DENK-schreeuwlelijk Öztürk boos omdat Arib ook wel eens PVV-Kamerlid Bosma naar huis rijdt

DENK-Kamerlid Öztürk ging vanmiddag in de Tweede Kamer volledig uit z’n plaat over voorzitter Khadija Arib. Zij gebruikt haar dienstauto – die zij heeft omdat zij de Kamervoorzitter is – ook wel eens om in Amsterdam woonachtige Kamerleden thuis te brengen. De DENK’er vindt het allemaal maar abject.

De politieke partij DENK zette vandaag hun even trieste als kansloze aanval op Kamervoorzitter Khadija Arib voort. Ditmaal probeerde DENK-laaf Selçuk Öztürk om Arib neer te zetten als een soort corrupte bestuurder die kwistig met gemeenschapsgeld omspringt. Het middel? Als Kamervoorzitter heeft Arib een dienstauto, en die heeft ze wel eens gebruikt om PVV-Kamerlid Martin Bosma een lift naar huis te geven.

Volgens Öztürk kon dat allemaal écht niet:

“Kamervoorzitter Arib verwijt de partij Denk vuilspuiterij over haar gewoonte om na een nachtelijk debat Kamerleden in haar dienstauto te laten meerijden naar Amsterdam. In een debat over de begroting van de Tweede Kamer eiste het DENK-Kamerlid Öztürk een lijst van alle meeliftende Kamerleden. Hij stelt dat parlementariërs met een reiskostenvergoeding die gratis meerijden in de dienstauto van Arib misbruik maken van gemeenschapsgeld. Öztürk heeft van de lifters ook foto’s gemaakt.

Öztürk was verbaasd dat PVV-Kamerlid Bosma ook wel eens is meegereden. De PVV heeft zich sterk verzet tegen de aanstelling van Arib, die van Marokkaanse afkomst is. “Ik wil deze vuilspuiterij wegduwen”, zei Arib. “De dienstauto is voor woon-werkverkeer en het gaat om Kamerleden uit Amsterdam, ook van de PVV. Die neem ik mee een dat blijf ik doen.””

In de jaren ’90 was carpoolen (want dat is wat er feitelijk gebeurt) nog dé oplossing voor de opwarming van de aarde. Inmiddels heeft DENK deze besparing van brandstof en wegcapaciteit al weggezet als “misbruik van gemeenschapsgeld.” De logica is natuurlijk weer ver te zoeken, maar dat is wel vaker het geval met DENK.

Ditmaal zijn de aantijgingen dubbel zo cynisch, omdat Arib het weer moet ontgelden. DENK is bezig met een permanente campagne om haar af te schilderen als bounty (‘zwart van buiten, wit van binnen’). Door zo nadrukkelijk te wijzen op ritjes die Arib heeft aangeboden aan nota bene een PVV’er, wordt voor de achterban die verdachtmaking alleen maar verder gevoed. Dat Bosma in Amsterdam woont, en net als Arib in het Presidium van de Kamer zit, zal de gemiddelde DENK-eencellige weinig uitmaken. Zij zien alleen een Marokkaanse vrouw in een auto stappen met een PVV’er. Genoeg aanleiding voor een DENK-partijfatwa tegen de Kamervoorzitter, dus.

Al met al moet ik hier dus echt de kant van Arib kiezen. Niet alleen omdat die DENK-smeerlappen voor geen centimeter deugen, maar ook omdat laagdrempelige initiatieven om de filevorming en klimaatopwarming tegen te gaan best bevorderd mogen worden. Ook als het gaat om het woon-werkverkeer van Kamerleden.

Laten we dus allemaal een lange neus maken naar stokebrand Selçuk Öztürk. Sliep uit, provocateur!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

34 reacties

 1. loes530

  dat de af gelopen week ook al

 2. Paaldanseres

  DENK en kornuiten zijn niet meer dan een, van de werkelijkheid losgezongen Islamitische vette varkenspartij. Gelijk opheffen en met de grootste spoed, de landsgrenzen over schoppen naar hun eigen varkenslijder Erdowolf in Türkenstaatje… Islamivarkensstan.

  1. loes530

   sorry was even verkeerd getypt ik bedoel dat deed die afgelopen donderdag ook al

 3. Bloem

  Ik kan hierdoor alleen maar respect op brengen voor mw. Arib.

  Wat Öztürk waarschijnlijk nog het meest dwars zit is, is dat mw. Arib als vrouw auto rijdt en dan ook nog in het bijzijn van een man die geen directe verwantschap met haar heeft.
  Öztürk is openlijk een groot voorstander van de Islamitische wetgeving die ook in Saoedi Arabië geldt. Als parlementariër wordt hij geacht te leven naar de Nederlandse grondwet.

  1. Vit

   Ik vermoed een auto mét chauffeur Bloem.

