Doldrieste Merkel weigert plan van eigen ministerploeg te steunen om vluchtelingen bij grens weg te sturen

1024px-2012-10-19-2964-Seehofer-Merkel
Foto: Minister Seehofer (CDU) en Merkel enkele jaren geleden. Bron: Michael Lucan / Wikimedia Commons.

“Wir schaffen das” is nog altijd niet dood, maar springlevend! De Duitse bondskanselier blijkt actief plannen te blokkeren van haar eigen ministers om nu eindelijk dat losse migratiebeleid eens aan te pakken. Vandaag zette ze doodleuk een streep door het ‘migratie-masterplan’ van minister Seehofer, die wilde dat vluchtelingen bij de grens al konden worden weggestuurd. Niet humaan genoeg, vindt Merkel.

The reports of wir schaffen das’ death have been greatly exaggerated, zo blijkt maar weer. Stond Angela Merkel amper een halve week geleden nog te verkondigen dat de illegale migratie toch écht een halt moest worden toegeroepen, zo is ze vandaag weer de progressieve beschermvrouwe van iedereen die de afgelopen jaren naar Duitsland toe gevlucht (of ‘gevlucht’) is.

En Merkel is zelfs bereid daar een flinke ruzie over te ontketenen, zo blijkt. Zo annuleerde ze vandaag een persconferentie van haar eigen minister van binnenlandse zaken, Horst Seehofer. Seehofer is van de rechtse CSU-partij, die traditioneel gezien een bondgenoot is van Merkels CDU. Maar vandaag niet, want Merkel gooit een totaal plan in de prullenbak om het in de migratiewereld eens over een héél andere boeg te gooien. Lees maar:

“Mr. Seehofer, appointed as interior minister in the new government formed in March, has been forced to cancel the presentation of his “master plan for migration” today because Ms. Merkel is against his proposal to turn away asylum seekers at the border if they’ve already been registered in another EU country. His ministry tried to play down the delay: “Some points still need to be agreed upon,” said a spokeswoman. A new date has not been set.

Ms. Merkel doesn’t like the plan because it would amount to a reversal of her controversial open-door policy and would provoke neighbouring countries, especially Italy, whose new populist government has vowed to crack down on immigration, even refusing to let a rescue boat with more than 600 migrants dock on Sunday.”

Duitsland heeft dus een kans gemist om eindelijk eens een realo-koers te varen op het gebied van migratie, in plaats van het eindeloze binnenhalen van lieden waardoor een criminaliteitsgolf op gang is gekomen. En waarom? Omdat Duitsland bang is voor de nieuwe regering van Italië. Want daar hebben die dekselse populisten het voor het zeggen, en – oh, oh, oh! – stel je eens voor dat ook zij de grenzen eens wat beter gaan bewaken. Het zou een ramp zijn!

Een ramp dus! Op zich heeft Merkel geen ongelijk, want het zou wel degelijk akelige dingen betekenen. Niet voor Duitsland en Italië, die hier alleen maar veiliger en welvarender van worden. Maar wel voor Angela Merkel zelf, wiens politieke failliet dan met rasse schreden nadert.

Laten we daarom hopen dat het migratiemasterplan van Horst Seehofer dus tóch op de één of andere wijze het levenslicht ziet. Het is namelijk tijd om Europa van Merkel en die vermadelijde open grenzen te verlossen!

 Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

28 reacties

 1.   

  Misschien moet de minister ploeg eerst deze gestoorde persoon de laan uit sturen. Daarna moet het lukken.

 2.   

  het is echt van de zotte dat dit wijf denkt dat zij hiermee wegkomt. de tijd zal het leren.

 3.   

  Het is ook niet humaan om die arme schaapjes zo lang en uitgemergeld op een ngo-schip te laten zitten.

 4.   

  Naïviteit, bekrompenheid en links ‘progressief’ wensdenken zou strafbaar moeten zijn.

  1.   

   Pas maar op dat jij dan niet de klos bent!
   Want dan ligt in de rede dat ook naïef bekrompen en rechts ‘conservatief’ wensdenken strafbaar wordt gesteld.

   1.   

    Dan ligt in de rede?
    Lekker duidelijk weer.

 5.   

  “Vluchtelingen”?

