DENK-dictator Öztürk laat plaatjes zien van PVV’ers die wat hem betreft Nederland moeten worden uitgezet

De logica van DENK: de PVV mag niet opperen om criminele Antillianen uit te zetten, want er zijn ook een paar PVV’ers met een smetje op hun blazoen. Die moeten het land worden uitgezet, vindt de DENK-partijvoorzitter.

De plenaire zaal van de Tweede Kamer was vanochtend weer eens het theater van DENK, die daar een volledig bespottelijk toneelstuk opvoerde. Aan de orde was namelijk een wetsvoorstel dat de PVV had ingediend – men wilde het mogelijk maken om criminele Antillianen terug uit te zetten naar Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Sommige partijen hadden daar zo hun bedenkingen bij, vanwege juridische beperkingen – zoals het CDA.

Dat kan. Dat hoort erbij. Maar wat volkomen bizar was, was het feit dat DENK weigerde te debatteren over het probleem. In plaats daarvan gebruikte Kamerlid Selçuk Öztürk zijn tijd om de PVV aan te vallen op het zijn van de PVV. Zo vond hij dat niet criminele Antillianen moest worden uitgezet, maar criminele PVV’ers. Waarheen die PVV’ers (alleen geboren en getogen in Nederland) dan naartoe moesten worden uitgezet vertelde Öztürk niet. Maar ach, wat boeide dat ook: het bekte lekker. Alle PVV’ers het land uit. Hoppakee!

Na die bizarre vertoning besloot CDA-parlementariër Madeleine van Toorenburg de zaal te verlaten. Zij had namelijk wel betere dingen te doen met haar tijd, vond ze (I don’t blame her). Vervolgens werd ze tijdens het vertrekken ook de huid volgescholden door Öztürk, die vond dat het CDA een soort pseudo-PVV aan het worden is. Een bizarre tekst, natuurlijk, zeker gezien het feit dat het CDA het wetsvoorstel van de PVV niet steunt.

Toen het debat was afgelopen, wist Öztürk echter nog steeds niet van ophouden. Tegenover de camera van parlementair verslaggever Ernst Lissauer ging de DENK’er opnieuw uit zijn plaat over het CDA, de PVV en wie er allemaal niet het land moeten worden uitgezet:

De taferelen van vanmiddag spreken voor zichzelf: Öztürk is een nare man die drijft op haat en scheldkannonades. Een Nederlands Kamerlid onwaardig. Maar ja. Wat doe je eraan? Öztürk is noch Antilliaans, noch een PVV-fractielid. Een voorstel om hem uit te zetten zal dus niet bepaald kansrijk zijn…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. cor wit

  Laat die stinkende knoflook Turk lekker oprotten en neem je varkens verwanten mee naar dat corrupte kut land
  Wat zal Nederland schoon worden minder criminelen want dat is zo een beetje elke stinkendeTurk

  1. Beukman

   Cor wit:
   Wat zal Nederland schoon worden minder criminelen want dat is zo een beetje elke stinkendeTurk

   Aldus Cor Wit, wiens halve familie in de bak zit of voortvluchtig is.

   1. Seneca

    @rukkerbeuk
    werk je tegenwoordig bij justitie? zeker als verklikker!

    1. Beukman

     Ja @Seneca, ik ben inderdaad tegenwoordig een goedbetaalde overheidsverklikker, en ik kan je alvast vertellen dat je er gloeiend bij bent!

     1. Ernst Quispel

      🙂

   2. swetsnek

    heb je daar enig bewijs van lulveter als je niks beters weet hou dan je smoel idioot

  2. Frits Jansen

   Ben je met het verkeerde been uit bed gestapt of een beroeps-trol?

 2. Ries

  Het niveau in de Kamer had ik al niet hoog, maar dit is toch wel heel beschamend. Denk zakt af naar het Erdogan- niveau. Veel lager kan het niet.

  1. Mart

   Men krijgt wat men toestaat.. .een binnensluiper een podium geven door ze een nederlands paspoort aan te bieden.Het glazen paard van Troje want iedereen kon en kan het zien gebeuren.Hier voorkomen ze dit.Mart Brasil.

 3. Ernst Quispel

  De PVV krijgt een spiegel voorgehouden.