 4. B. Pascal

  Men wil toch de Islam in de Kamer! Dan krijg je dat!!

  Koekje van eigen deeg! De cultuur verrijking toont zijn aard!
  Menig Nederlander heeft 25 jaar geleden al gezegd dat het moraal van deze mensen zeer laag is.
  Vindt je het gek dat dit soort mensen enkel onder een dictatuur kunnen leven?
  Dit soort mensen willen geen democratie, met wil Islam!

 5. Guus Geluk

  Het middel? Als Kamervoorzitter heeft Arib een dienstauto, en die heeft ze wel eens gebruikt om PVV-Kamerlid Martin Bosma een lift naar huis te geven.

  Dit is nu echt Nederland: in de Tweede Kamer volledig losgaan op elkaar, maar tegelijkertijd gewoon met elkaar kunnen opschieten.

  1. B. Pascal

   Dat is : zakelijk en privé gescheiden houden.
   Dat is : een professionele houding naar elkaar.

   dat is democratie! maar dit is tanende door die figuren van Denk!

  2. Dubbele Komma

   Dat blijkt, complete hersenloze! Als Arib word gekielhaald door een volger van de ideologie van de Wrede….

   Tsss. Koekwaus.

 6. henk vintage

  Mevr. Arib “die kwistig met gemeenschapsgeld omspringt”
  Als er een bevolkingsgroep kwistig met gemeenschapsgeld omspringt is het de aanhang van denk wel.

  1. JubbeFeenstra

   En dit door de man die in Brabant verdacht wordt van zwendel met subsidie voor zijn eigen onroerendgoedhandel.

 7. Holland

  Kudos en +10 voor Arib en Bosma. Prima oplossing en vooral mee door gaan.

 8. Beukman

  Öztürkie lijkt niet te beseffen dat de moslima Arib de PVV-er Bosma in haar dienstauto heimelijk stapje voor stapje islamiseert. Dan doen moslims immers, dat is hun heilige plicht. Degenen die dit ontkennen plegen taqiyya.

  1. Two Ravens Black Kettle

   Kijk deze humor kan ik wel waarderen.

   Martin pas op !!

   1. Pedrito

    Lachuh!

 9. Pedrito

  Graag voor ik van sukkeltje Öztürk zijn mening over de doorlopende verkwisting van gemeenschapsgeld door zijn dubbele paspoortaanhang. Ik denk hier bij aan kinderbijslag, huursubsidie. uitkeringen WW/bijstand/Wia/etc. Maar ja echte bestuurszaken overstijgt het intellect van de haatzaaiclub DENK en dus gaan we over tot jengelen, zeiken zeveren en zeuren. En maar mekkeren over het feit dat de Nederlandse samenleving de DENK-aanhang steeds minder pruimt. Hoe zou dat nou komen sukkeltje Öztürk ?

  1. palko

   @Pedrito: Mijn stelling ‘Je bent net zo geliefd als je jezelf maakt’, klopt dus helemaal.

 10. Ni28

  Hoe dom kunt je zijn.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Ik heb bij tijd en wijle milde edoch terechte kritiek op deze totale farce van een fake democratie maar moet erkennen dat Arib het nog eens niet zo slecht doet.
  Zelfs Verbeet vond ik nog eens niet zo slecht (zeker in de latere jaren).

  Ik vermoed dat Martin en Khadija het goed met elkaar kunnen vinden.
  Plezier hebben
  Ik vermoed eveneens dat Khadija niet zo’n hele vrome moslim is.
  (zou zo maar kunnen dat ze eigenlijk helemaal niet gelooft in de Krijgsheer maar dat toegeven zou in die gemeenschap buitengemeen onverstandig zijn)
  Khadija zou geen lang leven beschoren zijn in een land als Pakistan.
  Daarom moeten we proberen krankzinnige politici die Nederland willen veranderen in Pakistan zoals Peggol, Rutte, Asscher, Gert-Jan Seegers en Snotneus Klaver zover mogelijk van de macht zien weg te houden.

 12. Two Ravens Black Kettle

  Een van de charmante aspecten van Arib is dat ze zich al sinds de jaren verzet tegen de komst van orthodoxe moskeeën en islamitische scholen.
  Wat dat betreft zou ze eerder bij de PVV dan bij de PvdA thuis horen.
  Ook de compenserende neutraliteit en emancipatie via de moskee van Job Cohen kan niet op haar bijval rekenen.
  Haar goede relatie met zowel Geert als Martin spreekt ook boekdelen.
  Natuurlijk, ze hoort bij de PvdA dus politiek zo naïef als een krekel maar als ik eerlijk ben begint mijn jarenlange haat richting (delen van) het vrijwel gedecimeerde PvdA enigszins te ebben.
  De annihilatie van de partij speelt daar natuurlijk een grote rol in maar de PvdA is wel altijd een debat club geweest (cloak and dagger, twisten, richtingenstrijd)
  Mijn haat jegens de PvdA is grotendeels weggedrukt door de groeiende aversie jegens de Verlichtings-haters van de verwende diva’s van Groen Links, de islam Unie van Gertjan Seegers en de antidemocraten van D’66.

