De rechter heeft geoordeeld: PvdA-pedo Khalid Tatou wordt direct vrijgelaten

tatou-gouda
Foto: Khalid Tatou tijdens een gemeenteraadsvergadering in Gouda. Bron: Theo Krins / Blogspot.

Seks hebben met een dertienjarig meisje? Geen punt hoor, de rechter geeft je dan een ministrafje dat gelijk is aan je voorarrest waardoor je meteen weer naar huis kan. De Goudse PvdA-pedo en directeur van een islamitische basisschool Khalid Tatou komt met de schrik vrij.

Het is soms nauwelijks te geloven hoe lichtvaardig rechters omgaan met de grootste criminelen in ons land. Neem bijvoorbeeld Khalid Tatou – tot voor kort PvdA-gemeenteraadslid in Gouda, directeur van een islamitische basisschool in Alphen aan den Rijn en woordvoerder van een megamoskee. Allemaal goed en aardig die driedubbele pet, maar dat betekent natuurlijk niet dat je met 13-jarige meisjes kan afspreken om een potje te vozen in hotelletjes.

Maar dat is wél wat meneer Tatou gedaan heeft. De rechter achtte dat ook bewezen, maar besloot desondanks niet in te grijpen. Althans, meneer kreeg een celstraf van acht maanden. Zeer magertjes. Maar nog veel stuitender: dit betekende dat Khalid de Kindersekser meteen werd vrijgelaten. Want acht maanden was precies de duur van zijn voorarrest, wat van de duur van een gevangenisstraf mag worden afgetrokken. En dat betekent dat dit seksuele roofdier nu gewoon weer als een vrij man buiten staat:

“De 33-jarige Khalid T. heeft acht maanden celstraf gekregen voor ontucht met een destijds dertienjarig meisje. Hij is vrijgesproken van het onttrekken aan het ouderlijk gezag, omdat hij niet kon weten dat het meisje minderjarig was.

T. werd vorig jaar september opgepakt en zat acht maanden in voorarrest. Hij komt dus vrijwel direct vrij.”

Het is heel triest om dus de volgende waarschuwing te moeten afgeven, maar gezien het feit dat de rechter vanmiddag zijn verantwoordelijkheid niet nam moet het toch maar: ouders van jonge pubermeisje in de omgeving van Gouda kunnen dus beter maar even goed op hun dochter passen…

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

54 reacties

 1.   

  moslim en je krijgt gelijk minder straf

 2.   

  Voor de moslims is een dertienjarig meisje volwassen en rijp voor seks of zij het wil of niet. Daar moet je rekening mee houden met een ander cultuur en dan is er niets aan te doen. Ook in islamitische Europa. Hoelang worden wij met dit soort onzin geconfronteerd? Zolang links de toon aangeeft.

  1.   

   @Ni28 ik las net even wat de koran erover zegt;

   “Vrouwen zijn minderwaardig en het bezit van mannen. Zij moeten zich bedekken en altijd beschikbaar zijn voor seks. Tijdens de ramadan zijn vrouwen na zonsondergang verplicht tot seks wanneer de man het wilt. Menstruerende vrouwen zijn vies, blijf uit hun buurt. Sla ongehoorzame vrouwen. Verkracht onbedekte en ongelovige vrouwen:
   Koran 2:187, 2:222/223, 2:228, 4:3. 4:24, 4:34, 23:1-6, 24:33, 33:50, 33:59, 70:30.”

   1.   

    Dit smerige boekwerk moet op de lijst ‘verboden boeken’ voorkomen.

    1.   

     De bijbel ook maar verbieden?

     1 Timotheüs 2:12 Want ik sta niet toe dat een vrouw onderwijs geeft, en ook niet dat zij de man overheerst, maar ik wil dat zij zich stil houdt.

     Efeziërs 5:22-24 Vrouwen, wees uw eigen mannen onderdanig, zoals aan de Heere, want de man is hoofd van de vrouw, zoals ook Christus Hoofd van de gemeente en Hij is de Behouder van het lichaam. Daarom, zoals de gemeente aan Christus onderdanig is, zo behoren ook de vrouwen in alles hun eigen mannen onderdanig te zijn.

     Rechters 19:24 Hier is mijn dochter, die nog maagd is, en ook de bijvrouw van de man. Laat me hen naar buiten brengen, dan kunnen jullie hen vernederen en met hen doen wat jullie willen. Maar zoiets schandelijks mogen jullie deze man niet aandoen.

     1.   

      Strak plan!!!

     2.   

      @Henk: [jij-bak]De bijbel ook maar verbieden?[/jij-bak]

      Het Oude of het Nieuwe Testament, of gewoon allebei? Welk voordeel heb jij persoonlijk bij de Koran, of welk voordeel heb jij met islam?

