – over het algemeen zeer wantrouwig tegenover een elite – gelukkig niet naïef zijn om ook met de Russische elites in zee te gaan?

   Zij keren zich niet af van onze Westerse democratie, onze kernwaarden; en schofferen de nabestaanden van MH17 niet, ook heulen zij niet met Rusland.

   Dit is hen zwaar toe te juichen.

   O en Guus, die Westerse democratische kernwaarden van jou, die kunnen met de vuilnis uit 1848 mee. Ga je schamen anti-democraat.

  2.   

   “Waarom keren zij zich af van onze Westerse democratie, onze kernwaarden; waarom schofferen zij de nabestaanden van MH17 door te heulen met Rusland?”
   —————————————————————————————-
   Ook Guus hoort achter de tralies. Geen haar beter dan gekke Gay.

   1.   

    Ik denk nu ook dat Guus verward is.

   2.   

    Holland,

    Uw wens mij op te sluiten is voor kennisgeving aangenomen.

    1.   

     @Guus: De ideeën die jij erop nahoudt zijn inderdaad van een behoorlijke staatsgevaarlijkheid, domme jongen!

  3.   

   Zou jij dat schofferen van de nabestaanden even kunnen uitleggen Guus.

   1.   

    @DD: Ik denk dat de medicatie de geestvermogens van Guus heeft uitgeschakeld, als ze al ingeschakeld waren.

    1.   

     In een reactie op de kritiek van de nabestaanden noemt Wilders betere relaties met Rusland noodzakelijk en gewenst. “Dat is in het Nederlands belang, daarom ben ik hier in Rusland.”

     De PVV-leider zegt dat hij bij ieder gesprek aan de orde stelt dat Rusland moet meewerken aan het MH17-onderzoek. “Dat kan beter in goed overleg dan in vijandschap”, voegt Wilders eraan toe.

     1.   

      Wilders heeft niets bereikt. Hij heeft met een of andere onderknuppel gesproken en is vertrokken met een vriendschapsspeldje wat je zo op het internet kan kopen voor een paar Euro.

    2.   

     Het stuk dat je aandraagt, geeft Wilders aan dat Rusland mee moet werken aan het onderzoek.

     1.   

      @Geen Twijfel: Daar had Guus even niet op gerekend in zijn totale afkeer van meneer Wilders. Guus houdt er helemaal geen rekening mee dat meneer Wilders ook bijna 300 landgenoten heeft verloren, de kans dat daar een PVV-kiezer bij was is niet ondenkbaar, de PVV heeft immers 1.3 miljoen kiezers.

     2.   

      NoDoubt,

      Er wordt ook een brief van nabestaande Schansman integraal afgedrukt. De inhoud daarvan kunt u zelf lezen.

     3.   

      @Guus: “Er wordt ook een brief van nabestaande Schansman integraal afgedrukt. ”

      En meneer Wilders reageert op die kritiek, jochie!

      In een reactie op de kritiek van de nabestaanden noemt Wilders betere relaties met Rusland noodzakelijk en gewenst. “Dat is in het Nederlands belang, daarom ben ik hier in Rusland.”

      De PVV-leider zegt dat hij bij ieder gesprek aan de orde stelt dat Rusland moet meewerken aan het MH17-onderzoek. “Dat kan beter in goed overleg dan in vijandschap”, voegt Wilders eraan toe.

     4.   

      Guus heeft een PVVofobie.

     5.   

      DolleDries,

      Ik heb geen PVV-fobie.

     6.   

      Je hebt wel degelijk een Wildersfobie, rugriddertje.

  4.   

   Geef even aan waar Geert zich afkeert van onze democratie en kernwaarden als het gaat over Rusland.

   1.   

    NoDoubt,

    Vraagt u uzelf eens af: welke onderliggende politieke agenda heeft Wilders om toenadering te zoeken tot de schurken van het Kremlin? Is het een bepaalde naïviteit – denkt hij soms dat de banden tussen het Westen en Rusland dankzij zijn bezoekje verbeteren?

    Nee, zijn agenda is dat de Russische elite met hem een vijand is van de EU. De vijand van mijn vijand is mijn vriend, in de meest letterlijke zin van het woord.

    Een vriend die niets heeft met de kernwaarden van de EU: vrijheid en democratie.

    1.   

     @Guus: “(…) de kernwaarden van de EU: vrijheid en democratie.”

     Je bent in de war Guus, de kernwaarden van de EU hebben helemaal niets met democratie te maken, je leeft in een leugenwereld en houdt jezelf voor de gek, domme jongen!