 13. Pescador

  Schop denk er maar uit

 14. NoDoubt

  Een heel verrassende combinatie omdat Bosma eigenlijk de beste kandidaat was voor het voorzitterschap van de 2e kamer maar niet de steun kreeg.

 15. Tguard

  Denk moet eens ophouden met dat gezeur tegen de kamer voorzitter.
  Deze vrouw is een genot om naar te kijken. Ze geeft op een prachtige manier leiding aan de kamer en heeft verstand van zaken en mag zich met recht scharen onder de betere kamer voorzitters van de afgelopen 50 jaar.
  Ik walg echt van de vreselijke kinderachtige manier van debatteren waar ozturk zich steeds weer aan schuldig maakt. We zitten verkeerd, hij doet het ook etc etc hij heeft echt het iq van een pingpong bal.

  1. Ernst Quispel

   En bovendien kunnen we als Nederland trots zijn op het feit dat in dit prachtige tolerante land een allochtone moslima voorzitter van de Tweede Kamer kan worden.

   1. meijer61200

    Graag veel reageren mensen op dit onderkruipsel! Elk dubbeltje telt! Kan zijn mama morgen weer een ijsje kopen voor deze eenzame rukker, die 24/7 achter zijn pc’tje zit op zijn muffighe zolderhok.

 16. Gerlos

  Hoe zet je je eigen voor LUL in de tweede kamer, nou luister en huiver van de uitspraken van die maloot Ozturk, kan je echt niet meer serieus nemen deze idiote Turk. En dat voor de tweede keer in een week.

 17. HaZ

  Arib zwart van buiten en wit van binnen ?
  Arib is van marokkaanse afkomst PUNT. Dat zij tot voorzitter van de 2e kamer is gemanipuleerd is al erg genoeg. Daar hebben we geen Erdogannies voor nodig om dat te bekrachtigen.

 18. Vit

  Het leukste is dat die a.a.r.d.a.p.p.e.l waarschijnlijk had verwacht dat zij zou ontkennen.

 19. WWW

  Nu weet je ook waarom steeds mer vrouwen een hoofddoek dragen. Wanneer zo’n kerel de hele dag aan je hoofd zeurt, of je vriendinnen, ouders, enz. Dan ga je vanzelf een hoofddoek dragen en je religieuzer gedragen.

  1. meijer61200

   Is niet zo hoor WWW; De Turkse man als eigenaar van de broedmachine eist dit. En dat mag als eigenaar zijnde van de pedo profeet die het graag deed met kinderen.

 20. meijer61200

  Wanneer leert de endeldarm van zijn Turkse baas eens fatsoenlijk Nederlands? Dit uitschot is hier geboren en getogen, en hij mekkert als een geit. Wat een lamlul!
  Bedankt hé Pvda!!

 21. Frits Jansen

  De regel in de Kamer is dat ook gezworen tegenstanders beleefd met elkaar omgaan, tot Wilders toe.

  Dat is bedrog. Nederlanders die hard moeten werken om hun belasting te kunnen betalen zijn echt niet aardig tegen hun concurrenten. Die zullen ze zo mogelijk tot het bot afbranden.

  Daar staat tegenover dat men in het bedrijfsleven wel vooruit kijkt, in tegenstelling tot politici.

 22. dinaro

  Mevr. Arib is bij mijn weten een super westerse vrouw, die ik heel hoog
  heb staan.
  Martin Bosman is ook nog eens onder-voorzitter van de 2e kamer.
  En zoals mevr.Arib altijd alle 2e kamer leden ‘haar kinderen noemt’ is ze een van
  de weinige voorzitters die totaal niet laat merken waar haar eventuele voorkeur ligt.
  Wat een gezeur om niks. Iemand een liftje geven die toevallig ook in haar buurt in
  Amsterdam woont.
  Daarom hoort Denk niet in deze ‘democratische’ 2e kamer.

 23. Frits Jansen

  André Rouvoet (ooit CU leider) reed regelmatig samen met Wilders naar huis. Wilders schijnt reuze aardig te zijn als er geen camera of microfoon in de buurt is. In de Kamer geldt de ongeschreven regel dat politieke tegenstellingen geen persoonlijke tegenstellingen mogen worden.

  Ik vind dat raar. Voor het publiek wordt een toneelstukje opgevoerd. Dat wordt belazerd. Ik vind dat PVVers *altijd* met de nek moeten worden aangekeken. Ook al ziet DDS ze als redder van het land.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.