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale migranten die onder het mom van “vluchteling” naar Noord/West Europa migreren vanwege economische/financiële voordelen ( lees uitkeringen en dat soort dingen).

  Daarvoor maken ze (mis) gebruik van de asielprocedure.

  Ook de “vluchtelingen” die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen (zoals b.v. Syriërs) zijn illegale migranten omdat ze vanuit veilige gebieden in de regio ( b.v. Turkije, Libanon, enzovoorts) naar Noord/West Europa reizen vanwege ons sociaal stelsel.

  Behalve het financiële plaatje is er ook en sociaal/religieus plaatje. De meeste illegalen zijn moslims en die nemen hun religie mee naar Europa en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Als gevolg daarvan vind er een sluipend proces van islamisering plaats met zelfs de oprichting van islamitische partijen die ieder jaar sterker zullen worden.
  ——–
  Karskens: Vluchtelingenpolitiek grootste bedrog van de 21e eeuw

  De verslaggever bezocht zelf het land en hoorde van bronnen ter plaatse dat tussen de 40.000 en 80.000 Eritreërs elk jaar daar vakantie vierden. “Dat zijn niet allemaal vluchtelingen, maar overwegend wel”, aldus Karskens, die sprak van “Eritrea Asiel Holiday Tours”.

  “Het moment dat ze een Nederlands paspoort hebben gaan 9 op de 10 terug”, aldus de oorlogsverslaggever. De uitzonderingen worden gevormd door mensen die daadwerkelijk slachtoffer zijn geworden van het regime in het land. “Die zijn te bang.”

  https://www.youtube.com/watch?v=DstSklx-p8s

  1.   

   In 2000 kwam er een nieuwe Vreemdelingenwet die vooral korte metten maakt met nep-asielzoekers. Die wet was een product van PvdA staatssecretaris Job Cohen, de latere burgemeester.

   Dat verhaal van Karskens is bizar. Hij wil waarschijnlijk suggeren dat een paspoort voldoende is voor een uitkering, maar dat is malicieuze onzin.

 6.   

  Ze hoeft alleen nog maar een zwart snorretje te laten groeien.

 7.   

  Wat een kenau dat mens merkel,dat Duitsland dit nog langer pikt.Zij hebt gewoon moorden op haar geweten,door deze ongeleide islam projectielen, hier zonder controle binnen te laten. Afzetten dat mens en levenslang opsluiten.

 8.   

  Wie is hier nog verbaast over? de eu heeft toch enkele weken geleden een verdrag getekend dat er meer vluchtelingen naar de eu moeten komen ,incluis rutte

 9.   

  Snap nog steeds niet dat dat wijf Merkel nog niet afgezet is en aan een hele hoge boom is opgehangen. De moordenaar van de Europeanen.

 10.   

  Gelukkig zijn veel buurlanden van de Duitsers wel wakker en kunnen de kluchtelingen niet meer via die landen Duitsland bereiken.

  1.   

   @Jantje, inderdaad applaus voor landen als Oostenrijk en Hongarije. Die dondersgoed in de gaten hebben met wat voor islamitische zondvloed de Europese beschaving wordt bedreigd. Idioten die hier, bij gebrek aan voldoende herseninhoud, rondtoeteren dat het onchristelijk is wat de katholieke Horst Seehofer wil, gaan volledig voorbij aan het feit wat de protestantse premier van Hongarije (Viktor Orbán) precies hetzelfde wil, en doet.
   Het wordt hoog tijd dat het weldenkende deel van de Duitse bevolking de gestoorde domineesdochter eindelijk zacht- of hardhandig de mond snoert.

 11.   

  Haha, de domineesdochter met het God complex wordt steeds gekker. We zijn getuige van de geestelijke degeneratie van Angela Merkel, die steeds verder vastloopt in haar eigen koppigheid en halsstarrigheid. Precies zoals psychiater Hans-Joachim Maaz het al in 2016 omschreef. Wie houdt dit gestoorde wijf tegen, voordat ze nog meer onheil aanricht ?

 12.   

  Follow rhe money. Dat linkse gajes verdient goud geld over de rug van de belastingbetaler. Welzijn van eigen burgers is niet belangrijk.

 13.   