      En Henk, ik vind het persoonlijk prettig wanneer er Bijbelteksten worden geciteerd, maar kun je mij iets meer vertellen over de context van 1 Tim 2:12 en Ef 5:22-24. Waarom schreef Paulus deze dingen? Kun je mij ook iets vertellen over het verschil tussen het OT en het NT?

     3.   

      @lugar Henk heeft sws liever meer islam in Nederland..

      En duidelijk geformuleerd ook, context!! is van belang..

     4.   

      Rechters 19:24 is een tekst dat deel uitmaakt van een langer verhaal.
      En de moraal van dat verhaal is, dat zoiets niet acceptabel is.

      Je rukt hier teksten zodanig uit zijn verband, dat je leugens produceert.

     5.   

      @Koos: Dat is natuurlijk ook de bedoeling van deze islambeciel. Via een omweg pleiten voor meer islam door de Bijbel uit z’n verband te rukken. Ernstlim is er niets bij.

     6.   

      In de bijbel vindt je ook nergens dat je kinderen moet verkrachten van negen jaar oud.

   2.   

    Diezelfde koran keurt zoiets goed .Het mag nog jonger hoor als je aicha heet . hier een stuk erover .
    Aisha was de dochter van Abu Bakr, een van de belangrijkste volgelingen van de profeet Mohammed (vzmh). Toen ze nog maar negen jaar oud was trouwde ze met Mohammed (vzmh), die toen al 54 was. De huwelijksceremonie was erg eenvoudig, Aisha was nog aan het spelen en werd door haar moeder binnengeroepen en aangekleed.

    Voor mij ben je dan een pedo .Dus snap ik toh niet dat men daar in gelooft .

    1.   

     (vzmh) = (teab)

 3.   

  De Islamitische gemeenschap zal nog wel een hartig woordje met hem spreken. Op de Veluwe worden dergelijke zaken eender opgelost na een uit de hand gelopen biologieles.

  1.   

   @Fortiori ik denk het ook, zo van, nou foei deugniet dat mag je niet meer doen hiermee breng je de islam (voorlopig) in diskrediet, en dan te bedenken dat die islambicielen dus in het geheel geen rekening houden met het 13 jarige meisje..

 4.   

  Wat heeft de PvdA toch met mislukte moslims?

 5.   

  Pedofilie schijnt bij andere partijen niet voor te komen.

  1.   

   Zelfs hier zijn er die het bagatelliseren.

   1.   

    @Vit: Het overbekende jij-bakken in een simpele oneliner. Schoner zag ik ze nauwelijks. Uiteraard wordt daarmee, zoals de bedoeling is, de islam uit de wind gehouden. Je vraagt je hardop af wat die islambeciel hier eigenlijk doet.

    1.   

     @lugar hij is aan het islambelieceren..

  2.   

   @Ernst jij hebt iets met pedofilie hè

   1.   

    @Rechtsaf: Ernst is van de kinderliefde en wil dat verbloemen door de aandacht te verleggen van de PvdA-islamiet naar andere gevallen. Deze islamongool is een gevaarlijke voor kinderrijke volksbuurten. Ouders (070) let op u kind!

 6.   

  Als het mijn dochter was zou het verstandig zijn voor hem om naar land van herkomst gaan.

  1.   

   Ik schat u intelligenter in dan eigen rechter te spelen.

  2.   

   Helaas, als je aan mijn kind komt gaat bij mij het licht uit, dat heeft al iemand jaren geleden ondervonden, die mijn zoon had lastig gevallen.

   1.   

    Vit,

    Dan draait u de bak in en gaat Khalid vrijuit.

    1.   

     Een echte rechter ziet verzachtende omstandigheden, dat was destijds tenminste wel zo, of deze had zelf kinderen dat kan ook.

     1.   

      @Vit: Een echte rechter, dus niet degen die islamitische sympathieën heeft, zal jou vrijspreken op grond van noodweer-exces. Moet je alleen wel aannemelijk maken dat het licht zodanig uit was dat je hélemaal niets meer zag en dat moet dan het liefst gedaan worden als de dader nog bij je kind is.

     2.   

      Het resulteerde in 2 maanden voorwaardelijk, de dader was volgens de rechter al genoeg gestraft met 6 weken in een rolstoel doorbrengen.

     3.   

      Vit,

      En als de rechter die niet ziet en een eis van het OM overneemt bent u de sigaar.

      Verstandige mensen houden zich aan de rechtsstaat.

     4.   

      Tsja het zij zo, ik had er geen seconde spijt van.

     5.   

      Vit,

      Okay.

   2.   

    @Vit heeft geen kinderen natuurlijk sterker nog, die heeft geen eigen vlees en bloed meer, maar als je aan de islam komt gaat Guus steigeren..