    2.   

     Guusje guusje toch…..
     ….. de kernwaarden van de EU: vrijheid en democratie….
     Als er iets niet democratisch is , is het wel de eu!!
     Uitslagen van reverenda negeren!!
     Verhofstadt …de magalomane leider uit een land waarvan de eigen bevolking niet eens samen kan leven.
     Een belg als eu leider aanstellen is op zijn zachtsgezegd merkwaardig!
     Laat hij eerst de vlamingen en de walen maar eens samenbrengen.
     #kansloos.

     1.   

      Original NL,

      Verhofstadt is niet de leider van de EU, maar de democratisch gekozen topman van de liberale fractie in het Europees Parlement, ALDE. Ik geef toe: een raar mannetje met eurofederalistische ideeën waar we niet naar moeten luisteren, maar hier heeft hij wel een punt.

     2.   

      Ok..guy is niet de eu leider maar topman van liberaal europa…hij doet in ieder geval uitspraken uit naam van de eu of verkondigd zijn hersenkronkels als eu beleid.
      De echte ” leiders” van europa hebben altijd een chronische kater en liggen in bed!

     3.   

      Original NL: “…hij doet in ieder geval uitspraken uit naam van de eu…”

      Denk eerder uitspraken uit de naam van de kiezer die hij wordt geacht te vertegenwoordigen.

      Verhofstadts grote doel is nog steeds een Verenigde Staten van Europa met een Europees leger en een Europese volksvertegenwoordiging. Iedereen die hem daarin tegenspreekt zal er bij hem van langs krijgen.

  5.   

   WHAHAHA Guus gelul heeft een PVV fobie!

   Net als zijn andere nep-accounts!

   :-D

   Anders stond hij zo alleen in zijn achterlijke domme gebral…

   Trek je domme kop eens uit je achterlijke reet.

   Bang dat Geert je subsiedetjes afpakt? Ga werken luie droplul!

   En ontdek zeepppppppp.

   :-D

   Luie uitvreter. Nep moslim.

   1.   

    Het blijkt dat DDS ook in psychiatrische instellingen wordt gelezen.

    1.   

     Mogelijk is dat de reden dat er hier soms malloten als Komma en dergelijke rondhangen.

  6.   

   Gewoon doorgaan met je commentaar Guus. Heb ik elke dag weer iets om over te lachen

 5.   

  Persoonlijk gezien, na enig onderzoek, toen
  ik me toch stierlijk zat te vervelen in het jaar 2016,
  moet ik ronduit bekennen, dat mijnheer Hoffstatt,
  uitstekend goed kan twitteren!
  Een goed beleid zal lang blijven duren.
  Petra Hermans

 6.   

  Achter de tralies verdwijnen zal Gay Verhofstadt misschien nog best leuk vinden. Liefst een grote gezamenlijke cel met allemaal mannen.

  1.   

   Ik hoop in ieder geval, met zoveel mogelijk geradicaliseerde haatbaarden.

 7.   

  Guy Verhofstad heeft gelijk zoals altijd. Hij is zo intelligent, zo integer en erg aantrekkelijk ook. Laten we blij zijn dat de EU zo’n staatsman heeft. Iemand waar je u tegen kunt zeggen

  1.   

   @Svetlana: Ik zat al te wachten op jouw “mening”.

   :)

   1.   

    Zo meteen komt de halve tamme zeggen dat zij/hijzelf een trol is, wedden?

  2.   

   Alleen trollen reageren op trollen.

   1.   

    Sprak de trol die samen met zijn rugdekker Guus het DDS afstroopt om z’n geslijm te poneren. :)

   2.   

    Ja hoor, Ernst, natuurlijk jongen. Op welke trol reageer jij eigenlijk, trol.

  3.   

   Ik zie het.

 8.   

  hashtag #lockhimup kan beter #shootthebastard worden.

  1.   

   Een natte wind van de Paaldanseres…

   1.   

    Sprak de tomatenketchupkletskous.

   2.   

    Beter een natte wind, dan een verwarde Heinz uit een tbs kliniek. Is je pilletje weer uitgewerkt leipo. Kalm maar, het zustertje komt zo.

    1.   

     U maakt mijn hele dag goed. ;-)

 9.   

  Was er in de USA ook niet iemand die dit soort onzin uitkraamde?
  https://www.youtube.com/watch?v=7ev-KJljE28

 10.   

