Epische video van anti-Selçuk Öztürk-rant: ‘Dom, onbeschoft en alles is discriminatie! Hoe zielig ben je dan?’

Gisteren werd DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk op Radio 1 volstrekt met de grond gelijk gemaakt door NRC-columnist Marcel van Roosmalen. Laatstgenoemde las daar de beste politieke takedown voor die ik in tijden gehoord heb.

Ja, het is geen dagelijkse praktijk dat we video’s uit BNNVARA-programma’s gaan lopen delen hier op De Dagelijkse Standaard, maar vandaag maak ik graag een uitzondering. NRC-columnist Marcel van Roosmalen – gezien zijn werkgever ook al niet zo’n natuurlijke bondgenoot – kwam daar namelijk een heerlijk stukje voorlezen over DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk dat hij gisteren op Radio 1 had voorgelezen in het programma De Nieuws BV.

Van Roosmalen liet geen spaan heel van Öztürk, en maakte al meteen in zijn eerste zin gehakt van de man die zich misschien nog het beste laat kenschetsen als de vleesgeworden verontwaardiging op twee benen. “Van alle onbeschofte Kamerleden is Öztürk de domste,” zo begint de voorgelezen column en daarna houdt het voor die arme Öztürk ook niet meer op. Van Roosmalen stipt aan dat het Kamerlid het Nederlands nauwelijks beheerst, filmpjes van Kamerdebatten tendentieus knipt en plakt en de hele tijd ‘discriminatie’ staat te roepen als hij er niet meer uitkomt.

Bovendien is zijn hetze tegen Kamervoorzitter Arib gebaseerd op het feit dat de Marokkaans-Nederlandse PvdA’er “te goed geïntegreerd” zou zijn in de ogen van DENK-voorzitter Öztürk. En dus komt hij aanzetten met allerlei sneue aanvallen op haar integriteit, die kant noch wal raken. Met een mooie metafoor die teruggrijpt op het schoolplein weet Van Roosmalen het gedrag van de DENK-loser misschien nog wel het beste te omschrijven: “Öztürk is de kleuter in de zandbak die het voor alle andere kleuters verziekt door met zand te gooien en vervolgens zegt dat hij rustig wil spelen.”

Bam! Wat een weergaloze radiocolumn. En nee, daar zal zelfs schreeuwlelijkje Öztürk niet meer van terug hebben.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ritter

  DENK is het Nederlandse filiaal van de (streng islamitische) AK partij van Erdogan.

  De vijfde colonne dus.

  DENK, NIDA en andere islamitische partijen zijn het gevolg van jarenlange immigratie vanuit de islamitische landen.

  En aangezien deze (illegale) massa migratie, onder het mom van “vluchteling”, doorgaat zullen partijen als DENK ieder jaar groter worden.

  Het vergt ingrijpende maatregelen, zoals stoppen met de immigratie uit de 57 moslimlanden, om deze islamisering af te remmen.

  Als de massale illegale migratie niet word afgeremd is iedere andere maatregel dweilen terwijl kraan nog wagenwijd openstaat.

  https://opiniez.com/2018/06/12/de-bevlogen-missie-van-sam-van-rooy-tegen-de-oprukkende-islam/robertbor101/

 2. Ernst Quispel

  Dat we hier nog mogen beleven dat een NRC-journalist, sprekend in een VARA-programma hier wordt bejubeld!

  1. Paaldanseres

   Hoezo?

   Mag de waarheid dan niet meer vertelt worden. Deden alle z.g.n. “vrije” hournalisten dat maar eens bij de gifspuiende main stream media. Troost je… Marcel van Roosmalen, zal nog wel een officiele reprimande tegemoet kunnen zien van zijn linkse nrc bazen… want… harde waarheid, feiten. En dat mag natuurlijk niet.

  2. lugar

   @Ernst: Diepste, dieptepunt.

  3. sjun

   Je hebt er soms wel goeie columnisten onder. Maar een zwaluw maakt nog geen zomer bij de molensteen van het intellect waartoe het NRC verworden is.

 3. Ni28

  Mag Marcel van Roosmalen blijven werken voor NRC als hij Ozturk aanpakt en niet tegelijk Wilders of Baudet?

  1. Ernst Quispel

   Jazeker wel, domme jongen. Het NRC is een kwaliteitskrant waarin pluriforme meningen gewenst zijn.

   1. Rechtsaf

    @ernst jij bent hier dé domme jongen, eigenlijk meer een dom jongetje.

   2. swetsnek

    Hele tamme wil zich er ook nog even mee bemoeien hahahahaha geeft het toch eindelijk eens op randdebiel .

   3. sjun

    Dan zou het toch mooi zijn als er daar veel meer aan gedaan zou worden om pluriforme politieke meningen de ruimte te bieden.

   4. Roughwood

    U kunt uw NRC abonnement volgens de omschreven methodes via onderstaande weblink opzeggen:

    https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?t=117420t=117420

    ‘Opzeggen mag via de e-mail maar dat maakt NRC onmogelijk. Volgens nieuwe Wet van Dam mag je ook via de e-mail opzeggen. Alleen dan moet er wel een e-mailadres voorhanden zijn. Bij het kopje opzeggingen bij NRC wordt hierbij geen mailadres benoemd, terwijl wel via internet een abonnement is aangegaan.’

    Erg professioneel hoor NRC. Heeft natuurlijk helemaal niets met de tabel, zoals weergegeven via de weblink hieronder, te maken…

    https://www.villamedia.nl/artikel/kiest-u-maar-daalt-of-stijgt-de-oplage-van-nrc-media

 4. EllyD18

  Hij zal discriminatie roepen, want dat woord doet wonderen.

 5. Bloem

  Gezien de instroom van migranten uit ondemocratische culturen en het geboortecijfer onder deze bevolkingsgroepen, zal de aanwezigheid van Öztürk adepten weldra de overhand krijgen in ons parlement. Daarna zal het parlement systematisch worden ontdaan van haar macht om die volledig over te dragen aan de vice premier van Turkije.
  De stichting Martijn jubelt al in de coulissen, het wordt dan gewoon legaal om met meisjes van 9 te trouwen en ze te mishandelen als ze niet goed willen luisteren. Ook dhr. Quispel siddert langzaam van geluk en kan niet wachten, want ook zijn gedroomde Entlösung zal dan niet lang op zich laten wachten.

 6. NoDoubt

  Nederlands paspoort innemen

 7. Frits Jansen

  Ik begrijp wel dat DDS dit prachtig vindt: lekker schelden nauwelijks met geldige argumenten.
  Die Turk is er gekozen door een achterban en die schijnt zulke acties toe te juichen.

  Ik vind dat rare partijen (ook de SGP) zich zo veel mogelijk moeten misdragen want anders gaan mensen nog denken dat ze deugen.

  1. lugar

   Kennelijk zagen ze jou bij DDS ook als een racist en trad voortschrijdend inzicht op.

 8. Gerlos

  Dit is niets dan de waarheid en deze aardappel Turk hoort niet in ons parlement thuis, een totale aanfluiting deze maloot die niet eens fatsoenlijk Nederlands spreekt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.