    1.   

     @Vit ik bedoel; “Guus heeft geen kinderen”

     1.   

      Snapte ik al.

    2.   

     Dit draadje loopt weer vol met Pits getrol, moet ik constateren.

 7.   

  Zelfislamisering t.b.v. een islamongool?

 8.   

  Deze pedo kan toch beter gecastreerd worden voor zijn eigen bescherming toch?

  1.   

   Arme man.

   1.   

    @ernst ja jij als absolute islammongool vindt natuurlijk het tegenovergestelde…

 9.   

  Hier gebeurt zoiets niet. Laten we de internaten, bijbelstudielessen, indringende gesprekken door pastorale werkers met gemeenteleden afdoen met onzin. Er is lang geleden een boek over geschreven. Het is genoegzaam bekend wat E.P. E inhoudt. Niet vergeten de Broeders en Zusters van de Liefde. De meeste misbruik gevallen vinden toch binnen kennissenkring en familiekring plaats.?

  1.   

   [JIJ-BAK]
   Inderdaad Heinz, ook daar zijn er van allerlei verschrikkelijke zaken gedaan en gebeurt. En wat wil je daarmee zeggen/doen? Deze islamongool uit de wind houden?[/JIJ-BAK]

   Ook jij geeft geen antwoord terwijl ik het antwoord al weet:

   [_] Meer islam
   [_] Minder islam

   1.   

    Nee, Lugar zeker niet ! Zojuist nog weer een uitermate trieste reportage gezien over kinderen geplaatst in een jeugdinrichting. Deze vrouwen nu, vergeten het nooit.
    Wie het ook is, ik praat niks goed. En het is geen jij-bakken ! Het houdt niet op.

    1.   

     @heinz tja wie vindt dat niet triest? zeg het maar? elk normaal mens vindt dat triest natuurlijk..

     Maar geef eens antwoord op de vraag van lugar..

     1.   

      Beetje laat, Rechtsaf. Ik weet die bloedlijnen Lugar, Pit, Vit niet te doorgronden. Daarom begrijp ik uw aansporing niet. Maar desalniettemin, vooruit dan maar.
      Ik heb niets met een ideologie of religie. Het is voor mij van hetzelfde laken een pak. Niet teveel keer rechtsaf slaan, u loopt dan een vierkantje. Schiet ook niet op.

    2.   

     @Heinz: Ik ben de allerlaatste die dat met jou oneens zou zijn. Maar het is echt niet toevallig dat ik het typeer als jij-bak. Het is een bekende discussietechniek, zodra het over islam (totalitaire ideologie) gaat wordt het christendom er aan de haren bijgetrokken. En als dat niet lukt wordt de islamofobische stroman van stal gehaald.

     Islamkritiek Heinz, met de toename van de islam in Nederland zal ook de kritiek toenemen. Mensen die dat niet kunnen verdragen noemen die kritiek ‘islamofobie’

 10.   

  de islamisering in beeld, even als het ME/TOO beleid, het is niet de bedoeling dat je naast de koffie msachine een vrouw te woord staat, net als in de moskee mannen en vrouwen gescheiden, islamiseren in top form ,en nederland knikt

 11.   

  Sharialaw komst steeds dichterbij, wel typerend. Iedereen valt over Trump als het gaat over kinderen terwijl de Clintons beide dit ook goed vonden en we geven deze man 8 maanden omdat niet kon worden aangenomen dat ze 13 jaar was. Bij de supermarkt vraag je om een legitimatie als de caissière het niet zeker weet. Kinderen worden dus niet beschermd. Typisch geval van een mohammedaantje.

  1.   

   Hij zou anders veroordeeld zijn geweest als het de dochter van een notabele was geweest,minder,minder,minder is vele malen erger.

 12.   

  Was dat niet onder 40 kilo oud worden kunnen ze toch bij mij !?

 13.   

  Rechterlijke macht, staat steeds verder weg van de realiteit. Het zijn een zootje met zichzelf ingenomen idioten die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben. Helaas Nederland moet het er voorlopig mee doen. Gelukkig woon ik niet meer in dat klote land.

 14.   

  Is ie ook nog directeur van een basisschool? Mag ie aanblijven? Tja, voor moslukkelingen gaan alle deuren open. Begrip hebben voor die andere cultuur. Stel dat dit monster rooms katholiek was geweest of jehova getuige. Zou er dan ook zo slap gereageerd zijn?

 15.   

  Is er al een baantje voor hem geregeld bij organisaties van wereldverbeteraars als AZG, Oxfam Novib of Lifeline om de man van actieve productie vrij te stellen?

 16.   

  “Nederlands Recht”…..vanaf nu geschoeid op islamistische leest.

  Duidelijke tendens “in voorbereiding op”……

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!