  Om het beeld kunnen ze niet lachen.

  1. JubbeFeenstra

   Het is de Ramadan, idioot.
   Heb je hem bezig gezien? Absoluut van de pot gerukt.
   Grootste dwaas in de 2e Kamer en een aanfluiting voor Denk.
   Zou mij niet verbazen als hij er wordt uitgeknikkerd.

   1. Top

    Ik denk dat hij peentjes zweet, om zijn centjes in zijn geboorteland. Rente gaat daar verder omhoog, om een instortende economie te redden. Wat nooit zal lukken. Ik, ga nu snel mijn makelaar op de beurs bellen, om wat leuke dingetjes te kopen.

   2. lugar

    @Jubbe: Ernst is een moslim, hij stemt op DENK

    1. JubbeFeenstra

     Ja, dat had ik al een tijdje door, ook al ben ik laaggeschoolde PVV stemmer.

   3. meijer61200

    Uigeknikkerd? Grapje zeker! Dit is de volgende minister president in deze bananen republiek.

  2. swetsnek

   domme jongen

  3. sonar

   Kwippelmanke jou kunnen we geen spiegel voor houden want zij barsten spontaan uiteen als die tronie van jou er voor komt.

 4. JubbeFeenstra

  Ik heb het twijfelachtige genoegen gehad te zitten kijken. Het ging om een initiatief wetsvoorstel van de PVV. De Graaf en Fritsema in vak K voor de gelegenheid. Wat opviel dat gaandeweg het debat de toon steeds feller werd. Vooral Raak(SP), Kuiken(PvdA) en Öztürk waren meer op de man dan specifiek gericht op het wetsvoorstel. Men viel de PVV woordvoerder Kops keihard aan. Die liet zich achter niet van de kaart vegen. Öztürk nam niet eens de moeite richting De Graaf en Fritsema te praten maar blebberde alleen maar over de PVV. Het was allemaal zeer genant. Voorzitter Arib deed haar best maar die Turk weigerde te luisteren. Heel links stelde zich te weer, inclusief uiteraard het CDA bij monde van Van Toorenburg.
  Het eind van het liedje is natuurlijk dat het allemaal de prullenbak ingaat en over een jaar of zo links met een exacte kopie van het PVV papier komt. Zo gaat het maar al te vaak.

  Zo zien we maar dat Ramadan houden slecht is voor een mens.

 5. Guus Geluk

  Naar welk lamd had Ozturk gedacht Nederlandse criminelen heen te zenden?

 6. Guus Geluk

  Ik heb de inbreng van Ozturk gezien, hij beperkte zich tot redeloos getier, teneinde zijn achterban te trakteren. Arib greep herhaaldelijk in en Van Toorenburg verliet uit protest de zaal.

 7. Ni28

  Met Denk begint het parlement op en van de bananen republieken parlementen te lijken. Straks nog een handgemeen invoeren.

 8. Svetlana

  Helemaal eens met Oztürk maar toch vind ik hem niet ver genoeg gaan.

  Alle PVVers zouden namelijk wat mij betreft het land moeten worden uitgeschopt

  1. Adriaan

   En vervolgens schoppen we alle kut moslims het land uit en dan wordt Nederland weer als van ouds. @Svetlana, ik heb je het al eens eerder gezegd: je ben geestelijk ziek. Zoek professionele hulp. Het optreden van die Turk was beneden alle peil. Ons parlement gaat inderdaad op die van bananenrepublieken lijken. ‘Een Nederlands Kamerlid onwaardig’, schrijft Tim. Deze man is Turk, Tim. Onthoud dat nou toch eens een keer.

  2. loes530

   Svetlana mag jij van mijn ook het land uit ga toch lekker na denk

   1. Ernst Quispel

    “ ga toch lekker na denk”

    🙂

    1. Adriaan

     Domme jongen

  3. JubbeFeenstra

   Als je het met Öztürk eens bent dan zegt dat genoeg. U voelt zich in dit land en met merendeel van de bewoners niet thuis. Oplossing? Verhuizen.
   De PVV mensen zijn zo’n beetje de schoonste partij. Maar gevangenissen puilen uit met bewoners die de godsdienst van de vrede aanhangen.
   Statistieken genoeg om dit te bewijzen. Dus klets niet uit je net.