  De Duitsers willen haar toch ? In Europa maakt zij niet alleen de dienst uit.

 14.   

  Oprottenn dat bejaarde wijf en laat ze gelijk rutte en clowpechtholt maar meenemen

 15.   

  De CSU moet zich per ommegaande bij de AFD aansluiten.

 16.   

  In Duitsland heeft de Kanzler(in) – ook officieel – veel meer te vertellen dan een Nederlandse Minister-President. Dat ze Seehofer nog niet ontslagen heeft komt doordat hij een “excuus-truus” is. Hoe tem je een tegenstander? Door zijn baas te worden.

  Dat Merkel en Seehofer zich beide christenen noemen is bizar. Ik vrees dat Seehofer rooms is, een geloofsrichting die nog zijn eigen levende “Mohammed” heeft in Rome.

  Christenen zijn bijna zo divers als moslims.

  1.   

   Seehofer is een watje. Typisch Duits in de zin van altijd gedienstig en onderdanig knikken en buigen voor Merkel, altijd uiterst beleefd en vriendelijk voor dat monster. Van lulletje Seehofer heeft ze niets te vrezen. Het verzet zal ergens anders vandaan moeten komen.

 17.   

  Mutti Mutti Merkel is er nog niet genoeg ellende in Duitsland met uw geliefde Multi Culti samenleving. ????

 18.   

  Ook Duitsland wordt langzaam richting (extreem) rechts geduwd. Afgelopen weken twee moorden op jonge duitse meisjes. daders een Turk en een Irakees. De geschiedenis leert dat een volk onrecht kan dragen, maar wel tot een bepaald niveau. Laat dat niet weer gebeuren.

 19.   

  Doordat de echte geschiedenis altijd verdonkeremaand wordt, weet niemand hoeveel genocides er op Duits grondgebied hebben plaats gevonden. De aanstichters zaten bijna altijd in het zuiden van Europa en het beroerde is dat die nog altijd geloofd worden. Door Duitsers geloofd worden, wel te verstaan. En wel heel zeker door wat zich Merkel noemt. [De Duitsers zouden de wet eens zo moeten veranderen, dat ze de naam Merkel niet meer mag gebruiken. Nou ja, beter zou zijn dat zij en wij ook, helemaal van haar af zouden zijn.]. Duitsers zijn blijkbaar laf. De goeien zijn het meest uitgeroeid daar.

 20.   

  Vroeger had je narcistische gasten die zichzelf tot keizer kroonden. Merkel doet het beter. Zij heeft zichzelf tot god gekroond en in Berlijn gezorgd voor een groep volgzame discipelen. We moeten deze verachtelijke vrouw ontgodden.

 21.   

  Merkels troon wankelt. Zojuist is de zogenoemde ‘Vertrauensfrage’ gesteld. Daarbij gaat het erom of de Kanslerin nog wel genoeg steun in de regering heeft. de Minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer en Merkel hebben vanavond een gesprek dat er om gaat wie sneuvelt…Seehofer krijgt binnen de regering steeds meer bijval met zijn plan de toestroom van gelukszoekers bij de Duitse grens te stoppen. Merkel wil het overlaten aan Europa. Maar het Europaplan van Merkel lijkt het niet te halen. Tot zover mijn objectieve waarnemening. Subjectief gesproken hoop ik dat de zichzelf godgewaande Merkel eindelijk omvalt.

 22.   

  Mocht Merkel dit overleven,wat ik betwijfel ,loopt ze toch op haar laatste benen ,Italie is aardig wat geld verschuldigd aan Duitsland ,en als die zich terug trekken , waar het naar uit ziet ,(ze laten er geen gelukszoeker meer in ),dan hebben ze pas echt een probleem .Merkel wil voet bij stuk houden ,maar de poltiek die zij nu voor heeft ,houd geen paard vol .Het land is onveilig ,en de misdaad tiert welig .

 23.   

  Duidelijk hoe de wind waait in de media ,motie van wantrouwen op komst voor Merkel, toch wel nieuws zou je zeggen ,maar geen woord in de kranten ,allemaal eensgezind over dat stelletje bandieten in Brussel wat bepaald wat er in de kranten en op het nieuws mag komen .Eng clubje waar we snel van af moeten .

Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!