  Voorlopig is het wel zo dag de Leave activisten achteruit lopen. Er is flink wat water bij de wijn gedaan. Geen doorsnijden van alle banden zoals beloofd, beweerd. Die Brexit is een ideetje geweest van een paar oude zeurpieten, “white mischief” kolonialisten. Zij vergeten dat die vm koloniën niet meer in Engeland aankloppen maar zich laten bedienen door China o.a.
  Dat was ook het idee van Putin, om de EU uit elkaar te spelen. Dus Guy Verhofstadt heeft het bij het juiste eind. Klare taal.

  1.   

   Dus Guy Verhofstadt heeft het bij het verkeerde eind. Engeland heeft gekozen, lang leve het referendum. Klare taal.

   1.   

    Zei de liefhebber van oude klare. :-)

    1.   

     @Heinz: Nee ketchupper, ik drink geen alcohol. :P

    2.   

     Wie heeft er vergeten de dop op de knijpfles te doen…..er loopt allemaal viezigheid uit.

  2.   

   Fortiori is samen met Halbe Zijlstra op bezoek geweest in de datsja van Putin en deze heeft -heel exclusief!- aan beide onthuld wat hij met de EU van plan is. We horen het dus uit de eerste hand!

 11.   

  Aantal volgers Guy Verhofstadt: 308 K
  Aantal volgers Philippe Geubels: 252 K

  Belgische grappenmakers doen het goed op Twitter

 12.   

  Laatste stuiptrekkingen van de Brexiteers die zelf met liegen het referendum op een haar na hebben gewonnen.

 13.   

  Wie naar de uitdrukking van Verhofstadt zijn gezicht kijkt en naar zijn geschreeuw luistert ziet een obsessief en waanzinnige persoon die aan een religieuze sekteleider doet denken. Het steunen van dit figuur moet net zo debiel zijn als hij zelf.

  1.   

   Verhofstadt lijd aan Obsessief-compulsieve persoonlijkheidsstoornis.

  2.   

   Verhofstadt heeft altijd een debiele uitdrukking op zijn gelaat, maar betekent dat, dat hij ongelijk heeft?

   1.   

    Een intelligent, verstandig en evenwicht mens heeft geen debiele uitdrukking op zijn gelaat. Nooit.

    1.   

     Holland,

     Verhofstadt heeft eenvoudigweg een punt. Dit keer wel.

 14.   

  Laat ons hopen.

 15.   

  Dat is goed nieuws. Er moet eens een grens worden getrokken. Verhofstadt gaat gewoon te ver, zijn uitlatingen zijn volkomen onacceptabel.

 16.   

  Verhofstad probeert alles om een anti Rusland milieu te creëren, dat komt hem en zijn rijke adelijke belgische vriendjes heel goed uit. Twee Belgische bedrijven hebben namelijk een groot belang in de schaliegaswinning in Oekraïne, en zoals dat in Belgie gaat zijn ook deze grote bedrijven in handen van enkele “adelijke” families en hele goede vriendjes van Guy, hij zit bij een van de bedrijven zelfs in de RvB. Dus als straks de EU wordt overspoeld met Oekraine maffia en we vele miljarden steun aan deze corrupte bende verder zijn lopen de miljarden bij Guy en z’n vriendjes binnen… en waarschijnlijk ook bij dhr van Baalen want ook shell heeft hier belangen….Daarom moet Rusland kapot en moeten het foute corrupte Oekraine in de EU….

 17.   

  Ofwel hij heeft een pilletje teveel op of een pilletje te weinig op. Kan niet anders.

 18.   

  NEXIT wat een zegen zou dit zijn verlost van al die idioten

 19.   

  Mooi zo, alleen nog vrijheid van meningsuiting voor medestanders, anders kan een hetze niet werken.

  De juiste benadering is om uit te zoeken of Verhofstadt gelijk dan wel ongelijk heeft.

  Wat mij betreft heeft hij de schijn MEE want ondergraven van de EU is officieel beleid van Poetin. En ook van Trump trouwens. Beetje concurrentie is niet verkeerd maar Verhofstadt verwijten dat hij Europa steunt lijkt wel een oproep tot verraad.

  1.   

   “(…) anders kan een hetze niet werken.”

   Hetze?

 20.   

  Guy Verhofstadt heeft genoeg van leugenachtige Brexit-activisten en willen ze achter de tralies krijgen

 21.   

  Echt helemaal gestoord die eikelopsluiten en nooit meer laten gaan

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!