  4. sonar

   Vette bak en jouw hangen we aan de waslijn misschien droog je wat beter op.
   Zoniet dan zetten we je bij het grof vuil.

  5. Vit

   Halve tamme.

 9. Steiner

  In Lunteren staat nog een mooi muurtje,is daar geen plaats voor deze Turkse onbenul???

 10. Ni28

  De islamisering is toch niet zo goed idee zouden ze nu in het Parlement moeten beseffen. Een paar Turken en Marokkanen in de Tweede kamer en de wereld lijkt ineens anders. Na mijn weten heeft Arib Wilders hoog staan als politicus die zich aan de Kamer regels houdt. Elke vergelijking met Denk is een gore provocatie en samen met Denk lieden verdient deze persoon een schop onder de kont.

  1. Frits Jansen

   Wilders is inmiddels verreweg het langst zittende Kamerlid, en dan leer je langzamerhand wel de regels.
   Maar ik heb mijn twijfels. Beschouwt Wilders ons Parlement niet als “nep-Parlement” omdat het niet doet wat Het Gezonde Volksgevoel wil, een Gevoel dat ook inspiratiebron voor veel dictators is, want het komt altijd precies overeen met wat zij toevallig willen. Ik vermoed dat Wilders zelfs zijn eed op de Grondwet schond met die kwalijke uitspraak.
   Wilders zal de zaken in de Kamer niet op de spits drijven want hij heeft een ander plan: hij wil dat een massale volksbeweging tegen de islam hem tot de eerste dictator sinds eeuwen van Nederland maakt.
   Wat niet erg opschiet want nuchtere Nederlanders halen hun schouders op voor de vermeende islamisering.

   1. Seneca

    @fritz jansen
    geeft u mij, in onverschillig de hoeveelheid woorden, aan waarom dit parlement geen nep parlement zou zijn? ik ben geduldig en wacht in spanning op uw reactie.

   2. penis aqua di rosa

    @ FJ
    Wat betreft bovenstaande ben ik in staat mijn vinger in de keel te steken.
    Het is werkelijk waar: zum kotzen en dat noemt zich zo iets als jurist of zo?

 11. Frits Jansen

  Er kwam toch een concentratiekamp op Groenland?

  1. Seneca

   @fritz jansen
   zijn de woorden concentratiekamp op Groenland uw ‘bewijs’ dat di parlement geen nep parlement zou zijn? tamelijk povertjes, vindt u zelf ook niet? ik wacht nog steeds.

  2. meijer61200

   Dat is er al lang sukkel! Ankara is the place to go.

 12. Vraagtekentje

  Ha, kijk, onze wizard of OzzTurk wil zoals gewoonlijk weer eens interessante woorden gebruiken welke hij niet kan vinden dus moet hij zijn vocabulaire weer aanpassen. Vreemd dat hij het over “vreemdelingenhaat” heeft, dus geeft zelf toe dat ze vreemdelingen zijn, toch raar dat in dit gekke land de vreemdelingen de dienst uit proberen te maken, nog vreemder dat dit heel vaak lukt, daardoor voel ik me een vreemde in mijn eigen land helaas, enge ErdoTurk.

 13. Ritter

  Het is goed dat de (islamitische) partij DENK haar ware gezicht laat zien.

  Nederlanders moeten goed begrijpen dat als de illegale massa migratie uit de islamitische landen niet word gestopt dit soort partijen, die Nederland en haar levenswijze haten, ieder jaar groter zullen worden.

  Neem nu NIDA en DENK in Rotterdam. Als deze partijen samengaan dan zijn zij de tweede partij in Rotterdam. Hetzelfde zal gebeuren in andere steden op den duur.

  Kortom, stop de illegale massa migratie voordat het te laat is. Want demografische veranderingen zijn onomkeerbaar.

  1. Adriaan

   @Ritter, het kwaad is al binnen. Het bekend Paard van Troje. Nederland en zeker ook Europa, gaat overspoeld worden door Moslims. Zij zijn zo allahvergeten fanatiek dat zij in groten getale straks op hùn Moslimpartijen gaan stemmen. Nederlanders staan er straks bij en kijken er alleen maar naar. We hebben helaas niet die regeringspartij die een visie heeft over onze toekomst. Je kunt Rutte en zijn maatjes het best vergelijken met slappe dweilen. De kraan loopt en dan heeft dweilen geen enkele zin. Er zal binnen afzienbare tijd een opstand uitbarsten, ergens binnen Europa. Ik weet uit betrouwbare bron dat veel Belgen zich aan het bewapen zijn.

