Echt een uitkomst voor Tuigmarokkanen: de “Kech-scan” om vrouwen op hoerig gedrag te controleren

Een stukje hi-tech naar de slutshamende allochtone medelander toe: de kech-scan. Om vrouwen snel te kunnen identificeren als de serpenten die het zijn!

Soms moet je het die dekselse ex-GroenLinkser van een Tofik Dibi wel nageven. Ja, hij collaboreert met die extreem-rechtse freaks van NIDA, maar hij weet de NIDA-achterban ook genadeloos te kakken te zetten. Zoals in een nieuwe video die hij dit weekend online knalde op zijn Twitterprofiel.

Dibi kondigt aan dat we kennis gaan maken met “de Supermarokkaan”. Zijn geheime wapen is “de kech-scan.” Een soort infrarood-camera en gezichtsherkenning ineen, die gezichten van vrouwen onmiddellijk koppelt aan alle ‘onzedelijke’ daden die zij op hun geweten zouden hebben. In het voorbeeldfilmpje wordt een hoofddoekloos allochtoon meisje ‘betrapt’ op het gebruik van lip fillers van Kylie Jenner, het feit dat ze nog altijd niet getrouwd is maar wél een rijbewijs heeft… en natuurlijk in haar leven al bijna 300 niet-Halalmaaltijden heeft genuttigd. Schande!

Kortom: echt het type vrouw dat tuigrappertje Boef zou wegzetten als een vuile kech. Een onzedelijk hoertje dat dingen doet die allemaal niet horen, en zaken die allemaal niet islamitisch zijn. Dat heeft die dekselse Supermarokkaan uit Tofiks filmpje toch allemaal maar mooi in de smiezen, en dus kan hij overgaan naar de volgende stap in zijn plan: dit meisje moet natuurlijk geshamed worden. Als het niet in kech-groepen op WhatsApp is, dan moet haar familie-eer tenminste via de roddeltamtam wel worden aangetast. Dat kan toch namelijk niet, een hoofddoekloos ongehuwd meisje met lip fillers?!

Het filmpje heeft als doel één van de stereotypen onder Marokkanen uit te beelden: de zichzelf ‘dapper’ wanende straatkoning die meisjes ‘ontmaskert’ die niet zedelijk genoeg leven. Deze en meer persiflages komen allemaal aan bod in het toneelstuk Melk en dadels, waaraan Tofik Dibi heeft meegeschreven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. denk eens na

  zou je ook een allochtonen scan hebben? dan zou je ze kunnen uitsluiten van deelname in de maatschapij, zou wel handig zijn , ishet niet?

 2. Ernst Quispel

  Het filmpje heeft als doel één van de stereotypen onder Marokkanen uit te beelden

  De vraag rijst of DDS niet met hetzelfde doel dit bericht plaatste.

  1. Adriaan

   @Ernst en wat is daar dan mis mee?

   1. Ernst Quispel

    Racisme is te definiëren als het generaliserend negatief stigmatiseren, diskwalificeren en discrimineren van minderheidsgroepen.

    Dat zou Adriaan toch niet willen?

    1. Koos sssss

     Ik vroeg me al af, waar blijft die toch……. de eeuwig linkse racismekaart.

     Als je wel iets wilt roepen, maar je kunt werkelijk geen zinnig argument te berde brengen, dan val je terug op……. racisme.

     1. Original NL

      Rascist…iemand die een discussie wint van een linksliberaal!

     2. lugar

      @Koos: Racisme, discriminatie, extreem rechts, nationalisme, het zijn allemaal gekaapte begrippen waaraan vooral de linkse discipelen zich schuldig maken. Daarnaast zijn de begrippen totaal en volledig ontdaan van hun gewicht en betekenis omdat ze te pas en te onpas als ongeldige kaart worden getrokken.

      De technieken zijn aan het marxisme en de Frankfurter Schule ontleend. Ridiculiseren, bagatelliseren, continu zuigen, andersdenkenden proberen in de zeik te zetten en alles omdraaien.

 3. HaZ

  Handig hulpmiddeltje voor Justitie in verkrachtingszaken waar Tuigmarokkanen verdachten zijn…….Ik zeg, doen !

 4. Gerlos

  Ach dan heeft Tofik Dibi weer weer iets om handen in plaats van ze eigen te vervelen, maakt hij deze scans ook van zijn soortgenoten de homo’s.

 5. meijer61200

  Als ze hulp nodig hebben bij het scannen van de maagdelijkheid der kechs, kunnen ze ook Frits Jansen bellen hoor! Die werkt graag, en gratis, mee.

  1. Guus Geluk

   🙂

 6. meijer61200

  Wat opvalt; de volstrekt gestoorde Kwispel plempt iedere keer wat onzin om te provoceren, en daarsa hoor je hem niet meer, ook niet op vragen over zijn onzinnige teksten. Weet u hoe dat komt? Dan is hij druk met clicks tellen vanwege zijn vergoeding.

  1. lugar

   @Meijer: Scherp! Iedereen weet het en jij zegt het.

 7. Pescador

  Kon je op wachten natuurlijk, Zijlstra moest liegen in opdracht van rutte want dit soort voordrachten wordt binnen de club eerst goed besproken natuurlijk.
  Dus zijlstra liegt maar wordt betrapt en kan dus opstappen, maar rutte heeft hem er meteen bij verteld dat hij niet zou vertellen dat ze deze leugen samen bedacht hadden hij wel zou zorgen dat hij een goede baan weer zou krijgen.
  Vervolgens gaat rutte staan verkondigen dat het jammer is maar liegen is een politieke doodzonde, dit zeggende was hij natuurlijk even vergeten dat hij zelf de grootste leugenaar is maarja dat krijg je als je altsheimer hebt .

  En ja het is te triest voor woorden wat er allemaal gebeurd een coalitie van 4 platonische leugenaars die ook nog eens aan altheimer leiden, zij geven 1,4 miljard gewoon even weg alsof je een ijsje koopt de gezondheidszorg ligt bijna op zijn kont, landmacht, luchtmacht en de marine komen miljarden tekort , het onderwijs begind een ramp te worden, grote wetteloosheid met goed bevinden van onze burgemeesters, partijen die zich drukker maken over de geschiedenis als over het heden , kinderen die smorgens niks meer te eten hebben terwijl leipe partijen eten brengen naar de moslims na de ramadan . Enz. Enz. Enz. Wanneer wordt Nederland eens wakker????????????

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.