   1. van Urk

    Adriaan@ Als men alles maar toelaat vanwege onze huppelepup grondwet dan komt het over tientallen jaren wel goed.

   2. Ernst Quispel

    Adriaan demonstreert hoe islamofobie, in de betekenis van irrationele angst voor moslims, klinkt.

    Zoek medicatie, arme drommel.

    1. van Urk

     Er zijn veel mensen in grote steden die angstig worden als een christelijk partij als de SGP de macht overneemt. Christofobie noemen we dat. Nu gaat dat gelukkig niet gauw gebeuren omdat er niet veel SGP stemmers in deze steden wonen maar voor islamitische partijen zijn in die steden daar aanhangers genoeg voor.

     1. Frits Jansen

      In Duitsland zijn alle winkels nog steeds dicht op zondag, een christelijke erfenis. Hebben de moslims eigenlijk ook zo’n rustdag.
      Het Parlement heeft in Nederland de vrijheid wetten aan te nemen die in strijd zijn met de Grondwet (“toetsingsverbod”) maar de gemeenten niet!

    2. Adriaan

     @Ernst, en dat is nou precies wat ik jou al dagen geleden heb geadviseerd. Jij bent hard toe een professionele hulp. Domme jongen.

     1. meijer61200

      De bruine laarzen van de verwekker van het uitschot Quispel staan keurig gepoetst in de kast op zijn muffige rukzoldertje. Als nu iedereen eens stopt met het reageren op zieke randdebielen als F.J. G.G. Sletvana, E.Q. en nog een paar van die mongoloïde types heb je ze het beste te pakken. Dit schorremorrie krijgt maandelijks een klein bedragje van DDS om de boel een beetje levendig te houden op deze site. Maar de kwaliteit wordt er niet beter op al met al.

     2. Ernst Quispel

      Kan meijer dat ‘kleine bedragje’ aantonen of zoog de sukkel uit uit zijn duim?

    3. lugar

     “islamofobie”

     🙂

    4. meijer61200

     Ik reageer al tijden niet meer op dit soort trollen, die elke maand een vergoedinkje krijgen van DDS om de site een beetje op te stuwen in de vaart der volken. Maar veel mensen willen dit nog niet zien. DDS zou eens wat mensen van meer niveau moeten zoeken voor dit werk, en niet dit soort haveloze nitwitten.

 14. penis aqua di rosa

  Geef ze één vinger en ze nemen je in bezit tot en met je oksel.
  Wat mij betreft……………………naar hun broodheer (je weet wel, indoctrinatie vanuit een andere staat/land)

 15. Diederik van Walsum

  1 korte opmerking:

  Waarom kan mevrouw Madeleine van Toorenburg wel zo weglopen uit de Tweede kamer zonder dat de hele kamer er schande van spreekt en Geert Wilders niet?

 16. Pescador

  Trap eerst die stomme turken er maar eens uit, misselijk volkje

 17. Lex

  Prima voorstel van de PVV.

  Misschien moet het iets worden aangepast.

  Weg met de criminele raddraaiers.

  natuurlijk is links tegen die houden liever van pappen en nathouden. De burgers moeten de overlast en criminaliteit maar voor lief nemen.

  TTtttt.

 18. Gerlos

  Ozturk gek van DENK, we beginnen om al die criminelen moslims het land uit te zetten, dat zal lekker opruimen dan gelijk die malloten van DENK het land uit, en dan gaan misschien eens denken aan de parlementariërs van de PVV. Wat stond je verschrikkelijk voor lul in het parlement, hoe kunnen we jullie van DENK nog serieus nemen.

 19. meijer61200

  He endeldarmen van Denk,

  Lijkt me handiger als jullie moven naar het land van de fascist Erdogan.

 20. J.C.

  Dubbel paspoortigen zijn geen Nederleanders. Hooguit halve Nederlanders, afhankelijk van de loyaliteit. Bij Ozturk ligt de loyaliteit zeker niet bij het echte Nederland, met de Joods Christelijke cultuur.

  Het nepnederland van de diversiteit en de zogenaamde nieuwe samenleving is een door een stel linksliberale idioten gecreëerde fantasie, die de tijdelijke macht hebben gekregen van nog grotere idioten. Gelukkig worden de linksliberale nu langzaam aan geconfronteerd met hun eigen beleid en gaan de gelukszoekers ook bij hen even snuffelen of er iets te halen valt (dat kraakt bijvoorbeeld maar raak, ha, ha).

  Kijk eens hoe de Groningers zich al jaren lang in de maling laten nemen. En daar komen ze weer boos met de bus naar Den Haag (waar ze stiekem achter hun rug worden uitgelachen). Lijkt me interessant om na te gaan hoe er gestemd is in Groningen, de laatste jaren. Dat bedoel ik…….

  1. Blue monday

   Gidi Markusower? 2 paspoorten en betrapt met een vuurwapen.

   Of is dat anders?

 21. cuoretx

  Ach PVV hoeft zich nog geen zorgen te maken want de VVD met stip op de eerste plaats heeft er veeeel meer hé en DENK heeft een IS sympathisant in hun gelederen gehad dus Özturk bla bla bla komediant wel een ern slechte pff

 22. Blue monday

  Die mafklappers van DENK heb ik niet hoog zitten, maar ze krabben wel op pijnlijke plekken.
  Met gelijke munt terugbetalen noemen we dat, snap ook niet dat Gidi Markusower, die vuurwapenfantaat met 2 paspoorten überhaupt in onze tweede kamer zit.

  Of in PVV taal, waar zit zijn loyaliteit? Ik denk niet dat dit tweede kamerlid onvoorwaardelijk voor Nederland zou kiezen als de vraag gesteld zal worden.

  Maar voor de slechte lezertjes en begrijpers hier….het zal mij een worst zijn, het is alleen waar jullie altijd zo fijntjes op wijzen.

  1. J.C.

   @Blue monday

   Ik doe even zoals uw trolgenoten hier meestal doen. Bron graag.

 23. meijer61200

  De smerige moordende kinderverkrachtende MOSLIM is opgepakt in Irak hoor ik zojuist op het nieuws. Nu maar hopen dat hij niet aan die moffin wordt uitgeleverd, want dan krijgt hij nog een bonus ook van die fascist.

 24. Dutchiemex

  DENK is absoluut turks tuig wat doen wij met die zgn buitenlanders in het Nederlandse parlement? Geen dubbele paspoorten in het Nederlandse parlement en geen koran in de tweede kamer. Dat alles toestaan is de vernietiging van het echte Nederlandschap. Wij vragen niet om turken of marokkanen of welke islamieten dan ook in ons parlement als ze willen regeren doen ze dat maar in hun eigen land maar niet hier. Het enige wat ze willen is hun stompzinnige islam aan ons opdringen en sharia wetgeving – die de dood eist van alle niet (islam) gelovigen. Nederland wordt wakker voor dat jullie naar de bliksem gaan.

 25. meijer61200

  Hé DDS! Het is niet erg duidelijk wat er op die foto staat! Is het nu een klein blond meisje van een jaar of 9 of zoiets? Ik ga toch mijn bril weer eens opzoeken.

 26. lugar

  Oprukkende islamisering!

  “Komt daar nog die vaak aangehaalde ‘nieuwe preutsheid’ bij. Woertman: ,,Het is een gevoelig thema, maar ik denk dat de toename van Nederlanders met een andere culturele en religieuze achtergrond er ook voor gezorgd heeft dat we bloot minder normaal vinden. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de voetbalkleedkamer. Daar staat zo’n heel team inmiddels in onderbroek onder de douche, omdat Marokkaanse, Turkse en Antilliaanse jongens dat ook doen.’’

  https://www.ad.nl/binnenland/waarom-niemand-meer-topless-durft-en-vroeger-wel~afc3af47/

 27. Frits Jansen

  Regel is dat iemand met de Nederlandse nationaliteit zich in beginsel vrij door het hele Koninkrijk mag verplaatsen. Als je daaraan gaat morrelen dan vind ik dat Wilders in Venlo moet worden opgesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.